Boysen/Andersen Band
5.0 / 5 baseret på  5 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Boysen/Andersen Band

Hjemby: Vanløse Pris: 3000 - 20000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Swingende jazz/evergreens, bossa. Duo/Trio/Kvartet

Boysen/Andersen Band, Duo - Trio - Kvartet
Lækker swingende jazz/evergreens/bossanova leveret med leg og "glimt i øjet"
Claus Boysen guitar
Inge Andersen piano
Vi udvider gerne med kontrabas, saxofon, vocal, trommer, m.m.Anmeldelser af Boysen/Andersen Band

Anden fest  - 
Rigtig søde artister som kunne deres kram. Kom i god tid og stillede op inden at gæsterne kom. Vi var meget tilfredse. Udfyldte vores behov mht at rykke instrumenter imellem to etager. Alt i alt en skøn oplevelse.
Fødselsdag  - 
En suveræn dejlig oplevelse med nærvær og masser af energi som spredte sig til hele selskabet. To fantastiske musikere som gjorde dagen helt uforglemmelig. Tak for dét :) Alt var efter aftalerne og vi kan varmt anbefale dette band.
70 års fødselsdag  - 
Meget professionelle - De kan deres kram Rigtig gode til at kommunikere ud til publikum
Reception  - 
Det er nu fjerde gang vi har haft den glæde af at modtage den utrolige nænsomme vellydenee swingende underholdning af boysen/andersen band. Samtlige gæster nød musikken som er tilpasset gæsternes aktivitet og behov. Pludselig bemærker man gæsterne stoppe talen for at mærke de velklingenge toner kravle ind under huden og få hårende til at rejse sig på armene som et resultat af de vidunderlige toner. De to spiller helt vidunderligt sammen og kan varmt anbefales. Også deres humør og smilende deltagelse er skønt. Alle afler blev overholdt og musikken var med til at gøre festen bedst mulig. Tak for denne oplevelse som vil gentages når der igen er behov for det.
50 års fødselsdag  - 
Jeg fejrede i lørdags min 50 års fødselsdag og havde i den forbindelse 'lejet' BOYSEN/ANDERSEN BAND. Det var en stor succes. Først og fremmest kom de på klokkeslettet af, hvad vi havde aftalt, hvilket var en time før gæsterne. De er behagelige og imødekommende. Det blev lige som jeg havde forestillet mig. Musikken gav hyggestemning uden at fylde for meget. Og ikke mindst så spillede de supergodt. Jeg kan give BOYSEN/ANDERSEN BAND min allervarmeste anbefaling. Helen fra Ølstykke

Kontakt Boysen/Andersen Band

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

"smagsprøver" (Boysen/Andersen Band)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her