Annemette Hess
4,6 ud af 5 baseret på  7 anmeldelser | Læs anmeldelser

Annemette Hess

Hjemby: Haderslev Pris: 0 - 12000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Sangerinde med mange stemmer og stor indlevelse. Synger bl.a. til bryllupper og større koncerter.

Jeg optræder i mange forskellige sammenhænge og ofte som sangsolist til kirkebryllupper og privatfester. Underholdningen kan bestå af alt fra 1 enkelt sang der får det til at risle ned af ryggen - til 40 minutters humoristisk underholdning med enten syng-med sange, musikal highlights eller dine specielle ønsker .

Sange i kirken er typisk store kærlighedssange og fremføres som regel akkapella (uden musik) eller med guitarakkompagnement. Til festen er guitaristen også ofte med, og ellers har jeg flere pianister jeg benytter mig af, samt vælger også tit forudspillet musik som giver en større lyd til en god pris.

Pris aftales fra gang til gang

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Annemette Hess (7)

Krestine Oldager (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 19 2021

Vi bookede Annemette til at synge salmer i kirken i forbindelse med vores bryllup (det var under covid-19 restriktionerne, og vi prioriterede at have flest muligt gæster med, og derved måtte vi ikke synge selv). Annemette skabte en virkelig god stemning i kirken og start på verdens bedste dag til vores bryllup!! Det var især en stor hjælp at hun selv tog kontakt med organisten, og koordinerede med ham, så vi ikke skulle være involveret i denne del.

Tove Skødt (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Maj 30 2015

Helene var dygtig både til at spille og synge. Hun havde et venligt væsen og faldt fint ind i stemningen, så alle fik en god oplevelse, både vores børnebørn på 10 år og de ældste på 85 år

Jette Røgen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: December 15 2012

Anne Mette forstod at holde folk på dansegulvet, hvor vi normalt oplever at vores gæster mest snakker. Og alle har efterfulgende rost musikken i høje toner.

Bent Larsen (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 15 2015

Er rigtig meget tilfredse med udførelsen ! Af to sange til en bryllups-fest. Flot melodisk (hedder det vist) og kraftig stemme der kunne høres i hele fest-lokalet. Gav festen et løft fra starten som kunne mærkes resten af aftenen.

Karen (4,5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: December 06 2014

Det var en rigtig god oplevelse. Jeg bookede Annemette til min mors 70 års fødselsdag. Hun fandt de numre frem som jeg ønskede de skulle spille. Hele arrangementet forløb flot og smidigt og jeg oplevede stor fleksibilitet ifht at få det hele til at gå inden for en ganske snæver tidsramme. Mange tak for det.

Aksel Fogh (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Maj 30 2015

Jeg havde fornøjelsen at høre og se Annemette til 70 års fødselsdag. Hun sang så fint, at der ikke var et øje tørt. Pojken Flensborg accompagnerede følsomt. Hun havde også gjort sig selv fin, så hun strålede for os alle. Jeg kan kun give hende min allerbedste anbefaling

Søren christiansen (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 08 2014

Utrolig professionel og meget dygtige til at være tilstede. Vi var helt trygge ved deres tilstedeværelse og de leveret et fedt setup. Vi fik som aftalt og til tiden, meget lydhør over for vores ønsker. Alt i alt var vi meget tilfredse. Vh Lena og Søren christiansen

Kontakt Annemette Hess

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

From this moment (Shania Twain)
Du er (Søs Fenger)
Hello (Lionel Ritchie)