DJHOUSE
4.8 / 5 baseret på  30 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJHOUSE

Hjemby: Hjortshøj Pris: fra 3000,- Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Med udgangspunkt i Deres ønsker, leveres musikken professionelt, med rettidig omhu.

Mere end 30 års international DJ-erfaring stilles til rådighed for netop deres fest i et fornuftigt prisleje.
Jeg spiller alt det gode fra de sidste 4 årtier Lige fra Donna til Gloria, Dolly til Kenny, Dodo til RayDeeOhh og AC til DC :o) ,.....Og naturligvis også de aktuelle Dancechart hits som er på toppen lige nu.

Med et musikbibliotek på mere end 150.000 top-track´s tilrettelægges musikken skræddersyet til netop deres fest.

Jeg benytter en gennemprøvet og velfungerende metodik der tager udgangspunkt i mine kunders drømme, ønsker og ideer til festen.

Der gives en tydelig og transparent aftale med dertilhørende forventningsafstemning som højner succeskriterierne væsentligt ved festen.

Jeg tager ud og spiller af glæde og lyst til musikken og fordi jeg motiveres personligt ved at jeg med musikken "leverer varen" hver gang, til veloplagte og danseglade publikum i hele landet.

Kontakt mig, og få et godt tilbud til den rigtige pris, på musikken til din næste fest.


Anmeldelser af DJHOUSE

Kobberbryllup  - 
Ramte lige vores musiksmag på kornet. Fuldt ud tilfreds med oplevelsen. Har også kun hørt godt fra gæsterne. Vi kan anbefale Jesper K til jeres fest.
50 års fødselsdag  - 
Vi har nu oplevet Jesper et par gange og han er rigtig god til at sætte gang i festen. Bedste anbefalinger herfra.
Temafest  - 
Super musik til vores bierfest og god dansemusik der fik gæsterne ud på dansegulvet.
40 års fødselsdag  - 
Meget engageret op til og under festen. Bedste anbefalinger herfra:)
Firmafest  - 
DJHOUSE leverede et super fedt arrangement til vores gammel-elev-fest, der levede fuldt ud op til vores behov og forventninger! Vi var ca 150 mennesker i alderen 30-70 år, med massere af nostalgiske musikønsker, så det var noget af en opgave at tilpasse sig festen som DJ - Men det klarede Jesper til en topkarakter! Han kom i god tid og klarede selv alt med opsætning og klargøring. Musikken startede og sluttede til aftalt tid, uden nogen som helst komplikationer. Jesper imødekom alle musikønskerne med godt humør. Musikken lagde både op til gode "sving-om'er" på dansegulvet og "rocken-med" ved bordene. Vi vil helt sikkert gerne benytte os af DJHOUSE en anden gang!
Bryllup  - 
Vi havde hyret Jesper til at spille ved vores bryllup lørdag d. 26/8-17. Det var en helt fantastisk dag - ikke mindst på grund af musikken. Jesper spillede helt fantastisk musik - noget havde vi selv valgt og andet havde Jesper valgt. Jesper kom i god tid, for at stille anlæg mm. an og var naturligvis klar da vi satte os til bords. Han var meget opmærksom på alt, hvad der skete i løbet af aftenen og gjorde på en god måde opmærksom på bl.a at brudgommen havde forladt lokalet. Derudover fangede han ligeledes sange, der blev nævnt i indslag og spillede dem senere på aftenen. Helt perfekt. Hvis vi skal bruge musik en anden gang, vil vi helt sikkert bruge Jesper igen De bedste anbefalinger til Jesper herfra.
Bryllup  - 
Artisten kom til tiden og stillede op meget diskret, som vi havde aftalt. Det var dejligt. Han spillede rigtig godt dansemusik - han fik flere ud på dansegulvet, end vi selv havde troet. Der var et par gange, hvor han begyndte at spille en sang, som man godt kunne fornemme ikke lige var gæsternes yndlingsnummer, men det fandt han hurtigt ud af og skyndte jeg at skifte hurtigt igen, så flere igen kom på dansegulvet. Han formåede at skabe en kæmpe fest!! Det var supergodt! Også flere af gæsterne roste ham. Stort tak til artisten!
30 års fødselsdag  - 
Jesper spillede til vores 30 års fødselsdag og han levede helt op til forventnigen. Han var bestemt med til at skabe en helt kanon fest. Han spillede varieret og ramte os og vores gæsteres smag rigtig godt. Så fra os og vores gæster stor ros, vi kan varmt anbefalde DJHOUSE
30 års fødselsdag  - 
Jesper spillede til vores 30 års fødselsdag og han levede helt op til forventnigen. Han var bestemt med til at skabe en helt kanon fest. Han spillede varieret og ramte os og vores gæsteres smag rigtig godt. Så fra os og vores gæster stor ros, vi kan varmt anbefalde DJHOUSE
Sommerfest  - 
Jesper Kaa er super professionel, forbereder sig grundigt og rammer stemning og musikvalg 112%. Jesper leverere alt det vi ønskede os før og under middagen og dansegulvet var fyldt fra start til slut! Vi kan varmt anbefale Jesper til et musikkyndigt publikum og danseglade gæster! Mvh Kisser & Hans Peder Wagner
50 års fødselsdag  - 
DJ gerning til UG. Alt fungerede. At forberede do's og don't og drøfte musikvalg var en fornøjelse. Tak for din del af en fabelagtig fest. Samtlige gæster roste dig for musikken og din diskrete optræden - du blændede ind, spillede fede numre og var tilmed en flink fyr.
50 års fødselsdag  - 
Dejlig musik, forståelse for, hvornår han skulle sætte ind, så dansegulvet blev fyldt. vi kunne godt lide, at han ikke "fyldte" så meget til festen, forstået på den måde, at han ikke er højtråbende men meget diskret. Havde stor forståelse for vores musiksmag. Kan kun anbefale DJHOUSE, hvis du skal have god musik til festen :-)
40 års fødselsdag  - 
Rigtig god proces fra start til slut. Havde fin dialog inden vores fest, hvor der blev lyttet til vores behov og han satte sig godt ind i hvem vi er og hvilken type fest og gæster det drejede sig om. På selve dagen, et fantastisk arrangement og han var en af årsagerne til at der blev festet og danset igennem til den lyse morgen. Meget venlig og god til at blende ind og imødekomme gæsternes forespørgsler. Vi vil helt sikkert booke ham igen og kan kun give ham de bedste anbefalinger.
50 års fødselsdag  - 
Fra vi bookede til arrangementet var færdigt, var der fuldstændigt styr på tingene, vi blev ringet op dagen før og var fuldstændige trygge ved arrangementet, på selve dagen spillede, Dj House alle de numre vi havde glemt vi kendte og vi kan kun sige at du kan dit kram, vi kan kun anbefale Dj House
40 års fødselsdag  - 
Han var DJ til min 40 års fødseldagsfest , en meget dygtig og flink DJ :-) En meget professionel DJ som jeg var meget glad for at fik fat på og en man kan stole på.
40 års fødselsdag  - 
Han var DJ til min 40 års fødseldagsfest , en meget dygtig og flink DJ :-) En meget professionel DJ som jeg var meget glad for at jeg fik fat på og en man kan stole på. Venlig hilsen Sandra Cawsey
Sølvbryllup  - 
Thank you so much for making our Silver Wedding Party such a success. Your professionalism and responsiveness to our requests exceeded all our expectations. We required you to entertain not only a Danish crowd but a Scottish crowd. You helped to make the party go with a bang and helped ensure that everyone joined in on the dance floor.. The fact that you were more than willing to meet our demands, not many Danish DJ's are asked to play Scottish Ceildh music was super. We can not recommend you highly enough. Thank you from the bottom of our hearts for making our Silver Wedding special.
Anden fest  - 
Vi havde en helt fantastisk fest, med DJHOUSE som musiker. Jesper er utrolig nem og flink at snakke med. Vi ville gerne have en fest med fuld gang i, så det var vigtigt at musikken passede til os. Jesper fangede musiksmagen med det samme og folk dansede til den lyse morgen. Jeg fik lov til at afleverede en playliste med numre som jeg virkelig gerne ville høre i løbet af aftenen, og resten passede han ind til kæmpe UG. Gæsterne kunne også komme med ønsker, hvilket er rigtig fedt. Der var styr på det hele fra starten, fik en kontrakt med alle detaljer om hvornår han kom, holdet lydprøve osv. Alle aftaler blev overholdt. Jeg kan varmt anbefale DJHOUSE.
Bryllup  - 
Vi havde rigtig god oplevelse med Jesper fra DJHouse.dk fra start til slut. Vi havde en god kommunikation før festen, og han var med på vores ideer til vores bryllupsfest. Alt stod klar da vi selv ankom til Odder Park Hotel, og vi havde en god fornemmelse af at han havde styr på det hele. Og ganske rigtigt, han kørte festen igennem i sikker stil, og kom selv med nogen sjove indslag uden at virke "fremme i skoen-agtig". Dansegulvet var ikke på noget tidspunkt tomt, og han var i den grad medvirkende til at skabe en helt fantastisk fest for os. Vil helt klart anbefale ham til venner og familie. Og skal vi selv holde en stor fest en anden gang, vil vi helt sikkert gerne booke ham igen.
Bryllup  - 
Super behagelig og frisk fyr, som spillede lige den musik, som vi ønskede.
Sølvbryllup  - 
Super dygtig DJ som var med til at skabe en super fest 👍🏼 Forstår ikke at "fylde" for meget men lade musikken styre slagets gang. Han har rigtig god til at at vurdere hvad folk ville høre og det satte gang i en super fest. Han ankom i god tid og fik alt sat op inden gæsterne kom. Vi var slet ikke klar til at stoppe til den aftalte tid, og så var han selvfølgelig med på at vi fortsatte en time mere. Han får vores varmeste anbefalinger 😊
Sølvbryllup  - 
Kan kun sige at vi havde en fantastisk aften med ham 😄 Der var stemning fra start til slut 👍👍 musik for unge og gamle ! Piskede virkelig en god stemning op 😄
Fødselsdag  - 
Højt niveau af kvalitetsmusik, noget jeg sætter pris på, samtidig med en bred appeal. Kan kun anbefale Jesper til din næste fest. Anders Krogh
60 års fødselsdag  - 
Vi havde inviteret til 2x60 års fødselsdag og oplyst at det var et meget danseglad selskab. Temaet var black/white med påklædning derefter, og vi havde sendt Jasper en liste over numre / bands vi synes passer godt til vores stil og temaet for festen. ALT klappede. Jesper faldt super godt ind i selskabet og dansegulvet var ikke tomt i de 4 timer han spillede. Den eneste grund til den manglende 1/2 stjerne er påklædningen. Vi andre var festligt klædt i sorte jakkesæt og fine dress. Det ville have været perfekt hvis Jesper havde matched os på det punkt også. Alt i alt en super god og professionel performance, som jeg til enhver tid vil anbefale og selv engagere igen.
40 års fødselsdag  - 
Vi havde DJHOUSE til at spille til vores fest, det gik rigtig godt. Vores gæster dansede og hyggede sig hele aften.
Bryllup  - 
Kan klart anbefale DJHOUSE. Ankom som aftalt. Var opstillet og klar til festen og vi fik testet lyden:-)Spillede som aftalt. Fint repertoire og sørgede for at dansegulvet blev brugt. Alt i alt er vi tilfredse med DJHOUSE.
Bryllup  - 
Vi oplevede et engageret, personligt og professionelt samarbejde. En veludført opgave i sikre hænder som leverede dansemusik tilpasset de forskellige stemninger i løbet af aftenen/natten - job well done :-)
50 års fødselsdag  - 
Jesper leverede super musik til vores fest. God variation, fint tilpasset til vores ønsker og til de ønsker, som gæsterne kom med i aftenens løb. Dejligt med en DJ, som ikke havde behov for at tale en masse mellem numrene. Det var musikken, som var i fokus.
Sommerfest  - 
helt igennem iorden
50 års fødselsdag  - 
Var tilpas afdæmpet under maden og meget ops på hvad der forgik under hele festen, rigtig god til at spille op til dans og kunne virkelig få gang i den. Kan varmt anbefale ham. Tak for god musik.

Kontakt DJHOUSE

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

You´re not alone (Mads Langer)
Volvo B18-210 (Roger Over)
A little respect (Erasure)
Something about you (Level 42)
Aint Nobody (Rofus feat. Chaka Kahn )
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her