Let's Dance
5.0 / 5 baseret på  51 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Let's Dance

Hjemby: Hvidovre Pris: Kr. 2.000 - 7.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Medlevende Musiker med bredt repertoire af musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste hits.

Søger du musik til firmafest, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, reception, forenings arrangement - ja kort sagt “alt hvad der minder om en fest” – og hvad enten der er 20 eller 400 gæster, er du havnet det helt rigtige sted.

Let’s Dance giver dig et alsidigt repertoire med “Musik fra tiden der gik - frem til de nyeste hits”. Hermed er der skabt grundlag for en vellykket fest, hvor der kan nynnes med under middagen, danses hele natten, eller synges med imens der hænges ud i baren.

Mit varemærke er: Din fest sættes i centrum med fokus på Dig og Dine gæster. Derfor bliver repertoire og lydstyrken tilpasses efterhånden som festen skrider frem.

Jeg spiller på både keyboard, akustisk guitar og elektrisk guitar, hvilket giver en varieret musikoplevelse der swinger.

Under middagen spiller jeg afdæmpet musik med en blanding af gamle klassikere og nyt pop. Hvis der er stemning for det, giver jeg gerne et par små anekdoter, eller en "sejltur op og ned af åååå'en". Jeg hjælper naturligvis med at komme sikkert igennem eventuelle lejlighedssange.

Til dansen bliver tempoet og lyden skruet op, og den musikalske pose åbnes med musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og de nyeste hits, selvfølgelig med en blanding af både danske og udenlandske kunstnere.

Skal festen have et tema som f.eks. "retro", 80’er, 90’er fest eller Country Western, hjælper jeg gerne med til at skræddersy dette.

Kontakt mig gerne for flere detaljer omkring repertoire, mere demo materiale, eller andre spørgsmål/forventninger.

Vi ses,
Flemming Stryhn Jørgensen


Anmeldelser af Let's Dance

Henning
Konfirmation  -  April 20 2024
Flemming er en fantastisk musiker, der straks finder “den” musik der passer til det selskab der skal spilles til - vi har brugt Flemming et par gange, både til en 60 års fødselsdag og en konfirmation - begge gange har Flemming medvirket til en fantastisk stemning, vi kan kun give Flemming de bedste anbefalinger - vi vil helt sikkert bruge Flemming til vores næste fest. 😄😄 Mvh Lene og Henning Hvidovre
Toni Gyldmark
70 års fødselsdag  -  Oktober 14 2023
Flemming spiller godt. Tilpassede musikken efter gæsterne. Jeg er helt tilfreds med Flemming musiklevering til min 70 års fødselsdagsfejring. Flemming kom i god tid., og har en glad, venlig og god performens.
Jessie Broager
Anden fest  -  August 26 2023
Vi havde alle en fantastisk oplevelse. Med god musik, god stemning under hele arrangementet. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller Flemming.
Peter Larsen
Sommerfest  -  August 18 2023
Det er 5. gang jeg booker Flemming Let´s Dance og det er absolut ikke sidste gang. Han er allerede booket til vores sommerfest i vores boligforening igen til næste år. Flemming får sat fut i forsamlingen allerede under middagen med skålesange og behagelig dæmpet baggrundsmusik og så kommer der lige en skålsang mere. Flemming forstår at tilpasse sine sangvalg med publikummet og der er altid fyldt på dansegulvet når Flemming spiller op til dans. Er der en melodi du ikke fik hørt, så er Flemming altid frisk på at fyre netop din melodi af. Glemte jeg at nævne at Flemming udover Keyboard også gir den fuld gas på sin El-guitar. Det er altid fedt at vide, at måske kan maden kikse, men musikken går man aldrig fejl af når Flemming spiller op til dans. Han får helt klar vores bedste anbefaling - book ham endelig, I bliver ikke skuffet.
Karen Høfler
Fødselsdag  -  December 22 2022
Flemming er en rigtig god musiker som veksler godt mellem forskellige repertoirer. Herudover er han altid imødekommende, fleksibel og udstråler en rigtig god energi under hele arrangementet. Flemming er der altid i god tid og helt klar til den aftalte tid. Han er god til at fange stemningen og sætte musik til div. fællessange afholdt under middagen. Det er 3. gang vi har brugt Flemming til vores arrangementer - alle gange har været med stor succes. Gæsterne har også rost hans optræden og ikke mindst hans store musikrepertoire. Vi kan kun anbefale ham. Han er vores første valg næste gang vi skal holde fest.
Peter Larsen
Anden fest  -  August 27 2022
Flemming Let´s dance, seriøs han er virkelig god og autentisk, et gammel ordsprog siger at gammel kærlighed ruster aldrig. Det er nu 3. gang at jeg har været med til at arrangere større arrangementer (60 års fødselsdag, afdelingsfest mm ) og hver gang med danse musik og hver gang har jeg selvfølgelig arrangeret Flemming Let´s dance (det blir så snart 4. gang, for jeg har allerede booket ham til vores næste års afdelingsfest :-) Flemming spiller behagelig musik til maden og når det kræves, kommer der også lige et par skålesange eller 3. Når der spilles op til dans, mærker Flemming lynhurtig stemningen og spiller musik som fylder dansegulvet stort set hele aftenen og hvis der eks. skulle være en af gæsterne som har ønsker til dansegulvet, eks at høre Elvis eller ølhunden, jamen så spiller Flemming bare det som den mest naturlige ting i verdenen. Han er virkelig virkelig god - book ham, I kommer aldrig til at fortryde
Helene og Jacob
Bryllup  -  Juni 11 2022
Flemming var meget behagelig at snakke med og ordentlig. Han havde styr på tingene og detaljerne, og da dagen oprandt også punktlig. Han kom i god tid, stillede op og var klar til at spille os ind, da vi gik til bords til vores bryllup 11 juni 22. Under middagen nød vi hans behagelige instrumentale arrangementer samt muntre skålesange. Det var vigtigt for os at man kunne tale undervejs og det gjorde Flemming muligt. Efter middagen spillede han op til dans, hvor unge såvel som ældre kridtede danseskoene. Der var gang i dansegulvet og trods enkelte tidspunkter, var dansegulvet faktisk ikke tomt. Vores gæster har, både under festen og sidenhen, rost Flemming for hans måde både at være "en flue på væggen" samt underholde og spille på. Det var en fornøjelse at have Flemming til at spille for os og vi vil uden tvivl og tøven anbefale Let's Dance til andre fremover. Alle pengene værd. Tak for musikken, Flemming!
Kenneth Sheye Hemmingsen
Fødselsdag  -  Marts 26 2022
Flemming leverede et flot show. Trods en forsamling af gangbesværede, der var lidt døde i sværen, fik han dem op af stolene og ud på dansegulvet. Repertoiret var alsidigt og tilpasset kunden og gæsterne. Desuden er Flemming en rar og behagelig mand, som jeg uden tvivl vil anbefale vidt og bredt. En herlig og mindeværdig aften, der gjorde en ældre fødselar meget glad. Kenneth Hemmingsen, Næstved
Ole Elm
70 års fødselsdag  -  Marts 19 2022
Vi har lige afholdt en dejlig 70 års fødselsdagsfest for min kone på hotel Kirstine i Næstved med 46 gæster. Vi havde overvejet, om vi ville "ofre" musik til festen. Flemming kom i god tid og var klar, da vi gik til bords. Det blev en kæmpe succes, og det var alle pengene værd. Under middagen spillede han dejlig afdæmpet musik og kom med indslag uden selv at ville dominere. Han spillede både keyboard og guitar, hvilket virkeligt fald i gæsternes smag. Dansegulvet var fyldt det meste af tiden. Det er jo dejlig at se både for os som værter og for musikeren. Der blev danset til varieret musik, fint tilpasset gæsternes smag. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger for vores valg af musiker. En af vore gæster der er selv musiker, som jo også ser det fra en professionel vinkel, var begejstret. Vi kan kun varmt anbefale Flemming. Gad vide om han havde nok visitkort til de gæster, som ønskede det :-) Mvh Eva & Ole
Anne Storm
40 års fødselsdag  -  Oktober 02 2021
Arrangement: 2x30 års og 1x40 års. Jeg og mine to kusiner holdte en stor samlet fødselsdagsfest hvor mange aldre var samlet. Flemming formåede at spille musik som både unge og ældre kunne være med på. Han skabte en god stemning både inden, under og efter middagen og kom med festlige indslag og sange lige efter vores ønsker og smag. Han var utrolig behagelig og professionel både mht. booking og vores ønsker. Han lyttede til os, og formåede at indfri alle vores forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør brug af Flemming som musiker til en festeligt begivenhed.
Mona Frost
Firmafest  -  September 25 2021
Flemming kom og ubemærket fik stillet al hans grej klar. Han højnede vores fest helt fantastisk. Han læste hele arrangementet igennem, hvor han skulle sætte ind. Alle har rost ham. Vi troede ikke at nogle ville danse. Men det gjorde alle, han sørgede virkelig for en god stemning. Vi skal helt klart bruge ham igen til vores næste fest. Stort tak til Flemming
Søren Thomsen
Diamantbryllup  -  September 17 2021
Flemming er superdygtig musiker og fantastisk til at fange stemningen - både under middagen og senere til Dans. Han var også med på at lære nogle nye sange inden festen ifbm med en tale/aktivitet til festen. Mine forældre havde et helt igennem fantastisk Diamantbryllup og samtlige gæster roste musikken. Let's Dance/Flemming får hermed de varmeste anbefalinger, og jeg er sikker på at vi selv kommer til at booke ham igen.
Sarah Von Benzon
Bryllup  -  Juli 10 2021
Flemming spillede til vores bryllup lørdag d. 10 juli 2021, og han gjorde et helt igennem fantastisk job! Under middagen tilpassede han musikken efter stemningen, og under sangene fik han folk til at synge med. Flemming tog imod en udfordring, og lærte at spille 'Close your eyes' af Michael Bublé, som vi så dansede vores brudevals til. Senere hen spillede han metal/rock numre, da vi er store metal fans, så han fik tilpassede musikken efter os og vores gæster. Samt fik han også alle vores gæster op og danse boogie voogie, og det var skide sjovt! Hvis i skal holde en fest, så tøv endelig ikke med at skrive en besked til Flemming, for han er alle pengene værd og gør et skide godt stykke arbejde!
Heidi søderquist
Konfirmation  -  September 19 2020
Alle tiders musik, og Flemming har et smil på hele aften, venlig og byder gerne ind med en sjov kommentar. Vi havde en rigtig god dag/aften med musik, grin. Kan stærkt anbefale Flemming til alle festligheder.
Pia Skjærris
Sølvbryllup  -  August 19 2020
Vi kan varmt anbefale Flemming til jeres fest. I får en musiker som leverer hele tiden. Flemming var med til at gøre vores sølvbryllup super god. Han fangede hurtig stemning fandt den gylden linje. Hans musik rummede alt hvad man kunne tænke sig og alle kunne være med, både under maden og bagefter til dansen. Flemming svarede hurtig på vores forespørgeles om musik til vores sølvbryllup i gennem 123 festmusik.
Jan Rasmussen
Sølvbryllup  -  December 07 2019
Flemming var super oplagt, kom i god tid og var med til at gøre vores sølvbryllup til en alletiders fest. han var hurtig til at fornemme stemningen og fange både stil og genre. dansegulvet var fyldt konstant og der var højt humør lige til det sidste. vi kan kun give Flemming vores allerbedste anbefalinger og rigtig mange af vores gæster, bad om kontakt info på Flemming. vi vil til hver en tid, bruge Flemming til kommende fester.
Gitte Winther
Anden fest  -  September 05 2019
Tak endnu engang til Flemming du gjorte vores fest fantastisk, du kan bare det der med sang og musik, kommer altid præcis, man kan være rolig hvis man booker dig tak endnu engang 5 stjerner til dig.
Annette Markussen
Sølvbryllup  -  August 30 2019
Flemming spillede til vores 60 års fest og alt var fantastisk. Under middagen spillede han super dejligt - tilpas volumen så man sagtens kunne tale sammen. Han lavede en skøn stemning. Han spiller fantastisk godt og lyden var super. Han var utrolig velforberedt og al hans udstyr 100% i orden. Da vi skulle danse havde han lysshow og andre instrumenter med. Der blev spillet 80’er og 90’er musik og det som gæsterne ønskede. Vi kan kun give Flemming de allerbedste anbefalinger og vil gerne bruge ham igen en anden gang.
Bente Mikkelsen
60 års fødselsdag  -  August 17 2019
Flemming var fantastisk til at mærke stemningen. Han forstod både at spille lækkert musik til middagen og efterfølgende til dans, hvor gæsterne kunne ønske forskellige slags musik til stor glæde. Vi kan klart anbefale Flemming til fødselsdagsfest
Peter Michael Larsen
Sommerfest  -  August 16 2019
Flemming spillede til vores afdelingsfest og det blev en brag af en fest, publikummet var i alderen fra 7 år til 90 år, så Flemming var rimelig udfordret med at opfylde musikønsker for det brede publikum, unge som gamle, men det klarede han med bravour. Flemming kom som aftalt, spillede let og afdæmpet musik til maden og selvfølgelig var der plads til flere skålesange som vi gyngede med på. Da der skulle spilles op til dans, brillerede Flemming med hans brede repertoire med musik fra 60' erne og op til de aller nyeste hits , godt blandet med både udenlandske og danske kunstnere, som folk både dansede til og kunne synge med på. Flemming forstod virkelig at sætte fut i vores fest og sørgede for at dansegulvet aldrig blev tømt. Flemming blev dog lidt overrasket da vi kastede chips efter ham, da vi ikke lige havde skidtfisk i lommen til sangen Hvalborg, men chipsene blev modtaget med rigtig højt humør. Flemming kan helt klart anbefales til enhver fest og vi har allerede booket ham igen til en 60 års fødselsdag, det glæder vi os rigtig meget til. Hvis I booker Flemming, så er der garanti for musik for alle og et stuvende fyldt dansegulv. Vi giver helt klart Flemming de allerbedste anbefalinger og håber han kommer igen til vores næste års afdelingsfest.
malene pedersen
Konfirmation  -  Maj 17 2019
Super god musik. Flemming spillede til vores datters konfirmation, hvor der var gæster i alle aldre. Hyggelig og stemningsfuld under maden og til festsangene, som Flemming endda havde øvet sig på inden vores fest og som dermed reddede de værste ligtorne i versefødderne. Efter middagen spillede han op til fest og fik både unge og gamle på dansegulvet. Efterfølgende har flere af vores gæster rost musikken, som på alle måder var med til at gøre festen endnu bedre. Og selv vores 14 årige konfirmandinde synes musikken var perfekt. Vores varmeste anbefalinger og tak fra Lars og Malene, Køge
Kristine
Bryllup  -  August 25 2018
Flemming tilpassede konstant musikken til stemningen og lavede skåle sange som fik festen til at synge med og gav en enorm god stemning. Da Flemming spillede op til dans efter bryllupsvalsen, var der konstant fuldt dansegulv og tilkøbte flere timer da folk var ellevevilde. Vi har kun fået stor ros fra Flemming og vi vil helst sikkert bruge ham igen.
Martin Koch
Konfirmation  -  Maj 19 2018
Vi var meget tilfredse. Flemming var klar til tiden. Han forstod at tilpasse sig til stemningen og var meget tålmodig men de mange indslag. Der var også plads til ønske numre.
Stina Sørensen
50 års fødselsdag  -  Maj 05 2018
Super godt. Kan varmt anbefales. Er god til at få festen i gang. Fedt med mange variationer af instrumenter og synger godt. Alle aftaler overholdt.
Elizabeth Christensen
60 års fødselsdag  -  Januar 27 2018
Rigtig mange tak for den dejlige underholdning til min fødselsdag. Det var god musik i en meget passende lydstyrke under middagen og også da der blev spillet op til dans. Den sidste time hvor vi sad og sang med var rigtig hyggelig. Alle mine gæster synes det var meget festligt med en god musiker og flere af dem tog et visitkort.
lisbeth Dickow
60 års fødselsdag  -  September 09 2017
Virkelig fin og harmonisk musik, fulgte gæsternes behov for stemming og underholdning, hele aftenen. Spillede det vi havde bedt om og I et lydniveau - så der var plads til hyggen og snakken - uden at være døv, når aftenen ebbede ud. Fint moderne udvalg af melodier, og god til at synge. Vi fik er perfekt aften både hvad angår musik og underholdning. Kan varmt anbefales, som musikker. Var 100% klar til aftalt tid og spillede, så længe vi bad om det Vores anledning var 60 års fødselsdag, med 90 danseglade gæster fra start til slut
pia hansen
Sølvbryllup  -  September 02 2017
Fantastisk god musik. Frisk musiker som hurtigt fangede stemningen og var med til at skabe en god fest. De bedste anbefalinger fra os😊
Bo Clausen
70 års fødselsdag  -  Juni 02 2017
Sjældent har man oplevet en musiker der har forståelse for at spille til en fest, han var der når der var brug for ham , han "overtog" ikke festen, han har forståelse for hvornår man træder ind, samt hans musik får alle op af stolen. Vores bedste anbefalinger, fem stjerner, fra os. Kom i godt tid, samt bemærker vi ikke der blev pakket sammen.
Bjarne Jacobsen
Guldbryllup  -  Maj 14 2017
Flemming var en dejlig oplevelse. En god musiker som er god til at gæsterne til føle sig tilpas. Jeg kan varmt anbefale ham han gav os en dejlig dag og aften så mange tak til Flemming.. Hilsen Kirsten og Bjarne Jacobsen.
Gitte
Anden fest  -  Februar 02 2017
Jeg kan kun anbefale Let'dance,rigtig god musik han synger fantastisk ,har en god forståelse hvad folk kan lide.👍Kommer før tid er afslappet og har tid til at deltage i det sociale. Og vi glæder os til vi snart skal høre og se ham igen. Stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Peter og Maria
Kobberbryllup  -  November 12 2016
Kære Flemming Det er sørme os der takker for en fantastisk dejlig aften ?? Her er vores anbefaling: Til vores kobberbryllup havde vi fornøjelsen af Flemmings fantastiske musik, humør og ikke mindst underholdning. Han vidste præcis hvornår og hvordan han skulle være med til at stemningen blev bedre og bedre. Vi ved at vores gæster roste Flemming til skyerne og flere bad om hans info i så fald de selv en dag skulle bruge en fantastisk dygtig "underholder" (musiker) Vi siger tusind tak til Flemming for en uforglemmelig aften. De kærligste hilsener Peter og Maria
Maria Graaner von Benzon
Kobberbryllup  -  November 12 2016
Flemming var simpelthen helt igennem
Kirsten Pedersen
Sølvbryllup  -  Oktober 01 2016
Flemming var super god. Godt musik, både under maden og dansen. Kom med små sjove kommentarer, uden at overdrive. Alle gæster vi efterfølgende har talt med har rost musikken. Kan varmt anbefales. Skal vi holde fest igen, vil vi helt sikkert benytte Flemming
Camilla Kjerulff
30 års fødselsdag  -  September 17 2016
Vi har vist ingen ord der beskriver hvor glade vi var for Flemming og hans så professionelle og super gode arbejde! Alle snakkede om ham flere dage efter festen! Han var et kæmpe hit! Han fik alle med og skabte den bedste fest! Han fik alt til at fungere også det der ikke var planlagt! Desuden spillede han alle de sange vi havde ønsket os og som skabte den stemning der skulle være. Book ham og du ved ikke hvordan du skal holde en fest uden ham igen! :)
Kirsten Jensen
Guldbryllup  -  August 13 2016
Det var dejlig musik, stille og perfekt under maden, og til dansen var der en herlig blanding af al musik, som var blandet så alle bare skulle danse. Jeg vil helt klart bruge let´s dance næste gang, og anbefale det til alle venner og bekendte. Ingen problemer Flemming kom i god tid, så alt var på plads, da festen begyndte. Kirsten Jensen
Lisette enevoldsen
50 års fødselsdag  -  Juli 30 2016
Artisten var sød og venlig lige fra start til slut, han var i rigtig god tid og sørgede for at anlægget og lys var helt korrekt til start.Han forstod virkelig at få folk med og alle havde en uforglemmelig aften. Der var endda nogle af gæsterne som har sagt at de også ville have ham til at spille til deres fest.Jeg havde lavet en sang som faktisk ingen kendte melodien på men,også her var der stor ros da han hurtig "lærte " mine gæster den og inden længe kunne alle synge med.Skal jeg holde fest igen bliver det helt bestemt ham Som skal spille IGEN .stor ros og høj anbefaling skal lyde herfra. Alle gæster og jeg selv ikke mindst var meget tilfreds, tak fordi du gjorde min fest helt uforglemmelig..
Stella Thomsen
Anden fest  -  Maj 21 2016
Det hele gik lige som det skulle - dejlig musik og rigtig god musiker.
Bent Bindner
Konfirmation  -  Maj 07 2016
Flemming var bare helt fantastisk og forstod at aflæse festdeltagerne.
Thomas
Konfirmation  -  April 30 2016
Han var god til at tilpasse sig selvskabet meget hurtigt. Fandt gode skåle sange (som vi lige skulle lære :-)) god til at finde stille og rolige sange under middagen, rigtig god til at få folk til at synge med på de sange der var. Efter maden super blandet danse musik til alle aldre ( det var en konfirmation så fra 7 år til 80 ) alt i alt en rigtig god oplevelse og vi skal have konfirmation om 2 år igen og her bliver det også Flemming der skal spille. Så helt klart 5 stjerner.
Mogens esbensen
70 års fødselsdag  -  Februar 06 2016
Vi havde en super fest med 45 gæster og Flemming (Let`s Dance) kunne bestemt sit kram, afpassede musikken til selkabet og spillede yderts proffessionelt, kom i god tid inden festen.. Stor ros til Flemming, ville ikke betænke mig på at engagere Flemming ved næste festlig lejlighed. Mine bedste anbefalinger. Mogens
Anette Thomsen
60 års fødselsdag  -  September 26 2015
Musiker alletiders med et bredt repertoire.Kom ca 2 timer før og stillede op og afprøvede akustikken. Spillede perfekt "afdæmpet" under maden,- fik gæsterne med på skål-sange og hjalp til at gøre sangene festlige.Spillede perfekt op til dans og gav alligevel også plads til gæsternes trang til at sludre med hinanden. Vil anbefale vidt og bredt.
John Stub
Bryllup  -  August 29 2015
Han forstod virkelig at spille op til dans. Han var rigtig god til at holde et lydniveau der gjorde man stadig kunne tale sammen over maden. Ikke mindre en et perfekt arrangement. Men går ikke galt i byen her.
Dennis West
Bryllup  -  August 22 2015
Til vores bryllup den 22/8 2015. Havde vi Letsdance ude og spille. Alt gik efter planen kl 15 begyndte han at sætte op og kl 17 begyndte han at spille. Vi var super tilfredse med Flemming. Han havde rigtigt god forståelse for hvad der foregik til festen. Der er ingen tvivl om at hvis vi skal holde fest igen skal Flemming spille.
Axel Petersen
70 års fødselsdag  -  November 22 2014
Jeg var fuldt tilfreds - Han skabte en god stemning og der var fuld gang på dansegulvet. Jeg vil gerne bruge ham igen - og anbefaler andre at gøre det. Venligst Axel Petersen
mariann
60 års fødselsdag  -  August 15 2014
Det var bare en helt fantastisk eftermiddag og aften og vores gæster har rost ham igen og igen. Der var gang i festen fra første time og Flemming havde fuld kontrol og obs. på alt hvad der foregik og kom med de helt rigtige indput på de helt rigtige tidspunkter. Ham kan vi absolut anbefale, hvis man vil have en sjov og munter fest...lige som vi efterlyste.
Connie Thiele
Bryllup  -  Juli 12 2014
Flemming er meget sympatisk og en fantastisk musiker, der i den grad levede op til vores forventninger i forbindelse med vores bryllup. Alsidig musik, inkl. brudevalsen, og en lille vits i ny og næ blev der også plads til. Vi kan varmt anbefale andre at booke lets-dance.
Suzanne Frandsen
Konfirmation  -  Juni 07 2014
Stor ros til Flemming, som levede helt op til vores forventninger og iøvrigt det han udmeldte 😉 Alt gik planmæssigt og som aftalt. Var både god under maden, som under dansen og vi vil varmt anbefale ham 👏 Rigtig godt han kan veksle mellem instrumenterne👍 Hilsener og TAK fra Fam. Zandra F.
Lillian Jurcenoks
Anden fest  -  Juni 22 2019
Flemming anbefales varmt herfra til enhver der skal holde fest og kan bruge en medlevende, venlig, interesseret og dygtig musiker. Flemming er fantastisk god til at inddrage publikum paa en dejlig afslappet måde og saa spiller han godt, saa man rigtig får lyst til at komme ud og røre benene. Ham vil vi gerne se til fest her en anden gang!
annie gudberg
Guldbryllup  -  Januar 20 2018
det var rigtig god musik til vores guldbryllup det var som vi havde aftalt annie og henning
Bjarne Jacobsen
Guldbryllup  -  Maj 14 2017
Flemming var en dejlig oplevelse. En god musiker som er god til at gæsterne til føle sig tilpas. Jeg kan varmt anbefale ham han gav os en dejlig dag og aften så mange tak til Flemming.. Hilsen Kirsten og Bjarne Jacobsen.
Janne Orup
Guldbryllup  -  November 19 2016
Hej Flemming spillede til vores Guldbryllup og der er kun godt at sige han spillede Perfekt og kan derfor anbefales . hvis i vil have en godt fest. . Hilsen Janne og Svend Orup

Kontakt Let's Dance

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Dine Demo - Clasic (Diverse Kunstnere)
Dine Demo - POP (Diverse Kunstnere)
Danse Musik Demo (Diverse Kunstnere)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her