Greatest
4.9 / 5 baseret på  33 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Greatest

Hjemby: Silkeborg Pris: 7.000,- til 15.000,- Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Greatest. Bedre kan det ikke siges.

Greatest.
Bedre kan det ikke siges. Er det stærk underholdningsværdi og musikalsk kvalitet du søger, så er du nu kommet det helt rigtige sted. De største hits af de bedste kunstnere fra de sidste 60 års musikalske ocean i et spektakulært show, der har scoret rene topkarakterer gennem det ganske land de sidste 12 år.
Med deres alsidige repertoirer og deres skarpe musikalske nerve fortolker bandet Greatest alt lige fra Robbie Williams til the Beatles, fra Rock'n’Roll til soul, funk og disko m.m. – intet er dem fremmed når den helt rigtige stemning skal skabes til din fest. Og med et robust musikalsk fundament og mange års erfaring i bagagen, slår de benene væk under ethvert publikum.
Greatest adskiller sig fra mange andre bands ved deres unikke sound. Den skabes bl.a. igennem veludførte kor arrangementer og ved brug af Cajon og percussion instrumenter. Denne særlige kombination gør bandet ekstremt alsidigt, idet man får den fulde lyd og oplevelse af et almindelig størrelse band, men som derimod kun bruger halvdelen af pladsen. Dette betyder samtidig at lydniveauet kan holdes langt nede hvis der er behov for det. Greatest kan derved tilpasses til enhver given situation, hvilket på én gang giver dig som kunde tryghed og oplevelse for pengene. Derfor er Greatest det sikre valg til din fest.

”Greatest – det bedste af det bedste”


Anmeldelser af Greatest

50 års fødselsdag  - 
Drengene fra Greatest gav den fuld gas, med lige den type musik som vi elsker - og dansegulvet var stort set pakket hele aftenen! Så et kæmpe stort TAK fra os og vores gæster, for en skøn aften i deres selskab.
Bryllup  - 
Greatest er bare fantastisk dygtige, man kan mærke deres store glæde ved musikken og den bringer de videre til os, der lytter. Vi har haft en virkelig vidunderlige live-oplevelser med Greatest til vores bryllup. Vi vil klart anbefale dem til andre!
Bryllup  - 
Vi holdt bryllup i lørdags d 17:9 -2022 . Vi havde booket bandet Greatest . Det var et super godt band - de fandt hurtigt ud af hvad vores gæster ville danse til , en af vores gæster sagde bl.a. sikke en stemme forsangeren havde . Vi var jo lidt bange for hvordan de spillede og sang , men de var alle pengene værd , de var med til at gøre vores bryllup til en fantastik fest . Vi kan med et stort 👍 anbefale dem til andre . Mvh Annette og Carsten 9430 Nørhalne
50 års fødselsdag  - 
Stor oplevelse! Greatest var en rigtig god oplevelse – Super indlevelse og musikalsk kunnen. De leverede varen og havde et bredt repertoire. Gæsterne har meldt positivt tilbage og jeg vil helt sikkert booke jer igen!
Bryllup  - 
Vi bookede Greatest til vores Bryllup. Samarbejdet fungerede super. De var meget fleksible i forhold til opstilling med videre. Og så var musikken super god. De skabte en kanon stemning til dans og fest. Vi fik efterfølgende mange kommentar fra familie og venner om at musikken var super gode. Vi havde booket dem som tre mands band og det var rigtig godt. De spillede gode velkendte hits uden for lange pauser mellem sangene og uden for meget snak.
Bryllup  - 
Super godt. Både guitarspil under middagen og efterfølgende dansemusik blev rost af vores gæster.
Bryllup  - 
Greatest sørgede sammen med vores danseglade gæster for den fedeste stemning på dansegulvet til vores bryllup. En god blanding af gammelt og nyt musik - leveret med smil, dygtighed og en fed energi, der smitter. Kæmpe anbefaling herfra 🕺🏻👍
Bryllup  - 
Greatest leverede et brag af en fest. Der var god dialog ved kontakt og de gav en super performance. De læste hurtigt publikum og holdt gang i dansegulvet hele tiden! Vores varmeste anbefalinger af Greatest!❤
Firmafest  - 
Det var et veloplagt og festligt band! Greatest spillede alt det musik vi ønskede os og de spiller super godt. De sørgede for kontrakt inden festen og kom i god tid, så der var helt ro på.
Bryllup  - 
Helt fantastisk band til vores bryllupsfest! Folk var på dansegulvet hele aftenen, og vi kunne selv næsten ikke stoppe med at danse. Det var bare hit på hit, og numre som alle - unge såvel gamle - kendte og kunne danse med til. Helt imponerende, at et tremandsorkester uden det helt store instrument-setup kunne spille festen sådan op. Selvom vi blev tre kvarter forsinket, fordi vores middag trak ud, spillede de alle de aftalte sæt i den fulde tid. De spillede også vores specielle ønske til en sang under brudevalsen, selvom sangeren desværre lød en smule hæs. Men det lod ikke til at være et problem resten af aftenen, hvor den bare fik fuld blæs. Og så spillede de endda et ekstranummer, fordi vores gæster bare ville have mere. De satte virkelig prikken over i'et for vores bryllup og afsluttede en perfekt fest helt perfekt.
Bryllup  - 
Vi havde Greatest til at spille til vores bryllup i weekenden. 2x70min min med masser af kanon musik! De Kimi god tid, fik stillet op på under en halv time og tilpassede lys og lyd helt perfekt til lokalet. De gjorde det så godt de 3 gutter der var, og formåede i sandhed få gang i danse gulvet så alle 50 gæster fik vist deres dansemoves. Tusind tak for en kanon fest som i fik spillet op til. De bedste anbefalinger herfra! Mvh. Julie og Kasper
Bryllup  - 
Super godt band. De spillede virkeligt godt op til dans. Alle mine gæster har rost dem til skyerne. Jeg vil klart anbefale Greatest til alle der skal holde en fest!
50 års fødselsdag  - 
Jeg havde den store fornøjelse, at have Greatest til at spille til min 50 års fødselsdags fest. Ikke blot spiller Greatest som en drøm! De har også masser af humør, godt grin og spilleglæde! De lagde mærke til hvad mine gæster kunne lide af musik, og så spillede de mere af det! Der var god energi og et bredt repertoire og dansegulvet var fyldt hele aftenen! Jeg vil anbefale Greatest til alle, som skal holde en FEST!
Bryllup  - 
Greatest ankom i god tid, de var tjekkede og havde styr på det hele, og så havde vi lavet en særlig aftale om, at vores musikervenner kunne jamme med dem, hvilket gik helt forrygende. De var friske på det hele og mega dygtige, og vi kan kun anbefale dem til andre 😃 De spillede alle vores 85 gæster op til vores bryllup og jeg har også tidligere hørt dem spille 300 mennesker op til byfest. Så en varm og klar anbefaling fra os. Mvh Isse og Gabriel
30 års fødselsdag  - 
Greatest spillede til min 30 år fødselsdags fest, og det var intet mindre end fantastisk! Alt var præcis som det skulle være, og Greatest skabte en festlig stemning. Der var folk på dansegulvet hele aftenen, så der var ikke en finger at sætte på deres indsats, og bandet fik meget ros af mine gæster! Jeg kan varmt anbefale Greatest!
50 års fødselsdag  - 
Tusinde tak for skide godt musik, I er et kanon band,🥁🎷🎸 gæsterne var henrykte og roste jer til UG. I kunne få folk ud på dansegulvet 💃🕺I høre fra mig igen, når jeg skal holde fest næste gang. 👍👍👍 Kh. Fødselaren
Bryllup  - 
Dion sang med ukulele til vores have vielse i dag, en overraskelse til min mand! Det var så rørende, & over alle forventninger. Pisse godt! Thumps up! - Tusinde tak!!!!!
Anden fest  - 
Tak for en fed fest. I gjorde jobbet til UG. Gæsterne var med på jeres musik fra første nummer. Ville uden tøven booke dem igen. 👍👍
40 års fødselsdag  - 
Jeg har haft fornøjelsen at høre “The Greatest” spille to gange👌 (2 mænd - guitar og tromme) Første gang var til en firmafest (som var en blanding af en snakke/danse fest) og de var vildt gode til at justere ind til festens energi niveau, så de var med til at sprede en mega hyggelig energi. Efter firmafesten fik jeg lyst til at hyre dem til min egen 40års fødselsdag, men der skulle det være max spade - dansefest. Og jeg skal love for at dansegulvet var propfyldt i de to timer de spillede...👌 og alle mine gæster roste dem til skyerne... De er gode på prisen, de er gode til at lave en playliste der passer til din fest, de kom til tiden og var i godt humør og så er de bare nogle vildt søde fyre ☺️ Så “The Greatest” får mine varmeste anbefalinger... 👌 Vh Anne Christine ☺️
Sølvbryllup  - 
Dejligt roligt og ikke for højt med guitar spil under maden. God stemning og god musik efterfølgende da resten af bandet sluttede. Musik numre som folk kunne og ville danse. Gæsterne var meget begejstret. Rigtig dejlig sølvbryllups fest.
Bryllup  - 
Greatest levede fuldstændigt op til vores forventninger og fik sat super meget gang i festen og dansegulvet. Lys og lyd passede perfekt til salen. Genremæssigt ramte de fuldstændig rent ift. et ellers ret blandet bryllupspublikum - og da vi nåede til vejs ende, hev de et ekstra sæt op af ærmet (selvfølgelig mod betaling) - og festen blev dermed båret videre understøttet af et solidt band. Greatest var det hele værd :)
50 års fødselsdag  - 
Vi havde Greatest til at spille ved en 50 års fødselsdag den 23. Februar Vi som værtspar og alle vore gæster er enige om at det var en succes. Dansegulvet var fyldt hele tiden og Greatest har givet mange af numrene et “tvist”, og på den gode måde. Vi kan kun anbefale bandet. Lone og Henrik
Bryllup  - 
Rigtig dygtigt band, som varmt kan anbefales. Vi havde Greatest til vores bryllup i april. De havde styr på det hele og var klar til tiden. Dion spillede på guitar under middagen, hvilket var fantastisk. Efter middagen kom resten af bandet, som spillede god blandet musik med alt det gode. Så en varm anbefaling herfra!
Kobberbryllup  - 
Greatest spillede til vores kobberbryllup, og både vi og gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere, og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Greatest får vores varmeste anbefalinger!
Bryllup  - 
Vi havde greatest ude og spille til vores bryllup, og kan kun sige at det var over alt forventning. Dem vil jeg absolut anbefale til andre som står og skal bruge et band til en fest... Super tilfreds...
Bryllup  - 
Vi havde fornøjelsen at have Greatest til vort bryllup i juni 2015. Akustisk guitar til middagen og senere kom de to andre til. De havde alle en god fornemmelse af stemningen, festen og hinanden. De spillede ikke blot numrene, men lavede deres egen fortolkning af hver og en. De fandt hurtigt ud af hvilken genre der fik flest på gulvet, men var ikke bleg for hverken en omgang limbo eller gæsternes ønsker. Bandet fik stor ros fra både vores gæster og personale på kroen. 3 hyggelige unge mænd, med faglig stolthed, der absolut kan anbefales herfra. Lotte og Søren
Bryllup  - 
Greatest er et mega fedt band! De var der til tiden og musik osv passede til publikummet. Dion spillede under middagen til vores bryllup og resten af bandet kom til dansen. De var super gode! De varmeste anbefalinger!
Bryllup  - 
De leverede et godt og gedigent musikalsk arbejde. Der var folk på dansegulvet hele aften, og vi var MEGET tilfredse med GREATEST. Kan kun anbefales. Overvejer at bruge dem igen til min 40 års fødselsdag. De stillede op inden folk kom og vendte tilbage til aftalt tidspunkt for at spille.
Bryllup  - 
Vi skrev inde på 123festmusiks hjemmeside, og fik mange tilbud fra folk. Vi fik også et tilbud fra greatest, som skrev at de synger sange fra 60'erne og til nu. Vi tjekkede dem ud på youtube, og synes de var rigtige gode. Vi havde nogle gode snakke med dem inden, og de svarede ordentligt på vores mange spørgsmål og virkede til at de ville gøre alt for at vi kunne få en god aften. De er så fantastiske og levede op til vores forventninger og mere til! Flere af vores gæster kom efterfølgende og sagde, at de synes det var et kanon band. Vi vil anbefale greatest til alle:-)
40 års fødselsdag  - 
Fedt, fedt, FEDT! At skaffe en artist/gruppe der kan dække ens egen og gæsternes smag, tænkte jeg måtte blive mega svært. Men så mødte jeg Greatest.. Jeg har aldrig danset så meget, sunget så højt, set så mange smil og "Thums up" hos mine venner, som da Dion, Søren og Simon gik på scenen. Det var intet mindre end perfekt. Med respekt for smag og behag, så er dette simpelthen det band du skal booke, hvis du vil ha en fest som bliver husket for underholdningen. Dion sendte en playliste med de numre de normalt optrådte med og han var meget åben over for en 3 til 4 ønsker. Her fik vi et band der gik i et med festen, stemningen og gæsterne og som leverede over langt forventning. 3 knald dygtige musikere, 3 sæt af 50 minutter, meget bred playliste med masser af hits og alt dette under 10.000. De kom til tiden, opdaterede mig hele tiden på telefon eller SMS, stillede op på 30 minutter, regulererede lyden efter behovet, var søde, lyttende, afslappede, smilende. Prøv at tjek dem ud på Youtube, det er sådan de lyder. 1000 tak gutter, jeg er vildt imponeret og taknemmelig. Mvh Claus R
Kobberbryllup  - 
spillede super godt
Anden fest  - 
*
Bryllup  - 
Greatest spillede til vores bryllup, og var super gode. De var klar til tiden, opdagede faktisk ikke at de stillede op. De spillede sange med gang i, så alle kom ud og danse. De havde valgt nogle gode sange, gamle og nye, de gav den gas, og sang mega godt. Mange af gæsterne spurgte om det var nogle vi kendte eller hvor vi havde fundet så godt et band. Kan klart anbefale dem! :-)

Kontakt Greatest

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Greatest medley (sissor sisters, jason m..)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her