Julefrokost-musik på lavt budget? Se vores idéer her

Julefrokosterne er lige om hjørnet, og til en rigtig god julefrokost skal der være livemusik. Hvis budgettet er begrænset, så findes der heldigvis stadig gode muligheder for at få fed livemusik, der kan være med til at gøre jeres julefrokost unik og uforglemmelig.

Her får du vores fire bud.

1) Dj til julefrokost

En fed dj kan være med til at sparke gang i dansegulvet og være med til at sikre, at der kommer musik for alle, som udvikler sig i takt med stemningen til festen. Da en dj kun er en person, er det markant billigere end, hvis man skulle hyre et stort band.

2) Saxofonist

En saxofonist er et bud, som ikke de fleste tænker over, når der skal bookes festmusik. Det er dog en genial løsning, og den er også steget i popularitet de seneste år, hvor saxofonen også er blevet et mere populært instrument i musik generelt. Saxofonisten vil typisk spille hen over nogle backing-tracks, så det ikke “bare” er saxofon.

3) Solomusiker

Når man nævner solomusiker, så findes der en række underinddelinger. Fællesnævneren er naturligvis, at det er én person, som performer. Så kan det eksempelvis være en, der synger acapella, spiller klaver og synger, spiller guitar og synger eller performer som one-man-band.

4) Jukebox

Selvom vi er kæmpe fortalere for livemusik, så kan en jukebox også være en fantastisk løsning på budgetvenlig musik til en julefrokost. Det fjerner nemlig det irriterende element, hvor folk skifter musikken i tide og utide. En jukebox kan enten bruges alene, men kan også være et fremragende supplement til livemusik, da den del sjældent varer hele arrangementets længde.

Mangler I musik til julefrokosten? Start booking her