Dennis Flacheberg - solo/duo/b
4.8 / 5 baseret på  4 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Dennis Flacheberg - solo/duo/b

Hjemby: København Pris: 3000-15000 Kr.
Svarprocent: 68% Svartid: 1-2 timer

Dennis Flacheberg - Flexibel proff. live musik til alle typer arrangementer.. Solo/duo/band

Proff. musiker med fingeren på pulsen!

Flexibel festmusik - Solo, duo, band til receptioner og alle typer arrangementer!
Mere end 1000 jobs i bagagen og et kæmpe repertorie!
Alt er spillet LIVE - ingen backingtracks - eller keyboards der spiller af sig selv osv!

Jeg hedder Dennis Flacheberg, er 29 år, proff. musiker, bosiddende i københavn men spiller over hele landet og udland.
Derudover driver jeg et bookingfirma samt spiller jeg selv 200 jobs om året., så har prøvet alle slags arrangementer og er meget erfaren. Jeg elsker at spille musik og sætter stor ære i at tilpasse mig ethvert sels, have fingeren på pulsen og følge med i arrangementets udvikling!

Jeg har spillet/indspillet med bl.a L.I.G.A, Sanne Salomonsen, Peter A.G, Lis Sørensen, Wafande, Johnny Logan og mange andre.

Arrangementstyper:

Konfirmationer: Musik under middagen og efterfølgende til dans/hygge samt akkompagnement til festsange. Jazz, pop, soul, rock, viser med akustisk guitar og sang. Kun numre som er hits og de fleste kender. Som festen udvikler sig, skruer jeg op for tempo, volume og "syng med faktoren". Der kan danses hvis man lyster! Der kan suppleres op med flere musikere.

Receptioner: Stilren akustisk loungemusik med akustisk guitar og sang.
Jazz, pop, soul, rock, viser med akustisk guitar. Kun numre som er hits og de fleste kender.
Jazz til receptioner: Duojazz med elguitar + saxofon. Instrumental pop og jazz.

Bryllup (i kirken): Indslag til vielsen. Det kunne være et eller flere numre fra bruden til gommen (elle omvendt).
Alt kan spilles og indlæres, så har du særlige numre som betyder noget for jer, så er dette muligt. Ellers ved jeg hvilke "lovesongs" der virker og kan lave en liste på dette og på den måde hjælpe til at finde det rette nummer. Der kan suppleres med flere musikere, f.eks sangerinde.

Bryllup/fødselsdage (til middagen): Stilren akustisk baggrundsmusik med akustisk guitar og sang. Jazz, pop, soul, rock, viser med akustisk guitar. Kun numre som er hits og de fleste kender, samt akkompagnement til festsange. Som festen udvikler sig, så følger jeg naturligt med! Her kan også suppleres med flere musikere.

Bryllup/fødselsdage (efter middagen): Her er det et must at være mere end én musiker, så her suppleres op med flere musikere. Jeg vil anbefale 3-5 musiker, så bliver det tip top og lyder stort og bliver så dansabelt som muligt.
Mulighederne er mange.

Der kan rekvireres flere lydfiler og videoklips efter ønske.


Anmeldelser af Dennis Flacheberg - solo/duo/b

Konfirmation  - 
Dennis er HELT fantastisk. Kom i god tid, velforberedt og forstod at tilpasse sig festen. Meget behagelig, Spiller og synger KANON godt. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre artist :). Det er ikke sidste gang at vi har booke/ anbefale ham. Tusind tak til Dennis :). Mvh Ulla Sørensen
60 års fødselsdag  - 
Mine gæster og jeg havde en rigtig god oplevelse med Dennis Flacheberg. Fra første kontakt til Dennis har der været en meget hurtig og behagelig tilbagemelding. Det har været en god oplevelse at kunne maile omkring ønske om/valg af numre. Dennis havde et flot oplæg, om de numre han havde i sit repertoire samtidig med, at han opfyldte ønske om nummer, som ikke indgik i repertoire. Dennis spiller rigtig godt på guitar og har en behagelig optræden. Han indgik med god fornemmelse for selskabet med såvel voksne som børn. Mine gæster og jeg, kan på det varmeste anbefale at lave arrangement med Dennis. Han er i høj grad medvirkende til, at min 60 års fødselsdag blev en dejlig og uforglemmelig dag.
Konfirmation  - 
super god musik
40 års fødselsdag  - 
Meget tilfreds! Kom til tiden og gik i gang som aftalt. Spillede og sang skønt og gav den gas på nogle tidspunkter og spillede mere i baggrunden på andre - helt perfekt! Kan sagtens finde på at bruge Dennis igen og anbefaler ham også gerne!

Kontakt Dennis Flacheberg - solo/duo/b

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

With or without you (U2)
Bart Howard (Fly me to the moon)
Leonard Cohen (Hallelujah)
Gnarls Barkley (Crazy)
Have i told you lately (Van Morrison)
Den jeg elsker (duo) (Sanne Salomonsen)
News (Du er)
Twist and shout (Beatles)
Thats allright mama (Elvis)
Joanna (Kim Larsen)
All my love (Rocazino)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her