Let's Dance
4,9 ud af 5 baseret på  36 anmeldelser | Læs anmeldelser

Let's Dance

Hjemby: Hvidovre Pris: 2.000 - 7.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Solo musiker med bredt repertoire af musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste hits.

Flemming S. Jørgensen har gennem de sidste 25 år turneret rundt i det danske land, både som solo og duo musiker. Flemming er derfor vandt til at stå på scenen hvad enten der er 40 eller 400 gæster.

Med 25 års fester i bagagen, har Flemming opbygget et bredt repertoire med musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste hits. Så hvad enten der skal holdes firmafest, konfirmation, fødselsdag, bryllup eller guldbryllup har Flemming med garanti noget i den musikalske pose, som kan få folk til at nynne med under middagen, ud på dansegulvet eller synge med imens der ”hænges ud i baren”.

Flemmings varemærke er; at sætte Din fest i centrum med fokus på Dig og Dine gæster. Derfor bliver repertoire og lydstyrken tilpasses efterhånden som festen skrider frem.

Flemming spiller på både keyboard, akustisk guitar og elektrisk guitar, hvilket giver en varieret musik der swinger og lidt mere ”rå rock”.

Under middagen spilles der afdæmpet instrumentalmusik, med en blanding af gamle klassikere og nyt pop. Måske bliver den elektriske guitar også hevet frem til et par Shadows numre.

Til dansen bliver tempoet skruet op, og den musikalske pose åbnes for alvor med musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og de nyeste hits, og selvfølgelig med en blanding af både danske og udenlandske kunstnere.

Flemming kan også levere et repertoire specielt sammensat over et tema.

Herunder findes et par demoer, alle optaget live.

Med venlig hilsen,
Flemming Stryhn Jørgensen
Læs hvad andre kunder har sagt om os (36)
Jan Rasmussen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: December 07 2019

Flemming var super oplagt, kom i god tid og var med til at gøre vores sølvbryllup til en alletiders fest. han var hurtig til at fornemme stemningen og fange både stil og genre. dansegulvet var fyldt konstant og der var højt humør lige til det sidste. vi kan kun give Flemming vores allerbedste anbefalinger og rigtig mange af vores gæster, bad om kontakt info på Flemming. vi vil til hver en tid, bruge Flemming til kommende fester.

Gitte Winther (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 05 2019

Tak endnu engang til Flemming du gjorte vores fest fantastisk, du kan bare det der med sang og musik, kommer altid præcis, man kan være rolig hvis man booker dig tak endnu engang 5 stjerner til dig.

Annette Markussen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 30 2019

Flemming spillede til vores 60 års fest og alt var fantastisk. Under middagen spillede han super dejligt - tilpas volumen så man sagtens kunne tale sammen. Han lavede en skøn stemning. Han spiller fantastisk godt og lyden var super. Han var utrolig velforberedt og al hans udstyr 100% i orden. Da vi skulle danse havde han lysshow og andre instrumenter med. Der blev spillet 80’er og 90’er musik og det som gæsterne ønskede. Vi kan kun give Flemming de allerbedste anbefalinger og vil gerne bruge ham igen en anden gang.

Bente Mikkelsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 17 2019

Flemming var fantastisk til at mærke stemningen. Han forstod både at spille lækkert musik til middagen og efterfølgende til dans, hvor gæsterne kunne ønske forskellige slags musik til stor glæde. Vi kan klart anbefale Flemming til fødselsdagsfest

Peter Michael Larsen (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: August 16 2019

Flemming spillede til vores afdelingsfest og det blev en brag af en fest, publikummet var i alderen fra 7 år til 90 år, så Flemming var rimelig udfordret med at opfylde musikønsker for det brede publikum, unge som gamle, men det klarede han med bravour. Flemming kom som aftalt, spillede let og afdæmpet musik til maden og selvfølgelig var der plads til flere skålesange som vi gyngede med på. Da der skulle spilles op til dans, brillerede Flemming med hans brede repertoire med musik fra 60' erne og op til de aller nyeste hits , godt blandet med både udenlandske og danske kunstnere, som folk både dansede til og kunne synge med på. Flemming forstod virkelig at sætte fut i vores fest og sørgede for at dansegulvet aldrig blev tømt. Flemming blev dog lidt overrasket da vi kastede chips efter ham, da vi ikke lige havde skidtfisk i lommen til sangen Hvalborg, men chipsene blev modtaget med rigtig højt humør. Flemming kan helt klart anbefales til enhver fest og vi har allerede booket ham igen til en 60 års fødselsdag, det glæder vi os rigtig meget til. Hvis I booker Flemming, så er der garanti for musik for alle og et stuvende fyldt dansegulv. Vi giver helt klart Flemming de allerbedste anbefalinger og håber han kommer igen til vores næste års afdelingsfest.

malene pedersen (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 17 2019

Super god musik. Flemming spillede til vores datters konfirmation, hvor der var gæster i alle aldre. Hyggelig og stemningsfuld under maden og til festsangene, som Flemming endda havde øvet sig på inden vores fest og som dermed reddede de værste ligtorne i versefødderne. Efter middagen spillede han op til fest og fik både unge og gamle på dansegulvet. Efterfølgende har flere af vores gæster rost musikken, som på alle måder var med til at gøre festen endnu bedre. Og selv vores 14 årige konfirmandinde synes musikken var perfekt. Vores varmeste anbefalinger og tak fra Lars og Malene, Køge

Kristine (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 25 2018

Flemming tilpassede konstant musikken til stemningen og lavede skåle sange som fik festen til at synge med og gav en enorm god stemning. Da Flemming spillede op til dans efter bryllupsvalsen, var der konstant fuldt dansegulv og tilkøbte flere timer da folk var ellevevilde. Vi har kun fået stor ros fra Flemming og vi vil helst sikkert bruge ham igen.

Martin Koch (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 19 2018

Vi var meget tilfredse. Flemming var klar til tiden. Han forstod at tilpasse sig til stemningen og var meget tålmodig men de mange indslag. Der var også plads til ønske numre.

Stina Sørensen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Maj 05 2018

Super godt. Kan varmt anbefales. Er god til at få festen i gang. Fedt med mange variationer af instrumenter og synger godt. Alle aftaler overholdt.

Elizabeth Christensen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Januar 27 2018

Rigtig mange tak for den dejlige underholdning til min fødselsdag. Det var god musik i en meget passende lydstyrke under middagen og også da der blev spillet op til dans. Den sidste time hvor vi sad og sang med var rigtig hyggelig. Alle mine gæster synes det var meget festligt med en god musiker og flere af dem tog et visitkort.

lisbeth Dickow (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 09 2017

Virkelig fin og harmonisk musik, fulgte gæsternes behov for stemming og underholdning, hele aftenen. Spillede det vi havde bedt om og I et lydniveau - så der var plads til hyggen og snakken - uden at være døv, når aftenen ebbede ud. Fint moderne udvalg af melodier, og god til at synge. Vi fik er perfekt aften både hvad angår musik og underholdning. Kan varmt anbefales, som musikker. Var 100% klar til aftalt tid og spillede, så længe vi bad om det Vores anledning var 60 års fødselsdag, med 90 danseglade gæster fra start til slut

pia hansen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: September 02 2017

Fantastisk god musik. Frisk musiker som hurtigt fangede stemningen og var med til at skabe en god fest. De bedste anbefalinger fra os😊

Bo Clausen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 02 2017

Sjældent har man oplevet en musiker der har forståelse for at spille til en fest, han var der når der var brug for ham , han "overtog" ikke festen, han har forståelse for hvornår man træder ind, samt hans musik får alle op af stolen. Vores bedste anbefalinger, fem stjerner, fra os. Kom i godt tid, samt bemærker vi ikke der blev pakket sammen.

Bjarne Jacobsen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Maj 14 2017

Flemming var en dejlig oplevelse. En god musiker som er god til at gæsterne til føle sig tilpas. Jeg kan varmt anbefale ham han gav os en dejlig dag og aften så mange tak til Flemming.. Hilsen Kirsten og Bjarne Jacobsen.

Gitte (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Februar 02 2017

Jeg kan kun anbefale Let'dance,rigtig god musik han synger fantastisk ,har en god forståelse hvad folk kan lide.👍Kommer før tid er afslappet og har tid til at deltage i det sociale. Og vi glæder os til vi snart skal høre og se ham igen. Stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Peter og Maria (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: November 12 2016

Kære Flemming Det er sørme os der takker for en fantastisk dejlig aften ?? Her er vores anbefaling: Til vores kobberbryllup havde vi fornøjelsen af Flemmings fantastiske musik, humør og ikke mindst underholdning. Han vidste præcis hvornår og hvordan han skulle være med til at stemningen blev bedre og bedre. Vi ved at vores gæster roste Flemming til skyerne og flere bad om hans info i så fald de selv en dag skulle bruge en fantastisk dygtig "underholder" (musiker) Vi siger tusind tak til Flemming for en uforglemmelig aften. De kærligste hilsener Peter og Maria

Maria Graaner von Benzon (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: November 12 2016

Flemming var simpelthen helt igennem

Kirsten Pedersen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Oktober 01 2016

Flemming var super god. Godt musik, både under maden og dansen. Kom med små sjove kommentarer, uden at overdrive. Alle gæster vi efterfølgende har talt med har rost musikken. Kan varmt anbefales. Skal vi holde fest igen, vil vi helt sikkert benytte Flemming

Camilla Kjerulff (5 /5) Festtype: 30 års fødselsdag | Dato: September 17 2016

Vi har vist ingen ord der beskriver hvor glade vi var for Flemming og hans så professionelle og super gode arbejde! Alle snakkede om ham flere dage efter festen! Han var et kæmpe hit! Han fik alle med og skabte den bedste fest! Han fik alt til at fungere også det der ikke var planlagt! Desuden spillede han alle de sange vi havde ønsket os og som skabte den stemning der skulle være. Book ham og du ved ikke hvordan du skal holde en fest uden ham igen! :)

Kirsten Jensen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: August 13 2016

Det var dejlig musik, stille og perfekt under maden, og til dansen var der en herlig blanding af al musik, som var blandet så alle bare skulle danse. Jeg vil helt klart bruge let´s dance næste gang, og anbefale det til alle venner og bekendte. Ingen problemer Flemming kom i god tid, så alt var på plads, da festen begyndte. Kirsten Jensen

Lisette enevoldsen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juli 30 2016

Artisten var sød og venlig lige fra start til slut, han var i rigtig god tid og sørgede for at anlægget og lys var helt korrekt til start.Han forstod virkelig at få folk med og alle havde en uforglemmelig aften. Der var endda nogle af gæsterne som har sagt at de også ville have ham til at spille til deres fest.Jeg havde lavet en sang som faktisk ingen kendte melodien på men,også her var der stor ros da han hurtig "lærte " mine gæster den og inden længe kunne alle synge med.Skal jeg holde fest igen bliver det helt bestemt ham Som skal spille IGEN .stor ros og høj anbefaling skal lyde herfra. Alle gæster og jeg selv ikke mindst var meget tilfreds, tak fordi du gjorde min fest helt uforglemmelig..

Stella Thomsen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Maj 21 2016

Det hele gik lige som det skulle - dejlig musik og rigtig god musiker.

Bent Bindner (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 07 2016

Flemming var bare helt fantastisk og forstod at aflæse festdeltagerne.

Thomas (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: April 30 2016

Han var god til at tilpasse sig selvskabet meget hurtigt. Fandt gode skåle sange (som vi lige skulle lære :-)) god til at finde stille og rolige sange under middagen, rigtig god til at få folk til at synge med på de sange der var. Efter maden super blandet danse musik til alle aldre ( det var en konfirmation så fra 7 år til 80 ) alt i alt en rigtig god oplevelse og vi skal have konfirmation om 2 år igen og her bliver det også Flemming der skal spille. Så helt klart 5 stjerner.

Mogens esbensen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Februar 06 2016

Vi havde en super fest med 45 gæster og Flemming (Let`s Dance) kunne bestemt sit kram, afpassede musikken til selkabet og spillede yderts proffessionelt, kom i god tid inden festen.. Stor ros til Flemming, ville ikke betænke mig på at engagere Flemming ved næste festlig lejlighed. Mine bedste anbefalinger. Mogens

Anette Thomsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 26 2015

Musiker alletiders med et bredt repertoire.Kom ca 2 timer før og stillede op og afprøvede akustikken. Spillede perfekt "afdæmpet" under maden,- fik gæsterne med på skål-sange og hjalp til at gøre sangene festlige.Spillede perfekt op til dans og gav alligevel også plads til gæsternes trang til at sludre med hinanden. Vil anbefale vidt og bredt.

John Stub (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 29 2015

Han forstod virkelig at spille op til dans. Han var rigtig god til at holde et lydniveau der gjorde man stadig kunne tale sammen over maden. Ikke mindre en et perfekt arrangement. Men går ikke galt i byen her.

Dennis West (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 22 2015

Til vores bryllup den 22/8 2015. Havde vi Letsdance ude og spille. Alt gik efter planen kl 15 begyndte han at sætte op og kl 17 begyndte han at spille. Vi var super tilfredse med Flemming. Han havde rigtigt god forståelse for hvad der foregik til festen. Der er ingen tvivl om at hvis vi skal holde fest igen skal Flemming spille.

Axel Petersen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: November 22 2014

Jeg var fuldt tilfreds - Han skabte en god stemning og der var fuld gang på dansegulvet. Jeg vil gerne bruge ham igen - og anbefaler andre at gøre det. Venligst Axel Petersen

mariann (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 15 2014

Det var bare en helt fantastisk eftermiddag og aften og vores gæster har rost ham igen og igen. Der var gang i festen fra første time og Flemming havde fuld kontrol og obs. på alt hvad der foregik og kom med de helt rigtige indput på de helt rigtige tidspunkter. Ham kan vi absolut anbefale, hvis man vil have en sjov og munter fest...lige som vi efterlyste.

Connie Thiele (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 12 2014

Flemming er meget sympatisk og en fantastisk musiker, der i den grad levede op til vores forventninger i forbindelse med vores bryllup. Alsidig musik, inkl. brudevalsen, og en lille vits i ny og næ blev der også plads til. Vi kan varmt anbefale andre at booke lets-dance.

Suzanne Frandsen (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Juni 07 2014

Stor ros til Flemming, som levede helt op til vores forventninger og iøvrigt det han udmeldte 😉 Alt gik planmæssigt og som aftalt. Var både god under maden, som under dansen og vi vil varmt anbefale ham 👏 Rigtig godt han kan veksle mellem instrumenterne👍 Hilsener og TAK fra Fam. Zandra F.

Lillian Jurcenoks (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juni 22 2019

Flemming anbefales varmt herfra til enhver der skal holde fest og kan bruge en medlevende, venlig, interesseret og dygtig musiker. Flemming er fantastisk god til at inddrage publikum paa en dejlig afslappet måde og saa spiller han godt, saa man rigtig får lyst til at komme ud og røre benene. Ham vil vi gerne se til fest her en anden gang!

annie gudberg (4,5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Januar 20 2018

det var rigtig god musik til vores guldbryllup det var som vi havde aftalt annie og henning

Bjarne Jacobsen (4,5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Maj 14 2017

Flemming var en dejlig oplevelse. En god musiker som er god til at gæsterne til føle sig tilpas. Jeg kan varmt anbefale ham han gav os en dejlig dag og aften så mange tak til Flemming.. Hilsen Kirsten og Bjarne Jacobsen.

Janne Orup (4,5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: November 19 2016

Hej Flemming spillede til vores Guldbryllup og der er kun godt at sige han spillede Perfekt og kan derfor anbefales . hvis i vil have en godt fest. . Hilsen Janne og Svend Orup

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Dine Demo - Clasic (Diverse Kunstnere)
Dine Demo - POP (Diverse Kunstnere)
Danse Musik Demo (Diverse Kunstnere)