123festmusik.dk
123festmusik.dk
Valiant OneManBand (tidligere

Valiant OneManBand (tidligere

  4,8 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser

Hjemby: Tommerup

Pris: 3000 - 13000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Professionel Festmusiker med fantastisk stemme og lækkert guitarspil

Der tilbydes en musikalsk oplevelse ud over det sædvanelige. Et moderne og medlevende alternativ til den gængse solomusiker med rigtig meget 70'er, 80'er, 90'er og en pæn del nyere musik ( der er også lidt musik for de ældste).
Valiant OneManBand er et enmandsorkester, der bestemt ikke kan sammenlignes med suppe,steg,og is musik. Der spilles fede rock, pop hits fra Kim Larsen til Commitments, fra Rasmus Seebach til AC/DC.
Der er "Fuld smæk på" under dansedelen, og meget i baggrunden under middagen, så der ubesværet kan snakkes. Mathias Valiant forsøger på ikke at styre festen med skålesange, men bygger stille og roligt en stemning op i løbet af aftenen og i gæsternes eget tempo. Han spiller desuden med på de lejlighedssange der måtte komme.
Instrumenteringen er Akustisk guitar og sang under middagen, og under dansedelen bliver elguitaren taget frem. ROOOOOOCK

derudover tages der gerne mod ønsker, hvis det ligger indenfor hans kompetenceområde. Karaoke medbringes altid, så gæsterne også kan være med til musikken. DJ spotify spiller lystigt i pauserne.

Valiant OneManBand (tidligere er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Valiant OneManBand (tidligere

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
cocktail
Various Artists
Læs hvad andre kunder har sagt om os (19) Tilbage til toppen
Sommerfest
Sandra Løvås
Festtype: Sommerfest
Dato: Juli 14 2018

Anmeldelser   (5/5)

Fantastisk god stemme, og ikke minst en awesome evne til å skape god stemning! Bruker ham gjerne igen!
Bryllup
Kenneth
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 15 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi holdt vores bryllup lørdag den 15.juli 2017 for 40 personer i et selskabslokale ved vandet. Mathias Valiant lagde ud med diskret guitar og sang, der satte stemningen til en hyggelig middag, og var "usynlig", så snart der var indslag fra gæsterne. Da brudevalsen var til ende og sokkerne klippet, fyrede han direkte op for dansemusikken til stor glæde og succes for alle fremmødte, der havde en forrygende fest. Vi kan på det varmeste anbefale Valiant Onemanband, hvis ellers i er så heldige, at han kan på jeres festdato.
40 års fødselsdag
Lene Jensen
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: Juli 08 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mathias spillede til vores bryllup d. 8 juli 2017 fra 17.30-02. Udover at være en yderst behagelig person, er Mathias en eminent dygtig musiker. Han er professionel og man kan trygt læne sig tilbage og nyde musikken. Man sidder dog ikke stille lang tid af gangen, da han fyrer det ene hit af efter det andet. Dansegulvet var fyldt og stemningen var i top. Han tilpasser musikken til stemningen og giver sig 100%. Hans guitar spil og sangstemme er fantastisk. Flere af vores gæster fik hans visitkort og ønsker at han spiller til deres næste fest. Vi vil til enhver tid også booke ham igen.
50 års fødselsdag
Pia
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: September 10 2016

Anmeldelser   (5/5)

Mathias styrede bare festen fra hygge-feel-good musik under velkomstdrinks og spisning, til total gi-den-gas musik til dansen efterfølgende. Total vellyd, dejlig stemme, og rigtig god fornemmelse for genre/musikvalg i forhold til selskabet, som i dette tilfælde var 2x50 års fødselsdag med ca. 50 gæster. -Men han ville kunne spille til en hvilken som helst lejlighed, da repertoiret spænder vidt! Rigtig god til at tilpasse sig situationen, og behagelig at snakke med. Talrige gæster roste Mathias og hans musik, og spurgte hvor vi dog havde fundet ham..... Fem stjerner med pil op!
Sommerfest
John Ekman
Festtype: Sommerfest
Dato: Juli 09 2016

Anmeldelser   (5/5)

Winums Onemanband holdt danskegulvet fyldt hele aftenen... hvad mere er der at sige ?
Bryllup
Pia Kristensen
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 25 2016

Anmeldelser   (5/5)

Kan varmt anbefale Winums onemanband - som var med til at fuldende vores bryllup d. 25/6-16 på Alrø - han var der til tiden og leverede til fulde dejlig dinner-musik og efterfølgende musik og sang til dans. lyden var tilpasset og musikken var blandet så alle kunne være med. Det er så absolut ikke sidste gang vi booker Winums :) viste man ikke bedre ville man tro der var mere end en artist .. Pia og Torben Dam
50 års fødselsdag
Birgit Madsen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: April 23 2016

Anmeldelser   (5/5)

50 års festen, en skøn fest med 120 pers. Marhias's musik var et fantastisk bidrag til at festen. Han er super dygtig til at fornemme festen. Han kom i god tid før festen. Så lidt detaljer lige kunne vendes. Vi kan kun anbefale 😀👍
Konfirmation
Annette Christensen Steenbergen
Festtype: Konfirmation
Dato: April 22 2016

Anmeldelser   (5/5)

Super - super - super! Kan kun anbefales. Mathias leverer varen fuldt ud. Han kom i god tid og var klar da gæsterne kom. Mathias var også rigtig god til at læse og tlpasse sig festen. En rigtig dejlig oplevelse, der blev værdsat af os der holdt festen men bestemt også af gæsterne. Annette
50 års fødselsdag
Hanne Jensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: April 25 2015

Anmeldelser   (5/5)

Mathias spillede til min 50 års fødselsdag den 25. april 2015, og han gjorde det rigtig godt. Jeg havde mailet lidt med Mathias inden festen og snakket med ham i telefonen, og han var meget lydhør over for mine ønsker. Han kom i god tid og var meget velforberedt. Jeg havde en lille sang på programmet, som han ikke kendte, og han brugte tiden, inden gæsterne kom, til at øve sig på den. Mathias spillede akustisk guitar under middagen - på et lydniveau, så man let kunne tale sammen. Mathias har den lækreste stemme - han synger virkelig godt, og han er god til at "læse" gæsterne og tilpasse musikken til dem. Efter maden kom der lidt mere gang i den - der blev desværre ikke danset så meget, men det var i hvert fald ikke musikkens skyld. Mathias foreslog selv, at han gik tilbage til den akustiske guitar, og det virkede godt. Der var ros til ham fra mange af gæsterne, og der var flere, der spurgte, hvor jeg havde fundet ham. Hvis man gerne vil have noget andet end alm. "suppe-steg-og-is" musik, er Mathias et rigtig godt bud. Jeg kan på det varmeste anbefale at booke ham, hvis man mangler musik til sin fest. Hanne Jensen, Holstebro
Temafest
Nina Eriksen
Festtype: Temafest
Dato: December 19 2014

Anmeldelser   (5/5)

Mathias Winum overgik alle forventninger til vores firma julefrokost. Han var super professional alt var som aftalt både op til firmafesten og på selve dagen, sang helt fantastisk og kunne enda imøde komme personlige ønsker (alt fra Rasmus Seebach, Medina, Robbie Williams, Bon Iver, Thomas Helmig etc.). Inden festen var vi spændte på om han som ene person kunne løfte opgaven, det gjorde han helt suveræn og vi endte med at hyre ham en ekstra time!! Kan stærkt anbefale Mathias Winum og kan kun håbe på at næste års julekomitet kan få lov at hyre ham igen. Hilsen Nina
50 års fødselsdag
Hanne Linné
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Oktober 04 2014

Anmeldelser   (5/5)

Fantastisk oplevelse !! Mathias Winum kom til tiden og var klar med sin middagsmusik, da vi gik til bords. God og stille musik under middagen. Mathias spillede op til dans - og gjorde det på en super god måde, så dansegulvet var fyldt hele tiden!! Han lavede det virkelig til en fest, som alle gæsterne roste mange gange. Super oplevelse!!!
50 års fødselsdag
Michael Bade
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: December 13 2013

Anmeldelser   (5/5)

Denne musiker vil det være en fordel at bokke. Han var fantasisk og gav alle en god musikoplevelse. Kanon dygtig musiker Han forstod, hvornår han skulle spille hvad Godt spredt udvalg af musik
Sølvbryllup
ron bon
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Oktober 12 2013

Anmeldelser   (5/5)

super dygtigt, gode musikvalg, tilpassende musik under spisning, fyrer løs under dance. er godt at improvisere under underholdning- en hel del gæster spurgte os hvor vi har fundet denne musiker. alt i alt en glæd overaskelse at vi fik mathias med til vores fest. vi kan selv være kritisk, men kan slet ikke finde noget som ikke var ok.
Bryllup
Line Thorup Jensen
Festtype: Bryllup
Dato: September 07 2013

Anmeldelser   (5/5)

Winums onemanband kan helt klart anbefales, han er virkelig dygtig til at synge og spille og leverede fuldt ud, hvad vi havde drømt om til vores bryllup :-) ALLE gæster var vilde med ham og vi vil selv gerne have fornøjelsen af at hyre ham igen, når lejligheden byder sig :-) Mvh Line og Leon Rubin
Sommerfest
Birgitte Schneider
Festtype: Sommerfest
Dato: Juni 02 2018

Anmeldelser   (4,5/5)

En fremragende artist, han spiller hel eminent godt. Han er rigtig god til at spille dæmpet under middagen og give den gas, når der skal danses og så lyder det bare godt. Kan hel klart anbefale ham.
Anden fest
Mogens Jensen
Festtype: Anden fest
Dato: Marts 12 2016

Anmeldelser   (4,5/5)

Vi bookede Winum til et "bondebal" i udkantsdanmark. Han ankom i rigtig god tid og vi havde en fin snak om vores forventninger til festen. Winum er en fantastisk musiker. Han er utrolig samarbejdsvillig, lytter efter publikum og læser hurtigt selskabet. Vi kan ikke få armene ned og booker gerne ham igen en anden gang.
70 års fødselsdag
Ruth Bek
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Februar 20 2016

Anmeldelser   (4,5/5)

Både mine gæster og jeg var meget begejstrede for Valiants Onemanband. Han spillede meget varieret musik,som passede til, det der foregik, efterhånden som aftenen skred frem.Han synger rigtig dejligt.
Fødselsdag
kim
Festtype: Fødselsdag
Dato: Juni 12 2015

Anmeldelser   (4/5)

Super godt, kom præcis til tiden - dejligt som vært.. Også kørte det bare !
Bryllup
Jesper Garm
Festtype: Bryllup
Dato: April 08 2017

Anmeldelser   (3,5/5)

Vi kan klart anbefale Valiant onemanband. Han var rigtig god under middagen og han holdt en super fest senere på aftenen. Hans kone er fotograf og hun gjorde det også rigtig godt. De kom i rigtig god tid så de havde tid til at finde ud af hvordan gæsterne var osv
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Valiant OneManBand (tidligere Winums OneManband)

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Valiant OneManBand (tidligere Winums OneManband)
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Solomusikere
Valiant OneManBand (tidligere er certificeret i kategorien::Solomusikere

Danmarks moderne udgave af den klassiske solomusiker. her diskes der primært op med lækre og medlevende versioner af det bedste fra 70'er 80'er og 90'er pop/rock. Lyt til min demo, I vil ikke blive skuffede. jeg spiller til både dinner og dance.