(15)
Martins Musik Brædstrup

Erfaren og præsentabel musikker med over 35 års erfaring

(12)
KAduo Hvidovre

MUSIK OG GANG I FESTEN, RING TIL KA DUO

Klaver når det er bedst Silkeborg

Pianist, Bryllup, Reception, Dinner, Klaver, Klavermusik, Musik, Fest,

Middagspianisten Frederiksberg

Middagspianisten spiller stilfuldt klaver til bryllupper, fødselsdage og konfirmationer

3000-9000 KR. Kontakt artisten
(13)
Benny Wagner Aalborg

ALSIDIG, ERFAREN, PASSIONRET PIANIST MED ET PERSONLIGT OG UDTRYKSFULDT ANSLA

(13)
Benny Wagner Aalborg

ALSIDIG, ERFAREN, PASSIONRET PIANIST MED ET PERSONLIGT OG UDTRYKSFULDT ANSLA

(6)
Torleif Hansen Roskilde

Prof. pianomusik spillet af erfaren hyggepianist. Behagelig og hyggelig stemning til din f

(6)
Torleif Hansen Roskilde

Prof. pianomusik spillet af erfaren hyggepianist. Behagelig og hyggelig stemning til din f

Book dygtige pianister til jeres fest

Klaveret er et af de mest ikoniske instrumenter. Derfor er det også blevet rigtig populært at have en pianist ude som livemusik til festen. Hos 123festmusik har vi et stort udvalg af dygtige pianister, som er klar til at spille til jeres fest.

Det kan være rigtig hyggeligt at have en pianist, som sidder og spiller noget baggrundsmusik. Det kan eksempelvis være til en middag, reception, fernisering eller lign. Der er rigtig mange skønne anvendelsesmuligheder af klaveret, og hvis du opretter din forespørgsel her på siden, skal vi nok finde mange forskellige tilbud på pianomusik til dit arrangement.

Sådan booker en pianist hos os

Vi har Danmarks største udvalg af musikere, dj’s og bands, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde den bedste pianist til festen. Herunder kan du se en beskrivelse af de tre simple steps, som hjælper dig. Det er naturligvis graits og uforpligtende at få tilbud fra pianister gennem os.

1) Opret forespørgsel

Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive jeres arrangement. Disse oplysninger skal vi bruge til at matche jer med de pianister, som passer til jeres arrangement. Du får også mulighed for at lave en personlig beskrivelse, så du kan få en pianist der matcher jeres ønsker.

2) Modtag tilbud

Du får et nemt overblik over de pianister, som er interesseret i din forespørgsel. Du får mulighed for at tjekke de forskellige pianisters profil, hvor du kan se beskrivelser, billeder, repertoire, video, anmeldelser og meget mere.

3) Book en pianist

Først og fremmest er det vigtigt at sige, at vores service er uforpligtende. Du er naturligvis aldrig tvunget til at booke en pianist, hvis du ikke fandt det rigtig match eller skifter mening. Har du dog besluttet dig for at booke en pianist, så tager du en personlig dialog med den enkelte pianist, så I kan få sty på alle de praktiske ting.

Pianister
Indhent tilbud på pianister