Ben & The Jerries
5.0 / 5 baseret på  5 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Ben & The Jerries

Hjemby: København K Pris: 11.000-20.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Partyband fra København


Ben and The Jerries er et partyband fra København som spiller pophits fra alle årtier med fokus på de nyere aktuelle hits. Bandet består af 4 professionelle musikere med mange års erfaring fra den danske musikscene. De spiller til en hver fest eller arrangement og der er altid gang i dansegulvet når Ben and The Jerries leverer en velspillet performance.


Anmeldelser af Ben & The Jerries

Julefrokost  - 
Fantastisk approach og performance! Jeg selv savnede personligt lidt elguitar, men de løfter fint samtlige sæt, uden dette. Vokalen sidder lige i skabet, og der er til dato ikke mange bands jeg har mødt, der formår det samme med et så varieret repertoire... Kan kun anbefales! Nicolaj Skovlund
Bryllup  - 
Hurtig respons på vores forespørgsel. Kom til tiden - spillede fantastisk! Dansegulvet var fyldt i 3 x 45 minutter. Vi kan ikke sætte en finger på noget! Vores bryllup blev lige den fest vi havde drømt om. Vi kan på det varmeste anbefale Ben and the Jerries!
Sommerfest  - 
Da vi søgte et godt partyband til vores sommerfest, fik vi mange henvendelser og skulle efterfølgende foretage et valg. Vi valgte BEN AND THE JERRIES, da deres video og repertoire var fantastisk. Festen skulle foregå i et telt i vores have og der var inviteret 45 gæster. Derfor var vi spændte, da bandet ankom, hvorvidt de kunne leve op til vores forventninger. Vi og vores gæster oplevede BEN AND THE JERRIES som et meget professionelt band, som bare leverede varen og skabte en forrygende stemming. Flere af vore gæster har efterfølgende forspurgt på bandet og vil helt sikkert bestille dem til et arrangement. Vi kan derfor kun give dem det maksimale antal stjerner.
Bryllup  - 
Ben and The Jerries er det perfekte band, hvis man ønsker at dansegulvet skal fyldes og at festen aldrig skal stoppe! Vi fandt hjemmesiden lidt tilfældigt i søgen på et band til vores bryllup, og var meget skeptisk over en lidt "kikset" 123hjemmeside med lidt for mange orgel spillende Hansi typer! MEN det viste sig at vi fik MERE end hvad vi søgte! Lækker musik, lækre drenge og en lækker stemning til vores lækre bryllup!!! BOOK DEM!!!
Sommerfest  - 
Vi haved en forryende aften, med skøn musik både under maden og til dans efterfølgende. Det fungerede godt med først 2 musikere derefter 4. Vi var ca. 40 personer i et telt og lydniveauet var rigtigt fint afpasset. Der var folk på dansegulvet til den første dans. Dygtige musikere god balance mellem instrumenter og den dygtige vokal.

Kontakt Ben & The Jerries

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Man in The Mirror (Michael Jackson)
Waiting on The World To Change (John Mayer)
Billie jean (Michael Jackson)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her