Chicago Blues Cruise

Chicago Blues Cruise

Hjemby: København S Pris: 6000-20000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Chicago Blues Cruise leverer elektrisk blues ud over scenekanten med masser af charme

Bluesmusikken blev skabt som et festligt indslag i en hård og ubarmhjertig hverdag i de amerikanske sydstaters bomuldsplantager. Chicago Blues Cruise fortsætter den festlige del af traditionen, så kridt danseskoene og kom ud og sving benene når Chicago Blues Cruise og CBC horns sætter instrumenterne i gear, slipper koblingen og giver den gas. Du kan lige så godt overgive dig, du kan ikke undgå at swinge med når Chicago Blues Cruise indtager scenen med humor og swingende rytme grooves.

Chicago Blues Cruise giver bluesklassikerne med et swing, så du får lyst til at blive ved til den lyse morgen. Publikum drages ind i musikken og synger med når Chicago Blues Cruise trykker den af flankeret af CBC horns.

Chicago Blues Cruise har siden 1997 græsset sig fede på bluesens overdrev, og leverer et imponerende repertoire med fede fortolkninger af de bedste numre fra bluesens kendte og ukendte hjørner. Chicago Blues Cruise sender solidt og stilsikkert bluesmusikken ud af sin komfort zone og frem over scenekanten til ethvert saftigt bluesarrangement.

Sanger og guitarist Peer Steen Mortensen står i front med sin overbevisende bluesstemme og crunchy lead guitar. Han flankeres af Jakob Heiberg's funky rytmegrooves og hans inspirerende og finurlige lead guitar. De elegante akkord-combos og de krydrede soloer leveres af Michael Braüner Meyer både på piano og brusende Hammond orgel. Det hele ligger og gynger på et stabilt bundtræk fra Jørgen Emerek’s trommesæt og Rune Winkel Josephsen's rock-steady bas. Chicago Blues Cruise er krydret med CBC Horns, en oplagt og velspillende blæsersektion der siden 2017 har løftet Chicago Blues Cruise op til nye højder.

Chicago Blues Cruise er:

Peer Steen Mortensen, vokal/guitar
Michael Meyer, piano/orgel
Jakob Heiberg, guitar
Rune Winkel Josephsen, bas
Jørgen Emerek, trommer

I samarbejde med CBC Horns

Kontakt Chicago Blues Cruise

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Ain't That Good News (Sam Cooke)
That Will Never Do (Bob Lyons/Little Milton)
Rock Me Baby (Joe Josea/Riley King)
Sweet Home Chicago (Robert Johnson)