Musik til begravelse

Magien og nostalgien som levende musik skaber til en begravelse, er en meget kraftfuld og smuk oplevelse. Levende musik er en betænksom måde at sige farvel på, da det er noget, du husker for livet og sætter ord på minder, tanker og følelser omkring den afdøde.

Levende musik til begravelse giver en smuk afsked

Musikken er til stede i nuet, og er altid stærkest når den opleves live. Til begravelsen især, giver den en helt særlig stemning, da alle ører og øjne er på den udøvende musiker. Som vores største digter og forfatter, H.C. Andersen, så smukt selv udtrykte det: ’Hvor ord svigter, taler musikken’. Et unik citat, der vil leve videre til evig tid.

Sæt et personlig præg på begravelsen med begravelsesmusik

Stemmen, teksten, rytmen og klangen fra musikerens instrument danner rammen for den unikke helhedsoplevelse som du og dine pårørende gennemlever. Der er forskellige muligheder i forhold til, hvem der skal stå for at levere musikken til begravelsen. Det kan være en solo guitarist, sanger eller pianist. Det kommer an på, hvilken stemning og hvilke specifikke sange der ønskes.

Nogle mennesker går gennem livet med en enkelt eller flere sange, som de i høj grad identificerer sig med, og ønsker afspilles til begravelsen. Du har måske en enkelt eller flere sange, som altid vil minde dig om den afdøde. Eller måske er der en helt speciel sang eller salme, som yndigt sætter ord på et sidste farvel. Her er det et privilegium for de dygtige musikere at opføre musikken til en begravelse og dermed være med til at sætte rammerne om en smuk afsked.

Vælg 123festmusik som leverandør af musik til begravelse

Begravelsen skal naturligvis ikke være en koncert, men derimod en begivenhed som forskønnes med levende musik. Hos 123festmusik kan du vælge mellem flere forskellige musikere, når du vil sætte et personligt præg på begravelsen med levende musik. Musikerne kan opføre alt fra klassiske begravelsessalmer til mere moderne musik, så du er sikret en musikalsk oplevelse i særklasse. Vælg blandt andet mellem:

  • Sangere
  • Guitarister
  • Kor
  • Vokalgrupper

Hvis du har et helt særligt ønske til musikken, der skal spilles til den sidste afsked, så tøv endelig ikke. Begravelsesmusikere tager hellere end gerne imod ønsker.

Vi ved, at en begravelse kræver meget planlægning. Oftest på et tidspunkt hvor du ikke føler meget overskud. Derfor kan du trygt booke musik til begravelse gennem 123festmusik.

Vores bookingsystem er let og overskueligt, så du kan booke musik hurtigt uden at skulle igennem en lang proces. Du har naturligvis også mulighed for at se musikerens anmeldelser samt videoer med live optræden, så du kan få en smagsprøve på, om musikken og hele oplevelsen lever op til dine forventninger.

Book en begravelsesmusiker allerede i dag fra vores store kartotek.

Find musik til begravelse