Bjarne K - Ramblers
4.9 / 5 baseret på  40 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Bjarne K - Ramblers

Hjemby: København Pris: 4000-8000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Solomusiker, musiker, guitarist, sanger, festmusiker

Dygtig musiker (guitarist + sanger) med stor indlevelse og evne til at skabe den rette stemning med både covers og egne sange, som har været i rotation på P4. (Har også skrevet tekster til Sanne Salomonsen og Rugsted & Kreutzfeldt).
Både til hygge, syng-med og dans.
Som solomusiker spilles hovedsagligt alle tiders favorit-covers , som både kan være alle klassikerne med Creedence, Beatles, Stones, John Mayer, Tim Christensen, Mads Langer, Kim Larsen etc. men måske også mere "skæve" sange med f.eks. Neil Young, Lou Reed, Tom Waits, C.V. Jørgensen etc.
Hvis I har en særlig ”vores sang”, så sig til inden arrangementet. Så kommer den højst sandsynligt på sætlisten.
Alle sange fremføres med respekt for originalerne.
Alt efter arrangement/budget etc. spilles solo eller duo/trio etc.
Også med band. Stort netværk af professionelle musikere, som har spillet med C. V. Jørgensen, Rugsted/Kreutzfeldt etc.

Masser af referencer ... f.eks.:

Fra: Henrik Bache
Til: Bjarne Kristensen
Emne: Sommerfest

Bjarne K. levede mere end op til forventningerne ved vores udendørs sommerfest.
Udover at Bjarne spiller og synger fantastisk, tydeligt, ukrukket og i den rigtige højde, så der kan snakkes samtidigt - er hans adfærd og attitude under arrangementet meget positiv, levende og engagerende, så alle aldre nød det – ikke mindst fordi de selv kunne vælge hvilke sange der blev spillet, fra hans meget store repertoire.
Efter festen har vi modtaget usædvanligt mange positive reaktioner på netop denne del af arrangementet.
Det fås ganske simpelt ikke bedre.

Med venlig hilsen
Henrik Bache

*********************

Lone Groth-Rasmussen
Emne: Tak!
Kære Bjarne

Tak for dit helt fantastiske bidrag til en fest, der blev en af de bedste vi har holdt. Du satte gang i festen, som fortsatte som en non-stop dansefest til kl. 04.30. Du er for fed!

Bedste hilsner Lone og familie


Anmeldelser af Bjarne K - Ramblers

60 års fødselsdag  - 
Bjarne kom til aftalt tid til min 60 års fødselsdag. Bjarne skulle spille mellem kl. 19 og 22 (corona😢) Men pga. det utrolige vejr, var det svært at “lokke” folk ind fra terrassen😃 men da folk hørte hans spil på guitaren og hans gode stemme fik vi alle op af stolene👍 Kan kun varmt anbefale Bjarne K til jeres fest. Mvh. Claus
Julefrokost  - 
Bjarne K spillede til vores julefrokost for fodboldtrænere og var booket til 3 timer. Det gjorde han så fremragende at vi bookede ham i ydeligere 2 timer. Folk ville ikke slippe ham. Super fleksibel ift. en forberedt quiz og ift. musikønsker. Vi vil bestemt booke Bjarne igen og vi kan på det varmeste anbefale ham. Mvh FB, Frederiksberg Boldklub
40 års fødselsdag  - 
Kan uden tvivl give mine varmeste anbefalinger til at benytte Bjarne, hvis du/I søger super god autentisk musikoplevelse. Bjarne leverer varen og har en stemme blød som smør. Bjarne kom i god tid og gjorde klar. Han sang super gode sange, som faldt i alles smag både børn, unge og de ældre. Anledningen var til et rundt fødselsdags bruncharrangement med 50 gæster på en gård og alle gæster var fornøjet og betaget. Tak for en fantastisk musikoplevelse Bjarne :). VI ses igen!. Lene I. Frederiksberg C
50 års fødselsdag  - 
God musikalsk oplevelse! Vi havde spurgt om en særlig sang i forbindelse med en tale, og den sad lige i skabet! Velforberedt og pålidelig.
Konfirmation  - 
Bjarne K. spillede til vores datters konfirmation. Fantastisk artist. Spillede de nr. vores datter havde ønsket fra start, samt alle dem gæsterne kom med under dagen igennem. Dejligt roligt musik/sang under spisningen. Og max gas til dans. Sørger for der er korresponsdance uge optil, så man ved man ikke er glemt. Super dejligt. Så kæmpe ros og max stjerne herfra...
Bryllup  - 
Bjarne var ude og spille til vores bryllup i lørdags, hvor han gav den gas fra kl. 18.00 til kl. 3 om natten. Hans valg af sange passede perfekt under middagen og han spillede virkelig op til dans efter bryllupsdansen. Han var sågar så flink at sende os hans version af brudevalsen inden, så vi kunne øve os til den. Alle gæster roste ham til op over begge øre, og de begyndte på det inden vi overhovedet var nået til hovedretten. Det var en sand fornøjelse at have ham til at spille til vores bryllup. Vi glemmer det aldrig - og vi anbefaler ham uden forbehold til enhver.
Konfirmation  - 
Rigtig dygtig musiker og entertainer. Super behagelig person.
Konfirmation  - 
Vi var så tilfredse med Bjarne😊
18 års fødselsdag  - 
Vi elsker Bjarne. Intet mindre, ganske simpelt. Alt spillede også denne gang. Kan varmt anbefales.
Bryllup  - 
Bjarne levede op til alle forventninger - og lidt til. Gæsterne elskede ham. Under middagen spillede han stille dinnermusik, og senere skruede han op for lyden og tempoet. Alle gæster dansede og havde en fantastisk aften/nat, og flere roste undervejs Bjarne for sin præstation.
50 års fødselsdag  - 
Bjarne kom til tide og var medlevende og imødekommende for musikønsker. Spillede ikke højere under middagen end vi kunne tale sammen og understøttede sang og andre indslag musikalsk. Bjarne var med til at gøre min 50 års fødselsdag til en uforglemmelig oplevelse. Hermed mine varmeste anbefalinger. Mvh. Niels
Konfirmation  - 
Bjarne forstod at spille tilpas dæmpet så man kunne snakke sammen under middagen, og så man stadig kunne høre ham. Han sang med på utallige festsange, og det gav en rigtig god stemning. Vi havde en rigtig god dag og flere af gæsterne roste ham.
Anden fest  - 
Bjarne satte total gang i festen med hans musik. Vi kunne have hørt på ham hele natten:-). Han forstod at tilpasse musikken 100% til vores kobberbryllupsfest - det var klart med til at gøre vores fest helt unik. endnu engang tak, Bjarne. Vi kan varmt anbefale Bjarne og vil selv bruge ham hvis vi en anden gang skal bruge musik til en af vores fester:-). Alle vores gæster har ligeledes efterfølgende kommenteret positivt på musikken. Venligst Jane og Michael
Anden fest  - 
Kan varmt anbefales. Bjarne leverer varen, både under middagen og til dansen bagefter. Bredt udvalg af sange. Kort og godt UG+
Konfirmation  - 
Vi har kun ros til Bjarne. Han var endnu engang med til at gøre vores dag perfekt.
Fødselsdag  - 
Jeg havde valgt at få Bjarne til at spille til min 25 års fødselsdag med både familie og venner, så en stor blandet gruppe. Dette var uden tvivl over alt forventning. Bjarne kom en time før, stillede op stille og roligt hvilket gav en god ro fra starten. Han formåede at tilpasse musikken fra start og som aftenen blev længere så sørgede han for en stemning der ikke havde blevet uden hans tilstedeværelse. Ydermere var vi så begejstrede så han takkede ja til at spille længere end aftalt, så rigtig god fleksibilitet. Både guitar og stemme var helt outstanding og jeg har fået utrolig mange komplimenter for at have fundet en så god artist som overraskelse. Jeg kunne skrive rigtig mange positive oplevelser, men synes blot det mest essentielle er at det hele var over alt forventning. Bjarne, tusinde tak for en fantastisk aften!
Julefrokost  - 
Enormt sød og dejlig rolig tilgang til tingene og så kunne han bare synge en super oplevelse at have Bjarne i vores private hjem sammen med vores venner sikke en fest, tak Bjarne.
40 års fødselsdag  - 
Bjarne K spillede til min 40 års fødselsdag - en cocktailfest hjemme hos os selv. Det var fantastisk vellykket, og jeg er utroligt glad for, at jeg valgte Bjarne til at levere musikken. Bjarne forstod at tilpasse musikken henover aftenen, hvor han først spillede som baggrundsmusik mens alle talte og hyggede, og senere på aftenen, da alle gav den fuld skrue på dansegulvet. Ud over at levere fantastisk musik var kommunikationen med Bjarne inden festen super god, og jeg fik hurtigt svar på mails mv. Bjarne kom til tiden. Jeg kan kun give Bjarne min allerbedste anbefalinger! Tusind tak Bjarne!
Bryllup  - 
Bjarne K spillede til vores bryllup, og jeg kan på det varmeste anbefale ham!! Han er vildt dygtig, og god til at "læse" puplikum. Alle gæsterne var imponerede! Han skabte en super stemning, og der blev danset allerede inden desserten :-D Bjarne K var helt sikkert med til at gøre vores bryllup helt vidunderligt! Jeg medgiver ham mine varmeste anbefalinger :-)
70 års fødselsdag  - 
Det var første gang jeg prøvede 123festmusik... og det bliver nok ikke den sidste.. Jeg fik flere tilbud.. men "endte" op med Bjarne K, som jeg syntes passede til mit arrangement. 30 gæster til en 70 års fødselsdag med gæster fra 8 - 80 år. Bjarne K fik megen ros fra alle mine gæster (både de unge og ældre) og det skal han også have fra mig - Han klarede opgaven aldeles perfect.. Bjarne K har et bredt udvalg af sange og viser og skifter mellem de forskellige uden vanskeligheder afhængig af stemningen .. Han ankom til aftalt tid og blev ved og ved.. Han er en professionel person både i musik og fremtoning, hvilket betyder meget, når man skal "bevæge" sig blandt forskellige mennesker.. Jeg er sikker på, at mine gæster ville henvende sig til Bjarne K, hvis de en dag står overfor at skulle holde en fest og jeg vil uden tøven kontakte Bjarne til mit næste arrangement. Det må være den bedste anbefaling.. Igen tak for en dejlig aften ...... alle var fuldt ud tilfredse.
30 års fødselsdag  - 
Bjarne spillede til vores 2x30års fødselsdag, hvor han ene mand fik hele selskabet til taktfast at heppe på ham. Han spillede kanon til mad og til fest og dans. Han var med på chartertemaet til festen, og var med til at overraske min kæreste med frieri. Alt i alt en kanon oplevelse for både os og vores gæster.
40 års fødselsdag  - 
Vi hyrede Bjarne K til vores 2x40års fødselsdag - som var arrangeret som havefest. Bjarne spillede super godt - Manden har en fed, sej og rå vokal - lige efter vores smag. Han lagde stille ud, med baggrunds musik imens vores gæster fik velkomstdrinks. Var "på" under vores buffet, hvor han fandt stemningen. Vi kunne ikke ha valgt bedre solo-artist. Hilsen Heidi og Michael, Slagelse PS. Eneste fejl.....Vi hyrede desværre kun Bjarne i 3 timer
Konfirmation  - 
Bjarne spillede og sang til vores datters konfirmation. Det var fuldstændig fantastisk. Alle var vilde med ham. Det var med til at gøre vores dag helt perfekt. Han kom til tiden. Faldt helt naturligt ind i vores program.,og var frisk på en sangleg, som jeg impulsivt fandt på. Hans personlighed og udstråling er dejlig varm.Synger og spiller sååååå behageligt.Vi vil klart have Bjarne igen.
Konfirmation  - 
Kære Bjarne. Tusind tak fordi du rammede vores fest på Aldershvile Slotspavillon så flot ind med din meget smukke sang og musik. Det fås ikke bedre. Musikken under middagen var fantastisk smuk, rolig så man sagtens kunne tale sammen og din smukke stemme var en lise for sjælen mellem de mange forskellige indslag. Også til dansen leverede du varen i en klasse for sig selv. Både som musiker og som sanger er du professionel og næsten samtlige gæster spurgte, hvor vi dog havde fundet dig! ;-) Oveni det hele krydrede du så også hele oplevelsen med dit meget positive og smilende væsen. Du fangede hver en stemning uden at vi som værtspar overhovedet behøvede at blande os. Vi booker dig meget gerne igen. Mange hilsner Birgitte
40 års fødselsdag  - 
Bjarne er den bedste. Ingen tvivl om at festen blev som håbet da Bjarne spillede op til dans. Bjarne forstod virkelig at give os lige det vi have søgt. Bjarne kom som aftalt, spillede skøn musik for os, som vi kunne skråle med på og danse gulvet blev fyldt. Bjarne har en yderst behagelig stemme og synger og spiller helt fantastisk. Bjarne kan sætte gang i hvilken som helst fest, vi var kun 14 og sikke en fest. Tak for en super aften.
60 års fødselsdag  - 
Bjarne leverede en fantastisk oplevelse til min svigermors 60 års fødselsdag. Musikken blev variet godt under maden fra det mere roligt i et niveau som der kunne samtales til, til et højere og godt niveau som der blev danset meget til. Der var ikke nogen numre der ikke kunne spilles ved lytterønsker og alle gæsterne talte længe om musikken som det helt store højdepunkt ved festen. Det endte med at vi måtte forlænge Bjarne da den oprindelig tid var udløbet, da festen endnu ikke havde fået nok af god musik og dans. Vores bedste anbefalinger herfra.
70 års fødselsdag  - 
Hej Bjarne. Preben og jeg takker for musikken. Den var lige som vi ville have stille og rolig under maden. Børnene synes du sang fantastisk . Tak for en god eftermiddag. Hilsen Jette
Guldbryllup  - 
En times perfekt underholdning med varm humor og god kvalitet Alle pengene værd. Hele selskabet - unge som gamle - kan anbefale Bjarne K - Ramblersl Birte og Jørgen F.
Fødselsdag  - 
Først og fremmest en stor tak til Bjarne, fordi han var med til at gøre festen for min hustru til en uforglemmelig oplevelse. Både vi og vores gæster satte stor pris på hans professionelle kunnen, samt et repertoire der sad lige i skabet, som man siger. Vi vil til enhver tid anbefale Bjarne, som musikalsk underholdning til en hvilken som helst fest. Tak fra os.
Fødselsdag  - 
Bjarne var bare super fantastisk, og alle mine gæster roste ham til skyerne, det er ikke sidste gang Bjarne har spillet til en fest hos os, vi er super tilfredse og han leverede bare varen, mega god musik.
Fødselsdag  - 
Jeg kan varmt anbefale Bjarne til at hyrer til en god fest. Han fanger hurtig stemningen og falder suverænt ind i de rammer der er omkring festen. Jeg har fået en uforglemmelig god fødselsdag hvor han var det levende karokee, det var super fedt, for Bjarne både spiller og synger godt og selv min gæster var begejstret og ville vide hvor jeg havde "STØVET" ham op henne. Bjarne du har mine varmste anbefalinger, han er suveræn, hilsen "dine 15 korpiger":-)
Konfirmation  - 
Yderst kompetent. Stort repertoire, god føling med festen. Behageligt menneske. Jeg kan kun anbefale ham.
60 års fødselsdag  - 
Fest 11/6-2016 Super musik, meget alsidig, venlig og meget imødekommende, behagelig sound. God til at blive en del af festen Kan varmt anbefales mvh. Bjarne Hansen Køge
Bryllup  - 
Ham vil vi meget gerne bruge igen, han havde en fin fornemmelse for hvad der skulle spilles og behjælpelige med fællessang og ønsker fra gæsterne 😀
Sølvbryllup  - 
2/6-2015 Super god musiker, meget behagelig og flexibel. klar til tiden og spillede næsten uafbrudt i 7-8 timer. Godt mix af musik der var passede vært og gæster. Hilsen Lotte & Bjarne
70 års fødselsdag  - 
Endnu engang gav Bjarne os en fantastisk oplevelse gennem hans musik, vores gæster var lidt længe om at få lettet rumpen og komme på dansegulvet, men de sidste par timer var der super godt gang i den. Tak til Bjarne for underholdning.
Sommerfest  - 
Bjarnes store repertoire, gode humor og fornemmelse for publikum ramte lige plet til vores sommerfest. Vi havde lejrbål i haven og stemningen var super hyggelig. Stor tak til Bjarne. Mvh Morten, Hundested
Bryllup  - 
Bjarne spillede til vores bryllup d. 19. August 2017, Rigtig god oplevelse, spillede rigtig godt og var rigtig god både under middagen og op til brudevalsen!! Bjarne er super frisk og positiv, vi kan klart anbefale Bjarne K!!! Tak for en fantastisk aften De bedste hilsner Heidi og Lars
Bryllup  - 
Bjarne er rigtig god. Vejret var ikke med os. Det er svært at spille til en havefest i regnvejr, men han klarede det fint.
Bryllup  - 
Bjarne kom rettidigt. Bjarne spillede under maden hans musik med indlevelse og forstod at levere varen, samtidig med at de omkring-siddende gæster kunne tale sammen. Vi giver vore bedste anbefalinger til Bjarne videre til andre.

Kontakt Bjarne K - Ramblers

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Here Comes The Sun (Beatles)
Who says - Wonderland (John Mayer)
Hotel California (Eagles)
Joanna (Kim Larsen)
Dock of The Bay - Fragile (Otis Redding - Sting)
I'm Yours (Jason Mraz)
Cat Stevens (Wild World)
Jolene (Dolly Parton)
The Letter (Box Tops)
The way you look - duo (Bryan Ferry)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her