(1)
Floorattack Vejle

Mobildiskotek floorattack unik oplevelse både musik og stort udvalg af fest lys show.

Få den vildeste after-ski temafest

Afterski kender vi især fra de østrigske skiløjper, hvor ski eller snowboard bliver parkeret ude foran, og så står på øl, en bid mad og fantastiske afterski-musik i lange baner. Ofte er musikken hentet i det, nogle vil kalde den corny afdeling. Det er kunstnere som DJ Ötzi, Hansi Hinterseer, Franzi25 og Kenny Kemper. Men selvom vi kan småfnise lidt af musikstilen til tider, så har den musik en af de mest fantastiske egenskaber: Den samler folk og skaber glade stunder.

Derfor er afterski blevet et så populært valg til danske temafester. Vi ønsker at opleve lidt af Østrigs magi her i Danmark. Nogle vælger den helt gennemførte model, hvor alle kommer i hele uniformen med skibukser, -jakker og -briller.

Book dj med speciale i afterski

Hvis man ønsker den perfekte afterski-dj, så er det vigtigt, at vedkommende har oplevet den helt særlige stemning, som der er på afterski. Vi har heldigvis et udvlag af dygtige afterski-dj’s, som kan gøre jeres fest unik og uforglemmelig. En afterski-dj er perfekt til at læse rummet og ved, hvornår de forskellige kæmpe hits skal sættes på, før det får festen op i sit absolut højeste gear.

Når du booker en afterski-dj gennem os, sørger vi for det meste. Du skal blot lave en forespørgsel med informationer om arrangementet, og så sørger vi for, at du får flere tilbud.

Afterski-dj's
Indhent tilbud på afterski-dj's