DJ Ron9
4.5 / 5 baseret på  17 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJ Ron9

Hjemby: København Pris: Fra 3.500 Kr. Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

DJ Ron9 fylder dit dansegulv med en supercocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hits

Skal du have fyldt dansegulv til din næste fest?

Lej DJ Ron9, super dygtig og erfaren voksen DJ, der fylder dit dansegulv med en fantastisk cocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hits, samt du og dine gæsters musikønsker.

Jeg leverer svedig dansemusik pakket ind i lækkert og festligt lysshow, der skaber glæde, højt humør og en fantastisk fest for både dig og dine gæster.

Fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper, firmafester, receptioner, og alle mulige anledninger til at holde en fest.

Send din forespørgsel, og lad os få en uforpligtende snak og sparring om netop dit arrangement.

Du kan også gøre din fest helt unik med kombinationen af DJ og saxofon, hvor musikken bliver løftet til nye højder.

Jeg sætter gang i festen uanset om der kommer 30 eller 800 deltagere. Der festes altid igennem, når du booker DJ Ron9 til din fest.

Når du booker mig, er det mig du taler med under hele forløbet, og mig der er DJ til din fest. Det sikrer, at du får hvad vi præcist har aftalt.

DJRon9....din personlige DJAnmeldelser af DJ Ron9

Bryllup  - 
Super god oplevelse med DJRON. Lige fra første kontakt. Vi brugte ham til vores bryllup og han tog selv kontakt med stedet og aftalte i forhold til opsætning, dejligt at vi ikke skulle være mellemled. Han spillede god musik, som passede til hele selskabet.
40 års fødselsdag  - 
"Professionel og intuitiv’ Ronni var med til at gøre min fest fantastisk ! Professionel og med gode råd til at skabe en god dansefest fra første samtale til der blev pakket ned, god til at mærke stemningen og behovet for sange til de dansende 💃🕺Åben for musikønsker. Kan VARMT anbefales !
Bryllup  - 
DJ Ron9. Var en stor faktor til at vores fest blev uforglemmelig. Han var god til at sætte gang i dansegulvet såvel som lave en lounge stemningen uden kaffen. Han var meget professional og lydhør over for vores ideer. Vores bryllup var af blandet nationaliteter og han formåede at veksle mellem musikken så alle var tilfredse. Under festen havde gæsterne også muligheden for at ønske musiknumre. Jeg kan kun give min bedste anbefaling hvis man skal holde fest mvh Torben
Sølvbryllup  - 
Rigtig god oplevelse. Ronni var god til at at gi os ro i maven. Ringede flere gange før festen for at høre ind til vores ønsker. Han var rigtig god til at variere sangene så både de 80- og 10 årlige kunne have en fest. Var åben for ønsker i løbet af aftenen.
Bryllup  - 
Fantatstisk! Intet mindre end fantastisk, dansegulvet var konstant fyldt, af folk i alle aldre, samt vores musik ønsker var der alle sammen. Vores bryllupsfest blev det bedre! Ronni var der til tiden, og alt var gnidningsløst. Kan på det varmeste anbefale Ronni!
Konfirmation  - 
Super oplevelse - kan varmt anbefales. Ronnie spillede til vores datters konfirmation og ramte vores musiksmag så fint. Der var gæster i alle aldre på dansegulvet
Sølvbryllup  - 
Ronni leverede en perfekt musik til vores fest. Alle aftaler blev holdt lige fra mødetidspunkt til valg af musik og indlevelse. Kan anbefales.
40 års fødselsdag  - 
Fed aften med god musik, hvor alle var vilde med den gode dansemusik.
50 års fødselsdag  - 
Vi havde en superfest med mange folk på dansegulvet - og det var bestemt meget af Ronnis fortjeneste. En rigtig god oplevelse fra start til slut: Hurtig til at svare tilbage, meget lydhør for ønsker, kom til tiden og alt var bare i orden!... Han spillede musik der passede rigtig fint til vores gæsters smag for særligt 80'er - blandet med lidt 70'er og 90'er numre - og også med et lille "twist" - og tog i mod de ønsker, der passede ind. Måske vi kunne have ønsket os et enkelt eller to nyere numre mere - men det det en meget lille ting. Alle gæster har meldt tilbage, at det var en skøn fest - og dejligt med så meget gang i dansegulvet. SÅ det var bare fedt at vi bookede DJ. Varm anbefaling herfra.
60 års fødselsdag  - 
Ronni var i allerhøjeste grad medvirkende til at min 60-års fødselsdagsfest blev så god som den blev og at der blev danset så meget! Mange af gæsterne har tilkendegivet at de var meget begejstrede for Ronni's venlige og behagelige facon og den professionelle måde hvorpå han valgte musik efter om der nu var folk på dansegulvet eller ej. Jeg kan på det varmeste anbefale Ronni. Venlig hilsen, Carsten Skov
Bryllup  - 
Fed bryllupsopsætning. Dejligt bredt musik udvalg der helt sikkert hjalp til at få fyldt dansegulvet til vores bryllup og var med til at gøre vores dag uforglemmelig. Helt sikkert en anbefaling værdig.
Bryllup  - 
Vi hyrede DJ RON9 til vores bryllup d. 26/7 2014 - og hvor har det være en god oplevelse at have med ham at gøre. Fra starten af var han hurtig til at besvare vores emails og alle vores spørgsmål, aftalen kom hurtig på plads - meget proff.! :-) Vi mailede omkring musikønsker og belysning - og han stillede op med diskokugle og farvede lys og naturligvis alt andet der skulle bruges af udstyr. Alle musikønsker som var aftalt på forhånd blev opfyldt - og gæsternes ønsker blev også. Dog manglede Medina's 'Jalousi'. Både farmor på 85 år og de unge kusiner på 25 år var ude og danse! Det har været en rigtig god oplevelse at det var DJ RON9 der spillede til vores bryllup og jeg anbefaler ham gerne til andre. Mvh. Monica
Bryllup  - 
DJ Ron9 gjorde det fantastisk. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, hvilket skyldes hans gode smag for musikken og ikke mindst hans forståelse for at aflæse publikum. DJ Ron9 var i den grad med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig oplevelse og super fest.
Anden fest  - 
Det var bare en dejlig aften
40 års fødselsdag  - 
Musikken var god, festlig og godt afstemt efter mine ønsker og musiksmag - Faldt også rigtig godt i gæsternes smag. Skulle noget have været gjort anderledes, så skulle jeg have lyttet til DJ'en om at starte noget før på "fuld udblæsning" og skåret de de 30-40 minutter "stille og rolig musik" væk, som jeg valgte da mange stadig sad og talte sammen efter maden. Under natmaden gik det også fint også ellers fuld blus igen. Altså en rigtig god aften, hvor mine gæster og jeg hyggede os. DJ RON9 kan klart anbefales og allerede om mandagen spurgte en af gæsterne om kontaktinfo :o)
Fødselsdag  - 
Spillede lige den musik jeg havde ønsket. Der var Fyldt på dansegulvet hele natten. Jeg var super tilfreds Med mit valg af dj.
50 års fødselsdag  - 
Jeg skulle bruge en DJ til en rund fødselsdag og fik igennem 123festtilmusik kontakt til DJ RON9. Alle aftaler blev overholdt musikken og lysopsætningen var super, den passede perfekt til mine ønsker.

Kontakt DJ Ron9

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Dækker de sidste 7 årtier (samt nyeste hits)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her