Anja Maindal

Anja Maindal

Hjemby: Silkeborg Pris: 1000-15000 Kr.
Svarprocent: 83% Svartid: 1-2 timer

Underholdning på det folkelige og fornøjelige plan

Din Musik Min Musik
Skal I have glad, fornøjelig eller festlig aften eller eftermiddag med sang og musik, så er Anja Maindal et rigtigt godt valg. Anja, der har erfaring fra såvel bands og som solist, underholder på det folkelige og fornøjelige plan, hvor tilhørerne kan synge med, nynne, danse eller bare sidde og lytte og nyde musikken. Hun har et meget bredt repertoire.
I kan få dansktop, pop, softrock, romantiske ballader, country & western, 50'er og 60'ermusik samt salmer og viser. Hun synger med stor indlevelse og er altid i frisk dialog med sit publikum med et glimt i øjet. Med Anja Maindal går I aldrig galt i byen!
Om I skal holde singlefest, en country & western-festival, en byfest, en dansktop-aften, en festlig aften i jeres pub eller bare har brug for en til at underholde ved et sognearrangement eller i en forening, så er Anja Maindal fra Vesthimmerland det rigtige valg.
Anja, der har årelang erfaring fra bands og som solist i ind- og udland, er netop kommet hjem fra en tur til Andalusien. Hun har også spillet i Tyrkiet, Grækenland og Sydafrika. Hun underholder på det folkelige og fornøjelige plan, hvor tilhørerne kan synge med, nynne, danse eller bare sidde og lytte og nyde musikken.
Hun har et meget bredt repertoire. I kan få dansktop, pop, soft rock, romantiske ballader, country & western, 50'er og 60'ermusik samt salmer og viser. Hun synger med stor indlevelse og er altid i frisk dialog med sit publikum, som hun indfanger og fastholder med et feminint glimt i øjet.
Anja spiller guitar, synger til medbragt backing-musik og medbringer et topprofessionelt PA-anlæg (Bose)

Ring og hør om mulighederne for at booke Anja Maindal til jeres næste fest eller arrangement. Vent ikke for længe, hun er en af vores hurtigst sælgende kunstnere og er allerede booket mange gange i 2021:


Anmeldelser af Anja Maindal

Kontakt Anja Maindal

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

A teenager in Love (Cliff)
Lody (CCR)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her