123festmusik.dk
123festmusik.dk
Let's Dance

Let's Dance

  4,9 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser

Hjemby: Hvidovre

Pris: 2.000 - 7.000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Solo musiker med bredt repertoire af musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste hits.

Flemming S. Jørgensen har gennem de sidste 25 år turneret rundt i det danske land, både som solo og duo musiker. Flemming er derfor vandt til at stå på scenen hvad enten der er 40 eller 400 gæster.

Med 25 års fester i bagagen, har Flemming opbygget et bredt repertoire med musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste hits. Så hvad enten der skal holdes firmafest, konfirmation, fødselsdag, bryllup eller guldbryllup har Flemming med garanti noget i den musikalske pose, som kan få folk til at nynne med under middagen, ud på dansegulvet eller synge med imens der ”hænges ud i baren”.

Flemmings varemærke er; at sætte Din fest i centrum med fokus på Dig og Dine gæster. Derfor bliver repertoire og lydstyrken tilpasses efterhånden som festen skrider frem.

Flemming spiller på både keyboard, akustisk guitar og elektrisk guitar, hvilket giver en varieret musik der swinger og lidt mere ”rå rock”.

Under middagen spilles der afdæmpet instrumentalmusik, med en blanding af gamle klassikere og nyt pop. Måske bliver den elektriske guitar også hevet frem til et par Shadows numre.

Til dansen bliver tempoet skruet op, og den musikalske pose åbnes for alvor med musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og de nyeste hits, og selvfølgelig med en blanding af både danske og udenlandske kunstnere.

Flemming kan også levere et repertoire specielt sammensat over et tema.

Herunder findes et par demoer, alle optaget live.

Med venlig hilsen,
Flemming Stryhn Jørgensen

Let's Dance er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Let's Dance

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Dine Demo - Clasic
Diverse Kunstnere
Dine Demo - POP
Diverse Kunstnere
Danse Musik Demo
Diverse Kunstnere
Læs hvad andre kunder har sagt om os (29) Tilbage til toppen
Bryllup
Kristine
Festtype: Bryllup
Dato: August 25 2018

Anmeldelser   (5/5)

Flemming tilpassede konstant musikken til stemningen og lavede skåle sange som fik festen til at synge med og gav en enorm god stemning. Da Flemming spillede op til dans efter bryllupsvalsen, var der konstant fuldt dansegulv og tilkøbte flere timer da folk var ellevevilde. Vi har kun fået stor ros fra Flemming og vi vil helst sikkert bruge ham igen.
Konfirmation
Martin Koch
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 19 2018

Anmeldelser   (5/5)

Vi var meget tilfredse. Flemming var klar til tiden. Han forstod at tilpasse sig til stemningen og var meget tålmodig men de mange indslag. Der var også plads til ønske numre.
50 års fødselsdag
Stina Sørensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Maj 05 2018

Anmeldelser   (5/5)

Super godt. Kan varmt anbefales. Er god til at få festen i gang. Fedt med mange variationer af instrumenter og synger godt. Alle aftaler overholdt.
60 års fødselsdag
Elizabeth Christensen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: Januar 27 2018

Anmeldelser   (5/5)

Rigtig mange tak for den dejlige underholdning til min fødselsdag. Det var god musik i en meget passende lydstyrke under middagen og også da der blev spillet op til dans. Den sidste time hvor vi sad og sang med var rigtig hyggelig. Alle mine gæster synes det var meget festligt med en god musiker og flere af dem tog et visitkort.
60 års fødselsdag
lisbeth Dickow
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: September 09 2017

Anmeldelser   (5/5)

Virkelig fin og harmonisk musik, fulgte gæsternes behov for stemming og underholdning, hele aftenen. Spillede det vi havde bedt om og I et lydniveau - så der var plads til hyggen og snakken - uden at være døv, når aftenen ebbede ud. Fint moderne udvalg af melodier, og god til at synge. Vi fik er perfekt aften både hvad angår musik og underholdning. Kan varmt anbefales, som musikker. Var 100% klar til aftalt tid og spillede, så længe vi bad om det Vores anledning var 60 års fødselsdag, med 90 danseglade gæster fra start til slut
Sølvbryllup
pia hansen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: September 02 2017

Anmeldelser   (5/5)

Fantastisk god musik. Frisk musiker som hurtigt fangede stemningen og var med til at skabe en god fest. De bedste anbefalinger fra os😊
70 års fødselsdag
Bo Clausen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Juni 02 2017

Anmeldelser   (5/5)

Sjældent har man oplevet en musiker der har forståelse for at spille til en fest, han var der når der var brug for ham , han "overtog" ikke festen, han har forståelse for hvornår man træder ind, samt hans musik får alle op af stolen. Vores bedste anbefalinger, fem stjerner, fra os. Kom i godt tid, samt bemærker vi ikke der blev pakket sammen.
Guldbryllup
Bjarne Jacobsen
Festtype: Guldbryllup
Dato: Maj 14 2017

Anmeldelser   (5/5)

Flemming var en dejlig oplevelse. En god musiker som er god til at gæsterne til føle sig tilpas. Jeg kan varmt anbefale ham han gav os en dejlig dag og aften så mange tak til Flemming.. Hilsen Kirsten og Bjarne Jacobsen.
Anden fest
Gitte
Festtype: Anden fest
Dato: Februar 02 2017

Anmeldelser   (5/5)

Jeg kan kun anbefale Let'dance,rigtig god musik han synger fantastisk ,har en god forståelse hvad folk kan lide.👍Kommer før tid er afslappet og har tid til at deltage i det sociale. Og vi glæder os til vi snart skal høre og se ham igen. Stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kobberbryllup
Peter og Maria
Festtype: Kobberbryllup
Dato: November 12 2016

Anmeldelser   (5/5)

Kære Flemming Det er sørme os der takker for en fantastisk dejlig aften ?? Her er vores anbefaling: Til vores kobberbryllup havde vi fornøjelsen af Flemmings fantastiske musik, humør og ikke mindst underholdning. Han vidste præcis hvornår og hvordan han skulle være med til at stemningen blev bedre og bedre. Vi ved at vores gæster roste Flemming til skyerne og flere bad om hans info i så fald de selv en dag skulle bruge en fantastisk dygtig "underholder" (musiker) Vi siger tusind tak til Flemming for en uforglemmelig aften. De kærligste hilsener Peter og Maria
Kobberbryllup
Maria Graaner von Benzon
Festtype: Kobberbryllup
Dato: November 12 2016

Anmeldelser   (5/5)

Flemming var simpelthen helt igennem
Sølvbryllup
Kirsten Pedersen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Oktober 01 2016

Anmeldelser   (5/5)

Flemming var super god. Godt musik, både under maden og dansen. Kom med små sjove kommentarer, uden at overdrive. Alle gæster vi efterfølgende har talt med har rost musikken. Kan varmt anbefales. Skal vi holde fest igen, vil vi helt sikkert benytte Flemming
30 års fødselsdag
Camilla Kjerulff
Festtype: 30 års fødselsdag
Dato: September 17 2016

Anmeldelser   (5/5)

Vi har vist ingen ord der beskriver hvor glade vi var for Flemming og hans så professionelle og super gode arbejde! Alle snakkede om ham flere dage efter festen! Han var et kæmpe hit! Han fik alle med og skabte den bedste fest! Han fik alt til at fungere også det der ikke var planlagt! Desuden spillede han alle de sange vi havde ønsket os og som skabte den stemning der skulle være. Book ham og du ved ikke hvordan du skal holde en fest uden ham igen! :)
Guldbryllup
Kirsten Jensen
Festtype: Guldbryllup
Dato: August 13 2016

Anmeldelser   (5/5)

Det var dejlig musik, stille og perfekt under maden, og til dansen var der en herlig blanding af al musik, som var blandet så alle bare skulle danse. Jeg vil helt klart bruge let´s dance næste gang, og anbefale det til alle venner og bekendte. Ingen problemer Flemming kom i god tid, så alt var på plads, da festen begyndte. Kirsten Jensen
50 års fødselsdag
Lisette enevoldsen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Juli 30 2016

Anmeldelser   (5/5)

Artisten var sød og venlig lige fra start til slut, han var i rigtig god tid og sørgede for at anlægget og lys var helt korrekt til start.Han forstod virkelig at få folk med og alle havde en uforglemmelig aften. Der var endda nogle af gæsterne som har sagt at de også ville have ham til at spille til deres fest.Jeg havde lavet en sang som faktisk ingen kendte melodien på men,også her var der stor ros da han hurtig "lærte " mine gæster den og inden længe kunne alle synge med.Skal jeg holde fest igen bliver det helt bestemt ham Som skal spille IGEN .stor ros og høj anbefaling skal lyde herfra. Alle gæster og jeg selv ikke mindst var meget tilfreds, tak fordi du gjorde min fest helt uforglemmelig..
Anden fest
Stella Thomsen
Festtype: Anden fest
Dato: Maj 21 2016

Anmeldelser   (5/5)

Det hele gik lige som det skulle - dejlig musik og rigtig god musiker.
Konfirmation
Bent Bindner
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 07 2016

Anmeldelser   (5/5)

Flemming var bare helt fantastisk og forstod at aflæse festdeltagerne.
Konfirmation
Thomas
Festtype: Konfirmation
Dato: April 30 2016

Anmeldelser   (5/5)

Han var god til at tilpasse sig selvskabet meget hurtigt. Fandt gode skåle sange (som vi lige skulle lære :-)) god til at finde stille og rolige sange under middagen, rigtig god til at få folk til at synge med på de sange der var. Efter maden super blandet danse musik til alle aldre ( det var en konfirmation så fra 7 år til 80 ) alt i alt en rigtig god oplevelse og vi skal have konfirmation om 2 år igen og her bliver det også Flemming der skal spille. Så helt klart 5 stjerner.
70 års fødselsdag
Mogens esbensen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Februar 06 2016

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde en super fest med 45 gæster og Flemming (Let`s Dance) kunne bestemt sit kram, afpassede musikken til selkabet og spillede yderts proffessionelt, kom i god tid inden festen.. Stor ros til Flemming, ville ikke betænke mig på at engagere Flemming ved næste festlig lejlighed. Mine bedste anbefalinger. Mogens
60 års fødselsdag
Anette Thomsen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: September 26 2015

Anmeldelser   (5/5)

Musiker alletiders med et bredt repertoire.Kom ca 2 timer før og stillede op og afprøvede akustikken. Spillede perfekt "afdæmpet" under maden,- fik gæsterne med på skål-sange og hjalp til at gøre sangene festlige.Spillede perfekt op til dans og gav alligevel også plads til gæsternes trang til at sludre med hinanden. Vil anbefale vidt og bredt.
Bryllup
John Stub
Festtype: Bryllup
Dato: August 29 2015

Anmeldelser   (5/5)

Han forstod virkelig at spille op til dans. Han var rigtig god til at holde et lydniveau der gjorde man stadig kunne tale sammen over maden. Ikke mindre en et perfekt arrangement. Men går ikke galt i byen her.
Bryllup
Dennis West
Festtype: Bryllup
Dato: August 22 2015

Anmeldelser   (5/5)

Til vores bryllup den 22/8 2015. Havde vi Letsdance ude og spille. Alt gik efter planen kl 15 begyndte han at sætte op og kl 17 begyndte han at spille. Vi var super tilfredse med Flemming. Han havde rigtigt god forståelse for hvad der foregik til festen. Der er ingen tvivl om at hvis vi skal holde fest igen skal Flemming spille.
70 års fødselsdag
Axel Petersen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: November 22 2014

Anmeldelser   (5/5)

Jeg var fuldt tilfreds - Han skabte en god stemning og der var fuld gang på dansegulvet. Jeg vil gerne bruge ham igen - og anbefaler andre at gøre det. Venligst Axel Petersen
60 års fødselsdag
mariann
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: August 15 2014

Anmeldelser   (5/5)

Det var bare en helt fantastisk eftermiddag og aften og vores gæster har rost ham igen og igen. Der var gang i festen fra første time og Flemming havde fuld kontrol og obs. på alt hvad der foregik og kom med de helt rigtige indput på de helt rigtige tidspunkter. Ham kan vi absolut anbefale, hvis man vil have en sjov og munter fest...lige som vi efterlyste.
Bryllup
Connie Thiele
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 12 2014

Anmeldelser   (5/5)

Flemming er meget sympatisk og en fantastisk musiker, der i den grad levede op til vores forventninger i forbindelse med vores bryllup. Alsidig musik, inkl. brudevalsen, og en lille vits i ny og næ blev der også plads til. Vi kan varmt anbefale andre at booke lets-dance.
Konfirmation
Suzanne Frandsen
Festtype: Konfirmation
Dato: Juni 07 2014

Anmeldelser   (5/5)

Stor ros til Flemming, som levede helt op til vores forventninger og iøvrigt det han udmeldte 😉 Alt gik planmæssigt og som aftalt. Var både god under maden, som under dansen og vi vil varmt anbefale ham 👏 Rigtig godt han kan veksle mellem instrumenterne👍 Hilsener og TAK fra Fam. Zandra F.
Guldbryllup
annie gudberg
Festtype: Guldbryllup
Dato: Januar 20 2018

Anmeldelser   (4,5/5)

det var rigtig god musik til vores guldbryllup det var som vi havde aftalt annie og henning
Guldbryllup
Bjarne Jacobsen
Festtype: Guldbryllup
Dato: Maj 14 2017

Anmeldelser   (4,5/5)

Flemming var en dejlig oplevelse. En god musiker som er god til at gæsterne til føle sig tilpas. Jeg kan varmt anbefale ham han gav os en dejlig dag og aften så mange tak til Flemming.. Hilsen Kirsten og Bjarne Jacobsen.
Guldbryllup
Janne Orup
Festtype: Guldbryllup
Dato: November 19 2016

Anmeldelser   (4,5/5)

Hej Flemming spillede til vores Guldbryllup og der er kun godt at sige han spillede Perfekt og kan derfor anbefales . hvis i vil have en godt fest. . Hilsen Janne og Svend Orup
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Let's Dance

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Let's Dance
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Dinnermusikere
Let's Dance er certificeret i kategorien::Dinnermusikere

Flemming levere afdæmpet dinner musik med en blanding af gamle klassikere og nyt pop. En ”sejltur op og ned af åen” og et par små anekdoter hvis stemningen byder. Flemming spiller keyboard, akustik og elektrisk guitar så musikken bliver varieret & levende