Benny Wagner
4,6 ud af 5 baseret på  11 anmeldelser | Læs anmeldelser

Benny Wagner

Hjemby: Aalborg Pris: Ikke Tilgængelig Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

ÆGTE PIANO UDEN AUTOMATIK35 ÅRS ERFARING SOM FULDTIDS PIANIST.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.

SE ANMELDELSERNE NEDERST:

Mit MEGET alsidige repertoire af både nyere og ældre dato fremføres med intensitet, indlevelse, nærvær, let anslag og stor spilleglæde.

Det musikalske håndværk er i top efter flere års studier hos konservatorieuddannet musik og sangpædagog Inger Secher Boye, af hende fik jeg ofte at vide jeg skulle være taknemmelig for mine lange fingre som spænder langt over en oktav.

Diverse fællessange akkompagneres i passende tempo og toneart.

Mit lødige og brede repertoire indeholder et stort udvalg af evergreens, klassisk, og rytmisk musik af bla. komponister såsom: Kai Normann Andersen,
Bent Fabricius-Bjerre, Lennon/McCartney, Billy Joel, Elton John, Aage Steentoft, Thomas Helmig, Kim Larsen. Carl Nielsen, Sebastian, Rasmus Seebach, Alberte.

Endvidere melodier såsom: My Way, River Flows In You, Für Elise, My Heart Will Go On ( Temaet fra Titanic ) Hva Ska Vi Med Kvinder (One Note Samba) OSV.


Jeg får jævnligt at vide, at jeg har et godt gehør, god timing/situationsfornemmelse, et øje på hver en finger, nærvær, samt sans for at fange stemningen i et lokale. Kort sagt: jeg har antennerne ude!

Ps. Såfremt velstemt flygel/piano ej måtte forefindes, medbringer jeg gerne mit helt nye stilrene, elegante, diskrete og meget LIDT pladskrævende instrument som har en fantastisk og naturlig klang.
🎹🎹🎹 🎶🎶🎶


Læs hvad andre kunder har sagt om os (11)
Lisbeth Fruensgaard (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Marts 03 2018

Vi var meget tilfreds med Benny Wagners musi til vores fest.

britta pind (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 27 2017

Vi giver 5 stjerner til Benny Wagner fordi: 1. vi fik omgående tilbagemelding på vores forespørgsel om musik til en fælles fødselsdagsfest med buffet 2. vi kunne få opfyldt vores ønsker om underholdende musik under buffeten og fint akkompagnement til et par fællessange 3. aftalen og tidsplanen blev overholdt 4. vores gæster følte sig godt underholdt samtidig med at det var muligt at tale sammen uden at blive overdøvet 5. Benny Wagner har et fint repertoire og er en meget behagelig person TAK fordi du satte musik til vores fødselsdagsfest! Britta og Teddy Pind

svend holm (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: April 30 2016

Musikken var som bestilt, meget, meget god, og afdæmpet. Musikeren forstod at tilpasse sig festen 100%. MVH. Svend Holm

Niels Chr. Henneberg (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Oktober 24 2015

Benny Wagner gav festen det ekstra pift, som kunne lægges oven på 60 feststemte gæster. Ikke noget med "sejle op ad åen .." og ikke noget med "for han er så ung .. (på 65!)". En klaverledsagelse, hvor Benny Wagner bestemt ikke gjorde sig til festens centrum, men måske snarere festen omkreds. Ubetinget anbefalelsesværdigt! Mvh/ Niels Chr.

Tina Rasmussen (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: April 26 2015

Tak for en rigtig dejlig og hyggelig dag vi er så tilfredse med Benny som har fuldstændig styr på tangenterne præsis behagelig og total kundeservice det må være hans motto det er ikke sidste gang vi kontakter ham en rigtig god oplevelse afslutning vis må ordene være er behagelig og afslappende med en musiker der kan sit kram😊

Karen og Jerk Kunwald (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Januar 17 2015

Kære Benny Wagner. Vi har ved flere begivenheder, bla. til børnenes konfirmationer og sidst til min 60 års fødselsdag benyttet os af dig til at stå for de musikalske indslag. Det vil vi inderligt sige dig TAK for. Benny Wagner er formidabel til at mærke stemningen og kommer med sine musikalske indslag hvor de lige passer ind. Benny Wagner kan ydmygt stå for baggrundsmusikken, men kan også spille igennem når det er påkrævet. Benny Wagner har et kæmpe repertoire. Til min 60 års fødselsdag var der lavet en sang fra de seks årtier. Benny fik sangene en uge før, du kunne de fleste i forvejen og dem du ikke kunne, lærte du så flot at du var med til at gøre denne dag uforglemmelig. Hilsen Karen og Jerk Kunwald

Hella gehrt (4,5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 18 2017

Det var en meget positiv oplevelse med Bjarne til julefrokosten. Han spillede de gamle mennesker kan huske- han jokede indimellem og spillede så vi kunne synge med på de gode gamle "fællessange" Alt i alt en positiv oplevelse. Og så var det en fin pris. Så ham vælger vi igen en anden gang

Arne Dissing (4,5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 12 2017

Super professionel og behagelig musiker, som leverer god og hyggelig musik hele aftenen. Tilpasser lydniveauet så det er muligt at tale sammen.

Inge Nissen (4,5 /5) Festtype: 80 års fødselsdag | Dato: April 19 2016

Det var helt igennem fint. 10 stjerner Venlig hilsen Inge Funch Nissen

Charlotte Davidsen (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: November 28 2015

Dejlig musik under middagen. Lidt mere syng med sange ved dans.

Grethe Harbo (3,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: November 29 2002

Dejlig musik til reception i klinikker. Lagde en god stemning. Åbnede op.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Papagenos Sang fra Tryllefløjten (Mozart)