Theis - DJ-Udlejning.dk
5.0 / 5 baseret på  1 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Theis - DJ-Udlejning.dk

Hjemby: Odense Pris: 0-10000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Erfarne DJ's med udstyr til enhver fest

RUTINERET DJ, der medbringer professionelt og flot lyd- og lysudstyr til din fest!

Vi har siden 2003 spillet som og leveret DJs, professionel lyd og lys til mange forskellige typer fester over hele landet. Nævneværdigt er voksenfester, firmafester, bryllupper og fødselsdagsfester fra 25 år og op.

De fleste af vores spillejobs i dag er for det voksne publikum. Vi har erfaringen og rutinen til at kende musikken, der passer til jeres festtype. Vi når ud til et meget bredt publikum og har millioner af sange i musikbiblioteket. Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne både på forhånd og på selve aftenen!
Udgangspunktet i musikstilen er som regel de allerbedste numre fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne blandet med nogle af de numre, som vi kender frem til idag. Alderen på gæsterne spænder ofte bredt og det er i min optik vigtigt, at kunne spille noget for enhver smag, så alle får en god fest. Derfor er det vigtigt for mig på forhånd at cleare med dig, hvilken type musik I godt kan lide - så rammer vi nemlig plet hver gang!

Mit fokus er, at kunden skal tænke på så lidt som muligt. Det er os, der har forstand på musikken, lyden og lyset - så Du kan bruge din energi bedre et andet sted. Kort fortalt sørger jeg for det hele og jeg glæder mig til at høre fra jer.

_____________________
Få dine gæster på dansegulvet med en erfaren og professionel DJ. Vores dygtige folk bidrager med den gode musik, flot og velspillende lydudstyr og et flot lysshow. Med en dygtig DJ skaber du rammerne om en perfekt aften med musik og giver dine gæster en oplevelse de sent glemmer.
Vi har spillet til mere end 2000 events og arrangementer og vores rutinerede DJ’s har mange års erfaring. Læs vores anmeldelser på trustpilot og få et indblik i, hvad andre kunder synes og os.


Anmeldelser af Theis - DJ-Udlejning.dk

Anden fest  - 
Lejfesten spillede til min fødselsdagsfest tilbage i august måned. Før festen havde jeg en rigtig god email kontakt med lejfesten angående ønsker til musik og alt det praktiske angående opstilling osv. Jeg oplevede meget stor fleksibilitet. DJen kom i god tid til festen og var utrolig professionel og venlig. Han var lynhurtig til at opfange stemingen til festen og til at læse mine gæster og hvad for noget musik folk var i humør til. Det var også tydeligt at han var blevet instrueret i mine musikønsker og han formåede at skabe en god blanding mellem mange musikgenre. Der var ikke mange øjeblikke uden folk på dansegulvet. Personligt var jeg rigtig glad for at han fyldte så lidt til festen - han forstod virkelig at balancere mellem at skabe fed stemning uden at putte sig selv i centrum. Mange af mine gæster roste musikken og jeg kan godt garantere at DJen har hevet flere fremtidige fester hjem den aften.

Kontakt Theis - DJ-Udlejning.dk

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Shotgun (George Ezra)
I wanna dance with somebody (Whitney Houston)
Higher Love (Whitney Houston & Kygo)
The Rascal (Phlake)
Sing Hallelujah (Dr. Alban)
Get Lucky (Daft Punk & Pharrell)
Africa (Toto)
Still Believing (Erann DD)
Jeg vil la' lyset brænde (Ray Dee Ohh)
Jonathan (Back 2 back)
Sweet Home Alabama (Lynard Skynyrd)
I'm yours (Jason Mraz)
Billie Jean (Michael Jackson)
Daddy Cool (Boney M)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her