Båndsalat
5.0 / 5 baseret på  18 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Båndsalat

Hjemby: Aarhus Pris: 20000 - 50000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Det ultimative partyband

Båndsalat spiller fortrinlig partymusik med masser af musikalsk overskud, positiv udstråling og en sublim sans for de underholdende og festskabende elementer.

Repertoiret, der spænder over de aller største danske og internationale fest- og dansehits fra de seneste 5 årtier, er enormt alsidigt og således vil der helt sikkert være noget for enhver smag. Bandets kolossale karisma og smittende spilleglæde, vil med garanti lokke selv den største partyskeptiker ud på dansegulvet

I front har Båndsalat to fantastiske sangere, der i vanlig, træfsikker stil synger og styrer enhver fest helt op under taget. Når de to samtidigt har så veloplagt, rutineret og velspillende et backingband, er der lagt op til en helt igennem uforglemmelig fest.

Båndsalat kan bookes både som kvartet (backingband + sanger M) og som kvintet (backingband + sanger M/K)


Anmeldelser af Båndsalat

Firmafest  - 
Sikker 5 stjernet optræden fra Båndsalat! Båndsalat satte virkelig gang i vores firmafest i fredags og leverede klassiker på klassiker fra mange forskellige genere - alle i høj kvalitet. Virkelig et band, som kan sætte gang i humøret og dansegulvet, og har ikke hørt andet end rosende ord om dem siden. Vores organisation svinger meget i alderen, men de formåede at få alle med og holde gang i dansegulvet hele aftenen. Jeg kan dertil tilføje, at de var meget professionelle og imødekommende overfor vores ønsker både inden og på dagen. De største anbefalinger herfra.
Julefrokost  - 
En fornøjelse at arbejde sammen med! Søde mennesker, som alle har styr på deres arbejde. Forstår at bidrage med musik af flere genre som alle holder gang i festen. Har kun positivt at sige om Båndsalat og ligeledes havde alle vores gæster. En absolut anbefaling herfra! Tak for et fantastisk bidrag til en fantastisk fest!
Bryllup  - 
I er et helt fantastisk band, som fyrer den af og skaber en fed stemning. Der var hele tiden gang i dansegulvet. Tak for super optræden til vores bryllup👍
50 års fødselsdag  - 
Super fedt party band. De både spiller og synger fantastisk. Alt, lige fra de første aftaler med bandet til afvikling af aftenen, forløb perfekt. Det er nogle meget sympatiske unge mennesker, der spiller i bandet. De levede fuldt ud op til forventningerne, og alle gæster fra festen har efterfølgende kommenteret bandets fortræffelige evner. Jeg vil helt klar anbefale dem overalt.
Bryllup  - 
Kan man kun give fem stjerner? Bandet fortjener topkarakter, for alt var som det skulle være. Kontakt: De svarer hurtigere end nogen anden. Opsætning: De kom helt diskret og satte op inden maden. Og hvad så med musikken? Det var bare helt kanon! Bandet havde styr på det, spillede super gode sange, lyden var tiptop for der var lydmand med som stod ude blandt gæsterne! Smilende, høflige, festlige osv. osv. Der er ingen tvivl om at det er et festband der forstår at holde en fest og være professionelle! Book dem nu! Bonusinfo om festen: 27 årige der holdte bryllup på Harlev Mølle. Vi ville have et ungt band der kunne spille både gamle danske hits og nye sange - og det fik vi!
Bryllup  - 
Professionalisme, kvalitet, godt humør og nogle fantastiske personer går hånd i hånd her og Båndsalat leverer et show propfyldt med entusiasme og speederen trykket i bund fra første tone bliver slået an. Opstilling og lydprøver blev ordnet inden festen startede så alle var klar da festen skulle flyttes fra bordene og ud på dansegulvet. Her formåede Båndsalat så at holde gæsterne i et fast greb de efterfølgende fire timer hvor det ene hit afløste det andet. Under hele arrangementet sørgede deres lydmand for et lydniveau som gjorde at de der stod i baren kunne tale sammen samtidig med at dem på dansegulvet kunne give den max gas. Båndsalat er et band som fortjener alt den ros de kan få og vi kan give dem vores absolut allerbedste anbefalinger. Fra os skal der lyde et stort BOOK DEM.
Julefrokost  - 
TOP Karakter herfra - fantastisk meget energi og glæde sendt ud til alle. Kan VARMT anbefales
Firmafest  - 
Her er en samling unge mennesker der spiller vanvittigt godt, De har masser af energi, er i fantastisk humør og spiller lige den rigtige musik. Vi var en blandet forsamling på 40-60 år. Båndsalat spillede 3 sæt med ganske korte pauser imellem over 3 timer. De vejrede hele tiden stemningen og spillede den helt rigtige musik. De kom i den grad over scenekanten. Der er både sanger og sangerinde og det giver lige et ekstra twist til musikken- De var allesammen dygtige musikere. Desuden kan jeg tilføje at de kom i uhyggelig god tid, lavede lydprøver- og havde en lydmand med Jeg bookede musikken her på 123 og talrige gæster spurgte mig hvor jeg dog havde fundet så god musik og at det lige var noget de kunne bruge til deres næste fest. Derfor : Ubetinget et godt danseband til enhver fest. Kan kun anbefales. Desuden (og det er jo også værd at tage med) Rigtig god musik til prisen.
Bryllup  - 
Et band med fuld styr på tingene og masser af god musik. Vi havde booket bandet til vores bryllup, under middagen med afslappet "dinner musik", efterfølgende med 3 timers fest og farver. Båndsalat levede fuldt op til dette. Da vi ankom, var instrumenter, lyd og lysudstyr stillet op. dinnermusikken blev udført til excellence med et godt tilpasset lydniveau. Den efterfølgende festmusik, fik alle ung som gammel på dansegulvet, til et godt og varieret udvalg af godt indøvet musik. Alt i alt et band med styr på tingene, som gør alt som aftalt. Vi har både på aftenen og efterfølgende fået stor ros af vores gæster for musikvalget, og vil helt klart anbefale dem til andre:)
Bryllup  - 
Jeg laver normalt ikke anmeldelser, men vil gøre en undtagelse i dette tilfælde. Båndsalat har været den ultimative oplevelse til vore bryllup, og de skal have de bedste anbefalinger af følgende grunde: God kontakt før festen, hvor de lyttede til vores ønsker og kom med egne erfaringer. Og de var med på alle de forslag vi kom med. Hurtig responstid hvis vi havde spørgsmål. Kom allerede inden festen startede, så de kunne lave lydprøver uden at genere de mange gæster. Yderst professionelt. Og de kom endda til tiden selv om deres bil brændte sammen på vej til festen. To fra bandet spillede og sang under middagen. Det fungerede super godt og var med til at skabe en rigtig god stemning. Efter brudevalsen gav de den fuld gas med deres brede repertoire af nye numre og klassikere. Fantastisk energi og dansegulvet var på intet tidspunkt tomt. Jeg vil gætte på at Båndsalat får travlt i fremtiden, for alle vores gæster var vildt begejstret og vil tale varmt om bandet i lang tid. Tak fordi I var en væsentlig årsag til at vores bryllup blev en fuldstændig uforglemmelig oplevelse.
Bryllup  - 
De gav den max gas til vort bryllup. Dansegulvet var fyldt hele tiden. Fed repertoire, som kunne få alle aldersgrupper i omdrejninger. Festligt klædte. Høflige og humørfyldte. De kom om formiddagen og stillede alt op, så de ikke rumsterede, mens vi sad ved bordet. Lyd- og lysmand gjorde det helt perfekt. Jeg havde haft en masse mails med bandet optil, hvor de lynhurtigt svarede tilbage. Repertoiret blev tilpasset vores smag. De holdt tilpasse pauser, hvor de satte dansevenligt musik på, så dansegulvet stadig var fyldt. Pausemusikken havde de også tilpasset vores smag og favoritnumre. Vi vil til enhver tid anbefale dem, og håber vi skal hyre dem igen en anden god gang
Bryllup  - 
Top tjekket party band med masser af god energi og velvalgt repertoire! God kommunikation op til!
Bryllup  - 
Helt fantastisk og over al forventning. Vi havde fornøjelsen af bandet til vores bryllup i går, først med to af medlemmerne som stemningsmusik og stille sang under middagen, og senere med hele bandet til dans, hvor de gav den fuld gas, og vi er SÅ tilfredse med oplevelsen. Mange af gæsterne spurgte, hvor vi havde fundet dette fantastiske band, der skabte en dejlig fest med masser af dans. De får helt klart vores bedste anbefaling med på vejen.
50 års fødselsdag  - 
Man kan lige så godt kridte danseskoene, når "Båndsalat" går i gang, for det er umuligt at sidde stille. Her er nemlig tale om et band, der "swinger" lige meget hviken genre eller nummer, de kaster sig ud i. Der er bare så meget musik, rytme og udstråling i disse unge musikere og sangere. At de så samtdigt også er rigtige dygtige og kan deres håndværk, gør jo kun oplevelsen endnu bedre. Deres optræden var dybt professionel med opstilling af "grej" og lydprøve i god tid og en imødekommende attitude. Der var en utrolig god tilbagemelding fra vores gæster - som talte flere generationer - på Båndsalat, bl.a. hvordan bandets spilleglæde smittede af på os alle og var med til at løfte festen . T.B.Andsager, Aabenraa
Bryllup  - 
Yderst professionelt! Ikke nok med at de fik ALLE folk på dansegulvet, så var de også utroligt tjekkede, fleksible og venlige musikere. Vi havde et helt igennem fantastisk bryllup, tusind tak! Vi kan varmt anbefale Båndsalat! - Søren & Mai
Bryllup  - 
Båndsalat spillede til vores bryllup i april 2014. Vi havde kun kendskab til bandet fra diverse hjemmesider inkl. YouTube, Bandet spillede fantastisk godt, havde en fremragende energi og formåede at holde dansegulvet i gang hele natten. De fornemmede hurtigt hvilken musik, gæsterne kunne li'. Vi var lidt forsinkede, men Båndsalat leverede alligevel de aftalte timer og sluttede således blot lidt senere - fleksibilitet er vigtigt til en stor fest. Vi giver Båndsalat vores varmeste anbefalinger og ville aldrig tøve med at booke dem igen.
Julefrokost  - 
Meget professionelt band. De var super gode til at lave stemning og få folk med. Fedt at de spillede nogle af de helt nye hits, som er i radion for tiden. De kan kun anbefales. Håber vi kommer til at opleve/høre dem igen. Mvh Fælles-fest udvalget på UCN Nordjylland (pædagoger)
Bryllup  - 
Hej. Vi havde store forventninger til bandet før festen. De er nogen friske unge mennesker der formår at sætte gang i dansegulvet. De fortjener stor ros, hvilket de også har fået af vores gæster. De overholder aftalerne og gør et rigtig godt professionelt stykke arbejde. Vi kan klart anbefale dem. Mvh Agnethe og Lars.

Kontakt Båndsalat

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

As It Was (Harry Styles)
Ain't Nobody (Chaka Khan)
All My Love (Rocazino)
Alle Skuffer Over Tid (The Minds Of 99)
Blindling Lights (The Weekend)
Can't Stop This Feeling (Justin Timberlake)
Danmark (Gnags)
Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På (Thomas Helmig)
Don't Start Now (Dua Lipa)
Drømmer Jeg (Johnny Deluxe)
Everybody (Backstreet's Back) (Backstreet Boys )
Fascination (Alphabeat)
Flowers (Miley Cyrus)
Ghostbusters (Ray Parker, Jr. )
Igen & Igen & (Nephew)
Jeg Vil La Lyset Brænde (Ray Dee Ohh )
Karma (L.O.C & Burhan G)
Kom tilbage nu (Danskeorkestret )
Let's Groove (Earth, Wind & Fire)
Locked Out Of Heaven (Bruno Mars)
Magi I Luften (Halberg Larsen )
Maneater (Hall & Oates)
Move Your Feet (Junior Senior )
Moves like Jagger (Maroon 5 )
Night Fever (Bee Gees)
Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af (Thomas Helmig)
Senorita (Justin Timberlake)
September (Earth, Wind & Fire )
Sex on Fire (Kings Of Leon )
Shake It Off (Taylor Swift)
Si' Du' Ka' Li' Mig (Tøsedrengene)
Stor Mand (Tobias Rahim)
Take On Me (A-ha )
Uptown Funk (Bruno Mars / Mark Ronson )
Wannabe (Spice Girls)
Whenever, Whereever (Shakira)
Year 3000 (Busted)
...mange, mange flere (...mange mange andre)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her