DJ-Lunte
5.0 / 5 baseret på  2 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJ-Lunte

Hjemby: Randers Pris: 2000-10000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Professionel DJ med stor erfaring inden for 70´er, 80´er, 90´er og nyere musik.

Mit navn er Peter og født i 1976, opvokset i 80-erne, startede som DJ i 1990 i div. ungdomsklubber i Randers. Fra 1997-2000 på Maxim i Randers. Perioden 1990 til 2006 i Betaclub (sodavands-diskotek). Siden 1993 er jeg også blevet freelance-DJ, og med mulighed for selv at medbringe et passene lys- og musikanlæg til festen.

Forvent en erfaren DJ med en efterhånden god samling musik af forskellige genre. Er god til at aflæse publikum med hensyn til musikvalg og genre. Spiller oftest til disse fester:
Fødselsdage 25, 30, 40 og 50 år m.fl.
Firmafester
Bryllup
Konfirmation
Skolefester
Sodavands-diskotek (unge under 18 år)
+ mange flere

Kontakt mig gerne, og få et godt tilbud til din næste fest.


Anmeldelser af DJ-Lunte

Anden fest  - 
Peter, DJ-Lunte, er en ualmindelig behagelig fyr som virkelig har fingeren på festpulsen og spiller hvad der passende for gæsterne. Vi har booket Peter for anden gang til afslutningsfest i idrætsforeningen, hvor der kom omkring 40 gæster i alderen 16- 55 år. Begge gange er varen leveret med stor succes. Peter dukker op så han er klar med sit set-up i passende tid før gæsterne ankommer. Han spiller varieret og dæmpet musik under spisning, og får virkelig fyret op under folk, så dansegulvet er fyldt langt ud på natten. Han har overblik, ved præcis hvad der skal til for at bygge festen op, og bakker 100% op om skøre indfald fra gæsterne. Vi er klar til at hyre DJ-Lunte igen næste år!
Fødselsdag  - 
DJ-Lunte blev hyret til at spille til min 40 års fødselsdag. Jeg havde bedt om 80'er musik, og han leverede i den grad varen. Han havde impati og indlevelse under hele festen. Spillede stille og rolig baggrundsmusik under spisningen, og da der skulle danses fyrede han op på sådan en måde, at dansegulvet var fyldt resten af aftenen og natten. Jeg kan klart anbefale DJ-Lunte !!

Kontakt DJ-Lunte

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Fra 1960 til nu (Diverse kunstnere)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her