Black & White Moblidiskotek
4.8 / 5 baseret på  25 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Black & White Moblidiskotek

Hjemby: Hele Sjælland og Århus området Pris: Fra kr. 3.500,- Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 32

Det perfekte musikvalg til din fest

Velkommen til Black & White Mobildiskotek, en legende inden for mobile diskoteker. Black & White mobildiskotek har spillet til utallige fester siden diskoens barndom, og har derfor den erfaring, der skal til, for at din fest kan blive en uforglemmelig oplevelse.

Vi spiller til alle fester, men vores speciale er bryllupper, runde fødselsdage for "voksne" :-) og firmafester.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud til dig, og tager også gerne en snak over telefonen, så vi kan give dig det helt rigtige tilbud, så de festlige rammer bliver ligesom du/I havde forestillet dig.

Vi lægger vægt på en god dialog omkring din fest, og du har naturligvis stor indflydelse på, hvad vi skal høre til festen, så dansegulvet kommer til at "gløde". Gæsterne og du er meget velkomne til at komme med ønsker på aftenen, som vi gerne opfylder :-)


Anmeldelser af Black & White Moblidiskotek

50 års fødselsdag  - 
Ifm. vores sølvbryllupsfest var vi op til festen i rigtig god dialog med Morten og Christian om musikgenre og specifikke ønsker. Christian leverede helt som aftalt og forventet og var med til at sikre et brag af en fest med masser af dans hele natten. Vi var meget tilfredse.
60 års fødselsdag  - 
Der er kun kommet rigtig positive tilkendegivelser på musikken . Det var rigtig godt blandet. Flere sagde at der slet ikke var behov for at spørge om bestemte numre. Det kørte bare super godt. Det var også super at have en snak med Morten inden festen, hvor jeg fortalte om det musik jeg kunne li. Og hvilke årgange jeg bedst kunne li. Jeg havde også helt op til festen mulighed for at skrive til Morten, hvis jeg kom i tanke om noget særligt musik. Det er jeg sikker på har været med til at gøre det til en super fest. Det var ikke fordi jeg kom med så mange forslag til musik, men bare det, at jeg kunne sige 80 og 90’er musik og lidt andet og nogle få kunstnere, så havde Morten pejlet sig ind på min smag af musik. Imponerende 😃 Morten tog selv kontakt til feststedet, og aftalte opsætning af anlæg. Virkelig skønt. Jeg kan ikke skrive noget dårligt. Der var simpelthen ikke noget dårligt. Hvis vi skal holde sådan noget lignende igen, ved vi godt hvem vi vil spørge først. Og det samme sagde gæsterne 😃 Tak for en fantastisk aften med fantastisk musik 😃
Bryllup  - 
Vi ville gerne have musik efter vi havde spist, men efter en god samtale med Morten blev vi overbevist om, at de også skulle spille under maden. Det viste sig at være en rigtig god beslutning. Behagelig baggrundsmusik, som ikke "overdøvede" snakken ved borderne, og musikken blev dæmpet ved indslag af en vågen DJ. Bagefter"flow var der masser af "dansetoner", og med de ønsker, som vi havde "forudbestilt", blandet godt ind. DJ´en var meget åben for musikønsker, hvilket var rigtig populært blandt gæsterne. DJ`en havde en god fornemmelse for at blande ønskerne ind, så det ikke blot blev en "spilleliste", men alt virkede i et godt "flow". :-) Både gæsterne og vi var meget tilfredse, og nogle af vores venner har allerede booket dem til deres eget bryllup til næste år. Vi glæder os til gensynet. Tak for dansen :-)
50 års fødselsdag  - 
En fantastisk fest, hvor alt blev præcis, som jeg håbede på. Lokalerne, maden og ikke mindst musikken var helt i top. Sidstnævnte er fuld ud "Black & White" fortjeneste. Alt fungerede lige fra den første kontakt til det sidste nummer blev spillet. Når jeg holder en fest igen, så ved jeg ihvertfald hvor musikken skal findes :-) Tak for en skøn aften.
50 års fødselsdag  - 
Professionel fra første henvendelse til festen var slut. Jeg troede, at mine gæster ville være færdige med at danse efter 4 timer, men jeg måtte forlænge Christian i 2 omgange, hvilket blev taget med et smil. Jeg vil til enhver tid anbefale Christian som DJ, dog med risiko for ømme fødder :-)
Sølvbryllup  - 
Vi vidste det jo godt...., Christian laver altid et fantastisk job. Han er professionel til fingerspidserne, og man er i godt selskab med både ham og hans musik. Vi har jo haft glæde af Black & White før, så gensynsglæden var stor hos både os og gæsterne. 5 store stjerner for en fantastisk fest, hvor dansegulvet gyngede og fødderne dagen efter var ømme :-) Vi ses helt sikkert igen.
Sølvbryllup  - 
Vi havde en rigtig god dialog med Christian om de ønsker vi havde til festen. Alt blev løst til punkt og prikke. Festen blev en stor succes, og gæsterne kunne ønske musik i løbet af aftenen. Alt blev modtaget med et smil, og numrene blev spillet, når det passede ind. Vi var meget glade for at have valgt Christian til at spille til vores fest, så vi kan kun anbefale Black & White mobildiskotek til andre. Med venlig hilsen Molly og Svend
Bryllup  - 
Vi blev brændt af i absolut sidste øjeblik af den musiker, som skulle være kommet til vores bryllup. Heldigvis måske, fordi jeg tror ikke, at han kunne have leveret bedre end I gjorde. Hold da op for en fest, hvor vi var nødt til at forlænge i 2 omgange, fordi vores gæster ikke ville gå hjem ;-) Tak for en god service og fantastisk musik på aftenen. Næste gang vi skal holde fest, så ringer vi til jer først :-)
70 års fødselsdag  - 
Stor tilfredshed
40 års fødselsdag  - 
Jeg ville gerne have en fest med fuld knald på musikken og dansegulvet, og det fik jeg !! Black & White Mobildiskotek (Christian) kom med al det musik, som vi havde aftalt, og der var aldrig et stille øjeblik på dansegulvet. Når vi igen skal feste i vores familie (og sikkert også blandt vores gæster), så er jeg helt sikker på, at vi ringer til Black & White igen.
50 års fødselsdag  - 
Fantastisk !!!! Så kort kan det faktisk siges. Christian kom velforberedt og spillede fantastisk dansemusik. Gæsterne var helt vilde med ham, og med det antal visitkort han delte ud, er jeg helt sikker på, at vi skal danse sammen igen snart. :-)
60 års fødselsdag  - 
Dejligt afpasset til festen 👍 Tusind tak
Bryllup  - 
Det var en virkelig god oplevelse, meget gennemført og godt forberedt. Gæsterne var glade og danselysten stor, en perfekt afrunding til vores dejlige bryllup.
50 års fødselsdag  - 
Allerede fra første kontakt var der god dialog og Morten havde stor forståelse for ønsker til min fødselsdag. Alt var helt igennem professionelt men med personligt touch og ikke mindst humor :-), - det blev bare en stor succes! Ønskerne blev alle opfyldt, og dansehit kom som perler på snor, med stor fornemmelse af, hvad der skulle få folk til at blive på dansegulvet, uanset hvor tørstige eller trætte de var :-) :-). Jeg kan klart anbefale Black & White Mobildiskotek, (Morten), og booker gerne igen, hvis lejligheden kommer til det. Morten kan li´ sit job og gør det super godt! Tak for et rigtig godt samarbejde og fantastisk musik til min 50 års fødselsdag :-).
60 års fødselsdag  - 
Perfekt til vores fest , han kunne få skub i festen der plejer ikke at være så mange dansene som i lørdags
50 års fødselsdag  - 
DJ Morten har netop spillet til min mands og min fælles 50 års fødselsdag. Morten er meget professionel og alt er gået problemløst. Musikken var lige i øjet - både når de ældre i familien ønskede gamle slagere - til en masse god 80ér musik og nyere hits! Morten er selv i feststemning bag pulten og har god kontakt til gæsterne på dansegulvet. Jeg kan helt klart anbefale jer at bruge Morten. Tina, juni 2016, Lynge
40 års fødselsdag  - 
Christian var en rigtig dygtig DJ, som forstod at spille det helt rigtige musik, både efter vores ønske men også gæsternes ønske. Samtlige gæster sagde at Christian var god, og vi skulle gemme hans Nr. Christian overholdte alle aftaler og mere til. Super proffesionel. Dejlig aften🎉
Bryllup  - 
Ikke kun en DJ, men en der forstod at understøtte brylluppet, både under middagen, ved taler, sange og til festen. Alle i selskabet der var i alderen 18 til 70 år, har positivt tilkendegivet den hyggelige stemning, som Morten var med til at støtte.
Temafest  - 
Hej VI har været så glade for at have Christian ude at spille. God service inde og til festen. og han spillede lige som vi ville have til vores fest
Bryllup  - 
Fedt musik til festen! ... En af flere positive udtalelser fra vores gæster som vi har modtaget efter festen... Så bliver man ikke mere tilfreds med sit valg af D.J. :))) Vi mødte Morten som en super fin fyr. Positiv og engageret fra start til slut. Morten gik meget op i tilpasse sit musikanlæg til lokalet så det rent lydmæssigt virkede både for de der ville danse og de ville snakke og bare nyde festen. Hyggelig underligningsmusik til middagen? Den klarede Morten også. Han holdt dansegulvet i kog og fangede lynhurtigt indslag fra gæster der kunne bruge musikalsk støtte så det nåde nye højder. Super! Morten overholdt alle aftaler. Og havde et smittende humør på den fede måde. Derfor giver vi Morten vores varmeste anbefaling.
Bryllup  - 
Til kommende nye kunder: I forbindelse med vores bryllup oplevede vi Morten som en yderst behagelig og kompetent DJ. Vi havde forberedt et udkast til en musikliste og folk dansede som gale...;-))....så hermed vores varmeste anbefalinger. Mvh. Diana & Kim Lundin
Konfirmation  - 
Morten kom og satte anlægget op inden gæsterne kom, så vi kunne benytte det under middagen til min søns konfirmation. Så kom han igen kl 18 og fyrede det ene gode nummer af efter det andet.. og der blev danset! Han var samtidig en meget høflig mand.
50 års fødselsdag  - 
morten var ude og spille til min 50 års fødselsdag, og jeg havde en fantastisk fest , med lige den musik som vi ville høre nemlig fra 80'erne blandet med lidt nyt . morten kom til tiden og stillede op mens vi blev færdige med maden . Super dj , vil helt sikkert anbefalde Morten til andre.
70 års fødselsdag  - 
Meget behagelig, rolig, imødekommende. Forstod, hvad aldersgruppen ønskede af musik..
Temafest  - 
Serviceminded, fleksibel og fin i hele forberedelsesfasen inkl. opsætning mv. Tilpassede sig ønsker for aftenen, men var en relativ anonym dj. Spillede musikken, men var i øvrigt ikke aktiv ift. at skabe stemning eller aktivitet på dansegulvet. Var i hård konkurrence med et kasino, der var opstillet til festen, men kunne godt have vist lidt mere involvering. Misforståelse omkring spilletidspunkt som gjorde at vi fik 1/2 time mindre end planlagt.

Kontakt Black & White Moblidiskotek

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

September (Earth, Wind & Fire)
I Will Survive (Gloria Gaynor)
You Can't Hurry Love (Puill Collins)
Can't stop the feeling (Justin Timberlake)
Vågner i natten (Dodo & The Dodos)
Cold heart (Elton John & Dua Lipa)
Livstegn (Rasmus Seebach)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her