Black & White Moblidiskotek
4,8 ud af 5 baseret på  19 anmeldelser | Læs anmeldelser

Black & White Moblidiskotek

Hjemby: Måløv Pris: Not Available Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 24

Velkommen til Black & White Mobildiskotek, en legende inden for mobile diskoteker.

Velkommen til Black & White Mobildiskotek, en legende inden for mobile diskoteker. Black & White mobildiskotek har spillet til utallige fester siden diskoens barndom, og har derfor den erfaring, der skal til, for at din fest kan blive en uforglemmelig oplevelse.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (19)
Molly og Svend (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: April 06 2019

Vi havde en rigtig god dialog med Christian om de ønsker vi havde til festen. Alt blev løst til punkt og prikke. Festen blev en stor succes, og gæsterne kunne ønske musik i løbet af aftenen. Alt blev modtaget med et smil, og numrene blev spillet, når det passede ind. Vi var meget glade for at have valgt Christian til at spille til vores fest, så vi kan kun anbefale Black & White mobildiskotek til andre. Med venlig hilsen Molly og Svend

Cecilie (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 18 2018

Vi blev brændt af i absolut sidste øjeblik af den musiker, som skulle være kommet til vores bryllup. Heldigvis måske, fordi jeg tror ikke, at han kunne have leveret bedre end I gjorde. Hold da op for en fest, hvor vi var nødt til at forlænge i 2 omgange, fordi vores gæster ikke ville gå hjem ;-) Tak for en god service og fantastisk musik på aftenen. Næste gang vi skal holde fest, så ringer vi til jer først :-)

Bente Jørgensen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 03 2018

Stor tilfredshed

Bo Jensbøll (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Juni 09 2018

Jeg ville gerne have en fest med fuld knald på musikken og dansegulvet, og det fik jeg !! Black & White Mobildiskotek (Christian) kom med al det musik, som vi havde aftalt, og der var aldrig et stille øjeblik på dansegulvet. Når vi igen skal feste i vores familie (og sikkert også blandt vores gæster), så er jeg helt sikker på, at vi ringer til Black & White igen.

Vibeke Holmboe (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Marts 17 2018

Fantastisk !!!! Så kort kan det faktisk siges. Christian kom velforberedt og spillede fantastisk dansemusik. Gæsterne var helt vilde med ham, og med det antal visitkort han delte ud, er jeg helt sikker på, at vi skal danse sammen igen snart. :-)

lene jensen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 16 2017

Dejligt afpasset til festen 👍 Tusind tak

Michael Nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 05 2017

Det var en virkelig god oplevelse, meget gennemført og godt forberedt. Gæsterne var glade og danselysten stor, en perfekt afrunding til vores dejlige bryllup.

Bettina Wettendorff Dyring (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 08 2016

Allerede fra første kontakt var der god dialog og Morten havde stor forståelse for ønsker til min fødselsdag. Alt var helt igennem professionelt men med personligt touch og ikke mindst humor :-), - det blev bare en stor succes! Ønskerne blev alle opfyldt, og dansehit kom som perler på snor, med stor fornemmelse af, hvad der skulle få folk til at blive på dansegulvet, uanset hvor tørstige eller trætte de var :-) :-). Jeg kan klart anbefale Black & White Mobildiskotek, (Morten), og booker gerne igen, hvis lejligheden kommer til det. Morten kan li´ sit job og gør det super godt! Tak for et rigtig godt samarbejde og fantastisk musik til min 50 års fødselsdag :-).

Jan Madsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 20 2016

Perfekt til vores fest , han kunne få skub i festen der plejer ikke at være så mange dansene som i lørdags

Tina Rantzau Christiansen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juni 18 2016

DJ Morten har netop spillet til min mands og min fælles 50 års fødselsdag. Morten er meget professionel og alt er gået problemløst. Musikken var lige i øjet - både når de ældre i familien ønskede gamle slagere - til en masse god 80ér musik og nyere hits! Morten er selv i feststemning bag pulten og har god kontakt til gæsterne på dansegulvet. Jeg kan helt klart anbefale jer at bruge Morten. Tina, juni 2016, Lynge

Ronni Pedersen (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: August 08 2015

Christian var en rigtig dygtig DJ, som forstod at spille det helt rigtige musik, både efter vores ønske men også gæsternes ønske. Samtlige gæster sagde at Christian var god, og vi skulle gemme hans Nr. Christian overholdte alle aftaler og mere til. Super proffesionel. Dejlig aften🎉

Lise Strømberg (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 08 2015

Ikke kun en DJ, men en der forstod at understøtte brylluppet, både under middagen, ved taler, sange og til festen. Alle i selskabet der var i alderen 18 til 70 år, har positivt tilkendegivet den hyggelige stemning, som Morten var med til at støtte.

Christina (5 /5) Festtype: Temafest | Dato: Marts 21 2015

Hej VI har været så glade for at have Christian ude at spille. God service inde og til festen. og han spillede lige som vi ville have til vores fest

Allan og trine (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 27 2014

Fedt musik til festen! ... En af flere positive udtalelser fra vores gæster som vi har modtaget efter festen... Så bliver man ikke mere tilfreds med sit valg af D.J. :))) Vi mødte Morten som en super fin fyr. Positiv og engageret fra start til slut. Morten gik meget op i tilpasse sit musikanlæg til lokalet så det rent lydmæssigt virkede både for de der ville danse og de ville snakke og bare nyde festen. Hyggelig underligningsmusik til middagen? Den klarede Morten også. Han holdt dansegulvet i kog og fangede lynhurtigt indslag fra gæster der kunne bruge musikalsk støtte så det nåde nye højder. Super! Morten overholdt alle aftaler. Og havde et smittende humør på den fede måde. Derfor giver vi Morten vores varmeste anbefaling.

Kim Lundin (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 30 2014

Til kommende nye kunder: I forbindelse med vores bryllup oplevede vi Morten som en yderst behagelig og kompetent DJ. Vi havde forberedt et udkast til en musikliste og folk dansede som gale...;-))....så hermed vores varmeste anbefalinger. Mvh. Diana & Kim Lundin

Simone Willemoes (4 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 01 2015

Morten kom og satte anlægget op inden gæsterne kom, så vi kunne benytte det under middagen til min søns konfirmation. Så kom han igen kl 18 og fyrede det ene gode nummer af efter det andet.. og der blev danset! Han var samtidig en meget høflig mand.

Marianne Jensen (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: August 16 2014

morten var ude og spille til min 50 års fødselsdag, og jeg havde en fantastisk fest , med lige den musik som vi ville høre nemlig fra 80'erne blandet med lidt nyt . morten kom til tiden og stillede op mens vi blev færdige med maden . Super dj , vil helt sikkert anbefalde Morten til andre.

Martha Lønberg (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 15 2013

Meget behagelig, rolig, imødekommende. Forstod, hvad aldersgruppen ønskede af musik..

Pia Rønhøj (3,5 /5) Festtype: Temafest | Dato: Marts 19 2016

Serviceminded, fleksibel og fin i hele forberedelsesfasen inkl. opsætning mv. Tilpassede sig ønsker for aftenen, men var en relativ anonym dj. Spillede musikken, men var i øvrigt ikke aktiv ift. at skabe stemning eller aktivitet på dansegulvet. Var i hård konkurrence med et kasino, der var opstillet til festen, men kunne godt have vist lidt mere involvering. Misforståelse omkring spilletidspunkt som gjorde at vi fik 1/2 time mindre end planlagt.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Medley (Gypst Kings)
I Will Survive (Gloria Gaynor)
You Can't Hurry Love (Puill Collins)