Festmobilen
4.5 / 5 baseret på  121 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Festmobilen

Hjemby: Rødekro Pris: 3800-15000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 270

Diskotek Festmobilen leverer den rigtige festmusik ved bryllup fødselsdag, konfirmation, firmafest,

Mobildiskotek til Firma- og Privetfester
Diskotek Festmobilen tilbyder højkvalitets underholdning med fokus på service og tilfredshed, for både dig som kunde, og for dine gæster.
Diskotek Festmobilen vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine forventninger, og gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse.

Med en bred variation af tilbud at vælge mellem, indenfor underholdning til temafester, firmafester, og privatfester, og med et stort og bredt udvalg af musik indenfor mange stilarter, er vi sikre på, at du vil blive glad for vores medvirken ved din event.


Anmeldelser af Festmobilen

50 års fødselsdag  - 
Super fin DJ til en 50 års fødselsdag! God service hele vejen igennem.
60 års fødselsdag  - 
Alt var bare godt alle gæster var ellevilde kan kun komme med ros tilpads lydstyrke
Firmafest  - 
Super professionel, god til at lave en festlig stemning. God musik. Vi har snakket om, at vi vil bruge ham igen, hvis lejlighed byder sig :-)
50 års fødselsdag  - 
Mega aften Per tusind tak, vi melder os igen næste gang vi har brug for hjælp med musikken!!!
Firmafest  - 
Super god DJ, vi fik bare en kanon god fest. Der var blevet stillet op, så han var klar til og spille, da vi satte os til bord, stille musik til maden og senere skal jeg da love for at han fandt noget musik med gang i og der blev danset helt vildt. Oprydning / sammen pakningen gik hurtigt, så alt i alt, super tilfreds.
40 års fødselsdag  - 
Kan helt klart anbefale Diskotek Festmobilen. Han havde alt hvad vi ønskede os.
40 års fødselsdag  - 
DJ’ Per er rigtig dygtig og har styr på at få alle op af stolene og danse. Han kan sætte en god stemning- han får de varmeste anbefalinger fra mig og mine gæster. Han ankom til tiden, var på hele aftenen til slut. Jeg havde kun styr på gæsterne;-) for Per klarede resten selv. Spillede alle de numre jeg ønskede. Mvh Hanne
Bryllup  - 
Vi brugte festmobilen til vores bryllup og vi kan kun varmt anbefale ham. Han ramte totalt stemningen fra start til slut. Så skal i have en fest så book ham endeligt
Bryllup  - 
Top professionel.
Bryllup  - 
Vi var så heldige at have Kim til vores bryllup. Han gjorde det dejligt nemt for os som værts par at holde en fest. Han koordinerede selv med stedet om hvordan han skulle stå og hvad der skulle sættes op. Under middag blev der spillet tilpas musik, både niveau og genre. Han hjalp også til med at skålene kom rundt i hele salen. Under dansen blev der spillet det folk ønskede og dansegulvet blev næsten aldrig tomt. Alt i alt en dejlig oplevelse at have besøg af festmobilen.
Bryllup  - 
Festmobilen vil jeg 100 % anbefale andre til jeres fest, de gjorde vores store dag til en fantastisk oplevelse, godt med stemnings musik til spisning og god musik lige fra 80erne til 90erne til det nye musik på hitlisterne. og en stor tak til jeres dj Lasse :) ses en anden gang vi vil gerne booke jer til stor fest en dag :) M.V.H Kenneth Lena
Sølvbryllup  - 
DJ kom til tiden, holdt musikken passende lavt under middagen og gjorde meget for at holde dansen igang. Alt ialt meget tilfredsstillende.
Bryllup  - 
Vi havde hyret festmobilen til at spille ved vores bryllup D. 21 juli 2018. Han er fantastisk dygtig til at mærke stemningen i blandt gæsterne og til at spille musikken derefter. Han havde medbragt lys og der var også en projektor der lyste op med et kæmpe stort hjerte hvor der stod vores navne. Per kan klart anbefales og hvis vi skal bruge dj en anden gang er det her vi henvender os.
Bryllup  - 
Per ankom i god tid, og han var fra start til slut smilende, imødekommende og opmærksom! Vi kan kun give ham vores varmeste anbefalinger.. Han var så god til at spille musik til under maden, så man stadig kunne snakke sammen, og han kunne rigtig spille op til dans senere på aftenen!!
Julefrokost  - 
God underholdning igen. Per kom præcist som aftalt. Atter en rigtig god oplevelse.
Oktoberfest  - 
Tal til Per for rigtig god musik. Alt var bare i orden. Ikke sidste gang vi booker Per.
Bryllup  - 
DJ Per var helt igennem fantastisk. Vi kunne ikke have ønsket os nogen som var bedre. Han læste publikum virkelig godt og skabte et vildt dansegulv. Vi kunne sagtens finde på at bruge ham igen til anden lejlighed. Han kan kun anbefales på det varmeste!
70 års fødselsdag  - 
Passede perfekt ind i vores fest, - venlig og imødekommende, og var god til at afkode stemningen
Bryllup  - 
Vi bookede Per til vores bryllup og vi har igennem hele processen været meget glade for hans arbejde. Både før festen, hvor han klippede en meget fin brudevals-medley sammen til os (som blev fuldstændig efter vores ønske) og hvor vi havde en rigtig god, løbende kontakt pr. mail og også telefonisk. Men også under festen, hvor han var virkelig god til at aflæse gæsternes smag samtidig med at han tog hensyn til vores ønsker! Han huskede på alt det, vi havde aftalt på forhånd, bl.a. aftenens sidste sange, som var vigtige for os. Så Per får udelukkende ros fra os, og vi vil bestemt booke ham til det næste store arrangement igen!
40 års fødselsdag  - 
Gik som det skulle, snakkede ikke i mikrofon som aftalt
Bryllup  - 
Vi bookede en dj til vores bryllupsfest. Der var stille og rolig lounge musik under middagen og da vi havde danset brudevals kom der ellers gang i den og dansegulvet var ikke tomt en eneste gang. Der kom masser af roser fra gæsterne og vi var selv yderst tilfredse.
Bryllup  - 
Det hele forløb som aftalt og vi er meget tilfreds med musikken og peter 😁👍
Kobberbryllup  - 
Udmærket
60 års fødselsdag  - 
Super god. Vi fik hørt hvad vi ville - lige fra disco over bigipoekoe til Kandis , så der var noget til alle selv om vi var en meget blandet "flok"
Bryllup  - 
Alt ialt en perfekt aften. God energi fra DJ Morten.
50 års fødselsdag  - 
Varen leveret til UG. God situationsfornemmelse. Kan varmt anbefales.
50 års fødselsdag  - 
Super tilfreds med min DJ, god musik som faldt i alles smag. Alt klappede bare og flere gæster roste ham. Kan varmt anbefale ham
50 års fødselsdag  - 
Super god musik, alle gæster var vilde med det musikken, der blev spillet. Vi var også selv oven ud tilfredse, ikke sidste gang vi har brugt 123festmusik.
Julefrokost  - 
Super godt og helt perfekt! Per spillede op til dans til vores julefrokost, og det gjorde han på allerbedste vis. Han var velforberedt, spillede meget varieret, var god til at fornemme hvilken musik festdeltagerne gerne ville høre og efterkomme deres ønsker. Festmobilen kan varmt anbefales til andre.
Guldbryllup  - 
Vi havde fornøjelse af Festmobilen til Guldbryllup på Fakkelgården. Både under middag med smooth dinner musik, - lidt jazzet og super dansemusik efter middag. Meget velforberedt DJ og rigtig skøn og varieret dansemusik. Flot lysshow. Meget professionel optræden.
Bryllup  - 
Per var dj i vårt bryllup på Hjorths hotel og han lagde en aldeles fantastisk fest. Helt fra start, igjennom middag og til siste slutt var stemningen god og dansegulvet var fullt fra første til siste sekund. Det var enkelt å kommunisere , alle avtaler ble holdt og han var meget punktlig. Alle gjestene prater om hvor bra han var til å lese sitt publikum , tilpasse musikk til stemningen og variere . Når festen ikke ville ta slutt var det ikke noe problem å få dj til å fortsette å spille. Anbefales på det sterkeste!
50 års fødselsdag  - 
Mik,( som der var jockey) gjorde det rigtig fin. Han spillede musik efter vores smag og var hurtig til stoppe når der var taler. DET KU IKKE VÆRE BEDRE.
Bryllup  - 
Super godt
50 års fødselsdag  - 
Yderst hyggelig DJ som leverede den ønskede musik. Kom til tiden og var velklædt.
40 års fødselsdag  - 
Yderst professionel op til arrangementet og spillede med stor situationsfornemmelse under festen.
40 års fødselsdag  - 
Vi havde en fantastisk Melodi Grand Prix fest til min 40 års fødselsdag. Per gjorde det rigtig godt under middagen ved at få folk op at danse, når deres sang kom "hvad der passede på deres udklædningen " efter maden kom folk hurtig på dansegulvet og vi dansede til kl. 1.00 Kan kun anbefale Per han var godt forberedt. Vi havde en kanon aften.
Firmafest  - 
Per var enormt dygtig til at ramme publikum. Dansegulvet var fuldt fra kl. 8.00 til 02.00. Kan kun rose ham for virkelig at lave fundamentet for en super god fest. Vi var særdeles tilfredse med hans indsats hele vejen. og han var bare klar med et super godt anlæg også. high five og fem stjerner og tusind tak
Konfirmation  - 
Per spillede til konfirmation og alt var fuldstændig perfekt. Per kom til aftalt tid og spillede lige præcis det musik som gæsterne ønskede. Per havde en rigtig god evne til at læse gæsterne og der er kun rosende ord med på vejen. Under middagen var musikken tilpas afdæmpet og til den efterfølgende dans var der stort set hele tiden gang i dansegulvet og Per sørgede for at musikken var til både unge og ældre. Det er helt sikkert, at skal vi gøre brug af DJ's ved en anden lejlighed så ringer vi efter Per. Flere af vores gæster har efterfølgende kun haft rosende ord til musikken, musikvalget og Pers behagelige måde at være på. Tusinde tak.
Anden fest  - 
Vi havde Per Mickelborg til vores fest lørdag den 9 april, og var overordentlig tilfreds med musikken. Vi dansede fra kl. 21.00 til 01.00 uden pauser, og kan varmt anbefale Per til andre!! Med venlig hilsen Nils.
40 års fødselsdag  - 
Per har opfyldt alle mine forventninger og behov til min 40 års fødselsdag, super musik og god fornemmelse for hvornår den "rigtige" musik skal spilles. Jeg var super godt tilfreds. 😊
Temafest  - 
Intet mindre end fantastisk 👍
Kobberbryllup  - 
En tema fest hvor vores DJ spillede gode sange hele aftenen - ikke mindst dejlig afdæmpet musik under middagen og glad dansemusik bagefter. Alt fungerede. Vores DJ havde også erfaringen med ar kunne spotte om vi skulle afsætte festen som planlagt eller tage en time ekstra. Firmaet virker meget professionelt .
30 års fødselsdag  - 
Festmobilen gjorde det bare rigtig godt spille meget blandet musik og fik alle op og danse og mine gæster har bare rost det til skyerne her efter festen.
60 års fødselsdag  - 
Var klar til tiden og imødekommende for ønsker fra værten og gæster meget professionelt udført og fik meget ros fra gæsterne for den meget varieret musik både før og efter middagen så jeg kan kun sende de bedste anbefalinger
Bryllup  - 
Super DJ - sørgede for at holde gang i dansegulvet hele natten - for både dem i 30'erne og dem over 60! Tak for en god aften/nat!
Bryllup  - 
Høj klasse. Var med til at skabe en rigtig god fest både under maden, men også efterfølgende hvor der skulle festes.
Sølvbryllup  - 
Vi havde forstillet os, at vi skulle have et live band til vores Sølvbryllupsfest, men så fik vi den skøre/fantastiske ide, at det skulle være en DJ. Festmobilen(Per) var en afgørende faktor for at vores fest blev den 'fedeste' fest vi nogensinde har holdt - vi fortalte hvilken musik vi kunne lide og hvilken stemning vi ønskede og det gjorde, at vi fik vores musik hele vejen gennem festen - tilpasset stemning og input fra deltagerne. Festmobilen havde et kæmpe lager af musik både til sange, underlægning under middagen og til at holde festen i gang med det vi ville have - vi kalder helt sikkert på FestMobilen til vores næste fest. Tusind Tak til Festmobilen fra os og alle vores gæster til Festmobilen.
70 års fødselsdag  - 
Det var en super aften med fyldt dansegulv. Dj var bare god til at læse behov
30 års fødselsdag  - 
Er yderst tilfreds med med hans underholdning. Han var på fra start til slut, han underholde både gamle og de unge....lav musik under maden og høj musik til dansen.....yderst tilfreds... Mvh kurt stubkjær.
60 års fødselsdag  - 
Per får 5 stjerner fra mig, Per var supper god til af finde det helt rigtige musik der passede til min 60 års fødselsdag stille musik under spisningen og fuld gang i den til dansen ( kanon) hilsen Carsten.
50 års fødselsdag  - 
Super musik fra start til slut! Godt musikvalg under spisningen og fuld gas til dans. Musikken kørte non-stop og dansegulvet var fyldt. Alle musikønsker blev opfyldt af en venlig og behagelig DJ. Vi har af vores gæster fået stor ros for musikken.
Anden fest  - 
Kan klart anbefales,⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️anden gang vi bruger dem. Først til en 30og 40års fødselsdag og nu til en 65års og de kan bare levere varen 😊 Alt var bare i orden musikken og højden på lyden var perfekt🌞
Bryllup  - 
Fed aften
40 års fødselsdag  - 
Topprofessionel - leverede varen!
Firmafest  - 
Hurtig opfølgning på aftalen med skriftlig kommunikation. Da vi nærmede os festdagen var der opfølgning såvel pr. mail fra FestMobilen, som pr telefon fra DJ med musikønsker mv.. Selve festdagen var alt stillet op i god tid. DJ var festlig og humørfyldt og håndterede festen på bedste vis. Stor ros og min varmeste anbefaling herfra.
60 års fødselsdag  - 
Jeg synes at Per skal have 4 stjerner fordi han forstod at tilpasse sig festen. Mange gæster har siden givet udtryk for at det var fint varieret dansemusik. Per kom til tiden og kontaktede os et par dage før for at høre om vi havde specielle ønsker. Det var rart idet det er længe siden aftalen blev lavet. Signe og Torben pedersen
Firmafest  - 
Vi havde en rigtig god aften. Dj'en satte gang i festen fra han kom til han gik. Vi var glade for at han var fleksibel med musikken og tog imod en masse bud fra gæsterne. Mange kom bagefter og sagde at vi skulle have samme dj næste gang vi holder en fest.
40 års fødselsdag  - 
Super god DJ, der formåede at få folk på dansegulvet fra start til slut - trods den store aldersspredning (det var en 40 og 70 års fødselsdag)
Bryllup  - 
Per var rigtig god til at aflæse og opfylde gæsternes ønsker, og dansegulvet var fyldt:)
40 års fødselsdag  - 
Det var musik 100 % tilpasset vores fest, også selvom det var første gang vi mødtes. Der var intet at sætte en finger på. Alt forløb som aftalt. Festmobilen var en vigtig brik som gjorde festen helt perfekt.
50 års fødselsdag  - 
Super god underholding til min 50 års fødselsdag. Stille og afdæmpet musik under middagen. God dansemusik senere. Kan klart anbefales.
60 års fødselsdag  - 
Vores DJ, Mick, var rigtig god. Vi havde ikke talt med ham før han kom til festen, idet den oprindelige DJ meldte afbud grundet sygdom i familien få timer før den aftalte tid. (Beskeden modtaget via Per Mickelborg) Vi var derfor ret spændte. Mick spillede tilpas højt under middagen og senere under dansen. Han spillede god dansemusik, og der var mange gæster, som roste Mick's musikvalg. Mick forstod at "tilpasse" sig aftenens indslag, og forsøgte ikke at være dominerende. (_ dette kan nogle musikere jo godt være) Vi giver ham de bedste anbefalinger. Den første dans var en boogi voogi, som fik mange gæster op på dansegulvet. En god ide - mon han vidste, at jeg opr. havde nævnt at det kunne være fint med 3 folkedanse til at starte med ??? Vores instruktør meldte dog fra, idet han aldrig havde instrueret i dans til dj...Så mange tak...
Bryllup  - 
Per leverede en supergod stemning og der var ingen problemer med at forlænge festen en ekstra time da der stadig var godt gang dansegulvet ;-)
Anden fest  - 
Jeg giver max stjerner ***** Festmobilen var med til at skabe en fantastisk fest. Det var fint, at Per kunne spille til sangene under middagen og at der var hyggemusik under middagen skabte en god stemning - god ide med lyd til skål'en! Vi havde valgt diskoteket, for at kunne efterkomme alles musiksmag og det levede Festmobilen 100% op til - der var godt gang i dansegulvet under hele festen (indtil kl. 4!) Jeg vil varmt anbefale Festmobilen til alle der skal holde fest!
Bryllup  - 
Per gjorde det virkelig godt fra vores første samtale til bryllupsaftenen, hvor dancegulvet var gloende hedt, da han bare ramte hver gang med musikken :0) Tusind tak for en fantastisk aften...
Anden fest  - 
Vi har været rigtig glade for musikken til vores fest. Synes, Festmobilen ramte helt rigtigt ved hans musikgenre på aftenen, og det resulterede i et fyldt dansegulv. Det er ikke sodste gang, vi vil benytte os af Festmobilen. Mvh Anne Mette - Hjemmevejleder.
Bryllup  - 
We had a great evening. The music was exactly as expected Big recommendations
Byfest  - 
Alt klappede i en stille og rolig atmosfære, musik fint tilpasset i styrke og musikvalg, virkelig en positiv oplevelse, jeg frygtede lidt det blev for disco artigt, men det blev gjort til skamme. Mvh. Lars
Bryllup  - 
Festmobilen spillede til vores bryllup og var med til at gøre festen rigtig god. Der blev taget hensyn til vores og gæsternes ønsker og det resulterede i en fantastisk fest. Ville booke igen.
Bryllup  - 
Vi havde en fantastisk oplevelse med Per og hans ensemble, til vores bryllup, som både havde god musik med, men som også var lydhør overfor vores ønsker. Jeg kan på det varmeste anbefale Festmobilen.
40 års fødselsdag  - 
Ok men spiller måske lidt for højt musik. Ellers fint både personen og hans sammensætning af musikken
Julefrokost  - 
Festmobilenkunne klare alt slags musik og leverede en god aften med masser af musik, jeg har kun hørt om et enkelt tilfælde, hvor der ikke kunne opfyldes et musikønske. Tilgengælde hørte vi en masse andet godt musik. Kan klart anbefales - og vil da ikke udelukke at vi ikke vil bruge festmobilen igen.
Bryllup  - 
Dejlig tilpasset musik til maden og var med på sange og taler m.m. Meget lydhør over for musikønsker. Var med til at skabe den fest vi så gerne ville holde. Fantastisk lysshow og god musik. Tøv ikke - det er bare i orden.
Bryllup  - 
DJ'en var der i god tid og han spillede rigtig god musik til maden i god lydstyrke. Man kunne høre musikken, og man kunne snakke. Da dansegulvet belv åbnet, fyrede han en super fest af, med musik til alle gæster.
Bryllup  - 
Festmobilen har spillet til vores bryllup- Der var under forberedelserne til festen en god kontakt til artisten, hvor der blev taget højde for vores ønsker. Artisten kom i god tid og var klar til at spille da gæsterne ankom. Under middagen var musikken i en passende højde, så der var god mulighed for at snakke imens. Der var et godt samarbejde med vores toastmaster. Under dans blev musikken hurtigt tilpasset de af vores gæster som var på dansegulvet og musikønsker fra vores gæster blev opfyldt.
Bryllup  - 
God music, god service!
Bryllup  - 
Festmobilen var ihvertfald med til at gør vores bryllup uforglemeligt! Vi synes han var meget fleksibel angående musik og ønsker og at han havde styr på hvad der skulle spilles under maden og under taler! Der var heller ikke nogen problemer med færgeoverfarten frem og tilbage ! Alt i alt synes vi at han gjord festen til en kæmpe succes! Mvh Svenja og Kim fra Fanø
Bryllup  - 
vi havde flere ønsker til genrer., no go´s og specifikke ønsker. alt blev tilrettelagt fuldt ud til vores tilfredshed. vi kan helt klart anbefale Per Mikkelborg fra Festmobilen. han var med til at gøre vores bryllup uforglemmeligt.
Firmafest  - 
Rigtig god DJ. Forstod at holde gang i dansegulvet.
50 års fødselsdag  - 
Rigtig god DJ, havde god fornemmelse for stemning til festen, og tilpassede nemt musikken til vores ønsker. Meget professionel. Tak for en god fest!
Temafest  - 
Vi havde 50`er fest og festmobilen forstod at levere musikken og han kunne virkelig forstå at holde gang i festen, selvom vi var et lille selskab på kun 20 personer. de aftaler vi havde lavet inden festen, ankomst og hvor lang tid han skulle spille blev overholdt til stor tilfredshed. kan kun anbefale Festmobilen. en stor tak til Festmobilen.
Anden fest  - 
Peter var god til at lytte til ønsker
Anden fest  - 
Peter var god til at lytte til ønsker
Sølvbryllup  - 
Levede op til forventningerne - var i god tid, fornemmede stemningen og gæsterne spurgte efterfølgende om navn mhp. egen fest.
Sommerfest  - 
God underholdning og god til at få gæsterne med
Bryllup  - 
Meget kompetent DJ til vores bryllup :)
50 års fødselsdag  - 
Super fint, Per var rigtig god.. Og han var der i rigtig god tid, og alt var klar til tiden...Jeg kan klare sige, at ham kun vi nem finde på, at bruge en anden god gang.. Havde en super god aften, og Per var rigtig god.. mvh Lone
Anden fest  - 
..
Bryllup  - 
Klar til tiden. Super afdæmpet musik under middagen. Dejlig afvækslende i musik valg som passede med det vi havde aftalt. Musikken blev dog en anelse for høj da der blev spillet op til dans. Men ellers var vi fuld ud tilfredse
Firmafest  - 
God DJ, der fangede stemningen og kunne finde den rigtige musik til gæsterne.
Bryllup  - 
Rigtig god dj der kunne læse stemningen. Især under dansen var han rigtig god. Han kom til tiden og var pæn klædt. Udstyr blev stillet op dagen før og hentet igen om natten. Alt klappede.
Sommerfest  - 
Aftalen blev holdt til punkt og prikke 😀
50 års fødselsdag  - 
Per var rigtig god til at hjælpe med at finde melodier til min besværlige velkomstsang og var således medvirkende til at det lykkedes at synge den. Musikken under middagen var meget vellykket - afdæmpet og med mange af mine (usædvanlige) ønsker repræsenteret. Skål-dong var malplaceret og musikken under dansen først for høj men alt blev rettet til, da vi havde gjort opmærksom på det. Overholdt alle aftaler til punkt og prikke.
Sølvbryllup  - 
Kom til tiden . Fulgte aftalen 100 %. Kan anbefales
Bryllup  - 
Meget god præstation. Forstod at finde den rigtige musik til øjeblikket og stemningen. Musikken var aldrig hører end at alle gæster i lokalet kunne snakke og hygge sammen. Vi vil gerne anbefale Festmobilen
Julefrokost  - 
Det fungerede fint med en DJ, selvom vi tøvede lidt med at bruge DJ til Julefrokost. Musikken startede da den skulle og der var ingen bøvl.
50 års fødselsdag  - 
Per spillede til min 50-års fødselsdag. De sange vi havde snakket om inden blev spillet. Der var hyggemusik under maden, samt en god "dialog" med Per. Med skål osv. Efter maden blev der spillet op til dans og det blev en fantastisk fest. Mange roser til Per fra mine gæster og mig :-). Hilsen Anette
Bryllup  - 
Rigtig god DJ, og han var god til at spille musik der fik folk på dansegulvet. Kan helt sikkert anbefales :)
40 års fødselsdag  - 
bare god ,god højde på musikken under/efter maden ,de rigtige sange , så super .
60 års fødselsdag  - 
Jeg var meget tilfreds med Festmobilen.Han kom i god tid så det hele var stillet op inden gæsterne kom. Han var flink og spurte ind til om musikken passede. Gæsterne kunne selv komme med musikønsker. Hilsen Irene
Bryllup  - 
Vi var meget tilfredse med musikken, der blev danset og alle havde en fest : )
Bryllup  - 
Per var DJ til vores bryllup/Julefrokost, som vi var godt tilfreds med. Han kom og præsenterede sig selv. Han læste gæsterne godt, så både ældre og unge kom på dansegulvet. Musikken var varieret og god som vi havde bedt om. Per havde musikken til de forskellige sange/indlag gæsterne kom med. Tak for en god aften Per.
40 års fødselsdag  - 
Super DJ som skabte de perfekte rammer for en god fest:)
50 års fødselsdag  - 
Denne Dj kan vi varmt anbefale, eneste minus var at nogle gæster ikke fik deres musikønsker opfyldt.
Bryllup  - 
Vi havde en dj ude og spille til vores bryllup, Vi er rigtig tilfreds med ham. Han spillede en masse forskellige slags sange. Vi vælger helt klart musik her fra ved anden lejlighed.
Fødselsdag  - 
Fint musik.
Fødselsdag  - 
God og lydhør over for gæsternes ønsker
Temafest  - 
Professionel og fuldstændig som vi aftalte: Kom i god tid, god musik, holdt sig i baggrunden, blev ´så længe der var danselystne, selv om det trak lidt over det aftalte, uden ekstrabetaling.
Anden fest  - 
Festmobilen har til fulde levet op til forventningen omkring levering af musik, alt var klappet og klar da gæsterne begyndte at ankomme og musikken kunne levere den musik gæsterne ønskede. Festmobilen kan varmt anbefales, yderst professionel optræden og fremtoning.
50 års fødselsdag  - 
Per er en duper dj
30 års fødselsdag  - 
Det var en god aften med musik som folk gerne ville have, og der var masser af den.
Bryllup  - 
Vi havde hyret en dj, som skulle spille til vores bryllup. Under middagen ville vi gerne have musik med Tina Dickow og Mads Langer. Både sammensætningen af sange og lyd niveauet under middagen var rigtig fint. Ved festen havde vi fortalt dj'en, at vi ville have musik fra 70'erne og frem til i dag. Og vi fortalte, at vi var særligt glade for 80'er og 90'er musik. Min mand ville desuden gerne høre et par sange med Creedens og lignende kunstnere. Under selve festen synes vi ikke helt, at han levede op til vores ønsker. Der gik lidt for meget "byfest" i den. Vi fik desværre ikke fortalt dj'en dette under festen, da vores fokus var på gæsterne, hvilket vi fortryder lidt i dag.
Temafest  - 
Vi har kun roser til Festmobilen. Vi blev ringet op dagen før arrangementet - rigtig dejligt da vi så var sikker på Festmobilen ankom. Festmobilen forsøgte virkelig at tilpasse musikken til det publikum der nu en gang var til stede :) Og ikke på noget tidspunkt var der intet musik. Festmobilen sørgede også for der var skåle lyd tilpasset arrangementet. Festmobilen var absolut med til at gøre festen vellykket. Vi kan kun give Festmobilen de bedste anbefalinger.
Temafest  - 
Gjorde et godt stykke arbejde for de ældre borgere i Ishøj
Fødselsdag  - 
ok
Julefrokost  - 
Kom til tiden, gik ovenikøbet på lidt før tid pga problemer med bandet. Var lydhør overfor ønsker, ramte det brede publikum til dels...lige lovligt meget techno til sidste. Kunne havde ønsket bredere 80-90'er spektrum..
Bryllup  - 
Vi havde Festmobilen til at spille til vores bryllup. Det gode: Ham der ejer Festmobilen virker rigtig engageret og professionel (det var dog ikke ham som var DJ hos os). DJ'en kom til tiden og spillede de ting gæsterne bad om. Lydniveauet var tilpas, både under og efter maden, og der blev fint stoppet når der var taler. Det knap så gode: Dj'en havde spurgt os om vores ønsker inden festen, og der havde vi bl.a. sagt at der under middagen skulle være stemningsmusik i form af klassisk musik og jazz. Det blev der dog ikke spillet til festen. Da den aftalte tid med var ved at ophøre, kunne vi godt tænke os en time mere. Det var aftalt på forhånd at det kostede 500 kr. pr. ekstra time, så det var vi helt indforstået med. Vi fik dog af vide at de skulle have pengene med det samme, og da jeg hverken havde telefon eller kontanter med til festen, stod jeg med lidt af et problem. Det kunne have været rart at blive informeret om at pengene skulle falde med det samme, men det blev vi ikke. Det satte en ridse i en ellers god fest.
Bryllup  - 
Vi havde til vores bryllup valgt en pianist under middagen, efterfulgt af DJ til dans, begge hyret gennem Festmobilen. Pianist Flemming Sørensen gjorde det rigtig godt, gav en god stemning, og udfyldte det vi ønskede os til UG. Så kort kan dette beskrives. Middagen trak lidt ud, så vi måtte spise desset efter midnat, så festen var først klar til at blive sparket igang kl 01.00. Vi var ikke helt tilfredse med DJ'ens opstart, da han lagde ud meget "soft" med ene danske pop numre. Ikke rigtig noget der for alvor trak folk på dansegulvet. Derfor bad vi ham skifte om, til noget med mere gang i, da festen trængte til at blive trukket op, efter den lange middag. Dette forstod han, og resten af natten var vi rigtig godt tilfredse med musikken. En lille torn i øjet var dog, og noget mange gæster bemærkede, var dog at DJ speakede til de fleste numre. Dette på trods af jeg havde aftalt med Festmobilen at dette ikke hørte sig til, til et bryllup, men mere på en markedsplads, men der har åbenbart været et kommunikationsbrist. Derfor ærger vi os lidt over vi ikke gik op og påpegede dette, men man vil hellere være selskabelig på aftenen, så derfor valgte vi at se gennem fingre med dette. Alt i alt en Dj præstation på det jævne.
Bryllup  - 
Vi bestilte diskotek festmobilen til vores bryllup. Og det var ikke ejeren selv der spillede, men en anden der hedder Peter. Overordnet set gik festen jo meget godt, men vi vil ikke give DJén en særlig høj vurdering, da vi simpelhen ikke syntes det var til mere end 2,5 stjerne. Djén var ikke helt vores kop the, og han formåede ikke at fange publikum. Da vi kl 23:55 skulle til at danse brudevals, skulle han da også lige "reklamere" for at han optog vores fest på video og så noget information og rettigheder m.m. Derudover kan jeg skrive at ham der satte det op brokkede sig direkte til os som brudepar, fordi vi var 5-10 minutter foran tidplanen i forhold til opsætning. Vi skulle til bords kl 18.00 og der skulle han spille og vi var klar 17.50 og der var de jo ikke klar. Så skulle man måske ikke have så stram en tidsplan for opsætning at det lige skal være på klokkeslettet at de først er klar til at spille.
Bryllup  - 
Jeg synes, at musikken til maden var meget god. Kim Larsen og Georg Michael er altid to sikre vindere, men til gengæld, så var der én meget stor fejl ved det hele og det var, at når man kommer med ønsker, så skal de også opfyldes. Uanset hvem der kommer med dem. Jeg var selv oppe med ønsker, men de blev ikke spillet. Grunden til det var, at der var ét par som ville danse til kærlighedsmusik hele aftenen. Det kan godt være, at vi unge ikke dansede, men vi ville gerne høre noget musik som ville få os i godt humør! Og det var derfor du var der, og det var det du blev betalt for. Det er bare en lille reminder til næste gang der skal underholdes.
40 års fødselsdag  - 
Jeg var nok bare uheldig at få den forkerte dj til min fest! Johnny formåede ikke at få alle op på dansegulvet, hvilket jeg er ret ked af! Desuden kritiserede han selv det udstyr han havde til rådighed, hvilket virker ret uproffessionelt. Festmobilen har dog flere dj's at trække på, så dette handler mere om det forkerte match af dj og kunde.

Kontakt Festmobilen

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Kig forbi bootleg (Mark Johnson)
Uddrag fra programmet (Per Mickelborg på P4)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her