Party Hits Unplugged
4.9 / 5 baseret på  28 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Party Hits Unplugged

Hjemby: Hvidovre Pris: 1500 - 5000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 63

Spiller hits kogt ned til vokal og guitar

Benjamin Askholm Larsen spiller alle de kendte hits igennem tiderne kogt ned til deres basisform.. bare en stemme og en guitar.

Det giver en særlig stemning af ro og sjæl som fungerer perfekt, både som baggrund til spisning, til din reception, eller som fokuspunkt til dit arrangement.
kunne også være en speciel sang du vil have spillet i kirken til dit bryllup.
mulighederne er mange..

Repertoiret varierer perfekt mellem danske og udenlandske hits som blandt andet; langebro, with or without you, den røde tråd, the wall, purple rain, mm.

Hvis det kunne være noget for dig, så kontakt mig og få et tilbud skræddersyet præcist til digAnmeldelser af Party Hits Unplugged

Sommerfest  - 
Super god musik og rar personlighed Tilpassede sig vores program Kan varmt anbefale ham
Bryllup  - 
Vi havde fornøjelsen af Benjamin til vores bryllupsfest lørdag d. 2/4-2022. Benjamin kom i god tid og var en helt igennem fantastisk oplevelse. Han forstod at tilpasse sig stemningen, og var fleksibel i forhold til forskellige ønsker undervejs. Benjamin var med til at gøre vores dag helt special og vi kan kun anbefale ham til andre. Tusind tak for en fantastisk oplevelse.
40 års fødselsdag  - 
Det var helt klart en femstjernet oplevelse. Benjamin har en rigtig god stemme og så er han yderst behageligt selskab. Han kom før tiden for at stille op - spillede god musik og forstod at glæde selskabet. Tak for den god underholdning til min brors fødselsdag.
50 års fødselsdag  - 
Benjamin var meget hurtig og konkret i sin kommunikation før arrangement - gode venners 2x50 års fødselsdag. Han kom rettidigt og satte hurtigt sit grej op. Han underholdte helt fantastisk med rene toner og godt guitarspil. Han har en meget nuanceret playliste. Det var en fornøjelse at have ham som musikalsk indslag, og jeg kan varmt anbefale ham.
60 års fødselsdag  - 
Hold nu op for en dygtig sanger og guitarist. Jeg og ALLE mine gæster var rigtig godt tilfreds både med repertoiret og udførslen. Top professionelt. Kan kun give ham de bedste anbefalinger.
Bryllup  - 
Levede op til alle forventninger til vores sang i kirken: Ellie Goulding "how Long Will i love You". Møde stabil, god kommunikation hele vejen igennem. Tak Benjamin
60 års fødselsdag  - 
Meget hyggelig musik, det var fint med stille musik til maden, og senere efter maden lidt mere gang i den, gæsterne var meget begejstrede Benjamin forstod at lægge pauser på rette tidspunkt, så jeg er rigtig godt tilfreds med valget af musik til min fest Benjamin kom til aftalt tid, og forstod at tilpasse musikken efter deltagere, det var et blandet selskab med både børn , unge og gamle.
Julefrokost  - 
Benjamin kom til vores julefrokost og faldt ind som det mest naturlige med sin guitar og sang et bredt udvalg af velkendte gode sange som alle nød. Det gav en virkelig hyg'lig og god stemning og selv om snakken fortsatte lystigt under maden har mange gæster været og udtrykke deres store tilfredshed - så kan kun anbefale Benjamin
Julefrokost  - 
Det er anden gang vi havde Benjamin ude og spille til vores årlige julefrokost. I år lavede vi en live musikquiz, hvilket var et kæmpe hit. Benjamin var som altid super velforberedt og oplagt. Og så kan han spille ALT.
50 års fødselsdag  - 
Benjamin leverede en musikalsk aften til UG - hold op en præstation. Ud over at han er dygtig, så er han en meget punktlig, sød og venlig fyr. Alle gæster til min 50 års fødselsdag har rost ham og jeg er sikker på at han vil blive kontaktet af nogen af gæsterne. En gæst havde lyst til at synge en sang og det sørgede Benjamin også for blev en super god musikalsk oplevelse. Han får mine varmeste anbefalinger - Benjamin gjorde min fest til en minderig aften....tak. Hilsen Anette
Temafest  - 
Super dygtig, synger og spiller super godt, mindre end 5 stjerner kan ikke gøre det
50 års fødselsdag  - 
Vi var meget tilfredse med både sang og musik. Super sød og behagelig fyr som levede helt op til vores forventninger. Kan kun anbefales til andre arrangementer.
Bryllup  - 
Benjamin spillede 6 timer til vores bryllups fest. Vi havde kontakt med ham løbende på mail ind til festen og han svarer hurtigt på spørgsmål. Han kom i god tid og var klar som aftalt. Det var topklasse lige fra start. Han fangede hurtigt stemningen og var med til at gøre vores dag helt uforglemmelig. Han havde kontakt med os og vores gæster lige fra start. Han formåede at nå ud til alle lige fra børn på 2 år til dem på 70+ Han spillede til sange, taler og andre festlige indslag. Vores gæster sagde :wow hvor har i fundet ham? Hans sange ramte alle og vi fik vores livs fest. Kort sagt han leverede varen bedre end vi havde turde håbe på og blev nød til at bede ham om at spille længere tid end aftalt.
Konfirmation  - 
Benjamin var yderst professionel. Sang og spillede super dejligt, passede lige præcist til vores datters konfirmation. Både os selv og vores gæster var meget begejstret og han blev rost til skyerne. Alle havde en fest. Vi kan varmt anbefale Benjamin til andres fester.
Anden fest  - 
Vi havde en fantastisk aften i selskab med Benjamin, bestemt ikke sidste gang, vi har han på plakaten,
Fredagsbar  - 
Kom til tiden Forstod hurtig hvad publikum's genre var og leverede. Super sød og behageligt menneske. Kun de bedste anbefalinger herfra Bodega Diligencen i Holbæk ( 50-60 gæster )
Anden fest  - 
Leverede den flotteste præstation! Til stor glæde for min søn og vores øvrige gæster. Benjamin ankom i god tid, og alt var bare perfekt. Mine allerstørste anbefalinger
Julefrokost  - 
Benjamin var booket ind som underholdning til min herrejulefrokost og var et kæmpe hit blandt gæsterne. Hans repertoire er nærmest uudtømmeligt og han kunne spille og synge næsten alle vores requests. Derudover er han er rigtig flink og underholdende person, og jeg giver ham min bedste anbefaling.
Havnefest  - 
Benjamin spillede til vores datters navngivningsfest som samtidig var vores bryllup. Benjamin kom i god tid og satte op og var klar til at spille til den tid vi aftale. Vi havde ønsket en sang til vielsen, som han ikke havde skrevet på sit repetoire, men den klarede han bare så flot at spille alligevel, hvilket betød meget for os! Super fedt med hurtig respons under planlægningen og Benjamin var smilende, imødekommende og skabte en dejlig stemning og var med til at gøre vores dag endnu mere fin! De 2 timer Benjamin spillede for os fløj af sted, og både vi og vores gæster nød musikken og de gode numre. Vi har kun ros og vil helt klart kontakte Benjamin igen til næste fest;-)
Fødselsdag  - 
Benjamin ankom i god tid og var utrolig behagelig og imødekommende. Efter opstilling udnyttede han ventetiden til at snakke med flere af vores gæster, hvilke var utrolig afstressende for os der løb rundt for at holde styr på det hele, at musikeren ikke stod og trippede for at komme igang. Han spillede i 3 timer med en formidabel setliste af giganthits, med god plads og tålmodighed til de uventede indslag der dukkede op:) Vi har fået mange positive henvendelser fra gæster efterfølgende der har spurgt til kontaktinfo på Benjamin, så vi håber vi oplever ham igen. Ihvertfald giver vi ham de varmeste anbefalinger:)
Fødselsdag  - 
Benjamin gjorde vores fest til noget ganske særligt. Dygtig musiker og sanger. Benjamin ramte plet og tog fødselaren samt alle vores gæster med storm. Dette indslag vil blive husket af alle. Vores bedste anbefalinger til Benjamin. Det er alle pengene værd
Anden fest  - 
Benjamin leverede en top præstation. det gælder både før, under og efter begivenheden. Jeg kan kun anbefale ham!!!
50 års fødselsdag  - 
En super dag/aften og Benjamin var virkelig med til, at gøre den uforglemmelig. God bred playliste og rigtig god flexibilitet. Vi startede inde og flyttede senere ud, da vejret var rigtig godt. Alle hyggede sig og der blev sunget med og danset. Virkelig til 5 stjerner. MKH Søren Melsted
50 års fødselsdag  - 
Benjamin gav en forrygende optræden og forstod at ramme plet i forhold til mine forventninger. Stemningen var i top og sang og musik passede perfekt til festen. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
50 års fødselsdag  - 
Benjamin er virkelig dygtig, både som sanger og guitarist, og spiller alle de kendte hits.
Bryllup  - 
Vi havde Benjamin til at spille et nummer i kirken til vores vielse den 29. august 2015 og det var intet mindre en fantastisk. Han har en super god stemme og sang med en indlevelse, der gjorde at ikke et øje var tørt i kirken. Vi kan kun give ham vores allerbedste anbefalinger og vil til enhver tid booke ham igen, hvis vi skulle få brug for det.
Konfirmation  - 
Super gode sange til en konfirmation 05/2019. God til at tilpasse sin stemme til de enkelte sange. Eneste minus var at han ikke bidrog med "skål" sange m.m. til konfirmation. Det opvejes dog af den gode musik. Vi kan varmt anbefale Benjamin til en fest.
Firmafest  - 
Ganske god, startede med 'stille numre' - men efter "request" kunne spille op til fest og endda også Metallica - hvilket lige gav en ekstra stjerne. Fin pris 7/10

Kontakt Party Hits Unplugged

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Langebro (Kim Larsen)
Loosing my religion (REM)
Purple rain (Prince)
The Wall (Pink Floyd)
Stuck in a moment (U2)
Romeo (Sebastian)
Wicked game (Chris Isaak)
Haveje (Kim Larsen)
Tænder på dig (Jakob Sveistrup)
Ordinary World (Duran Duran)
Mrs. Robinson (Simon & Garfunkel)
Romeo (Sebastian)
Pretty woman (Roy Orbison)
Angels (Robbie Williams)
Kvinde min (Gasolin)
Where ever you will go (The Calling)
Yesterday (Beatles)
Weather with you (Crowded House)
Your song (Elton John)
Let me entertain you (Robbie Williams)
Keep the faith (Bon Jovi)
Den røde tråd (Shubidua)
Billie Jean (Michael Jackson)
Bridge over troubled water (Simon & Garfunkel)
Hallelujah (Leonard Cohen)
Hotel California (The Eagles)
Fed rock (Shubidua)
Blue suede shoes (Elvis)
Heartbreak hotel (Elvis)
I can't help falling in love with you (Elvis)
With or without you (U2)
Everything I do (I do it for you) (Bryan Adams)
Unchained Melody (The Rightous Brothers)
What a wonderful world (Louis Armstrong)
Aint no sunshine (Bill Withers)
I will always love you (Dolly Parton/Whitney Hous)
Satisfaction (Rolling Stones)
Roadhouse blues (The Doors)
I still haven't found what I'm looking for (U2)
One (U2)
Midt om natten (Kim Larsen)
Calling You (Jevetta Steele)
Papirklip (Kim Larsen)
Back to you (Bryan Adams)
Love is all around (Wet Wet Wet)
Every breath you take (The Police)
Imagine (John Lennon)
Cryin' (Aerosmith)
Against all odds (Phil Collins)
Hush (Deep Purple)
Leaving on a jetplane (John Denver)
Country Roads (John Denver)
Always look on the bright side of life (Monthy python)
Wonderwall (Oasis)
Delilah (Tom Jones)
De første kærester på månen (TV2)
I mine øjne (Rasmus Seebach)
Stuck in a moment that you can't get out of (U2)
Have I told you lately (Rod Stewart)
Stand by me (Ben E King)
Over my shoulder (Mike & The Mechanics)
Come Together (The Beatles)
Baby, can I hold you tonight (Tracy Chapman)
Wind of change (Scorpions)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her