Greatest
5,0 ud af 5 baseret på  11 anmeldelser | Læs anmeldelser

Greatest

Hjemby: Silkeborg Pris: 9.000,- til 12.000,- Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Greatest. Bedre kan det ikke siges.

Greatest.
Bedre kan det ikke siges. Er det stærk underholdningsværdi og musikalsk kvalitet du søger, så er du nu kommet det helt rigtige sted. De største hits af de bedste kunstnere fra de sidste 55 års musikalske ocean i et spektakulært show, der har scoret rene topkarakterer gennem det ganske land de sidste 6 år.
Med deres alsidige repertoirer og deres skarpe musikalske nerve fortolker bandet Greatest alt lige fra Robbie Williams til the Beatles, fra Rock'n’Roll til soul, funk og disko m.m. – intet er dem fremmed når den helt rigtige stemning skal skabes til din fest. Og med et robust musikalsk fundament og mange års erfaring i bagagen, slår de benene væk under ethvert publikum.
Greatest adskiller sig fra mange andre bands ved deres unikke sound. Den skabes bl.a. igennem veludførte kor arrangementer og ved brug af Cajon og percussion instrumenter. Denne særlige kombination gør bandet ekstremt alsidigt, idet man får den fulde lyd og oplevelse af et almindelig størrelse band, men som derimod kun bruger halvdelen af pladsen. Dette betyder samtidig at lydniveauet kan holdes langt nede hvis der er behov for det. Greatest kan derved tilpasses til enhver given situation, hvilket på én gang giver dig som kunde tryghed og oplevelse for pengene. Derfor er Greatest det sikre valg til din fest.

”Greatest – det bedste af det bedste”
Læs hvad andre kunder har sagt om os (11)
Anne Christine Eggert (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Januar 25 2020

Jeg har haft fornøjelsen at høre “The Greatest” spille to gange👌 (2 mænd - guitar og tromme) Første gang var til en firmafest (som var en blanding af en snakke/danse fest) og de var vildt gode til at justere ind til festens energi niveau, så de var med til at sprede en mega hyggelig energi. Efter firmafesten fik jeg lyst til at hyre dem til min egen 40års fødselsdag, men der skulle det være max spade - dansefest. Og jeg skal love for at dansegulvet var propfyldt i de to timer de spillede...👌 og alle mine gæster roste dem til skyerne... De er gode på prisen, de er gode til at lave en playliste der passer til din fest, de kom til tiden og var i godt humør og så er de bare nogle vildt søde fyre ☺️ Så “The Greatest” får mine varmeste anbefalinger... 👌 Vh Anne Christine ☺️

Lisette Jessen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 31 2019

Dejligt roligt og ikke for højt med guitar spil under maden. God stemning og god musik efterfølgende da resten af bandet sluttede. Musik numre som folk kunne og ville danse. Gæsterne var meget begejstret. Rigtig dejlig sølvbryllups fest.

Martin Frost (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 01 2019

Greatest levede fuldstændigt op til vores forventninger og fik sat super meget gang i festen og dansegulvet. Lys og lyd passede perfekt til salen. Genremæssigt ramte de fuldstændig rent ift. et ellers ret blandet bryllupspublikum - og da vi nåede til vejs ende, hev de et ekstra sæt op af ærmet (selvfølgelig mod betaling) - og festen blev dermed båret videre understøttet af et solidt band. Greatest var det hele værd :)

Henrik Grønkjær (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Februar 23 2019

Vi havde Greatest til at spille ved en 50 års fødselsdag den 23. Februar Vi som værtspar og alle vore gæster er enige om at det var en succes. Dansegulvet var fyldt hele tiden og Greatest har givet mange af numrene et “tvist”, og på den gode måde. Vi kan kun anbefale bandet. Lone og Henrik

Helle Jensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: April 28 2018

Rigtig dygtigt band, som varmt kan anbefales. Vi havde Greatest til vores bryllup i april. De havde styr på det hele og var klar til tiden. Dion spillede på guitar under middagen, hvilket var fantastisk. Efter middagen kom resten af bandet, som spillede god blandet musik med alt det gode. Så en varm anbefaling herfra!

Camilla Krogh (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 04 2015

Vi havde greatest ude og spille til vores bryllup, og kan kun sige at det var over alt forventning. Dem vil jeg absolut anbefale til andre som står og skal bruge et band til en fest... Super tilfreds...

Søren Christensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 06 2015

Vi havde fornøjelsen at have Greatest til vort bryllup i juni 2015. Akustisk guitar til middagen og senere kom de to andre til. De havde alle en god fornemmelse af stemningen, festen og hinanden. De spillede ikke blot numrene, men lavede deres egen fortolkning af hver og en. De fandt hurtigt ud af hvilken genre der fik flest på gulvet, men var ikke bleg for hverken en omgang limbo eller gæsternes ønsker. Bandet fik stor ros fra både vores gæster og personale på kroen. 3 hyggelige unge mænd, med faglig stolthed, der absolut kan anbefales herfra. Lotte og Søren

Christa Hansen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 30 2014

Greatest er et mega fedt band! De var der til tiden og musik osv passede til publikummet. Dion spillede under middagen til vores bryllup og resten af bandet kom til dansen. De var super gode! De varmeste anbefalinger!

Tom Henriksen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 23 2014

De leverede et godt og gedigent musikalsk arbejde. Der var folk på dansegulvet hele aften, og vi var MEGET tilfredse med GREATEST. Kan kun anbefales. Overvejer at bruge dem igen til min 40 års fødselsdag. De stillede op inden folk kom og vendte tilbage til aftalt tidspunkt for at spille.

Louise Kelgren (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 24 2014

Vi skrev inde på 123festmusiks hjemmeside, og fik mange tilbud fra folk. Vi fik også et tilbud fra greatest, som skrev at de synger sange fra 60'erne og til nu. Vi tjekkede dem ud på youtube, og synes de var rigtige gode. Vi havde nogle gode snakke med dem inden, og de svarede ordentligt på vores mange spørgsmål og virkede til at de ville gøre alt for at vi kunne få en god aften. De er så fantastiske og levede op til vores forventninger og mere til! Flere af vores gæster kom efterfølgende og sagde, at de synes det var et kanon band. Vi vil anbefale greatest til alle:-)

Claus Rødsgaard (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Marts 08 2014

Fedt, fedt, FEDT! At skaffe en artist/gruppe der kan dække ens egen og gæsternes smag, tænkte jeg måtte blive mega svært. Men så mødte jeg Greatest.. Jeg har aldrig danset så meget, sunget så højt, set så mange smil og "Thums up" hos mine venner, som da Dion, Søren og Simon gik på scenen. Det var intet mindre end perfekt. Med respekt for smag og behag, så er dette simpelthen det band du skal booke, hvis du vil ha en fest som bliver husket for underholdningen. Dion sendte en playliste med de numre de normalt optrådte med og han var meget åben over for en 3 til 4 ønsker. Her fik vi et band der gik i et med festen, stemningen og gæsterne og som leverede over langt forventning. 3 knald dygtige musikere, 3 sæt af 50 minutter, meget bred playliste med masser af hits og alt dette under 10.000. De kom til tiden, opdaterede mig hele tiden på telefon eller SMS, stillede op på 30 minutter, regulererede lyden efter behovet, var søde, lyttende, afslappede, smilende. Prøv at tjek dem ud på Youtube, det er sådan de lyder. 1000 tak gutter, jeg er vildt imponeret og taknemmelig. Mvh Claus R

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Greatest medley (sissor sisters, jason m..)