After Apes
5,0 ud af 5 baseret på  2 anmeldelser | Læs anmeldelser

After Apes

Hjemby: Ringe Pris: 8000-18000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Top-professionelle musikere, der altid leverer varen 100% After Apes er valget.

After Apes er bandet, der sparker gang i enhver fest. Vi spiller til alle slags arrangementer og med et repertoire på utallige danske og udenlandske hits er der altid garanti for gang i den på dansegulvet. Både gamle klassikere af blandt andet Beatles, Stevie Wonder og Elvis over til nyere ørehængere af blandt andet Robbie Willams, Thomas Helmig og Kim Larsen samt meget mere bliver trykket af når After Apes indtager scenen. After Apes kan både bestilles som trio eller kvintet med kvindelig vokal. Der er desuden mulighed for pianist under maden.
Konceptet i After Apes bygger på, at alt kan lade sig gøre så ring og hør hvad vi kan tilbyde for at gøre din fest til en unik oplevelse du sent vil glemme.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (2)
Thomas Meyer Hansen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 11 2018

TOP LÆKKERT- OG VELSPILLENDE FEST-BAND! Vi har kun de varmeste anbefalinger med disse tre drenge her. De spillede mega lækkert, stramt og med fyldig lyd. Vi bookede dem til vores bryllup og de var alt og mere til end hvad vi havde håbet i et ønskesenarie. Kontakten forud for brylluppet med bandet har også været upåklagelig. Jeg har haft 100 % tillid til at det gik til på en ordentlig måde med forhandling frem og tilbage. After Apes leverede lydsiden til den bedste dag i vores liv, og vi er så glade for at vi hyrede dem. Tusind tak!!😊

Allan (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 02 2017

Super fede! Bandet var alt og mere til end hvad vi havde håbet på. De formåede at få sat gang i en fest lige fra første nummer. Der var ikke et tidspunkt hvor dansegulvet var forladt. Kan varmt anbefales. Stor ros til bandet samt både mandlig og kvindelig vokal!

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Mix (AfterApes)