123festmusik.dk
123festmusik.dk
Black & White Moblidiskotek

Black & White Moblidiskotek

  4,8 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Hjemby: Måløv

Pris: Not Available Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Velkommen til Black & White Mobildiskotek, en legende inden for mobile diskoteker.

Velkommen til Black & White Mobildiskotek, en legende inden for mobile diskoteker. Black & White mobildiskotek har spillet til utallige fester siden diskoens barndom, og har derfor den erfaring, der skal til, for at din fest kan blive en uforglemmelig oplevelse.

Black & White Moblidiskotek er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Black & White Moblidiskotek

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Crazy Little Thing
Queen
In The Stone
Earte Wind & Fire
Medley
Gypst Kings
I Will Survive
Gloria Gaynor
You Can't Hurry Love
Puill Collins
Læs hvad andre kunder har sagt om os (18) Tilbage til toppen
Bryllup
Cecilie
Festtype: Bryllup
Dato: August 18 2018

Anmeldelser   (5/5)

Vi blev brændt af i absolut sidste øjeblik af den musiker, som skulle være kommet til vores bryllup. Heldigvis måske, fordi jeg tror ikke, at han kunne have leveret bedre end I gjorde. Hold da op for en fest, hvor vi var nødt til at forlænge i 2 omgange, fordi vores gæster ikke ville gå hjem ;-) Tak for en god service og fantastisk musik på aftenen. Næste gang vi skal holde fest, så ringer vi til jer først :-)
70 års fødselsdag
Bente Jørgensen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: August 03 2018

Anmeldelser   (5/5)

Stor tilfredshed
40 års fødselsdag
Bo Jensbøll
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: Juni 09 2018

Anmeldelser   (5/5)

Jeg ville gerne have en fest med fuld knald på musikken og dansegulvet, og det fik jeg !! Black & White Mobildiskotek (Christian) kom med al det musik, som vi havde aftalt, og der var aldrig et stille øjeblik på dansegulvet. Når vi igen skal feste i vores familie (og sikkert også blandt vores gæster), så er jeg helt sikker på, at vi ringer til Black & White igen.
50 års fødselsdag
Vibeke Holmboe
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Marts 17 2018

Anmeldelser   (5/5)

Fantastisk !!!! Så kort kan det faktisk siges. Christian kom velforberedt og spillede fantastisk dansemusik. Gæsterne var helt vilde med ham, og med det antal visitkort han delte ud, er jeg helt sikker på, at vi skal danse sammen igen snart. :-)
60 års fødselsdag
lene jensen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: September 16 2017

Anmeldelser   (5/5)

Dejligt afpasset til festen 👍 Tusind tak
Bryllup
Michael Nielsen
Festtype: Bryllup
Dato: August 05 2017

Anmeldelser   (5/5)

Det var en virkelig god oplevelse, meget gennemført og godt forberedt. Gæsterne var glade og danselysten stor, en perfekt afrunding til vores dejlige bryllup.
50 års fødselsdag
Bettina Wettendorff Dyring
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Oktober 08 2016

Anmeldelser   (5/5)

Allerede fra første kontakt var der god dialog og Morten havde stor forståelse for ønsker til min fødselsdag. Alt var helt igennem professionelt men med personligt touch og ikke mindst humor :-), - det blev bare en stor succes! Ønskerne blev alle opfyldt, og dansehit kom som perler på snor, med stor fornemmelse af, hvad der skulle få folk til at blive på dansegulvet, uanset hvor tørstige eller trætte de var :-) :-). Jeg kan klart anbefale Black & White Mobildiskotek, (Morten), og booker gerne igen, hvis lejligheden kommer til det. Morten kan li´ sit job og gør det super godt! Tak for et rigtig godt samarbejde og fantastisk musik til min 50 års fødselsdag :-).
60 års fødselsdag
Jan Madsen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: August 20 2016

Anmeldelser   (5/5)

Perfekt til vores fest , han kunne få skub i festen der plejer ikke at være så mange dansene som i lørdags
50 års fødselsdag
Tina Rantzau Christiansen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Juni 18 2016

Anmeldelser   (5/5)

DJ Morten har netop spillet til min mands og min fælles 50 års fødselsdag. Morten er meget professionel og alt er gået problemløst. Musikken var lige i øjet - både når de ældre i familien ønskede gamle slagere - til en masse god 80ér musik og nyere hits! Morten er selv i feststemning bag pulten og har god kontakt til gæsterne på dansegulvet. Jeg kan helt klart anbefale jer at bruge Morten. Tina, juni 2016, Lynge
40 års fødselsdag
Ronni Pedersen
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: August 08 2015

Anmeldelser   (5/5)

Christian var en rigtig dygtig DJ, som forstod at spille det helt rigtige musik, både efter vores ønske men også gæsternes ønske. Samtlige gæster sagde at Christian var god, og vi skulle gemme hans Nr. Christian overholdte alle aftaler og mere til. Super proffesionel. Dejlig aften🎉
Bryllup
Lise Strømberg
Festtype: Bryllup
Dato: August 08 2015

Anmeldelser   (5/5)

Ikke kun en DJ, men en der forstod at understøtte brylluppet, både under middagen, ved taler, sange og til festen. Alle i selskabet der var i alderen 18 til 70 år, har positivt tilkendegivet den hyggelige stemning, som Morten var med til at støtte.
Temafest
Christina
Festtype: Temafest
Dato: Marts 21 2015

Anmeldelser   (5/5)

Hej VI har været så glade for at have Christian ude at spille. God service inde og til festen. og han spillede lige som vi ville have til vores fest
Bryllup
Allan og trine
Festtype: Bryllup
Dato: September 27 2014

Anmeldelser   (5/5)

Fedt musik til festen! ... En af flere positive udtalelser fra vores gæster som vi har modtaget efter festen... Så bliver man ikke mere tilfreds med sit valg af D.J. :))) Vi mødte Morten som en super fin fyr. Positiv og engageret fra start til slut. Morten gik meget op i tilpasse sit musikanlæg til lokalet så det rent lydmæssigt virkede både for de der ville danse og de ville snakke og bare nyde festen. Hyggelig underligningsmusik til middagen? Den klarede Morten også. Han holdt dansegulvet i kog og fangede lynhurtigt indslag fra gæster der kunne bruge musikalsk støtte så det nåde nye højder. Super! Morten overholdt alle aftaler. Og havde et smittende humør på den fede måde. Derfor giver vi Morten vores varmeste anbefaling.
Bryllup
Kim Lundin
Festtype: Bryllup
Dato: August 30 2014

Anmeldelser   (5/5)

Til kommende nye kunder: I forbindelse med vores bryllup oplevede vi Morten som en yderst behagelig og kompetent DJ. Vi havde forberedt et udkast til en musikliste og folk dansede som gale...;-))....så hermed vores varmeste anbefalinger. Mvh. Diana & Kim Lundin
Konfirmation
Simone Willemoes
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 01 2015

Anmeldelser   (4/5)

Morten kom og satte anlægget op inden gæsterne kom, så vi kunne benytte det under middagen til min søns konfirmation. Så kom han igen kl 18 og fyrede det ene gode nummer af efter det andet.. og der blev danset! Han var samtidig en meget høflig mand.
50 års fødselsdag
Marianne Jensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: August 16 2014

Anmeldelser   (4/5)

morten var ude og spille til min 50 års fødselsdag, og jeg havde en fantastisk fest , med lige den musik som vi ville høre nemlig fra 80'erne blandet med lidt nyt . morten kom til tiden og stillede op mens vi blev færdige med maden . Super dj , vil helt sikkert anbefalde Morten til andre.
70 års fødselsdag
Martha Lønberg
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Juni 15 2013

Anmeldelser   (4/5)

Meget behagelig, rolig, imødekommende. Forstod, hvad aldersgruppen ønskede af musik..
Temafest
Pia Rønhøj
Festtype: Temafest
Dato: Marts 19 2016

Anmeldelser   (3,5/5)

Serviceminded, fleksibel og fin i hele forberedelsesfasen inkl. opsætning mv. Tilpassede sig ønsker for aftenen, men var en relativ anonym dj. Spillede musikken, men var i øvrigt ikke aktiv ift. at skabe stemning eller aktivitet på dansegulvet. Var i hård konkurrence med et kasino, der var opstillet til festen, men kunne godt have vist lidt mere involvering. Misforståelse omkring spilletidspunkt som gjorde at vi fik 1/2 time mindre end planlagt.
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Black & White Moblidiskotek

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Black & White Moblidiskotek
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Voksendiskoteker
Black & White Moblidiskotek er certificeret i kategorien::Voksendiskoteker

Velkommen til Black & White Mobildiskotek, en legende inden for mobile diskoteker. Black & White mobildiskotek har spillet til utallige fester siden diskoens barndom, og har derfor den erfaring, der skal til, for at din fest kan blive en uforglemmelig opl