DJ Peder
4.9 / 5 baseret på  17 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJ Peder

Hjemby: Nivå Pris: 3000 - 7000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 23

Seriøs DJ leverer alt i lyd og lys til din fest, så du kan fokusere på dig og dine gæster

Jeg kan være leverandør af musik til jeres arrangement.
Jeg spiller alle de populære hits fra 70´erne, 80'erne og 90'erne samt musik frem til de nyeste hits i radio og på hitlister.

Jeg er seriøs og serviceminded mobil dj som altid sætter kunden i centrum.
Jeg har ca.30 års erfaring inden for branchen og kan derfor servicere alle typer af fester.
jeg har spillet på diverse klubber og spillet til alverdens fester rundt om i landet.

Vis i vælger et tilbud fra mig, så skal i skrive en liste på ca. 20 melodier til mig som i gerne vil have spillet til jeres fest, og så jeg kan forberede mig 100 % til jeres fest.

Jeg vil sætter anlægget op om eftermiddagen så i ikke bliver forstyrret under middagen.

Vis det har jeres interesse så kan jeg godt sætte noget dinner musik på så i selv kan skrue op og ned vis der er taler eller der skal synges nogle sange.


Anmeldelser af DJ Peder

Konfirmation  - 
Med DJ Peder ved pulten er man altid garant for at aftenen forløber super. Vi har nu brugt ham 3 gange og der er altid stuvende på dansegulvet. Kan kun anbefales herfra. Er også super god til lige at give festen et pift med lidt gode indslag på musikken
Fødselsdag  - 
Super aften, der kun blev bedre med den fantastiske DJ!
50 års fødselsdag  - 
Peder er en fantastisk dj. Han forstår at sørge for at spille musik efter mine gæsters ønsker. Han får mine varmeste anbefalinger
Fødselsdag  - 
DJ Peder er en perfekt DJ, han forbereder meget hjemmefra, ud fra en ønskeliste du har sendt til ham med musikønsker. Vi havde ham til en 10 år fødselsdag hvor der skulle holdes disco-festen og det blev der gjort til UG. Musikken var ikke for højt og alt lød godt da Peder er godt til at tilpasse musikken til rummet. Vil helt klart booke Peder igen. Fantastisk DJ
50 års fødselsdag  - 
Jeg havde hørt DJ Peder spille til en venindes fødselsdag og vidste med det samme, at jeg også gerne ville have ham til at spille til min egen fødselsdag. Det levede fuldt op til mine forventninger, og jeg fik præcis den fest, som jeg havde ønsket mig. Der var en god stemning blandt gæsterne da DJ Peder kom og det fortsatte lige indtil vi lukkede og slukkede kl. 02.00. Han er rigtig god til at fornemme stemningen og hvilke sange, der skal til for at få folk på dansegulvet. Jeg kan på det varmeste anbefale at hyre DJ Peder, hvis du vil have en fest, hvor du ikke skal bekymre dig om, musikken falder i dine gæsters smag.
Fødselsdag  - 
Cool Dj. Super fed musik. Musikken kunne ikke ha været bedre og var et fedt mix af det vi havde lagt op til 🙏👍 Tak Booker helt sikkert igen
50 års fødselsdag  - 
Peder er meget professionel. Han overholdt alle aftaler og tilpassede musikken, så der var gang i dansegulvet hele aftenen. Jeg havde forud skulle sende 20 af mine ynglingsnumre til ham, så vidste på forhånd hvilken genre jeg var til, men han var også modtagelig overfor ønsker fra gæsterne. Peder var med til at gøre min fødselsdag helt perfekt. Jeg kan kun anbefale Peder til jeres næste fest :-)
Anden fest  - 
Havde booket Peder til en damefest i håb om at vi kunne danse lidt. Det gjorde vi over al forventning. Vi var 16 damer fra 20-63 og der blev bare danset igennem til skøn musik fra 70-80 og 90'erne, så godt sammensat at gulvet ikke var tomt på noget tidspunkt. Var der musik ønsker fik vi dem leveret meget hurtigt. Skulle der ske noget specielt som fx. at lykønske mig, bad Peder alle om at komme til dansegulvet og synge med på Hip hurra. Peder spillede fra kl. 21 til 02 og hvis ellers vore "gamle" ben kunne holde til mere havde vi forlænget ham. Fantastisk musik som vi alle kunne synge/skråle med på, og forøvrigt sjovt med kun damer for vi skulle jo ikke vente på at blive budt op til dans.
Fødselsdag  - 
Jeg havde booket DJ Peder til min fødselsdag og det fortrød jeg IKKE. DJ Peder sød, profesionel og overholder aftaler :) DJ Peder vidste hvad der skulle til for at holde gang i dansegulvet hele aften. Alle mine gæster har efterfølgende rost musikken og syndes det var en kanon fest. Jeg kan varmt anbefale DJ Peder og ville selv booke ham igen.
50 års fødselsdag  - 
Peder har en god forståelse for det selskab han spiller for. Vi har hyret ham tidligere og det gør vi helt sikkert igen
Anden fest  - 
Super oplevelse, hurtig i kontakten op til arrangementet, kom før festen og satte op, ankom i god tid før start og var faktisk klar før tid hvilket passede rigtig godt:) Under selve festen var han super til at holde gulvet i gang, selv sidst på aftenen da vi deltagere var klar til fællessang, den fangede han bare helt rigtigt - så godt, at flere glemte at gå hjem som ellers aftalt;) Tak for det:)
Anden fest  - 
Super god Dj. Det hele spillede bare. Kan godt andbefale ham.
18 års fødselsdag  - 
Super god dj, rigtig god aften og dejlig forskellig musik.
50 års fødselsdag  - 
Meget proffessionel og havde nøjagtig det rigtige størrelse anlæg med. Ramte plet med musikken med baggrund i lidt forhåndsinfo - perfekt aften (og rigtig gode mix:-)).
50 års fødselsdag  - 
Vi brugte Peder til vores 2 x 50 års fødselsdag. Det var en stor succes! Han kom om eftermiddagen og stillede anlæg og lysshow op samt sikrede, at lyden blev tilpasset lokalet. Efterfølgende kom han tilbage på det aftalte tidspunkt og spillede i ca. 4 timer. Lyden og lysshowet var perfekt og han forstod at sammensætte musikken, så der var godt gang i dansegulvet. Alt forløb som vi havde håbet på og vi kan varmt anbefale Peder.
Sommerfest  - 
Helt suveræn dygtig DJ der fik os til at give den gas på dansegulvet.
40 års fødselsdag  - 
Peder holdt alle aftaler, og udviste stor rutine og professionalitet hele vejen. Han fik hurtigt gang i danse gulvet, og formåede at hilde det kørende hele natten.

Kontakt DJ Peder

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Hvor skal vi sove i nat (laban)
Kom tilbage nu (Danseorkesteret)
Bonsoir Madame (Big Fat Snake)
Just Can't Get Enough (Depeche Mode)
Billie Jean (Michael Jackson)
Together Forever (Rick Astley)
Tell It To My Heart (Taylor Dayne)
I Wanna Dance With Somebody (Whitney Houston)
Summer Of '69 (Bryan Adams )
Wake Me Up (Avicii)
Bumpy Ride (Mohombi)
Happy (Pharrell Williams)
Million (Joey Moe )
Love Never Felt So Good (Michael Jackson & Justin )
Knowing Me, Knowing You (Abba)
let the music play (barry white )
Touch Me In The Morning (Diana Ross)
September (Earth, Wind And Fire)
Nutbush City Limits (Ike & Tina Turner)
My boy lollipop (Millie)
Shout (Lulu)
Køb Bananer (Kim Larsen )
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her