Midnight Music
4.3 / 5 baseret på  27 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Midnight Music

Hjemby: Ribe Pris: 6000-12000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Festmusik: Levende musik til levende mennesker - <br/>både til dinner og dans

Midnight Music leverer levende musik til levende mennesker.
Vi har mere end 30 års erfaring, og er efter sigende både flittige og dygtige.
Vi gør alt for at gøre din fest til noget særligt - den kan jo ikke laves om !
Vi spiller stille hyggemusik under middagen, akkompagnerer sange, samt skåleviser og "syng med" hvis dette ønskes.
Desuden kan vi levere et kort "unplugged" indslag med Irsk / skotsk folkemusik eller evt. gårdsangerviser.
Til dansen spiller vi alt lige fra "Skamlingsbanken" til "hjem til Århus" krydret med lidt Country og musik fra Smokie, Shu-Bi-Dua, Kim Larsen, PS 12, Creedence Clearwater, John Mogensen, Beatles, Dr. Hook, samt lidt fra 50`erne og 60`erne, og selvfølgelig lidt af nyere dato, som f.eks. Dodo, Tøsedrengene, Thomas Helmig og Leonard Cohen.
Vi afpasser altid vores sætlister efter værtens ønsker og gæsternes sammensætning.
Man kan også booke Midnight Solo - samme koncept, bare kun 1 mand.
Vi KAN spille højt - men kender "skru ned knappen".
Vore priser ligger i "den lave ende", vi kører over hele landet, og alle aftaler laves iflg. standardkontrakt fra Dansk Musikerforbund.
Fremsend en postadresse, så sender vi gerne vort PR materiale, eller kig ind på hjemmesiden - der finder du flere billeder, samt en præsentation af Midnight Countryband og " æ hund uden bagben" (Midnight Unplugged)
Herunder finder du et lille udpluk af vort faste repetoire i mp3 format - blot en blandet smagsprøve på de forskellige stilarter.

Gode hilsner
Midnight Music Ribe
Bruno Andersen / Timothy Hargreaves


Anmeldelser af Midnight Music

Anden fest  - 
Vi havde en kæmpe fest. Det var rigtig godt.
Julefrokost  - 
Midnight Music opfyldte alle vore ønsker. Duoen havde et fint og varieret repertoire. I forhold til tidligere var repertoiret udviklet - vi har været tilfredse før, og vi var yderst tilfredse denne gang. Vi vil gerne give Midnight Music vores bedste anbefaling. Venlig hilsen fra Tove Tersbøl.
70 års fødselsdag  - 
Guldbrylluppet Anmeldelsen af Midnigth Musik Anmeldelse af Midnigth Musik ved vores guldbryllup den 170721 på Comwell i Kolding. Bandet faldt fra start til slut fuldstændig ind i festen. Under middagen spillede de på et meget passende lydniveau og med et dejligt medlevende repertoire. De var virkelig gode til at ”føle” festen og stemningen og meget bevidste om musikkens styrke og sammensætning. De lavede under en pause i spisningen et flot indslag med et par engelsk/Irske folkemusiknumre, der gik rent ind hos os og vore gæster. Under de over 2 timers dans spillede de et dejligt og dansevenligt repertoire, og danselysten hos os og vore gæster var stor på tværs af generationerne. De gjorde det simpelthen fantastisk begge 2. Et stort plus var, at vi i god tid inden festen skulle afholdes kunne melde ind med ønsker om vores favoritmusik og favoritkunstnere, og at det var lykkedes dem at indarbejde rigtig meget af dette til dagen. Rigtig flot gjort. Ingen tvivl om, at de vil være favoritbandet til en eventuel fremtidig fest hos os. Med venlig hilsen Birthe og Torben Olesen, Kolding
Anden fest  - 
Super godt
Temafest  - 
Bruno er rigtig god til at underholde. Han synger godt.
Diamantbryllup  - 
Rigtig hyggeligt bandt, lidt synd man ikke kunne høre så meget hvad i sang ved jeres overraskende show :) Kan helt klart anbefales :)
Julefrokost  - 
Man kom til tiden og spillede til alles tilfredshed. Styrke, repertoire og alt var lige, som det skulle være. Vi kan varmt anbefale Midnight Music til andre.
Anden fest  - 
Har underholdt ved Fovrfeld Ældrecenters Støtteforenings fællesspisning, og det var rigtig godt, og kan varmt anbefales 😊
70 års fødselsdag  - 
alt var ok, og bidrog til en god stemning, og god musik at danse til.
Sølvbryllup  - 
god underholding/musik. kan kun anbefale midnight music
60 års fødselsdag  - 
Fantastisk band, vi var meget tilfredse. De forstod lige at læse selskabet og dermed levere den rette musik.
Bryllup  - 
Helt i top musik. De var super gode til at holde lyden nede på et niveau hvor man kunne snakke under maden og de var rigtig gode til at aflæse folk, så de fandt hurtigt ud af lige nøjagtig hvilket musik netop vores gæster ville høre. De var flinke og rare og klar på lidt sjov. De var nemme at kontakte og man fik altid hurtigt svar i forbindelse med særønsker inden festen eller generelle spørgsmål. De fangede både unge som gamle i med deres musik. Kunne ikke have ønsket os bedre musik eller musikere til netop vores store dag, som var vores bryllup 7-9-13 Mvh. Henrik og Kristina (24 & 25 år)
Sølvbryllup  - 
Vi havde d. 31/5 booket Midnight Music til vores sølvbryllup i Fole Forsamlingshus. Vi kan oplyse, at de leverede over forventning og alle gæster har efterfølgende spurgt til hvor vi kendte dem fra, for det var en helt speciel oplevelse for alle. Vi kendte dem ikke, men ville have musik fra lokalområdet, så vi fandt deres hjemmeside og lyttede til de klip de havde lagt ind. Det er musik for alle !! Vore gæster var en blanding fra teenagere til pensionister, men alle fik en oplevelse. Blandet musik som var tilpasset i højde. Det er rigtige spillemænd med situationsfornemmelse. Deres måde at få gæster med og ved at gå rundt og lave specielle, bl.a. Irsk/skotsk indslag, var noget der passede alle og deres fornemmelse for hvad der passer hver, var særdeles godt timet. Vi havde som værter en god aften og det skyldes både gæsterne og maden, men især Midnigt Music som til fulde leverede mere en forventet. STOR TAK for oplevelsen og vi håber mange vil gøre brug af jer, for det er et sikkert valg. Alle de bedste hilsner, Anni og Ole Nielsen
Julefrokost  - 
Alt gik godt og lige, som det skulle. Vi var rigtig glade for musikken og hører gerne Midnight Music igen. Desuden er musikerne venlige og omgængelige og gør alt til punkt og prikke.
Havnefest  - 
Kom til tiden som aftalt. Spillede som aftalt. Afstemt til maden og gang i festen til dans. Alt gik stille og roligt. Kan kun anbefales. Pris og kvalitet helt i overensstemmelse.
Temafest  - 
Vi havde en kanongod westernfest og Midnight Countryband spillede så godt at der var folk på dansegulvet hele tiden. Selv inden desserten blev serveret var folk kommet på dansegulvet. Så helt igennem en rigtig god fest.
Guldbryllup  - 
Midnight Music var med til at give os en dejlig guldbryllupsfest, og tilpassede musikken båden under middagen og bagefter til dansen.
Sølvbryllup  - 
Bookingen af Midnight Music gik rigtig fint og snildt - meget imødekommende og ligetil. De kom ca. 1 time før gæsterne var inviteret og var fuldt klar til at gå igang til tiden. Dinner musiken var alsidig og blandet, måske en anelse for højt i forhold til lokalets størrelse. Under spisningen blev der underholdt med et irsk/skotsk tema som virkede meget fint og af en tilpas varighed. Under dansen var der jævnt fyldt op på gulvet. Der blev spillet et bredt repetoire, - efter vores mening lige en takt for langsom til en rigtig god swingom/ tempoet skulle lige have haft 5-10% mere go på, men som sagt så var gulvet ofte pænt fyldt op af både unge og gamle, så det er ikke udtryk for utilfredshed. Bruno og Tim synger ganske udmærket, men rummets akustik var måske ikke den bedste. Alt i alt havde vi en god oplevelse med Midnight Music. De var med til at holde stemningen til vores sølvbryllups fest. Mvh Ulla og Carsten, Odense
Kobberbryllup  - 
Godt danse musik og festlig musikere
Guldbryllup  - 
. Vi og vore gæster havde en rigtig god oplevelse. De var klar til at tage imod vores gæster og os, til vores guldbryllup. Musikken var rigtig godt tilpasset efter vores ønsker
60 års fødselsdag  - 
De var rigtige gode til at få festen igang, god musik hele aften
Anden fest  - 
fin musiker, der er god til at tilpasse sig situationen.
70 års fødselsdag  - 
Dejlig oplevelse, spillede det vi havde brug for, til en 70 års fødselsdag
Anden fest  - 
Bruno og Tim leverede god underholdning til vores Pinsefest. Især genren Irsk folkemusik hvor de var på hjemmebane. Kan anbefales.
70 års fødselsdag  - 
De gjorde det de var blevet lejet til,🎈🇩🇰 vi blev rigtig godt underholdt og til meget billig pris 👍🍷🍾☀☀☀☀🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🎈🇩🇰🎈🇩🇰🎈🎈🎈🇩🇰🎈🎈🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰😎🍺🍺🍺🍺🍺
60 års fødselsdag  - 
ok
Bryllup  - 
Masser af støj i højtaler som raslede og pev så man fik ondt i ørene og man kunne ikke høre hvad de sang eller sagde selvom det var højt nok så det var ærgerligt

Kontakt Midnight Music

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Moonlight Shadow (Mike Oldfield)
Brudevalsen (Trad. (fra "et folkesagn")
If you love me, let me know (Mort Schumann)
De gyldne løver (Hvor mågerne skriger)
Rave on (Buddy Holly)
Living on love (Alan Jackson)
The town I loved so well (Phil Coulter / Dubliners)
Amazing grace (Trad. Engelsk)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her