DJ4Eventz
4.7 / 5 baseret på  28 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJ4Eventz

Hjemby: Vi dækker hele danmark Pris: 4000-6500 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 88

DJ's med god dansemusik til bryllup, fødselsdage, konfirmation, firmafester, mm

DJ TIL DIN FEST
Book en Dj hos DJ4Eventz til din fest, vi har professionelle Dj's, der underholder bredt og blandet dansemusik til alle anledninger. Vi underholder hvert år ved flere hundrede arrangementer, lige fra Bryllup, Fødselsdag, Havefest, Konfirmation, Guldbryllup, Sølvbryllup. Kobberbryllup, Firmafest, Julefrokost, Sommerfest, Børnefødselsdag, Børnediskotek & meget, meget mere.

”Samt alle andre former for events og festlige lejligheder"

Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores service. Står du og skal afholde et arrangement eller fest, så står vi klar med udstyret, erfaringen og et højt humør så vi sammen skaber en uforglemmelig fest.

DJ4Eventz har spillet mere end 2000 arrangementer op. Med al den erfaring finder vi hurtigt den helt rette løsning af DJ dit arrangement. Vi er et team af flere DJ’s er primært i alderen 25-40 år, elle Dj's har mellem 10 og 25 år erfaring.
Dj's der skabe den gode stemning og spille den musik, som får gæsterne til at danse. Vi spiller typisk til dans, men kan også agere med en lækker lounge under middagen, temafesten, stemnings musik DJ vil sørge for at imødekomme dine ønsker, således at du får den perfekte dag og aften med dine nærmeste!

Vi garanterer, at med vores DJ vil der ikke være tomt på dansegulvet! Så hvorfor ikke holde dit livs bedste fest for dig og din familie! Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores service. Står du og skal afholde et arrangement eller fest, så står vi klar med udstyret, erfaringen og et højt humør så vi sammen skaber en uforglemmelig fest.

Vi sørger for:
Dygtige og professionelle DJ’s
Mere end 10 års erfaring
God service
Personlig samtale med DJ én
DJ Garanti (ved sygdom)
Erhvervs forsikring og ansvar
Betal på Faktura, EAN, MobilePay
Bank overførsel, PayPal, Kontant
Kontrakt på alle aftaler
Musik 70'erne 80'erne 90'erne / radio hits
DJ priser alle kan være med på
Inklusiv transport og moms.

Din ekspert til en go fest!
Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud
DJ4Eventz_Alex


Anmeldelser af DJ4Eventz

60 års fødselsdag  - 
Dj’en Ringede i god tid inden festen angående valg af musik. Mødte til aftalt tid og der kom hurtigt gang i dansegulvet. Opsætning og nedtagning af anlæg og lys var en rigtig god oplevelse. Mor og søn var rigtig rare.
Kobberbryllup  - 
Super dj, som havde fokus på skabe den perfekte fest.
30 års fødselsdag  - 
Jeg kunne ikke være mere tilfreds. De kom i god tid og satte det hele klar, Dj'en kom til tiden og spillede endda en halv time ekstra, udover de aftalte fire timer uafbrudt. Og jeg fik det hele til en virkelig god pris.
Kobberbryllup  - 
Satte virkeligt gang i festen, så alle fik rørt benene.
Julefrokost  - 
Vi havde en skøn julefrokost med Oliver som DJ og alt var som det skulle være. Han ramte musikken perfekt til trods for vi var en broget aldersgruppe. Stor ros herfra👍
Anden fest  - 
Kanon oplevelse og meget fleksibel.
Anden fest  - 
Super fed aften med god musik til hver en smag. Når der blev ønsket en sang, blev den spillet indenfor kort tid. Han holdte sig til den musikgenrer vi havde ønsket.
Konfirmation  - 
Super god service og vildt gode højtalere samt deres lys! Kan varmt anbefales
Konfirmation  - 
Han kom til tiden, han forstod at tilpasse sig selskab, han var sød & smilende, var god til børn, venlig hurtig behjælpelig imødekommende, meget meget tilfreds med ham kan klart anbefales.
18 års fødselsdag  - 
God dj, der lyttede til gæsternes ønsker
Anden fest  - 
Super god service alt spillede bare 👌👍
Fødselsdag  - 
God musik og gode DJ's, kan helt klart anbefales! De var gode til at ramme stemningen og var der lige til tiden. Han var meget åben overfor nye musik forslag, hvilket er super fedt. Det var en fornøjelse at have dem
Fødselsdag  - 
Søde unge mennesker, der forstod at spille til en 75 års fødselsdag med også mange unge mennesker. Fandt lige den musik der skulle til hvis der var lidt stille på dansegulvet og så var der gang i den igen. Tak for jeres indsats.
Temafest  - 
En helt vild dygtig dj, som uden tvivl kan sætte gang i en fest,
Anden fest  - 
Oraleeeee fuck hende der læren også
30 års fødselsdag  - 
Super service og super dj - 5 stjerner
Anden fest  - 
alt var tip top
Temafest  - 
Det var klasse
18 års fødselsdag  - 
Lyden var fantastisk, styr på det hele
Firmafest  - 
Lever fuldt ud op til forventningerne
18 års fødselsdag  - 
Super gode. Kom tiden og var på hele aften. Var gode til at spille musik til alle aldere. Kan varmt anbefales
30 års fødselsdag  - 
Vi havde hyret en Dj fra Dj4eventz . Der var god kommunikation inden festen, hvor der var dialog om ønsker og hvilket publikum der skulle spilles for. Dj kom til aftalt tid og vi var yderst tilfredse med spilleliste og afvikling af samme. Dj4eventz har mine varmeste anbefalinger.
Julefrokost  - 
Alt foregik som aftalt. Meget professionelle, og super dygtig Dj ! Alle vores gæster var meget imponeret dj´en . Der var fyldt på dansegulvet konstant., og selvom vi havde gæster fra alderen 20 til 71, så formåede de at spille numre, som samlede gæsterne på gulvet. Kan anbefales til alle der skal have rigtig gang i festen.
60 års fødselsdag  - 
Fed fest og musik
Bryllup  - 
Præcis og fede mix, god til at læse publikum
Oktoberfest  - 
Alles gut
Bryllup  - 
Vi havde en god oplevelse med DJén, han kom på efter der havde været live bande, så der gik lige 15 mins tid før der kom nogle på gulvet, men efter der var han god til at holde nogle på gulvet. Der var da nogle danske sang han desværre ikke have med da de blev ønskede. Han kom pænt og hilse på og sagde tillykke da han kom og var meget høflig.
Bryllup  - 
Vi havde aftalt inden, at vi lavede en lang playliste, som der skulle tages udgangspunkt i. Vi sendte listen og fik at vide, at den var rigtig god, og at der var noget for alle. På selve aftenen startede det dog ud med at vi måtte bede om at få spillet vores liste, da dansegulvet blev åbnet med noget lidt for ukendt lounge musik. Senere på aftenen blev der spillet lidt for mange vilde remix, som ikke var i stil med den liste vi havde lavet. Flere af vores gæster har desværre fortalt, at når de ønskede sange blev de ikke mødt særligt imødekommende.

Kontakt DJ4Eventz

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Rasmus Seebach (I Mine Øjne)
Thomas Helmig (Det er mig der står herud)
Just Can't Get Enough (Depeche Mode)
Hvor skal vi sove i nat (Laban)
Øde Ø (Rasmus Seebach)
Coco Jambo (Mr. President)
Sing Hallelujah (Dr. Alban)
Crazy in Love (Beyonce)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her