I tvivl om hvilket coverband, I skal vælge? Se de fire mest populære valg her

Coverband er uden tvivl det mest populære valg, når der skal bookes et band til festen. Der findes dog rigtig mange forskellige valg, når det kommer til at booke et godt coverband.

Hvis du godt kunne tænke dig lækker covermusik til din fest, men er i tvivl om typen, så kan du finde inspiration i dette indlæg.

80'er-pop

Vi er vilde med 80'er-musik i Danmark, og derfor er mange også interesseret i bands, der kan spille musik fra netop dette årti. Fra dette årti finder vi ikoniske artister som Michael Jackson, Price, Madonna, U2, Bruce Springsteen og mange flere.

60'er-rock-and-roll

Gennem de seneste år har der været særligt fokus på de store ikoner fra 60'erne, hvor der også er udgivet film om ikoner (og deres musik) som Elvis, Aretha Franklin og Beatles. Derfor er det også populært at booke bands, der kan spille musik fra dette fantastiske musikårti.

Dansk musik

Her er valget af musik baseret på danske kunstnere, og så strækker det sig typisk over mange årtier, hvor man får lov til at genopleve mange af de store danske legender. Her er populære musikvalg sange fra kunstnere som Kim Larsen (og Gasolin), Johnny Madsen, John Mogensen, Rasmus Seebach, Tommy Seebach og C.V. Jørgensen.

Moderne pop

Her har vi typisk musik fra 00'erne og frem. De sange, et coverband vil spille, vil være det, som man også kunne kalde radiohits. Ofte de sange, som vi alle har gået og sunget med på, da de kom frem. Typisk kunstnere i denne gruppe kunne være Justin Bieber, Ed Sheeran, Post Malone, Taylor Swift, Adele, Harry Styles, Dua Lipa, Lady Gaga og Bruno Mars.

Få tilbud fra flere coverbands her