Hennings Musik
4,8 ud af 5 baseret på  11 anmeldelser | Læs anmeldelser

Hennings Musik

Hjemby: Solrød Pris: 2.500 - 6.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Musik i topklasse!

Repertoiret består af ældre og nyere dansk musik, 80'er, 90'er og nyere hits. Der er rigtig mange gode blandede melodier, så der er noget til enhver, både de yngre og dem med lidt flere år bag sig. Det hele i et behageligt lydniveau, så gæsterne kan tale sammen og få en rigtig hyggelig dag. Garanti for en levende og dejlig fest som alle vil huske.
Har spillet siden skole alderen, mange år som professionnel, enkelte gange bl.a. med John Mogensen, Peter Belli, Volmer Sørensen, Grethe Sønck mm.
Er du under 40 år, så er der flere af mine kollegaer, som er bedre til din fest. Er du imidlertid over 40 år skal du til gengæld lede i meget lang tid for at finde noget tilsvarende.
Sammen med min bror har jeg også en duo, som har mange års erfaring i at give festen den helt rette stemning.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Hennings Musik (11)

Ole Kristoffersen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Oktober 06 2017

Vi brugte Henning til vores guldbryllupfest 70 års fødselsdagvi var 20 mennesker fra 17 til 78 år. Henning kom Ca. 2 timer før festen startede så han var klar til festen skulle begynde, hvor han spillede dinermusik, greb stemningen ved sange og taler. Den efterfølgende dans og sang var livlig og underholdende det var alle aldersgrupper der deltog. det var et godt minde for dagen som Vi fik og vil huske. vi kan på de varmeste anbefale Henning for hans spil og sang han var med til at gøre festen perfekt.

Knud Janum (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 16 2016

Henning kom i god tid og stillede sin musik op, før gæsterne kom og de kommer tidlig. Han kunne spille til alle de sange som vi havde, og spillede i en rigtig god tone, så deltagerne kunne tale sammen under julefrokosten i Veteransports klubhus i Taastrup. Henning spillede op til dans og afsluttede aftenen af med en fællesdans, så alle kunne komme på dansegulvet. Henning får 5 stjerner, Hilsen Knud

Jan breaum (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 02 2016

Perfekt match og alle var meget tilfredse med Flemming. havde alle med til vores lille fest. kan kun anbefaldes

henning marxen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: August 06 2016

Artisten kom i rigtig god tid og spillede musik som vi ønskede os ,der var rigtig god mulighed for også at tale med vores bordherre/dame idet artisten hele tiden sørgede for ikke at spille for højt. Der skal herfra lyde en stor tak og vi vil til en hver tid anbefale ham til andre.

Vera Øfeldt (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Juli 23 2016

Meget behagelig og dæmpet musik

Ole Lundum (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Marts 12 2016

Såvel forberedelsen som festen var helt i top.Musikken passede meget fint til de danseglade gæster.

Ove Hansen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Maj 16 2015

Vi havde Henning til vores guldbryllupsfest med 70 mennesker i alle aldre. Henning ringede 3 dage før og spurgte om det "kørte" som planlagt og kom 2 timer før festen hvor han spillede let musik ved velkomstdrink, og meget fin dinnermusik, greb steminngen ved sange og taler. Den efterfølgende dans var livlig og det var alle aldersgrupper der deltog. Vi fik et super godt minde på dagen.

Ole Beyer (4,5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 29 2018

Erfaren musiker , kom 2timer før festen begyndte og blev 1 dag Extra på hotel Festen havde et fint forløb hvor at han holdt festen igang super fest 😁🇩🇰

Ove Nielsen (4,5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 13 2016

Henning var aftalt til at spille til min 70 års fødselsdag på Hotel HøjbySø, som jeg i øvrigt kan anbefale. Henning kom i god tid før arrangementet skulle starte, hvor han gjorde klar til middagen. Han spillede abolut behagelig musik under middagen og udviste en glimrende indpasning i selskabet. Henning var oprindelig aftalt til 4-5 timer men gjorde det så godt, at jeg udvidede aftalen efterhånden som tiden dkred frem og stemningen steg.. Et godt valg af musiker, meget behagelig menneske, som jeg gerne vil give mine bedste anbefalinger..

Keld Mortensen (4,5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: November 13 2015

Vi var meget tilfredse med Henning,han kom i meget god tid, og han spillede noget dejligt musik, vi vil gerne bruge ham når vi skal holde en anden fest.

Gert Svendsen (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: December 05 2015

Vi havde en rigtig god oplevelse af Henning. Han var velforberedt, kom i god tid inden festen. Musikken var god og afvekslende både under middag og senere til dans. Der var tilpas skålsange og musikken var tilpasset selskabets sammensætning. Derudover var Henning en utrolig rar fyr. Hilsen Marianne og Gert, Farum

Kontakt Hennings Musik

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Amor (Henning Sørensen)
Blue Hawaii (Kandis)
See you latter alligator (Henning Sørensen)
Sail along silv'ry moon (Henning Sørensen)
Hands up (80'er hits)
Aldrig mer' må jeg se dig (70'er hits)
Sweet home Chicago (Live / fest aften)
Save your kisses for me (Grand Prix Hit)
One way ticket (Live / fest aften)
Can't take me eyes of you (Evergreen)
Se hele repertoiret