Vagn Møller - Next Time Party
4,4 ud af 5 baseret på  98 anmeldelser | Læs anmeldelser

Vagn Møller - Next Time Party

Hjemby: Holbæk Pris: 2000-7500 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Diner & Dansemusik med humor og lune. Moderne, allround festmusik som skaber stemning og danseglæde.

Nørj, det er guf for voksne !
Solo eller duo/trio med Next Time Party Band til fornuftige priser afhængig af spilletid og antal musikere.
Allround, alsidig og nutidig musik til både dinner og dans. Ikke noget med gammeldaws orgeltramperi, men tidssvarende bandlyd og friske arrangementer.
Solo: humørfyldt multi-entertainer der leverer varen - hver gang - med moderne keyboards, fleksibelt PA- og lysanlæg, stor rutine, god stemme og en veludviklet fornemmelse for publikums ønsker - og ikke mindst med stor indlevelse.
Duo/trio: + guitar, saxofon, trommer, extra keyboard efter aftale.
Evt. som fleksløsning med solo til spisning og duo/trio til dans.

De fedeste melodier fra de sidste 5 årtier & alle partyklassikerne. Oldies but goodies, evergreens, aktuelle hits - pop, rock, disco, country, r&b, - og en masse andet. - Kort sagt: Musik man bliver glad af.

Til temafesten tilbydes showprogrammer med 3 timers forrygende dansemusik: ”All Time Country” / ”Dit Yndlingsårti” / ”Vikingarna & The King” / ”Mogensen, Larsen, Belli & Bamse” / ”Oktoberfest” / ”Juleshow med Nissefamilien”.m.m..

MORGENMUSIK til kobber-/sølv-/guldbryllup m.m.. tilbydes også.
1,2 eller 3 musikere med Harmonika, Saxofon, Trompet. Trykte sangark medbringes. Optræder i mørkt tøj og høje hatte. En god start på en dag med mange glade minder.

Spørg løs - ring/skriv og få en snak og et godt tilbud som matcher dit budget og dine forventninger.


Læs hvad andre kunder har sagt om os (98)
Anita Manon Jeanne Freidal (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: December 07 2019

Alle gæster til min fødselsdagsfest var meget tilfreds med musikken, som var glad og underholdende. 👍

Britt Jakobsen (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: December 06 2019

Meget festlig

Conni Carlsson (5 /5) Festtype: 90 års fødselsdag | Dato: November 23 2019

Hyggeligt underholdende musikindslag til en 90 års fødselsdag holdt som brunch. Vagn på keyboard og Ole på saxofon. De gjorde det så festligt begge to. Tak for det. Vi havde skrevet og talt sammen og alt gik rigtigt fint.

Ulrik Jantzen, DAS BURO (5 /5) Festtype: Fredagsbar | Dato: September 20 2019

vi holdt en "grise-fest" og Vagn og Steen - matchede 100% det vores arrangement og fladt ind! det var SUPER

Veronika Rye Larsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 30 2019

Vi havde fornøjelsen af Vagn i en duo løsning den 30/8. Ankom til tiden og holdte sig “skjult” som aftalt, da musikken var en overraskelse / en gave til min mor på hendes 60 års fødselsdag. Vagn kom med et super indslag i forbindelse med et specifikt ønske fra os børn. Min mor fik dermed en kort svingom fra alle mænd ved festen - så selv min far kom på gulvet. Musikken var god og varieret og modtog efterfølgende ros fra mange gæster. (Disko lys og musik var også en succes hos de 3 små gæster)

Inger Brinch (5 /5) Festtype: 80 års fødselsdag | Dato: Februar 23 2019

god til at levere diskret underholdning og indimellem komme frem med skålmusik og lign. indslag under spisningen bredt repetoire som blev fremført meget professionelt, kan absolut anbefales

LOGEN KOSMOS (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Februar 02 2019

Vidunderlig musik! Man kunne både danse snakke og synge med - anbefales varmt!

Øresundskollegiet (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: November 10 2018

Super professionelt setup og god stemning! Vi kommer helt klart til at booke dem igen!

Bodil (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: Oktober 12 2018

Vi havde en fantastisk Oktoberfest hvor Vagn sørgede for høj stemning.

Per Rasmussen (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: September 08 2018

Det var rigtig godt

Annette (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: April 10 2018

Ganske underholdende gode musikere fuld tilfreds med tak

Gitte Andersen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Marts 24 2018

Vagn spillede til vores Sølvbryllup. Han var fantastisk, spillede stille og roligt under spisningen, så gæsterne kunne tale sammen. Rigtig dygtig musiker og sanger ikke at forglemme. Han har fået meget ros, fra alle vores gæster. Skal vi holde fest igen, bliver det helt sikkert ham der skal spille igen. Og han kom en god time, før festen startede.

Katrine Lee Larsen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Januar 24 2018

Vagn Møller og partner gjorde det helt fantastisk, vil klart anbefale dem :-)

brian marcussen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: December 09 2017

Hvor er de bare gode.b.m.

Charlotte Henckel (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: December 01 2017

Til netop denne fest med Oktoberfest-tema, var Vagn Møller - Next time party band, det rigtige valg. Stemningen blev skabt allerede fra festens start og under middagen havde bandet god situationsfornemmelse til at sætte ind med fællessang o.lign. Efter middagen var der folk på dansegulvet det meste af bandets spilletid ( de blev forlænget med 3 timer!). Musikken spændte vidt fra Slagere til 80'er musik. Så mange anbefalinger fra Teknik og Miljø i Langebæk, Vordingborg Kommune.

birger brink (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Oktober 21 2017

Der er bestemt ikke noget at lave vrøvl over. På ægte jysk " Det var ikke så ringe endda " Det giver alle fem stjerner.

Malene (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 18 2017

I anledning af mine forældres sølvbryllup skulle jeg bruge nogle musikanter til morgenmusik. Det var med kort varsel, men Vagn kontaktede mig hurtigt og havde tid til at komme og spille. Jeg var meget tilfreds med det hele, de kom i god tid og de havde printet sangene ud til alle gæsterne. De spillede på saxofon og harmonika og de var så gode og rare, og var så pænt klædt med høje hatte og det hele. Min familie er ikke så traditionel, og meget få af dem er typer der synger med, men det hele gik så fint alligevel. Vagn Møller - next time party band får mine varmeste anbefalinger.

Kasper Støvring (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 08 2017

Super professionelle, og virkelig flinke. Jobbet var et bryllup, til os, et par midt i tyverne, og et publikum i alle aldre. Der blev spillet fint op, i takt med stemningen blev musikken også hævet i tempo. Der iblandt et par spøjse humoristiske indslag, og et repertoire der indeholder noget til enhver. Fast pris, diskret opsætning og nedtagning og fleksibel spilletid. Kan klart anbefale Vagn og Co.

Hartvig Futtrup Andersen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juni 03 2017

Det var en meget behagelig stemnings musik under spisningen hverken for højt eller for lavt, de var meget gode til at mærke stemningen for hvor meget de sku gøre for at holde gang i festen. Og efter spisning var det helt fantastisk godt musik hvor de også var meget gode til at føle hvilken musik der var stemning for, så de skal have ti stjerner af ti mulige det var super super flot håndværk af nogle rigtig gode musikker. Jeg takker mange gange for en god fest.

vinnie Coultous (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Marts 23 2017

Vores guldbryllup 23. marts 2017 Vagn er alletiders. god musik og rigtig god underholdning. Forstod hvornår der skulle laves grin. Spillede sange, som jeg havde bedt om. I det hele taget en rigtig god underholder. Vi fik alle grinet meget, også når vi selv skulle være med. Der var mange af gæsterne, der tog hans visitkort.

Torben Ballegaard (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Marts 18 2017

Engageret og velspillende. Ankom i god tid og var klar inden gæsterne kom. Fangede stemningen og spillede dejlig, dæmpet musik under middagen. Sørgede for at komme med fællessange på de rigtige tidspunkter. Efter middagen blev der spillet nonstop rigtig god dansemusik og gulvet var fyldt indtil slut. - Det kunne ikke gøres bedre - og blev også anerkendt af mange gæster.

Alice Josefsen (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Marts 11 2017

Kanon godt, kan kun anbefales. Booker gerne en anden gang. Vh Alice

Cherina Nymand (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Februar 11 2017

Vagn var med til at gøre min svigerfars 70 års fødselsdag til en munter og sjov aften😄 Vagn spillede imens under middagen og efter, og man kunne godt sidde og snakke sammen undervejs , Uden problemer.

René Varntoft (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Oktober 08 2016

Alt var stillet op og klar til tiden. God blanding af nyt og gammelt musik, så alle i selskabet kunne være med. Han forstod at læse selskabet og komme med festlige indslag. Jeg kan kun varmt anbefale Vagn Møller, hvis du ønsker alsidig musik til din kommende fest.

Annelise Bruhn (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 24 2016

Det var et dejligt velspillet og sunget program, med både nyere og lidt ældre giro 413 og Top Charlie hits vi fik leveret af Vagn og Steen. Rigtig hyggeligt, og helt sikkert ikke sidste gang vi ses. Publikum - som var mellem 60 og 100 år, var ovenudtilfredse. Tak fra Bispebjerghjemmets Venner

Gitte Mattsson-Mossberg (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 13 2016

Vagn er en god musiker - han har fingeren på pulsen - fornemmer selv når musikken må blive højere eller skal dæmpes - han har en god humør og alle mine gæster roste ham til skyerne. Selvom aftalen blev forlænget med 1 1/2 time, var det ikke noget problem. Vagn kan varmt anbefales til alle aldersgrupper Kærlig hilsen Gitte Mattsson-Mossberg

marianne skibby (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 23 2016

Super go underholdning ,

Jørn Müller (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juli 02 2016

Super godt. Rigtig god varieret musik. Hyggelig musiker der var god til at vejre stemningen.Var god til selv at komme med input undervejs uden det føltes anmasende. Kan varmt anbefales.

Knud-Erik (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juni 24 2016

Rigtig god underholdning, godt tilpasset lydniveaue så man også kunne tale sammen. Godt og varieret repertoire. Benytter dem gerne igen.

Henning Nielsen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 04 2016

Vagn Møller var en stor oplevelse ved min 70 års fødselsdag. Rigtig god musik med tilpas volumen under spisningen og kanon dansemusik bagefter, så dansegulvet var fyldt hele aftenen. Vagn er god til at komme med sjove kommentarer, der løfter stemningen. Han var helt klart stærkt medvirkende til, at det blev en uforglemmelig fest. Henning

Tina (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 21 2016

Fantastisk musik og underholdning. Vagn og Co. havde føling for, hvad vi havde brug for af musik under hele festen. Kan kun anbefale Vagn. Han var med til at fuldende vores bryllup 💒.

Jeanette Møller (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Marts 12 2016

Det var en rigtig god oplevelse. Alt var som det skulle være.

Pia (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Januar 27 2016

Virkelig imødekommende og professionel

Karin Granau (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 11 2015

Der var stor ros til Vagn fra alle for hans musikunderholdning til vores julefrokost, så han kan klart anbefales som festmusiker, og vi vil benytte ham en anden gang.

Zarina Christensen (5 /5) Festtype: 80 års fødselsdag | Dato: Oktober 31 2015

Dejlig musik underholdning og smuk, rolig musik under middagen til min fars 80 års fødselsdag. En musiker som Vagn Møller kan varmt anbefales. Han har et bredt repertoire. Han er meget venlig og har et godt væsen.

Alan Kristensen (5 /5) Festtype: 90 års fødselsdag | Dato: September 19 2015

Helt fantastisk, kan klart anbefales!

Gitte (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: September 17 2015

Vagn kom i god tid. musikvalget passede fint til anledning og klientellet. Vi som kunde havde indflydelse på lydstyrken, hvilket vi satte meget pris på at Vagn, som noget af det første sagde, at vi bare skulle gøre opmærksom på hvordan vi ville have det. Vi vil meget gerne benytte Vagn en anden gang.

Allis Brink (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 29 2015

Den 29/8-15 spillede Vagn Møller til min 60års fødselsdag,musikken var lige tilpas under middagen,ikke for højt,dejligt at man kan snakke sammen.Jeg syntes også at musikken var godt blandet for ældre og unge.Vagn er også god for en lille sjov bemærkning,i ny og næ,jo Vagn gjorde det super godt,kan varmt anbefales.Tusind tak for en uforglemmelig aften/nat. Allis Brink. Haderslev

Karl Erik Møller (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 08 2015

Vagn Møller spillede til min 70 års fødselsdagsfest. Vi var 65 gæster i forskellige aldre samlede til fest i Thorsager forsamlingshus. Vagn Møller kom i god tid og var parat til at spille da vi skulle til bords. Han spillede behageligt og hyggeligt stille under spisningen, så han ikke forstyrrede snakken under spisningen. Efter middagen spillede han frisk op til dans, hvilket betød at der var mange der fik lyst til en svingom. Han var god til at fange stemningen og spille med Det skal også siges at han på ingen måder dominerede festen, som man godt kan opleve nogen musikere gør. Vi kan klart anbefale ham til at spille til fest.

Jesper Lange (5 /5) Festtype: 80 års fødselsdag | Dato: Juli 25 2015

Bare alletiders!!!!

Michelle Larsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 21 2015

Meget professionel fra bookning og til selve arrangementet (morgenmusik til sølvbryllup). Der var styr på det hele fra start til slut. Vil give de varmeste anbefalinger til lign. arrangementer.

Kirsten Holm (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juli 04 2015

EXCELLENT - Kan bare ikke gøres bedre! - Jeg holdt 70 års fødselsdag med 21 gæster. - Samtlige gæster har rost Vagn Møller i "høje skyer". Han var præcis, - og havde god fornemmelse for både festen + deltagere. Dejlig dæmpet musik under middagen, så alle kunne tale sammen. - Bredt repertoire. En helt igennem skøn oplevelse. - Kan kun anbefale Vagn Møller til enhver, der har brug for god festmusik. - Hos mig er der ingen tvivl. - Får jeg igen brug for musik til en anden lejlighed, bliver det helt sikkert Vagn Møller. Tusind tak for en dejlig oplevelse. Mange Hilsner Kirsten Holm

Erik Borgaard (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 16 2015

Vagn var klar til at spille til aftalt tid. Var hele tiden klar med dejlige melodier, passende til selskabet. Der var 4 sange og her var musikken rigtig god. Alle gæster sagde kun gode ord om musikken. Vi ville ikke have undværet Vagn til vores sølvbryllup.

Tomas N Jesnsen (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 01 2015

Vagn er en rigtig god festmusiker og samtidig er han et behageligt menneske. Han spænder musikalsk bredt og kan samtidig sætte gang i festen. Ankom og var helt klar til tiden. Kan og skal helt bestem anbefales med alle 5 stjerne.

Sanne Nørholt (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: April 25 2015

Vi var meget tilfredse, fik god underholdning, og musikken passede fint til stemningen hele vejen igennem. Vi takker for god underholdning.

Martin (5 /5) Festtype: Temafest | Dato: April 09 2015

Arrrmen det var en go fest! Kan kun anbefales til andre.

Lykke strømmen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Marts 15 2015

Det har været en fornøjelse på mange måder at entrere med Vagn Møller. Hans hjemmeside er velfungerende og oplysende, han svarede prompte på alle henvendelser og var meget åben overfor de ønsker vi havde til musikken. Vi holdt fest med 90 deltagere og mange udtalte sig uopfordret positivt om musikken.. Vagn Møller var desuden meget large med sin tid. Allerbedst var det selvfølgelig at musikken var god og at Vagn Møller forstår at tillempe lydstyrken efter festens behov. Vagn Møller og hans musik var et meget behageligt indslag i festen.

Jan Breaum (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: September 12 2014

Dejligt behageligt, og meget hurtigt til at opfatte musik typen og selve stedet. Kan kun anbefaldes

Annemarie N. Nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 02 2014

Artisten var meget præcis, klar som aftalt, og meget meget flittig, holdt kun 1 lille spisepause. Han var god til at tilpasse sig festen og den blandede flok af gæster, alle synes han var god, diskret og samtidig en fin humor, der kom til udtryk ind imellem. kan varmt anbefale ham og også han kollega som stødte på efter maden. Super fin musik.

Mai Wied (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: August 01 2014

Vagn spillede til vores kursusafslutning på Højskolen. Vi er en højskole for udviklingshæmmede. Der var dejlig afdæmpet musik under middagen - og herefter spillede han op til dans. Vagn var utrolig dygtig til at ramme vores elevers musiksmag - og spillede mange forskellige numre på opfordring. Vi kan varmt anbefale ham :-).

John Gøtze (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Maj 23 2014

Som det skal være.

Bent Holm (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 10 2013

Min oplevelse af Vagn Møller er helt til UG, Vagn spillede lørdag D. 10 /08-13 til min 70 års fødselsdag, som blev holdt som havefest i partytelt, vi var omkring 30 personer og ja helt bestemt, forstod Vagn at tilpasse sin musik til arrangementet og de mennesker der var tilstede, jeg har da også efterfølgende, fra nogle af gæster hørt, at De fandt Vagns optræden og musik rigtig god, musikken var hverken for høj eller lav, men helt tilpasset til det klientel, der var tilstede. Hvis vi en anden gang skal bruge musik til en festlighed, vil vi meget gerne bruge Vagn igen. MVH: Bent Holm.

Hanne Nielsen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 29 2013

Vagn var rigtig sød og spillede tilpas stille under middagen til min 75 års fødselsdag. Han var god til at spille til sangene og til en lille svingom.

Mette J Christiansen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 25 2013

Det var super

Else Andersen Randers seniorkrolf (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Januar 15 2019

31 - 1 havde vi jubilæum og nytårskur i Randers Seniorkrolf og havde hyret Vagn Møller. Han mødte op i rigtig god tid - var velforberet og spurgte til vores ønsker og hvordan vi ville have sangene . I tiden inden havde vi mailet om private sange og fik en rigtig god og hurtig tilbagemelding . Dejlig og tilpas musik under middagen og folk kunne ikke vente med at komme på gulvet , så der blev danset flittigt ind imellem retterne. God fællessang og alle var glade og i godt humør. Så vi kan kun anbefale Vagn Møller til andre foreninger. Med venlig hilsen Else Andersen

tobias schäfer (4,5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Juli 14 2017

Vagn og makker dukkede op til tiden kl 07 om morgenen i godt humør og havde et godt program med for morgenen med sjove indslag så vi slap for at planlægge. Gæster og "brudepar" have en fantastisk og overraskende morgen!

Ruth (4,5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Juli 30 2016

Vi have stor glæde af Vagn som pianist til vores guldbryllup, spillede varierende hyggemusik, faktisk lige efter vores ønske, ikke dominerende men altid med øje for gæsterne.

Kasper Mortensen (4,5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 08 2015

Vagn leverede hygge og klassiske jule julesange til UG. Kan kun anbefales.

Gitte Lehrmann (4,5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: September 05 2015

Det hele gik fuldstændig som aftalt. Dejlig optræden og god tilpasning til festen.

Preben Larsen (4,5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 10 2015

Vagn`s musik var god og stille som det skulle være under min søn`s konfirmation mens vi spiste. Kom til tiden og spillede festligt , Lavede festlig indslag så dammerne kom ud og danse. Vi kan godt sige et hurra og smil lad vagn spille op til fest, og dans til glade toner. MVH Preen Preben.

lars jensen (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 29 2013

super musik

Jytte Andersen (4,5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: April 20 2013

Vi var meget tilfredse med Vagn Møller. Han spillede godt og han havde en god fornemmelse for sit publikum. Han forstod, at vi var ældre og han tilpassede musikken herefter. Han spillede ikke for højt, så gæsterne kunne tale sammen. Tak for musikken.

Ole Poulsen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: November 16 2019

God oplevelse til vores sølvbryllup

Kirsten Rye (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Januar 05 2019

Dejlig musik - og tak for den flotte fødselsdagssang ved midnat!

Tove Christensen (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 06 2018

Meget venlige, var på fra starten, fik folk op i gear og ud på dansegulvet rigtig vellykket fest

Per Andersen (4 /5) Festtype: Byfest | Dato: Juli 13 2018

Stor ros til de 2 fra Next Time party Band, de kom som aftalt og var klar til tiden, da det var et offentlig tilbud, var de oppe på dupperne og at der ikke kom så mange som vi havde håbet var ikke Next Time Partybands skyld, de var på fra start til slut med et blandet repertoire, som vi havde aftalt. De levrede god lyd og var venlige og imødekommende. mvh Fælleråd Nord i Kulhuse til vore Kulhus uge i uge 28 i 2018

egon (4 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: August 11 2017

God musik

kim Gellert Hansen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 05 2017

Musikere komme til den aftalte tid og spille så vi kunne tale sammen under middagen. Kan varmt anbefales🤗 Hilsen Kim og Anne Lise fra Nyborg

Jan Gudmann Hansen (4 /5) Festtype: Firmafest | Dato: Juni 09 2017

Vagn og hans kompagnon Sten gjorde det super fint, både under spisningen og til dans.

Lone Feilskov (4 /5) Festtype: Firmafest | Dato: Juni 04 2017

Virkelig god musik og god timing.

Pernille (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Oktober 19 2016

Fin optræden og tip top styr på medbragte sange mv

Jørgen Petersson (4 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Juli 16 2016

En dygtig musiker der kan sit kram, vi var godt tilfreds med Vagn.

Gitte Søby (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 17 2016

Afbalanceret tilpas musik til situationen.

Christian Karmisholt (4 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: April 22 2016

Vagn Møller og hans party band hjalp meget med at lave aftenen til en god fest,et lille minus for at prisen blev skruet op.

Jette Rasmussen (4 /5) Festtype: Diamantbryllup | Dato: August 27 2015

Stort TAK for skøn musik til mine fiorældres diamantbryllup. Musikken var skøn og de tekster I havde med var nemme at læse. De udvalgte sange var et hit. I passede godt ind i selskabet, og var humoristiske. Jeg vil til hver en tid anbefale jer. Jette Rasmussen

Susanne Midskard (4 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: August 21 2015

Vi benyttede os af Vagn Møller til vores huld- og sølvbryllup. Vagn var oplagt og kom til tiden! Alt var fint og festligt. Han var god til at spille det gæsterne ville have og vi fik danset brudevals :)

Claus (4 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 03 2015

Vagn gjorde vores fest til en uforglemmelig oplevelse på den gode måde:-) Han spillede fint til de sange der var, og spillede godt blandet musik til hele festen. Vi ville vælge ham igen, hvis vi skulle gøre det hele om. Og kan varmt anbefale andre at gøre brug af ham.

Helle Marx (4 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: April 12 2015

Han kom og var klar da gæsterne indtraf, spille mange sange som var kendte, have en god stemme når han sang-der var en hyggelig stemning pgn af musikken. det eneste jeg ville have ønsket var at han sang for ved sangene, det var ikke noget vi have snakket om inden ,men fremad rette ville det være en god ide at tage med sig til andre fester. kan klart anbefale ham

Grethe Geertsen (4 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Februar 10 2015

Rigtig hyggelig Morgenmusik til kobberbryllup. Det var perfekt, at vi selv kunne vælge sange, som Vagn var utrolig sød og behjælpelig med. Kan varmt anbefale Vagn.

Ole Jørgensen (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Februar 07 2015

Vagn forstod at tilpasse sig festen vi var en blanding fra 19 til 93 år (50 personer), vi havde en rigtig god aften. Hilsen Ole

Michael Brostrøm (4 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: Oktober 28 2014

En rigtig godt musiker som opfatter stemninger i selskabet og agerer derefter. Kan klar anbefale ham.

Anja Michelsen (4 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 29 2014

Musikken var god og afdæmpet og passede til vores fest. Kan klart anbefale Vagn Møller - Next Time Party Band.

Ingrid Kliver (4 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Oktober 19 2013

Han spillede meget forskelligt musik og lydstyrken var helt perfekt. Han var præcis til tiden men kunne måske have været lidt mere livlig i sin optræden. Det gik fint, så vi er tilfreds. Hilsen Ingrid og Flemming.

Poul Erik Jensen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: April 02 2013

Han var meget venlig og imødekommende, var god til at følge gæsterne, kom ind med noget når de gik lidt i stå, det var meget fint. Har kun fået positive tilbagemeldinger. mvh Poul Erik Jensen

Ole Jensen (3,5 /5) Festtype: Diamantbryllup | Dato: Maj 18 2017

Han var god.

Vesna (3,5 /5) Festtype: 80 års fødselsdag | Dato: Januar 21 2017

Vagn var hos os at spille til en fest med 25 mennesker. Vagn var både villig og tilgængelig under forberedelserne, og han kom med gode input undervejs. Til festen kom han sammen med en kammerat, og de spillede lige som vi havde ønsket og forestillet os, at underholdningen skulle være. Jeg vil meget varmt anbefale Vagn videre til andre.

Helmer Petersen (3,5 /5) Festtype: Diamantbryllup | Dato: December 10 2014

Der blev mødt op til aftalt tid. Morgenmusikken var god., der blev spillet diskret på vej fra æresport til kaffebord.

Berit Pedersen (3,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 11 2014

Brug endelig Vagn til jeres næste fest. Dejlig dæmpet musik under middagen, så alle havde mulighed for at snakke sammen. Meget varieret musik under dansen, alle var på dansegulvet. Vagn spiller og synger til UG, og kan varmt anbefales.

keld meldgård (3,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 05 2014

behagelig man og god musik

Susanne Taanning Rasmussen (3 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 11 2018

Bandet kom i god tid. de faldt godt og naturligt ind. Alle syntes, de spillede rigtig godt,dog lidt ensformigt. Vi kunne godt have brugt lidt mere nyere musik. evt. noget rock, noget med mere gang i.Mere spræl. På foreningens vegne Susanne Rasmussen.

Anne (3 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 07 2018

Fin underholdning. Saxofonisten kunne ikke helt finde tonen, men det var der også en charme ved😉

Pia kold (3 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Marts 25 2017

Morgenmusikken til guldbryllup. 2 personer der Kom i god tid før arrangementet. God attitude overfor gæster og brudepar. Underholdende indslag m brudepar iføres høj hat og slør, danser brudevals. Sange med til både ude og inde. Lidt problemer med rytmen og at følge hinanden indbyrdes med harmonika og saxofon. Alt i alt godt til prisen

Anita Pauly Jensen (3 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Februar 04 2017

Supersøde, utrolig varme og hjertelige. Vi havde en rigtig hyggelig morgen ved mine forældres guldbryllup, med Vagn's musik.

John Madsen (3 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 18 2016

Musikvalget skal up to date Vi bad om mere nutidig musikvalg

Niels-Peter (3 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 03 2015

I

Stig Kossmann (2,5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Juni 01 2013

OK

Søren Larsen (1 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Marts 12 2016

God kommunikation og han mødte veloplagt til mit arrangement som var Afterski tema. Han formåede ikke at levere den specielle afterskistemning, men spillede mere et afdæmpet suppe/steg/is tyroler tema. Ærgerligt, når jeg udtrykkeligt havde spurgt ind til hans setup. Han kan helt sikkert underholde ganske fortræffeligt til et guldbryllup.

Hanne Henriksen (1 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Oktober 24 2015

Vedr. Vagn Møller. Han kom til tiden som nok også var det mest positive ved ham. Han havde i forvejen fået tilsendt sange der var lavet til et sangblad, en blev skiftet ud med en anden, da han ikke kunne spille den. Det kneb desværre med dem alle. Det var svært at høre hvis han endelig sagde noget, der var ikke højtaler. Det var ikke nogen oplevelse, så ham anbefaler vi ikke til andre.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Vagn Møller / Dansemusik (Diverse)
Blue Suede Shoes (Carl Perkins)
YMCA (dinerversion) (Village People)
Vagn Møller / Dinermusik (Diverse)
Stumblin' In (Suzi Quatro/Chris Norman)
Lodi (Creedence Clearwater Revi)
Get Back (The Beatles)
You Never Can Tell (Chuck Berry)
Eight Days a Week (The Beatles)
Smilende Susie (Birgit Lystager)
I don't know how to love him / Dinerversion (Elaine Page)
Sultans of Swing (Next Time - duo) (Dire Straits)
Cavatina (Next Time - duo) (John Williams)
Hounddog (Elvis)
A Tiger By The Tail (Buck Owens)
Se hele repertoiret