(36)
2alive Guldborg

Pop & Rock som vor mor lavede den

(2)
Leth's Party Stensved

Live med et drive...

(9)
Os2 Din Duo Århus

Festen kan ikke gøres om så derfor er det vigtig at alt spiller !

(3)
D'Fino " Bossen & Spil-loppen Svenstrup J / Farsø

God musik til hygge og dans, tilpasset netop din Fest.

På Vejen Igen Nyborg

Jeres Festmusikere.

3000-9000 KR. Kontakt artisten
(5)
Jens Sax Glesborg

autentisk cover-musik solo eller duo Virkelig bredt repertoire go` til tema-fester

(27)
Midnight Music Ribe

Festmusik: Levende musik til levende mennesker - både til dinner og dans

6000-12000 KR. Kontakt artisten

Find den fedeste musiker til julefrokosten

Julefrokosten er et af de helt store højdepunkter for mange medarbejdere. Her kan årets succeser fejres, og der kan skabes stærkere bånd mellem kollegaer. Som virksomhed har man en unik mulighed for at få gladere medarbejdere ved at planlægge en fantastisk julefrokost.

Og her kommer livemusik ind i billedet.

Livemusik kan nemlig være en af de ting, der sørger for, at der kommer godt gang i festen. De fleste vil kunne huske en julefrokost, hvor dansegulvet gik amok i det øjeblik, der kom en musiker til julefrokosten.

Derfor ved de fleste virksomheder også, at en musiker til julefrokosten er en god investering. Set i forhold til hvor meget en klassisk julefrokost koster, så er en musiker til julefrokosten langt fra den største post.

Sådan booker du gennem os

Vi har gjort det nemt for dig at finde en musiker til julefrokosten. Her kan du læse om de tre simple trin, du skal igennem. Vores service er naturligvis 100% gratis og uforpligtende.

1) Opret forespørgsel

På blot to minutter opretter du en forespørgsel her på hjemmesiden. Denne bliver derefter sendt ud til de musikere, som spiller til julefrokosten, og så umiddelbart passer på jeres ønsker og budget.

2) Musikerne melder tilbage

Herefter har musikerne mulighed for at se din forespørgsel og vælge at give et tilbud, hvis jobbet er et, som de noget for dem. Musikerne betaler en lille smule for at kontakte dig, hvilket både udgør vores indtjening, men også sikrer, at du kun få henvendelser fra musikere, som virkelig er interesserede.

3) I indgår en aftale

Herefter indgår du i direkte dialog med musikerne, så I sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning. Det betyder også, at I får skræddersyet musik til julefrokosten, hvilket sikrer den absolute bedste aften.

Musiker til julefrokost
Indhent tilbud på musikere til julefrokoster