Dj Cool

Dj Cool

Hjemby: Århus Pris: 6.000 kr. - 20.000 kr. Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 3

DJ Cool

DJ Cool med 25 års erfaring. En dj der forstår at holde gang i dansegulvet fra start til slut :-)

Jeg er en dj med 25 års erfaring. Min erfaring er kommet efter mange år som aktiv musiker og dj samt en musisk konservatorium uddannelse. Det har skabt et godt musikkendskab og en god musikforståelse som giver et musikvalg af høj kvalitet.

Musikken leveres til alle aldersgrupper, og jeg er altid klar med de største klassikere og de mest kendte hits lige fra 70’er disco og de fedeste fra 80’erne og 90’erne krydret med nutidens radiohits.

Uanset om publikummet er ungt eller mere modent, om det er et bryllup, 30, 40 eller 50 års fødselsdagsfest, temafest, firmafest, julefrokost, byfest, konfirmation eller en helt tredje fest, så leveres der hver gang en unik dj opgave.

Jeg går meget op i, at tilrettelægge min musik specifikt til hver enkelte fest, hvor jeg altid har fokus på musikvalget, timingen og situationsfornemmelsen.

Jeg er ekspert i at ramme lige netop den aldersgruppe og det tema, som festen kræver, samt holde gang i dansegulvet fra start til slut.

Ønsker er velkomne på aftenen og jeg kan både speake imellem numrene for at få gang i festen eller blot spille musikken. Det er op til, hvad I ønsker.

Når du booker mig har du sikret dig en professionel Dj til din fest, og du kan være sikker på, at jeg vil være i stand til at levere en god stemning og holde gang i din fest!


Anmeldelser af Dj Cool

Kontakt Dj Cool

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her