Hennings Musik
4.8 / 5 baseret på  11 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Hennings Musik

Hjemby: Solrød Pris: 2000.00-6000.00 KR. KR.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Musik i topklasse!

Siden ungdommen har Henning Sørensen rejst rundt i Skandinavien og underholdt med sin musik. I de senere år er det mest private fester og foreningsarrangementer, som har haft fornøjelsen af Henning Sørensens underholdning.
Repertoiret består af både ældre og nyere dansk musik, samt nogle af de bedste udenlandske 80'er, 90'er og nyere hits. Under middagen i baggrunden i et velafstemt og behageligt lydniveau. Spiller selvfølgelig med på de sange der kommer. Bygger stille og roligt en dejlig stemning op. Når dansen går i gang er dansegulvet hurtigt fyldt til glad og livlig musik. Garanti for en levende og dejlig fest som alle vil huske.
Sammen med min bror har jeg i øvrigt også en duo, som har mange års erfaring i at give festen den helt rette stemning.


Anmeldelser af Hennings Musik

Ole Kristoffersen
Guldbryllup  -  Oktober 06 2017
Vi brugte Henning til vores guldbryllupfest 70 års fødselsdagvi var 20 mennesker fra 17 til 78 år. Henning kom Ca. 2 timer før festen startede så han var klar til festen skulle begynde, hvor han spillede dinermusik, greb stemningen ved sange og taler. Den efterfølgende dans og sang var livlig og underholdende det var alle aldersgrupper der deltog. det var et godt minde for dagen som Vi fik og vil huske. vi kan på de varmeste anbefale Henning for hans spil og sang han var med til at gøre festen perfekt.
Knud Janum
Julefrokost  -  December 16 2016
Henning kom i god tid og stillede sin musik op, før gæsterne kom og de kommer tidlig. Han kunne spille til alle de sange som vi havde, og spillede i en rigtig god tone, så deltagerne kunne tale sammen under julefrokosten i Veteransports klubhus i Taastrup. Henning spillede op til dans og afsluttede aftenen af med en fællesdans, så alle kunne komme på dansegulvet. Henning får 5 stjerner, Hilsen Knud
Jan breaum
Anden fest  -  September 02 2016
Perfekt match og alle var meget tilfredse med Flemming. havde alle med til vores lille fest. kan kun anbefaldes
henning marxen
Guldbryllup  -  August 06 2016
Artisten kom i rigtig god tid og spillede musik som vi ønskede os ,der var rigtig god mulighed for også at tale med vores bordherre/dame idet artisten hele tiden sørgede for ikke at spille for højt. Der skal herfra lyde en stor tak og vi vil til en hver tid anbefale ham til andre.
Vera Øfeldt
Guldbryllup  -  Juli 23 2016
Meget behagelig og dæmpet musik
Ole Lundum
Guldbryllup  -  Marts 12 2016
Såvel forberedelsen som festen var helt i top.Musikken passede meget fint til de danseglade gæster.
Ove Hansen
Guldbryllup  -  Maj 16 2015
Vi havde Henning til vores guldbryllupsfest med 70 mennesker i alle aldre. Henning ringede 3 dage før og spurgte om det "kørte" som planlagt og kom 2 timer før festen hvor han spillede let musik ved velkomstdrink, og meget fin dinnermusik, greb steminngen ved sange og taler. Den efterfølgende dans var livlig og det var alle aldersgrupper der deltog. Vi fik et super godt minde på dagen.
Ole Beyer
60 års fødselsdag  -  September 29 2018
Erfaren musiker , kom 2timer før festen begyndte og blev 1 dag Extra på hotel Festen havde et fint forløb hvor at han holdt festen igang super fest 😁🇩🇰
Ove Nielsen
70 års fødselsdag  -  August 13 2016
Henning var aftalt til at spille til min 70 års fødselsdag på Hotel HøjbySø, som jeg i øvrigt kan anbefale. Henning kom i god tid før arrangementet skulle starte, hvor han gjorde klar til middagen. Han spillede abolut behagelig musik under middagen og udviste en glimrende indpasning i selskabet. Henning var oprindelig aftalt til 4-5 timer men gjorde det så godt, at jeg udvidede aftalen efterhånden som tiden dkred frem og stemningen steg.. Et godt valg af musiker, meget behagelig menneske, som jeg gerne vil give mine bedste anbefalinger..
Keld Mortensen
Guldbryllup  -  November 13 2015
Vi var meget tilfredse med Henning,han kom i meget god tid, og han spillede noget dejligt musik, vi vil gerne bruge ham når vi skal holde en anden fest.
Gert Svendsen
70 års fødselsdag  -  December 05 2015
Vi havde en rigtig god oplevelse af Henning. Han var velforberedt, kom i god tid inden festen. Musikken var god og afvekslende både under middag og senere til dans. Der var tilpas skålsange og musikken var tilpasset selskabets sammensætning. Derudover var Henning en utrolig rar fyr. Hilsen Marianne og Gert, Farum

Kontakt Hennings Musik

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

See you latter alligator (Henning Sørensen)
Amor (Henning Sørensen)
Help yourself (Tom Jones)
Hallo Mary Lou (Henning Sørensen)
Can't take my eyes off of you (Henning Sørensen)
Aldrig mer' må jeg se dig (70'er hits)
Wind of change (Scorpions)
No matter what (Boyzone)
Sail along silv'ry moon (Henning Sørensen)
More than I can say (Leo Sayer)
Sweet home Chicago (Live / fest aften)
Walking after midnight (Patsy Cline)
Let your love flow (Bellamy Brothers)
You look so good in love (George Strait)
Dance the night away (Mavericks)
Everytime we touch (Henning Sørensen)
Blue Hawaii (Kandis)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her