DJ Allan Flyverskjul København

Allan Flyverskjul - Underholdning til konfirmation, bryllup og fødselsdag

Kres Jespersen Hvidovre

Konkurrencedygtig DJ med STOR erfaring inde for DJ- og musikbranchen

1000-1000 KR. Kontakt artisten
Brian Forsdahl Nørre Alslev

DJ's klar til fest Mellem 1-3 DJ's for samme pris

300-12000 KR. Kontakt artisten
Mobildiskotek Flashback Nakskov

DJ til Voksenfest - Mobildiskotek Flashback

Dj adam Holbæk

DJ Adam - erfaren herre startede sin DJ karriere tilbage 1988 - God Allround DJ

4000-9500 KR. Kontakt artisten

Book den bedste dj til konfirmationsfesten

Når vi konfimeres, træder vi ind i de voksnes rækker. Her har vi først den rituelle ting i kirken, hvorefter det fejres med familie og venner til et brag af en konfirmationsfest. Musikken er altid et meget centralt element til en fest, og derfor anbefaler vi, at du booker en dj til konfirmationsfesten, så I får fantastisk musik, der gør alle glade, hele aftenen.

En dj til konfirmationen sørger nemlig for at vælge musik, som både passer til de unge og de ældre ved festen. En konfirmationsfest har ofte mange forskellige aldersgrupper, hvilket kan gøre musikvalget til en udfordring. Vores dj’s har dog stor erfaring med at spille til konfirmation og kan sørge for, at I får en fantastiske fest med god musik hele aftenen.

Fordele ved at booke en dj

Når I booker en dj til konfirmation, så vil I opleve alle de fordele, det skaber til festen. Herunder har vi listet et par af de ting, vores glade kunder typisk melder tilbage, når de har haft booket en dj til konfirmationen.

Slip for irriterende musikskift

Hvis det er gæsterne, der skal stå for musikken, så ender det typisk med en masse irriterende skift i musikken, fordi alle lige har et godt nummer, de gerne vil sætte på.

Få et ordentligt anlæg

En dj til konfirmationen vil altid sørge for at medbringe et anlæg af god kvalitet, som passer til rummets størrelse. Det kan være rigtig forstyrrende med et dårligt anlæg, som ikke får musikken ud i hele rummet eller har en dårlig lydkvalitet.

Musikken tilpasser sig festen

Hvis der er ild i dansegulvet, så kommer der dansevenligt musik på. Er der mere hyggesnak omkring bordene, så kommer der lidt mere stille baggrundsmusik på. Dj’en har en fantastisk evne til at læse rummet og matche musikken.

Dj til konfirmation
Indhent tilbud på dj's til konfirmationer