Hennings Musik
4.8 / 5 baseret på  11 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Hennings Musik

Hjemby: Solrød Pris: 2.500 - 6.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Musik i topklasse!

Siden ungdommen har Henning Sørensen rejst rundt i Skandinavien og underholdt med sin musik. I 70’erne og 80’erne som medlem af Verner Rolands Trio, der i kortere perioder bl.a. spillede med John Mogensen, Peter Belli, Grethe Sønck, Volmer Sørensen. I de senere år er det mest private fester og foreningsarrangementer, som har haft fornøjelsen af Henning Sørensens underholdning.
Repertoiret består af både ældre og nyere dansk musik, samt udenlandske 80'er, 90'er og nyere hits. Det hele i et særdeles behageligt lydniveau. Garanti for en levende og dejlig fest som alle vil huske.
Sammen med min bror har jeg også en duo, som har mange års erfaring i at give festen den helt rette stemning.


Anmeldelser af Hennings Musik

Guldbryllup  - 
Vi brugte Henning til vores guldbryllupfest 70 års fødselsdagvi var 20 mennesker fra 17 til 78 år. Henning kom Ca. 2 timer før festen startede så han var klar til festen skulle begynde, hvor han spillede dinermusik, greb stemningen ved sange og taler. Den efterfølgende dans og sang var livlig og underholdende det var alle aldersgrupper der deltog. det var et godt minde for dagen som Vi fik og vil huske. vi kan på de varmeste anbefale Henning for hans spil og sang han var med til at gøre festen perfekt.
Julefrokost  - 
Henning kom i god tid og stillede sin musik op, før gæsterne kom og de kommer tidlig. Han kunne spille til alle de sange som vi havde, og spillede i en rigtig god tone, så deltagerne kunne tale sammen under julefrokosten i Veteransports klubhus i Taastrup. Henning spillede op til dans og afsluttede aftenen af med en fællesdans, så alle kunne komme på dansegulvet. Henning får 5 stjerner, Hilsen Knud
Anden fest  - 
Perfekt match og alle var meget tilfredse med Flemming. havde alle med til vores lille fest. kan kun anbefaldes
Guldbryllup  - 
Artisten kom i rigtig god tid og spillede musik som vi ønskede os ,der var rigtig god mulighed for også at tale med vores bordherre/dame idet artisten hele tiden sørgede for ikke at spille for højt. Der skal herfra lyde en stor tak og vi vil til en hver tid anbefale ham til andre.
Guldbryllup  - 
Meget behagelig og dæmpet musik
Guldbryllup  - 
Såvel forberedelsen som festen var helt i top.Musikken passede meget fint til de danseglade gæster.
Guldbryllup  - 
Vi havde Henning til vores guldbryllupsfest med 70 mennesker i alle aldre. Henning ringede 3 dage før og spurgte om det "kørte" som planlagt og kom 2 timer før festen hvor han spillede let musik ved velkomstdrink, og meget fin dinnermusik, greb steminngen ved sange og taler. Den efterfølgende dans var livlig og det var alle aldersgrupper der deltog. Vi fik et super godt minde på dagen.
60 års fødselsdag  - 
Erfaren musiker , kom 2timer før festen begyndte og blev 1 dag Extra på hotel Festen havde et fint forløb hvor at han holdt festen igang super fest 😁🇩🇰
70 års fødselsdag  - 
Henning var aftalt til at spille til min 70 års fødselsdag på Hotel HøjbySø, som jeg i øvrigt kan anbefale. Henning kom i god tid før arrangementet skulle starte, hvor han gjorde klar til middagen. Han spillede abolut behagelig musik under middagen og udviste en glimrende indpasning i selskabet. Henning var oprindelig aftalt til 4-5 timer men gjorde det så godt, at jeg udvidede aftalen efterhånden som tiden dkred frem og stemningen steg.. Et godt valg af musiker, meget behagelig menneske, som jeg gerne vil give mine bedste anbefalinger..
Guldbryllup  - 
Vi var meget tilfredse med Henning,han kom i meget god tid, og han spillede noget dejligt musik, vi vil gerne bruge ham når vi skal holde en anden fest.
70 års fødselsdag  - 
Vi havde en rigtig god oplevelse af Henning. Han var velforberedt, kom i god tid inden festen. Musikken var god og afvekslende både under middag og senere til dans. Der var tilpas skålsange og musikken var tilpasset selskabets sammensætning. Derudover var Henning en utrolig rar fyr. Hilsen Marianne og Gert, Farum

Kontakt Hennings Musik

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

See you latter alligator (Henning Sørensen)
Wind of change (Scorpions)
Amor (Henning Sørensen)
Sweet home Chicago (Live / fest aften)
Can't take my eyes off you (Henning Sørensen)
Hands up (80'er hits)
Blue Hawaii (Kandis)
One way ticket (Live / fest aften)
Sail along silv'ry moon (Henning Sørensen)
Aldrig mer' må jeg se dig (70'er hits)
Save your kisses for me (Grand Prix Hit)
Tulsa Time (Eric Clapton)
Friends in low places (Garth Brooks)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her