Få fejret din fødselsdag med manér!

Uanset hvor gammel man bliver, bliver man aldrig for gammel til at danse og høre musik. Musik er en stor del af den danske kultur og vi er alle vokset op i en kultur med vuggeviser, De Små Synger og Højskolesangbogen. Der er også mange der kan huske, at have siddet timevis foran radioen for at få optaget lige netop yndlingssangen på båndoptageren. Musik har den særlige egenskab at den kan få os til at grine, græde, huske, danse og blive i godt humør. Men hvorfor påvirker musik os på den måde?- Hvad er det der gør musikken så speciel? Flere studier har påvist, at musik kan udløse belønningshormonet i hjernen, kaldet dopamin, som hjælper os med at blive glade.

Bliv inspireret og giv dig selv og dine venner en musikalsk gave!

Med et live festband kan du få en festlig fødselsdag ud over det sædvanlig. Et dygtigt festband har en særlig evne til at skabe en stemning og en atmosfære der virkelig kan sætte gang i dansegulvet på en måde, som en spilleliste på telefonen ikke kan. Du kan altid forventningsafstemme med bandet og tale om repertoire, så du er sikker på, at de kan spille netop dine yndlingssange.

Fødselsdage er altid dejlige og specielle begivenheder, men det er dog de runde fødselsdage, som særligt fejres med en lidt større fest. Giv dig selv en gave der giver mulighed for at vække gamle minder til live med et festband der kan spille alle de sange der har betydet noget for dig igennem årene.

Hvordan finder man den rigtige musiker eller det rigtige band til sin fest?

Det er altid en god idé, at overveje hvilken type fest man skal holde, så man kan finde musik der passer. Er det eksempelvis en 30-års fødselsdag hvor der skal siges farvel til 20’erne med en rigtig abefest for vennerne? Eller er det en mere stilfuld 50 års fødselsdag med cocktailparty og James Bond-tema? Eller er der tale om en klassisk hyggelig rund fødselsdag med familie og venner? - Ja, så kan man med fordel finde et festband der passer temaet, omgivelserne og kan skubbe gang i festen.

Bliv inspireret af det store artistudvalg på 123Festmusik, se kunstnerens profiler og lyt til deres musik, se videoer og læs anmeldelser, så du let kan vurdere hvilket band der er det rigtige til din fødselsdagsfest. Snak med artisterne, få talt om ønsker, forventninger, repertoir og de praktiske ting såsom, hvor meget strøm der skal bruges til udstyret, og hvor meget plads bandet har brug for? Jo mere I går i detaljer jo bedre forberedt kan bandet være, så de kan levere den perfekte performance til din fest. Mange festbands er professionelle og har spillet til et utal af fester og de har styr på sagerne – så man kan med rette spørge ind til, hvordan det normalt foregår eller spørge om råd – så man får en ubekymret, god aften med festlig musik og masser af frigivet dopamin!

Kom let i kontakt med Danmarks fedeste festbands her på siden og find den perfekte underholdning til din fødselsdag. Du kan enten skrive direkte til artisterne ved at browse de forskellige musikkategorier, eller du kan oprette en åben forespørgsel, hvor du får tilbud tilpasset netop dine ønsker og kriterier. Der er musikere og bands inden for næsten alle genrer og stilarter – så du har mulighed for at finde præcis den musik, du vil have til den særlige lejlighed.

Rigtig mange mennesker tænker selvfølgelig også på, hvad det koster at have livemusik til en privatfest? Det er et rigtig godt spørgsmål, for det er jo ikke gratis, at booke en musiker eller et band til festen. Prisen kan svinge meget alt efter om det er en enkelt musiker, en duo, trio eller det helt store festband. Antallet af timer der skal spilles musik spiller også en stor rolle i prisen. Ønsker man et dygtigt festband der virkelig kan spille festen op, skal man nok forvente at bruge minimum 10.000,- dkk.

Vi hjælper dig mere end gerne med, at gøre din fødselsdag til en unik oplevelse – du kan begynde din søgning med knappen nedenfor og har du spørgsmål, kan du altid skrive til os via kontaktformularen.

Musik-til-foedselsdag

Få fejret din fødselsdag med manér!

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service
Udfyld felterne her