Different Ages
4.9 / 5 baseret på  60 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Different Ages

Hjemby: Rødovre Pris: 15000-15000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Suverænt band der får jer ud at danse hele aftenen !!

Vi spiller alle de største hits og der er fest, farver og højt humør fra start til slut.
Om festen er hjemme eller ude, indendørs eller i telt, har 30 eller 300 gæster, så har vi grejet, musikken og kan indrette os - og vi vil SÅ gerne dele vores begejstring for musikken med jer til jeres fest.

Musikken sammensættes sammen med dig til netop DIN fest - og med både mandlig og kvindelig forsanger kommer vi hele registeret igennem og spiller sangene som de originaler I kender så godt. Vi spiller til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, kort sagt alle fester hvor der skal danses.
Musik mens I spiser / under kaffen, klarer vi med dinner pianist og/eller akustisk duo - det garanterer en fantastisk stemning og giver vært og gæster en dejlig musikalsk optakt til dansen med bandet.

Videoen og de lydeksempler der er her på siden er optaget i Vanløse 13/4-2019 og giver et godt indtryk af hvad vi kan når vi er på.
Tag hovedtelefoner på eller hav højttalere koblet til din computer så får du et indtryk af os og musikken. Video og lydklip er optaget LIVE og er "rå" uden modifikationer eller filtre i studie o.s.v.

Når du modtager tilbud fra os får du den aktuelle setliste med - der er en masse store hits fra de seneste 50 år, og vi tager gerne mod et par ønsker til DIN fest.

Døren til øvelokalet i Rødovre står altid åben, så kom gerne forbi og hør os på forhånd - det er helt uforpligtende og vi synest det er MEGA hyggeligt med gæster i øvelokalet. Håber at vi ses !
Du / I bør mødes med musikerne før festen !!

Når du booker Different Ages får du en SIKKER AFTALE.
Vi har afløsere på alle pladser og melder IKKE afbud !!!!

LÆS anmeldelserne fra tidligere kunder og bedøm selv ......

DIFFERENT AGES ER :

Anne Katrine Tove Brix - Sang / kor
Mads G. Nielsen - Trommer
Anders Klit - Bas / kor
Carsten Iversen - Guitar / kor
Claus Barfoed - Keys
Per Sørensen - Sang / kor
+ afløsere for ALLE !!


DIFFERENT AGES - fordi festen ikke kan gøres om .......


Anmeldelser af Different Ages

Tinna og Mikael
Anden fest  -  September 10 2022
De forstår at sætte fut i en fest. De spiller godt og det er fedt at der er to forsangere. Det giver en rigtig god synergi og energi. Og så er det oven i købet søde mennesker allesammen 😊👌🏻💃🏻
Jan Horsted
Sølvbryllup  -  November 13 2021
Super, super godt band - gode musikere - gode sangere - forstod at interagere med os som publikum. De gjorde virkelig deres til at vi fik den sølvbryllupsfest vi drømte om.
Louise Bechmann
Sølvbryllup  -  November 30 2019
Det var 2 gang vi havde Different Ages til spille ved vores fester. De var igen fantastiske - det er et super koncept med en mand til at starte med, duo til kaffen og så fuld musik til dans. Det startede med at der blev spillet harmonika ved velkomstdrinken hvor musikeren gik mellem gæsterne - satte en god stemning fra start. Hyggeligt spil under middagen og super gode numre til kaffen - lidt syng med tema. 3 sæt til dans -2 før natmaden og så fuld knald på sidste sæt som vi fik startet med “den knald røde gummibåd” . Det fik alle på gulvet. Så alt i alt en super aften. Skal vi holde fest igen ja så bliver det Different Ages som skal spille igen,
Helle & Bjarne Clausen
60 års fødselsdag  -  November 23 2019
Super godt sammensat spilleliste , stor indlevelse i de forskellige musiknumre , dygtige musikere, og sidst men ikke mindst havde vi og vores gæster en rigtig dejlig aften hvor Dirrerent Ages havde en stor del af rollen for arrangementet Hilsen Bjarne og Helle 👍🏻
annika hansen
Bryllup  -  Oktober 26 2019
De levede op til alle vores forventninger. Der var gang i dansegulvet hele aftenenen. Vi havde også et specielt musikønske, der normalt ikke er på deres playliste - det klarede de også super fint.
Ulla Nielsen
60 års fødselsdag  -  September 14 2019
Vi fik det lige som vi ønskede og med specielle ønsker opfyldt og god indføling med festen, super kommunikation. 1000 tak for en skøn aften. I får vores varmeste anbefaling Ulla og Jens Kr. Nielsen Faxe
Iris Gausbo
Sommerfest  -  September 07 2019
Super godt Forstår at ramme den stemning der er Bliver glad i låget over deres glæde ved at optræde
Iben Rindom
50 års fødselsdag  -  August 10 2019
Fantastisk aften. Dansegulvet var fyldt hele aftenen. Massere af klassikere på repertoiret. Professionelle og dygtige musikere. Masser af ros fra alle gæsterne. Kan kun anbefale DIFFERENT AGES på det varmeste.
Bodil Kirkelykke
Kobberbryllup  -  Marts 02 2019
Professionelt udført med godt og blandet repetoire. God dialog med bandet forud for festen og alt spillede bare! De virkede alle meget tjekkede og forstod at ramme festens “ånd”. Herligt. Kan varmt anbefale :)
Charlotte Antonsen
60 års fødselsdag  -  Januar 12 2019
Alt kørte bare. Musik og sang var fantastisk medrivende, så alle i selvskabet kom på dansegulvet , fra 20 årige - 90år. Til en rigtig fest hører et rigtigt orkester.
Hanne Lindbjerg
70 års fødselsdag  -  Oktober 20 2018
Super glad dansemusik der passer til alle aldre. Tak fordi i var med til at skabe endnu en fantastisk god fest.
Jannik nielsen
Bryllup  -  September 08 2018
Super band👍Søde smilende og super hjælpsomme😀startede med stille og behagelig Harmonika til velkomst😀under middagen Orgel af den samme dygtige musiker👍Til kaffen trådte Per og Johnny til og leverede en fantastisk duo med sang og Guitar og hævede stemningen til deres band gik på👍En skøn oplevelse med dygtige musiker, der kunne levere noget rigtigt rigtig god musik, sætte stemning og i den grad være med til at gøre dagen til en festlig og danseglade dag/aften👍 Kan kun anbefale dette dygtige og fantastiske band👏👏👏som forstår at levere det folk gerne vil høre med deres søde væsner og smukke stemmer👍👍👍stor ros til jer alle😘
Mette Brunberg
60 års fødselsdag  -  Juni 09 2018
Bare book, betænk jer ikke - hvis I kan lide fuld knald på musikken og god dialog mellem jeres gæster og bandet. Different Ages spillede til fest for 65 meget danseglade gæster i alderen 30 til 75. Det er rock & rul, blues og god gedigen pop. Der blev danset så sveden sprang og skoene måtte af. Flere af gæsterne melder om ømme kroppe dagene efter... Både musikker og sangere er dygtige, de kan deres kram, så ingen falske strofer eller "bøffer" Den bedste anbefaling er, at flere af gæsterne overvejer at booke bandet til kommende arrangementer. Vi kan helt sikkert og uden betænkning anbefale Different Ages. De er et fund til prisen! Til Bandet. Tak for en super dejlig aften og et professionelt og gnidningsfrit samarbejde!! M&M
Susanne Lebeck
60 års fødselsdag  -  Juni 02 2018
Et super engageret band. Holdt dampen oppe fra start til slut, så dansegulvet blev godt slidt. Det var dejligt, at de havde taget kontakt til stedet inden de kom, så de havde styr på, hvor de kunne stille deres gear op.
Lene Skovbjerg
50 års fødselsdag  -  Marts 31 2018
Total engageret band med fuld knald på fra start til slut. Positiv korrespondance fra start til slut, og meget professionel attitude ved ankomst og igennem aftenen - en oplevelse som alle mine gæster stadigvæk taler om - og ja behøver vist ikke sige at dansegulvet var fyldt fra første til sidste tone KAN VARMT ANBEFALE DIFFERENT AGES HVIS DU VIL HAVE EN FEST MED GANG I
Hanne Lindbjerg
60 års fødselsdag  -  Oktober 14 2017
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Different Ages var med til at give mig lige den dansefest jeg havde ønsket mig. De forstår at spille op til dans så alle aldre kommer i dansehumør og ud på gulvet. Før festen blev vi inviteret til øve aften, hvor vi fik en god gennemgang af spillelisten. Hele vejen frem til festen var der en fin kontakt vedrørende planlægning etc. SUPER DUPER! TAK!
Anders christiansen
60 års fødselsdag  -  September 16 2017
Fantastisk og forrygende underholdning. Musik og stemning blev meget fint tilpasset det aktuelle publikum. Dejlig musik for alle aldre og genrer. Man kan ikke lade være me at blive i godt humør og få lyst til at røre de stive danseben. En ganske rimelig pris i forhold til antal musikere og spilletid. Different Ages kan varmt anbefales.
Connie og Ib Pedersen
Sølvbryllup  -  August 26 2017
Different Ages spillede til vores sølvbryllupsfest den 26/8-2017 - og de gjorde det fuldstændig forrygende! Vi havde 80 gæster og det lykkedes at få alle gæster ud på dansegulvet - og de blev der :-) Bandet kom med en dinner-pianist til middagen, derefter to mand til at spille til kaffen - og så et 6 mand stort veloplagt band til dansen senere på aftenen. Selvom de havde en playliste med hjemmefra, så var de utrolig gode til at navigere lige derhen hvor vores gæster dansede mest - rigtig godt klaret. Vi havde også haft mulighed for selv at komme med forslag til denne playliste - ligesom vi havde mulighed for at komme med til en øveaften hos bandet. Vi kendte bandet fra vores datters bryllupsfest for 4 år siden - de gjorde det rigtig godt dengang - og de gjorde det rigtig godt igen til vores fest - og bandet har virkelig vores aller varmeste anbefalinger med. Vi håber at de er friske til også at spille til vores guldbryllup :-) De bedste hilsner Ib & Connie Pedersen
Kjeld Bornemann
50 års fødselsdag  -  Juni 10 2017
En fuldstændig gennemført præstation. Perfekt. Næste gang så er det 60 år, så bliver de hyret igen. Tak til hele bandet.
Keld Sørensen
50 års fødselsdag  -  Maj 20 2017
Super søde helt fra start ved besøg i øveren. De overholdt alle aftaler vedr. tider og økonomi. Numre de ikke kendte øvede de hjemmefra så de stod lige i skabet. Fed kontakt mellem band og vores gæster, hele vejen rundt. kan varmt anbefales. Mange gode deltaljer - I bør prøve dem. Mvh. Bettina og Keld.
Rina Kristensen
Firmafest  -  September 24 2016
De ka' bare sætte gang i en fest, og Per er rigtig god til at fornemme, hvornår der skal krydres med lidt extra underholding, og hvornår det ikke behøves.
Fie Lauritzen
50 års fødselsdag  -  September 10 2016
Det er anden gang vi hyrer dette band og heller ikke denne gang skuffede de. Der er så meget gang i bandet og de er yderst professionelle. Bandet har en utrolig god fornemmelse af, hvad der skal spilles og hvor de har publikum. Den gode energi forplanter sig til publikum og alle danser bare for vildt. De 5 stjerner er velfortjente.
MIkkel Frandsen
Bryllup  -  Juli 23 2016
Alt forgik så perfekt, vi er meget glade og tilfredse med Different Ages. Virkelige god lyd, man mærkede erfaringen fra musikkerne med deres instrumenter, og ikke mindes sangerne, som synger skide godt og supplerer hinanden. Både under middagen, musikken til kaffen som var så hyggelige og til sidst festbandet som fyret den af. :)
Steen Hansen
Sommerfest  -  Juni 11 2016
Som altid en fornøjelse at have Different Ages Til at spille
Ole Kværnø
50 års fødselsdag  -  Maj 21 2016
Imødekommende, fleksible, vittige og superglade. En helt igennem god og dejlig oplevelse. OLE KVÆRNØ
Jesper Thomsen
Sølvbryllup  -  Maj 06 2016
Da vi skulle arrangere vores sølvbryllup, gik på nettet og fandt 123 festmusik, hvor vi fik mange forskellige og gode tilbud. Different Ages tilbød vi kunne kom forbi og se dem spille i deres øve lokale Rødover. Efter at have se flere gode bands, faldt valget på Different Ages, dette har vi bestemt ikke fortrudt. Der har gennem hele forløbet op til festen været en god dialog mellem Per og os, hvor vi fik afstemt vores forventninger til hinanden - vi valget hele "pakken", hvor en pianist spillede fra gæsternes ankomst og under middagen - Duroen ved kaffen og hele bandet til resten af festen. Different Ages har opfyldt alle vores forventninger som vi havde til vores fest mht. musikken. Vi har kun fået positive feedback fra vores gæster - og kan varmt anbefale Differnt Ages til alle former for arrangementer. Venlige hilsner Gitte & Jesper Thomsen, Fredensborg
Peter Svendsen
50 års fødselsdag  -  Februar 12 2016
Sikken fest vi har haft nu i nat, åh ja åh ja ååhhh ! Et band der selvom de spiller udelukkende kendte sange / covermusik giver fornemmelsen af at være til koncert. Super dialog, aftaler der bliver overholdt og en BUNKE energi ! Tak til Different Ages for en super aften og nat - kan klart anbefales !!!
Irmgard Lillebæk
70 års fødselsdag  -  Januar 15 2016
Hej DIFFERENT AGES. Super band til min 70 års Fødselsdag Jeg var ude og høre bandet i Rødovre, og jeg fik en rigtig god fornemmelse, jeg fik talt med Per om sammensætning af musikken og det var bare SUPER godt. Bandet kom tiden og satte alt deres grej op, uden vi mærkede til det. Alle dansede rigtig meget hele tiden. Hvis andre skulle bruge et band ville jeg anbefale bandet. Med venlig hilsen Irmgard Lillebæk. Med venlig hilsen Irmgard Lillebæk.
Marianne Gram-Nielsen
Oktoberfest  -  Oktober 31 2015
Different Ages har været meget engageret igennem hele processen fra udvælgelse af band og til gennemførelsen af arrangementet i lørdags. De optrådte meget professionelt og bidrog på alle måder til at festen blev en success! Different Ages tog udfordringer/opgaver meget seriøst og har været meget opsat på at få alt til at gå op i en højere enhed. Bl.a. lærte de et antal for dem helt nye sange for at støtte op om "tyroler-tema". Different Ages leverer super dansemusik og er gode til at fornemmen stemning og støtte op om den! Vi kan ikke være mere glade og tilfredse, og kan varmt anbefale bandet til andre! Med venlig hilsen Marianne og Peter Gram-Nielsen
Anna Broeng hansen
Bryllup  -  September 19 2015
Ville gerne give flere stjerner hvis muligt. Vi blev gift i lørdags hvor different Ages kom og spillede 4 set. Per fra bandet har været super god op til og hele bandet var bare på og til stede. De har en super setliste og sørger for at alle elementerne er der til en fantastisk fest. Vi var i hvert fald flere med meget ømme fødder dagen derpå. Helt klart ikke sidste gang vi har booket dem. Tak for en fantastisk oplevelse. Mvh Martin & Anna
Helmer Persson
Bryllup  -  August 22 2015
Bryllup med det hele. Klare aftaler fra start til slut der blev overholdt til mindste komma. Musik under maden med rigtig dygtig pianist, akustisk syng-med til dessert og kaffe - og så dansede vi i 4 stive timer til bandet. De drenge er godt nok dygtige ! Absolut bedste anbefaling herfra !!!
Anders Bülow
Bryllup  -  August 15 2015
Vi havde booket Different Ages til vort bryllup 8/8-2015, og der var fra start til slut en fantastisk dialog med bandet. Klare aftaler der alle blev overholdt 100 %, de kom til tiden, spillede den musik vi havde aftalt og opførte sig særdeles korrekt og venligt. Det kan godt være at musikerne i Different Ages kalder sig glade amatører - men de kan da GODT NOK holde fest og få folk på dansegulvet !!!! Vi dansede hele aftenen, og da vi bad om ekstranumre klokken meget sent, fik vi hele 3 af slagsen. Absolut et band i TOP-klasse som vi kun kan give vores aller bedste anbefaling !!!
Maria
Bryllup  -  August 01 2015
Vi var et forholdsvis ungt brudepar der skulle giftes på 25 og 30 år, men bandet levede til fulde op til deres navn, og fik både de unge og de lidt ældre med på dansegulvet. Der var fuld knald på fra start til slut, og alle vores gæster sagde efter festen at bandet havde lavet sådan en fed fest, og de var så dygtige - vi kan kun give dem ret :) Fuld tilfredshed herfra
riitta Ruokokoski
Sommerfest  -  Juni 13 2015
alt fungerede til de 5 givne stjerner Vi fik endda næsten en ekstra time uden beregning da der brændte en forstærker af, som gjorde at sidste pause trak lidt ud Musikken passede perfekt til stemningen, og dansegulvet var praktisk talt fyldt alt mens musikken spillede. Helt igennem en perfekt gang musik til festen. En stor tak til orkesteret for en god aften.
SteenHansen
Byfest  -  Maj 30 2015
det er altid en fornøjelse at have bandet på scenen god musik og dejlig stemning skal også have dem næste år
Henrik Kristensen
50 års fødselsdag  -  Maj 09 2015
Differentages spillede til min 50-års fest. Et af de mest almindelige spørgsmål var: "Hvor har I dog fundet den dejlige musik henne"! En af vores gæster beskrev efterfølgende musikoplevelsen på følgende måde: "Det fungerede også rigtig godt med bandet. Modellen med en duo, der kunne bredes ud til et fuldt band, og med så bredt et repertoire sad lige i skabet." Rina, Lyngby
Maria Carlsen
Bryllup  -  Maj 01 2015
Både pianisten og duoen gjorde det godt. De kom til tiden. Bandet var meget fleksibelt og måtte vente nogle timer men spillede alligevel fulde fem sæt hele natten. De gav lov til at gæsterne kunne synge på mikrofonen. De var meget imødekommende. Gæsterne gav stor ros. Vi vil giver 5 ud af 5 stjerner
Klaus Kamper
50 års fødselsdag  -  Februar 14 2015
Der var lagt op til fest med magi, masser af dejlige mennesker og SÅ levende musik! OG jeg skal da lige love for at vi fik levende musik. Different Ages gjorde vores fest til den fest vi havde drømt om i 6 måneder. Gæsterne var vildt imponeret over bandet og villle alle sammen vide hvor vi havde fundet dem. Vi var inde og hører musikken i Different Ages øvelokaler inden vi besluttede os. I det hele taget har kommunikationen og planlægningen været ubesværet - Vi kan kun sige til alle Jer som tænker på at bruge et band til festen - Different Ages er en sikker vinder - Tusind tak for Jeres måde at være på og Jeres fantastiske musik.
Karen
Sølvbryllup  -  Februar 02 2015
fantastik oplevelse . Gruppen foreslå vi skulle mødes og høre dem i deres øve lokale . RIGTIG god ide . så blev forventninger afstemt . de kom til tide ( faktisk de ventede tålmodigt på os ) . Alt klart, god tone og rigtigt god danse musik afstemt til gæsterne og deres aktive danse fødder !!! Alle var glade og synes musikken var perfekt og bandet var godt bidrag til den gode stemning til langt ud på natten. vi ses igen !! tak for god fest Karen
Jørgen Skorstengaard
Firmafest  -  November 29 2014
Super godt band, som både kunne spille stille og roligt under middagen, og herefter varme op med 2 deltagere med fællessang. Og til sidst gik alle 6 medlemmer på scenen med en forrygende energi, som bragte alle på dansegulvet. Kan på det varmeste anbefales til alle typer fester.
Heina Vrazda
Anden fest  -  November 08 2014
Bandet få det maksimale antal stjerner. De fik alle på dansegulvet fra start til slut og har skabt en super god stemning ved vores 45-års jubilæums fest på Hotel Scandic d. 08.11.14. Mange tak for det. For Coordination Committee Henia Vrazda.
Stella Hjaltason
60 års fødselsdag  -  Oktober 04 2014
Vi holdt dobbelt fødselsdagsfest og havde Different Ages til at at spille. En pianist til middagen - en duo til kaffen og senere spillede hele orkesteret op til dans. Musikken var absolut med til at gøre festen til et brag af en fest, på trods at musikerne havde en rigtig dårlig optakt med glemt tøj og en bil der brød sammen. Derudover var det lokale der skulle spilles og danses i ikke optimalt med hensyn til lyden. Men alligevel klappede alt som det skulle og musikken stillede op til tiden og stemningen var i top fra start til slut. Vi kan kun give Different Ages de allerbedste anbefalinger.
Steen Hansen
Sommerfest  -  August 23 2014
Det er et fantastisk band, der spænder over mange changer og der er et godt sammen spil i gruppen. Et band jeg til en hver tid vil anbefale og vil vende tilbage og bestille dem igen
Line Brodersen Warncke
Bryllup  -  August 16 2014
Different Ages spillede i august 2014 til vores bryllup med stor succes.! Bandet kom i god tid, efter aftale med hotellet, og stillede op uden vi bemærkede det. Under kaffen havde vi duo'en til at spille, hvilket desværre blev en smule presset, pga. en stram tidsplan, men de tilpassede sig utrolig fint og kort før midnat åbnede bandet med brudevalsen og spillede indtil ca 3.30, hvor de stadig festende gæster råbte på ekstra numre, hvilket bandet heldigvis var særdeles rundhåndede med. :-) Different Ages leverer høj kvalitet og de bedste danse hits fra start til slut.! Vi kan klart anbefale dem til andre, der ønsker et brag af en fest. // Mvh. Ane og Lars Christiansen Warncke
Carsten Blom
Sølvbryllup  -  August 02 2014
Tak for en fantastisk aften - alt gik som aftalt. Det var skønt at have så arrangeret musiker med til vores fest, det var lige fra Michael under middagen, Per og Johnny der spillede til kaffen og alle i Different Ages, som spillede op til dans, næsten til den lyse morgen. Det blev en uforglemmelig fest for både os, som vores super glade gæster.
bart wagenvoort
50 års fødselsdag  -  Maj 31 2014
God musik til en god fest er som motorolie til en bil uden kan den ikke kør Det var helt fantastisk Bart Wagenvoort
Lars Pastoft
Konfirmation  -  Maj 16 2014
Different Ages kom og spillede til Mira´s konfirmation, og hold da op, hvor der var fest i ”hytten”. Vi havde fra start bedt Different Ages om at skrue helt op for musikken, og det gav virkelig pote. Det var nogle på dansegulvet hele tiden – ikke en eneste sang, hvor der ikke blev svinget rundt til. Skøn musik og virkelig gode sangstemmer og fantastiske musikere ♫♪♫ Entertainment manglede der bestemt heller ikke noget af - Different Ages har virkelig forstået konceptet og betydningen af at lægge sjæl i underholdningen. Der var ligeledes personlige hilsner/opmærksomhed til værterne og hvis gæsterne ville synge med på bestemte sange, tja så stod mikrofonen klar til dem. Super godt samspil med publikum. Hvis Different Ages var trætte og følte sig brugt efter sådan en aften, så er det ganske forståligt. For de gav den simpelhent hele armen fra start til slut. Alt i alt en perfekt konfirmation med perfekt underholdning som er anbefaling værdig. TAK Different Ages 
Henrik Pedersen
Fødselsdag  -  November 09 2013
Vi fik mange henvendelser via 123festmusik, og det var svært at vælge. Men efter et besøg i øvelokalet var vi ikke i tvivl om at Different Ages skulle spille til vores fest. Super musik, god energi og rigtig godt sammenspillede - det var pludselig let at vælge. De kom til den aftalte tid, og selv om vi var meget forsinkede med maden, var der højt humør og store smil - tak for det. Efter maden spillede den akustiske duo Deux Les Deux op, og fik gæsterne i super humør - og værten blev kaldt op for at spille med, super hyggeligt ! Herefter gik bandet på, og SÅ var der fest ! Både vi og gæsterne syntes musikken var helt i top, og til trods for at de skulle spille på meget lidt plads var det SUPER godt dét der blev lavet - der blev danset igennem fra start til slut. Da der blev kaldt på ekstra numre omkring kl 3 om morgenen, tog de det med et smil og vi og gæsterne blev sendt i seng til Rabalderstræde - en KANON afslutning på en rigtig god præstation. Topkarakter herfra til bandet både for musikken, aftalerne og det høje humør. Fortjener klart vores allerbedste anbefaling !!
Poul Sonne Pedersen
Bryllup  -  Oktober 26 2013
Different Ages levede bestemt op til vores forventninger. De sørgede for en behagelig helaftensoplevelse lige fra middagspianist til akustisk duo og festligt band om aftenen. Alt forløb lige efter planen og som vi havde aftalt med DA. Stor ros til pianisten der under middagen sørgede for at spille blid og behagelig musik, der blev hørt uden at være for meget. Det var lige som det skulle være! :) Under kaffen spillede duoen Deux Les Deux som også var med til at give en fantastisk stemning blandt gæsterne. Fedt musik uden at være for meget og god opvarmning til brudevalsen og til når dansen virkelig skulle begynde. Fra vores gæster har vi heller ikke fået andet end meget positive tilbagemeldinger og alle synes DA var rigtig fede og med til at gøre vores fest uforglemmelig både for dem og os! Det var også en stor fornøjelse at se DA give den lige så meget gas, som vores gæster gjorde på dansegulvet. Det gjorde det til en rigtig fed oplevelse og så var dansegulvet fyldt gennem alle tre set! Stor ros til Per der har været utrolig behagelig at snakke med i forberedelserne til vores bryllup. Og super fedt at vi kunne komme forbi øvelokalet før vi bookede. Igen en stor tak til Different Ages for at være med til at gøre vores dag helt fantastisk og uforglemmelig!
Kenn Hoffmann Jensen
60 års fødselsdag  -  Oktober 12 2013
Professionelt opsat musisk en nydelse og meget dansabelt i og med der blev danset til alle numre. alt i alt et meget anbefalelsesværdigt band
Camilla Madsen Ysnæs
Bryllup  -  September 07 2013
Kan absolut anbefales!!! Vi var meget i tvivl om at booke dem efter at have set dem på deres hjemmeside!! Men efter at have skrevet frem og tilbage med dem via mail, besluttede vi os for at tage ud og høre dem øve.. Og stemningen og lyden der ude vat SUPER!! :-D Vi bookede dem.. Og undervejs har der hele tiden været en super kommunikation. Deres erfaring med at spille til brylluppet var af stor betydning for os, da de vidste hvordan spillelisten kunne sammensættes og kom med flere gode råd!! :-) Vi var super glade for at have booket deres duo inden der blev spillet op til selve festen!! Det "lunede" lige gæsterne og gjorde dem klar til at danse da bandet gik på.. Vores bryllup var en FEST uden lige og det var bandet med til at sørge for!! De spillede musik for alle aldre, og dansegulvet var konstant fyldt!! Vi havde ønsket nogle sange ud fra deres liste, og så stod de for rækkefølgen og fangede fuldstændig festen og gæsterne!! :-) Flere af gæsterne har snakket meget positivt om bandet efterfølgende!!
Henriette
Bryllup  -  August 24 2013
Professionelt set-up, super musik og sang og en performance der var helt i top. Vi dansede hele aftenen og var glade for at vi havde bestilt 4 timer - en fest i særklasse, især på grund af musikken !!!
Jasmine Stæhr
Bryllup  -  August 10 2013
Vi kan varmt anbefale Different Ages, de var med til at sætte virkeligt gang i vores bryllupsfest og alle gæsterne var dybt imponerede. De spiller en god blanding af nye og gamle hits og de kan bare deres kram:-) derudover er de nogle fantastiske mennesker der bare får en fest ud at spille og synge og det skaber bare så god en stemning. Perfekt musik til festen hvor unge og ældre skal feste og danse sammen. Er man I tvivl så skal man besøge dem i øvelokalet hvor man kan få syn for sagen - det fortrød vi i hvert fald ikke! Vi vil helt sikkert tænke på dem igen hvis vi igen holder stor fest:-) De kom lige som aftalt og fik sat alt op, så de var helt klar på det aftalte tidspunkt:-)
Kirsten Hansen
Firmafest  -  Juni 02 2017
Super god musik. Fik fyldt dansegulvet godt op :-) Mange tak til Per, Lotte, Mads, Peter, Anders og Johnny
Kirsten Hansen
Firmafest  -  Juni 02 2017
Perfekt
Jesper Kryger
Anden fest  -  December 10 2016
Vi skulle holde Ramsø Amatør scenes 50 års jubilæumsfest i sognegården i Snoldelev. Per var rigtig god til at kontakte os på en god og ordentlig måde, så vi blev nysgerrige og have mulighed for at høre bandet inden vi takkede Ja til at Different Ages skulle spille for os. Vi fik det arrangeret sådan, at Michael skulle spille for os imens vi spiste, og hele lys show og andet udstyr var sat op om eftermiddagen. Det var dejligt med musik, og Michael kunne nemt finde numre, vi kunne nynne med på, og han holdt godt gang i det hele. Da bandet skulle på, var der ingen problemer med at vi var blevet forsinkede i forløbet - de gik bare i gang - hold da op hvor vi fik danset og sunget. Den helt fede stemning - og dansegulvet var aldrig tomt ! Pludselig stod Per nede i salen og sang - Lotte var også rigtig festlig . der var øjenkontakt - og bandet fornemmede hele tiden hvad der skulle til !! Vi blev SÅ glade af bandets dynamik og satte stor pris på, at de bare fortsatte - og var indstillet på både fællessang og rundedans i hele lokalet, selvom tiden faktisk var gået :) De spænder over et bredt spektre af sange og melodier - vi var et publikum hovedsageligt + 50 - men der var ikke tid til at falde hen - der skulle danses til alle ørehængerne. Den ene af serveringsdamerne sagde : "hold da op et band - de kunne få alle de gamle mennesker op af stolen " - og de unge stod da også og jingede med i baggrunden. Et super band - som leverer varen med godt humør - og så er det også til at betale :) Det er langt fra sidste gang vi skal have dem på besøg - og kan her give dem de allerbedste anbefalinger <3 venlige hilsner Festudvalget - Jesper Anette og Anne-Marie
Kenneth Dideriksen
Bryllup  -  Juni 28 2014
Different Ages spillede til vores bryllup lørdag den 28/6 -14 Aldring har jeg oplevet nogen, der fra første kontakt, var SÅ meget på ! De kom med masser af forslag, tilbagemeldinger mm. Bandet inviterede til øveaften, så vi kunne høre hvad vi gik ind til, og kontaktede os flere gange op imod festen, med korte emails , indeholdende ting som "Hej Marianne og Kenneth, vi glæder os vildt meget til at feste med jer" og "Vi har lige spillet til et bryllup denne weekend og det var super fedt" Selvom det lyder ligegyldigt, så betyder det rigtigt meget at, et par travle planlæggere, ikke behøver spekulere over musikken, de er helt sikkert parate når dagen kommer :-) Det er mega flot med de tilbagemeldinger undervejs, bliv ved med det. At det er et garvet og rutineret band, det er der bare slet ingen tvivl om, de forstår at levere varen i en uhyggelig professionel grad, de kom med små indspark til brudevalsen, som folk kommer til at tale om i lang tid, og der HELT ued over scenekanten og får ALLLE med ud på dansegulvet. Different Ages leverede den fest, Marianne og jeg havde håbet på, og mere til . Et par efterfølgende kommentarer fra vores gæster. "Da forsangeren startede med at synge, fik jeg simpelthenm gåsehud" "Wow et fedt band, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har hoppet SÅ meget rundt på et dansegulv" "Vi ville egentligt gå tidligere, men vi ku bare ikke gå fra det super gode band" Og der har været mange flere af samme slags. Af hjertet TAK til jer allesammen i bandet - for en i helvede da også, i leverer varen ...
Næstved Hallerne
Julefrokost  -  December 06 2013
Trafikken drillede fredag eftermiddag, så bandet kom lidt sent igang med at stille op - de kom dog på plads og igang, men skulle lige fin-indstille lyden undervejs. Pianisten startede lidt stille, så han blev bedt om at skrue op og så var det fint - dygtig pianist, iøvrigt. Den akustiske duo Deux Les Deux var dygtige og fik hurtigt folk med. Hyggelig og dæmpet musik der langsomt blev lidt hurtigere og fik lidt mere gang i, så gæsterne var varmet op til når bandet skulle på. Der var flere der dansede allerede mens duoen spillede. Da bandet gik på var det rigtig fint - lyden skulle lige justeres en sidste gang, men så kørte dansen også bare derudaf i 3 timer. Gæsterne ønskede en del sange og bandet var dygtige til at spille hvad gæsterne bad om. En god aften og en god oplevelse - kan klart anbefale pianist, duo og Different Ages !
Leif Jørgensen
Sankt Hans  -  Juni 23 2017
Vi havde Different Ages for første gang og var naturligvis spændte på hvordan det ville gå. De ankom i god til inden spilleriet skulle gå i gang, uden slinger I valsen med opsætningen af instrumenter, gear m.m. på den dertil opstillede scene. Da det var den 23. juni, Sankt Hans aften, skulle midsommervisen, i den gamle udgave først afspilles ved bålet. Det klarede Lotte og pianisten med bravour- godt gået. Derefter begyndte hele bandet at spille i teltet, og de fik hurtigt mange på dansegulvet, og det varede stort set til.de skulle slutte ved midnat. Med flere ekstranumre sluttede Different Ages først en god halv time efter midnat. En rigtig god aften - som vi godt kunne finde på at gentage på et senere tidspunkt. TuneFesten, Leif Jørgensen
Bo Larsen
Firmafest  -  September 06 2014
Super fedt band, der gav den hele armen til vores sommerfest - og havde vi haft bedre tid til at tale om repertoire, ville det nok bliver 4 1/2, super fed oplevelse, hvor alle aftaler blev overholdt og hvor bandets 2 forsangere havde super meget glimt i øjet, tusind tak, Bo Larsen / H.W.Larsen

Kontakt Different Ages

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

When You're Gone (Bryan Adams & Mel C)
It Takes 2 (Tina Turner & Rod Stewart)
I'm So Excited (Pointer Sisters)
For Evigt (Volbeat)
Crazy Little Thing Called Love (Queen)
Stupid Man (Thomas Helmig)
Tænder På Et Kys (Alberte)
Does Your Mother Know ? (ABBA)
Rockin' Good Way (B. Tyler & Shakin Stevens)
Jeg Vil Lade Lyset Brænde (Ray Dee Ohh)
Long Tall Sally / Blue Suede Shoes MEDLEY (Chuck Berry/Elvis Presley)
Pack Up (Eliza Doolittle)
Alt Hvad Hun Ville Var At Danse (TV2)
Let Me Entertain You (Robbie Williams)
Walking On Sunshine (Katrina & The Waves)
Play That Funky Music (Wild Cherry)
I Feel Good (James Brown)
Cheque Book (Henning Stærk)
Sweet About Me (Gabriela Cilmi)
I Will Survive (Gloria Gaynor)
All I Want For Christmas (Mariah Carey)
Bambi På Glatis (Dodo & The Dodos)
Blueberry Hill (Fats Domino)
Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord (Rollo & King)
Det Bedste Til Mig Og Mine Venner (Gasolin')
Du Er (Søs Fenger)
Fly Me To The Moon (Frank Sinatra)
I Saw Her Standing There (The Beatles)
If You Can't Give Me Love (Suzi Quatro)
Inga, Katinka & Smukke Charlie (Gasolin')
Blue Suede Shoes (Elvis Presley)
Jailhouse Rock (Elvis Presley)
Jonathan (Back To Back)
Johnny B Goode (Chuck Berry)
Kom Tilbage Nu (Danseorkesteret)
Little Richard (Long Tall Sally)
Long Train Running (Doobie Brothers)
Love Is In The Air (John Paul Young)
Love Me Tender (Elvis Presley)
Lygtemandens Sang (Gnags)
Man, I Feel Like A Woman (Shaniah Twain)
Mercy (Duffy)
Merry Christmas Everybody (Slade)
Merry Christmas Everyone (Shakin' Stevens)
Mr Swing King (GNAGS)
Mustang Sally (The Commitments)
Mød Mig I Mørket (Malurt)
Neh Nah Nah (Vaya Con Dios)
Rabalderstræde (Gasolin')
Rap Jul (Shu Bi Dua)
Regndans (Danseorkesteret)
Rockin' Around The Christmas Tree (Brenda Lee)
Rehab (Amy Winehouse)
Sex On Fire (Kings Of Leon)
Shoop Shoop Song (Cher)
Smooth (Carlos Santana)
Somebody Else's Guy (Jocelyn Brown)
Stand By Me (Ben E King)
Still Got The Blues (Gary Moore)
Sådan nogen Som Os (Poul Krebs)
Twist Of Love (Sidsel Ben Semmane)
Ud Under Åben Himmel (Tøsedrengene)
Vågner I Natten (Dodo & The Dodos)
When A Man Loves A Woman (Michael Bolton)
You Ain't Seen Nothing Yet (Bachmann Turner Overdrive)
OG EN MASSE FLERE ...... (.)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her