(122)
Festmobilen Rødekro

Diskotek Festmobilen leverer den rigtige festmusik ved bryllup fødselsdag, konfirmation, f

(28)
DJ4Eventz Vi dækker hele danmark

DJ's med god dansemusik til bryllup, fødselsdage, konfirmation, firmafester, mm

Let´s Dance Greve

Friske voksne Dj's med Glimt i øjet !

3700 TIL 12000 KR. KR. Kontakt artisten
DJ Allan Flyverskjul København

Allan Flyverskjul - Underholdning til konfirmation, bryllup og fødselsdag

Srimon Stensved

Srimon får med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi alle med fra start til slut.

(13)
DJ Flemming Kiil. Diner • Dans Haderslev

Musik til festen. Dansemusik • Dinnermusik • Temafester

(12)
Henrik Quade Adsersen Tranbjerg J.

Udadvendt og passioneret DJ

4.500 - 12.000 KR. Kontakt artisten
Vis flere

Lad os hjælpe med at booke jeres fest-dj

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service)
Ja tak, match mig med en artist eller et band

Ellers vælg den type fest-dj, du søger her:

Få et brag af en fest med en dj

De fleste har været til en fest, hvor man sjældent får lov til at høre et nummer færdigt, fordi ingen kan blive enige om, hvilken musik der skal spilles. Det kan være et forstyrrende element til en fest, som man dog kan blive fri for, hvis man hyrer en fest-dj.

En fest-dj vil sørge for, at musikken sidder lige i skabet, og at de forskellige deltagers ønsker bliver taget i betragtning, så alle kan få lidt af den musik, de helst vil høre. Det giver ganske enkelt en langt bedre fest, da musikken er et bærende element.

Med vores udvalg kan du ikke “bare” finde en dj. Du kan finde en dj, der er vant til at spille til præcis den type arrangement, I skal holde, og som er vant til at spille den type musik, I elsker at feste til. På den måde får I skabt den mest optimale musik, fordi en fest-dj vil sørge for, at der kommer den mest optimale musik.

5 grunde at booke en festmusiker gennem os

  • 1) Danmarks største bookingbureau
  • 2) Nemt og hurtigt
  • 3) Mere end 10.000 bookinger udført
  • 4) Se hvad tidligere kunder har skrevet
  • 5) Sikkerhed når du booker en fest-dj
Hver dag året igennem bookinger vi mere end ti spillejobs til djs, festbands og festmusikere i Danmark. Dermed er vi Danmarks største bookingbureau, og vi forsøger hele tiden at bruge den feedback, vi får på at gøre systemet endnu bedre både for kunder og for vores fest-djs.
Der er en jungle af forskellige dj hjemmesider ude på internettet og hvis du går igang med at skrive til dem alle så bliver du hurtig træt. Her igennem denne side, skal du blot lave en søgning og så får du meget brugbare resultater der hurtigt resultere i en konkret booking
Dette bookingsystem kører i ti lande i Europa, og vi bruger vores data til at optimere, hvordan man kan booke fest-djs og andre artister online. Vi er markedsledende i Europa og arbejder hårdt på at blive i denne position. Dette kan vi kun gøre, hvis vi gør det nemt for dig at finde og booke de rigtige artister, og ved at sikre at din fest bliver fantastisk.
Igennem alle disse bookinger indsamler vi feedback fra kunderne, så vi ved hvilke fest-djs, der er de absolut bedste og hvilke fest-djs, der passer til forskellige arrangementer. Når søger rundt på denne side vil du se at mange af vores djs har anmeldelser, og at de djs med gode anmeldelser er listet højt på vores sider. Tanken er helt enkel, at hvis en dj har givet en kunde en god oplevelse, så er chancen for, at han også kan give dig en god oplevelse ret stor.
Når du booker en fest-dj gennem vores platform, får du en sikkerhed ved, at du kan se anmeldelser for hver enkelt dj. Har du eksempelvis lavet en forespørgsel på en fest-dj, vil du åf præsenteret oplysninger på alle dem, der byder ind med et tilbud. Hele vores platform er bygget op omkring anmeldelser, og derfor vil en fest-dj fra os altid give sig fuldt til ethvert arrangement, da de ønsker at samle endnu flere gode anmeldelser til deres profil.
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her