Mejse DeLux
4,7 ud af 5 baseret på  116 anmeldelser | Læs anmeldelser

Mejse DeLux

Hjemby: Odense M Pris: 6.500 - 9.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 154

Vi spiller til bryllup, privatfest, fødselsdag, firmafest, julefrokost, reseption, sølvbryllup mv.

Vi har hidtil spillet som trio "Duet'n & Mejse", men vores keyboard-mand Torben, er på grund af sygdom, desværre stoppet med at spille. Vi, Mejse og John, fortsætter som duo "Mejse DeLux". Dansemusikken er fuldstændig den samme som med trioen, både musikken, lyden og sangstemmerne, men desværre kan vi ikke længere levere spisemusikken. Dog kan vi godt komme og stille op inden festen starter, så kan der afspilles musik over anlægget under spisningen, evt. jeres egen playliste og så fyrer vi op under dansemusikken live, når vi når så langt. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA JER !!!!

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Mejse DeLux (116)

10-4 Byggecenter/Tømmerhandel (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 13 2021

Mejse Delux lever op til alle forventninger Tusind tak for en fed fest i lørdags til vores julefrokost. Alle gæster har rost jer

Henrik Hjort (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 09 2021

Super Kom som aftalt, god tid, plads til hygge. Fantastisk danse musik, en mega god oplevelse ❤️👌

Marianne Olsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 18 2021

Super god service og stemning hele vejen igennem til vores bryllup d. 18 sep 2021. 💍🥰

Dorte og Lars Jensen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: September 11 2021

Vi havde lejet Mejse DeLux til vores sølvbryllup. Det var en fantastisk oplevelse, de satte gang i festen og der var gang i den på dansegulvet hele aftenen. De levede til fulde op til vores forventninger. Vi havde aftalt at de kom og stillede op inden gæster kom. Der ville være play back under middagen og de ville spille op til dans når vi var klar til det og kunne forlænges med en time, hvis vi ønskede dette. Alt kørte på skinner og de formåede, at spille det musik der fik gæsterne på dansegulvet. Der er stor ros til Mejse DeLux fra værtsparret og alle vores gæster. Vi vil til enhver tid anbefale Mejse DeLux til andre. Sølvbrudeparret.

Chris Dam Jensen (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: September 03 2021

Tak for rigtig god underholdning og festlig dansemusik.

Pia jensen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 14 2021

Mejse og John var med til at sætte gang i festen ved min mands 60 års fødselsdag. Alt gik super godt. Mejse og John kom til det aftalte tidspunkt og var klar til at spille på det aftalte tidspunkt. Musikken blev tilpasset, så der var noget for alle gæsterne. Meget bredt repertoire, som de fleste kender og gerne vil danse til. Vi kan varmt anbefale andre at booke Mejse Delux.

Hasmark Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 21 2020

Duet´n og Mejse er her på Hasmark strand camping 2-3 gange hver sommer. De kommer altid veloplagte og med højt humør, lækker musik og skaber en fantastisk stemning på hele gårdspladsen.

Betina Jeppesen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 04 2020

Vi kendte ikke Duet'n & Mejse i forvejen, men de levede fuldt ud op til forventningerne da de spillede til vores sølvbryllup. Duet'n spillede under middagen passende musik og uden at fremhæve sig selv. Virkelig dejligt. Til dansen kom Mejse og så blev der ellers gang i den. Flere gæster har efterfølgende rost den gode musik og selv en af de ældste gæster (75 år) sagde: De spiller f..... godt. Der blev spillet en passende blanding af nye og gamle numre. Tusind tak for den gode musik.

Hasmark Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 02 2020

Super fantastisk fest musik som sætter rammen for en festlig aften. Forskelligartet musik som rammer alle.

Erik Rentzmann (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 20 2020

Efter en lang nervepirrende ventetid pga. Covi-19 lykkes det at afholde vort bryllup, og det blev en bragende fest, hvilke Duet'n & Mejse ikke mindst bidragede til. Vi kan kun anbefale dem på det varmeste og tusinde tak for en god aften / Nat :-) Mvh Erik & Hanne

Thomas B. Lauritsen (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Februar 15 2020

Meget fin musik. Vi havde en fantastisk fest og orkesteret gav den hele armen. Nøjagtig som vi kunne li det!. Tak for det!

Restaurant Næsbyhoved Skov (5 /5) Festtype: Nytårsaften | Dato: December 31 2019

de spillet på restaurant Næsbyhoved skov nytårs aften, de gjorde de til vores fulde tilfredshed, gæsterne var glade og på dansegulvet hele tiden. mange tak for en go nytårs aften.

Restaurant Løjtehus (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 13 2019

"Hold kæft hvor de gode!!" , "Hun synger skide godt" "De spiller sgu det hele". Undskyld sproget, men det var hvad gæster sagde efter festen. De bliver booket hvert år og helt sikkert igen næste år.

Jydsk Jagtrideklub (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: November 09 2019

Det var lige den slags musik gæsterne ønskede. Derfor blev der virkeligt danset.

John Pedersen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: November 08 2019

Som sædvanlig, dejlig dansemusik og højt humør hos alle tre. Kan varmt anbefales

Ole Knudsen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 05 2019

Duet´n & Mejse er et fantastisk godt danseband, folk er på gulvet fra start til slut, og de spiller et repetoire der passer til publikum uanset alder. De kom og stillede op i god tid inden festen begyndte, men vi sørgede også godt for dem i ventetiden, med mad og drikke.

Mia Wilcken (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: August 31 2019

Fuldstændig fantastisk dansemusik. Dejlig varierende. Både musik og sang var til UG. Mejse har en imponerende sangstemme. Folk dansede og skrålede med i kor natten lang. Duet’n og Mejse var absolut med til, at min 50 års fødselsdag blev lige den fest, som jeg havde håbet på. De får mine allerbedste anbefalinger 💃🏻🕺🏼🤩

Hasmark Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 06 2019

Igen igen - godt repetoire - altid garanti for fest👍

Hasmark Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 17 2019

Som altid en garant for en god fest🍾🎹🎸

Bogense Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 15 2019

-

Jørn Allermann (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 05 2019

Fik gæsterne ud at danse. Vi og vores gæster var meget tilfredse med musikken og Mejses sang.

Martin E Nielsen (5 /5) Festtype: 90 års fødselsdag | Dato: Juni 23 2019

Der kom to mand til at starte med, som leverede den mest fantastiske og afdæmpede musik til spisningen. Da spisningen var overstået, blev der spillet op til dans, og her var sangeren med. Fantastisk musik, som var tilpasset puplikum. Så der skal være yderligere en pil opad herfra. Kan kun anbefales.

Marian Didriksen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juni 22 2019

Tusind tak til Duet'n og Mejse. Fantastisk god dansemusik, - kunne ikke være bedre :). Alle aftaler blev blev opfyldt, og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger.

Hans M. Pedersen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 15 2019

Alt klappede og dansegulvet var fyldt op hele tiden. Hvad kan man ønske sig mere?

Charlotte og Kim Mortensen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 08 2019

Duet’n & Mejse er nogle fantastiske musiker og sanger. De Kom i go tid og fik sat deres ting op. Uden at folk bemærkede dem😊 Stort repertoire af sange både nyt og gamle nummer “engang god blandet bolcher”👍 Dansegulvet var fyldt og folk nyd musikken. Tak Mvh Kim og Charlotte

Peter Christiansen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 01 2019

Musikken til mit sølvbryllup var vigtig og de skuffede absolut ikke. Der var folk på dansegulvet hele aftenen. Alle gæsterne havde kun roser til dem. Mejse synger så godt og der var en god blanding af musik stil. De kan varmt anbefales til en fest med dans.

Lisbeth Petersen og Jesper Madsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 25 2019

Super god musik - stort repetoire. Og endda nogen de ikke havde spillet de sidste 20 år. De kom til tiden og gjorde parat uden at vi lagde mærke til dem. Meget samarbejdsvillige. Spillede brudevalsen til UG!! Dog var musikken en smule for høj i starten i forhold til det lokale vi var i. Alt i alt er vi meget tilfredse og kunne ikke have ønsket os andre til at spille for os.

Bente Hansen (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: April 06 2019

Duet`n & Mejse var med til at gøre vores kobberbryllup til en kanon fest. De sørgede for musik som alle havde lyst at danse til. Uanset hvilket nummer de spillede, lød det super godt. Der har været stor ros, både fra unge og “gamle“ Vi ser frem til at høre dem igen.

Christian (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Marts 30 2019

Fantastisk! Brudeparret elskede dem-- og gæsterne gjorde også!

Carla Moslund (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Marts 23 2019

Absolut kanon god oplevelse - rigtigt godt festmusik TIL min 60 års fødselsdag - jeg kunne ikke have fået bedre musik - alle mine gæster synes det samme - de kan varmt anbefales og de spiller både nye og gamle popnumre😀😀

Karsten Dyrehauge Kristensen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Marts 09 2019

Supper musik til vores sølvbryllup. Der blev spillet alt fra ABBA til Volbeat. Alle syntes at Mejse sang fantastisk. Kan varmt Anbefales. Alice og Karsten

Ane (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Marts 01 2019

De satte virkelig gang i festen, og der blev danset lige fra den første til den sidste sang. De passede SÅ godt ind til vores bryllupsfest

Maskinmestrenes Forening - Odense Afd. (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: Februar 09 2019

Duet´n & Mejse leverede bredt favnende, god og dansevenlig musik til vor 100 års fest (MF-lokalforening) i Gl. Avernæs. De får mine bedste anbefalinger!

Bent Haurballe (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Januar 12 2019

Duet'n og Mejse spillede rigtig godt både under middagen og til dans. Danseglæden var stor på grund af de iørefaldende melodier - gode kendte numre som passede både til den lidt yngre men også til vores alderstrin. Vi vil derfor give Duet'n & Mejse vores bedste anbefaling. Mange Hilsner Marie og Bent

Restaurant Løjtehus (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 30 2018

Det er altid en fornøjelse at have dem til at underholde til en af vores Julebal. Sådan har det været i en del år og sådan bliver det også fremad. De varmeste anbefalinger herfra......

Kenneth Jensen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: November 24 2018

Det har været super godt de leverede varen til min 50 års fødselsdag 100% ligesom de gjorde til vores bryllup for 3,5 år siden vi ved hvor vi skal ringe hen næste gang vi skal holde fest.

Jens Vestergaard (Fredericia) (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 29 2018

De spillede til min 60 års fødselsdag - og det gjorde de supergodt, så dansegulvet var fyldt op hele aftenen. Der blev kun holdt en enkelt kort pause. Jeg havde gennemgået deres playliste, streget en række numre ud og tilføjet en række andre numre; f ex. Robbie Williams og Vollbeat, som de også fyrede af!

Gertrud og Benny Andreasen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: September 28 2018

FANTASTISK MUSIK !!! Duet'n & Mejse spillede til vores guldbryllup og det gjorde de super godt. De kom i god tid, var meget samarbejdsvillige og meget professionelle. De synger fantastisk og spiller utroligt varieret musik, som også gjorde, at der var folk på gulvet hele aftenen. Alt klappede som det skulle og vi kan kun anbefale dem på det varmeste. Med venlig hilsen Gertrud og Benny

Bent Sortsø (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 22 2018

Super band, alt klappede bare, og vi kan på det varmeste abefale bandet til jeres næste fest. Venlig hilsen Bent Sortsø

Anna Kjær (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: September 08 2018

Super band, med musik for en hver smag. Helt klart anbefale dem til en fest.

Hanne Buchgraitz (5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: August 18 2018

Fantastisk god musik . Kan varmt anbefales.

Carina Toft Andreasen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 21 2018

Professionelt, gode sange, (fedt at i spillede for til sange) god musik og rigtig hurtige til at svare på beskeder og en utrolig god indlevelse i musikken. Alle vores gæster var vilde med musikken. Eneste lille minus var at der ikke blev spillet dansemusik før efter brudevalsen 🙂 men rigtig professionelle.

Jørgen jørgensen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 14 2018

Det var anden gang vi bookede duet'n og Mejse og ligesom sidst levede de helt op til vores forventninger. Meget dygtige og spiller og synger helt fantastisk og dansegulvet var fyldt hele aftenen. De var med til at gøre vores bryllup i haven helt uforglemmeligt. Vores gæster var også imponerede over musikken. Vores bedste anbefalinger. Jørgen og Eva. Sengeløse

Frank Bruun Bjerre (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Maj 26 2018

Trioen leverede præcist det vi havde aftalt og det var en dejlig aften. Gode musikere og sangere. Dansemusik og godt varieret. Søde og imødekommende. Kom til tiden. Kan varmt anbefales.

Karin Andersen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 22 2018

Vi oplevede bandet som utroligt velspillende under hele middagen. Og ud fra besøgene ude på danse gulvet efter middagen må vi sige at det var en succes, de formåede at få mine ellers så kedelige søskende ud og danse. (kæmpe bedrift) SÅ VI GIVER DEM 5 STORE STJERNER. NB! De kom i rigtig god tid og var klar til at spille gæsterne og os til bords.

Henrik Friis Nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 19 2018

Vi havde hyret DUET'N & MEJSE til vores bryllupsfest d. 19. maj 2018. Vi kendte ikke bandet i forvejen, men via deres hjemmeside og div. link på Youtube og andet følte vi os overbeviste om at de var det helt rigtige band til vores fest. Og vi blev ikke skuffet. Dejlig afdæmpet dinnermusik under maden. Og suveræn dansemusik med Mejse på sang. Vores gæster ville ikke af dansegulvet så vi måtte tilkøbe 2 ekstra timer. Vi kan kun give vore varmeste anbefalinger. Til bandet vil vi bare sige: Vi var super-tilfredse med Jeres bidrag til vores bryllups-fest. For Jer var det sikkert bare "en ny dag på kontoret". Men for dem som engagerer Jer er det bare så ekstremt vigtigt at musikken/sangen er i orden. Og det var den....mere end forventet. Så tak til Jer og god sommer! 😎 Hilsen Karin & Henrik, Odense

Torben Pedersen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: April 07 2018

God musik, som ramte lige det, vi og vores gæster ønskede. Mange var ude at danse. Kan kun anbefales.

Margit og Gert Sewohl (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Marts 24 2018

Tusind tak 😊 Fantatisk band til min 60 års fødselsdag, både under middagen og til dansen... der var garanti dansegulvet var fyldt hele aften/natten.. vil helt sikkert anbefale dem og bruge dem igen en anden gang

Freddy Nielsen (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: Februar 03 2018

Kære alle 3 Vi er meget taknemmelige for at vi valgte jer som musikalsk indslag til vores Guldbryllupsfest på hotel Phønix i Aalborg d. 2018-02-03. Såvel dinner musikken og den efterfølgende dansemusik blev leveret helt perfekt, så det skal i ha' en stor tak for. Adskillige af vore gæster har meddelt os mange komplimenter for jeres musikalske præstation. Med venlig hilsen Gunhild og Freddy Nielsen

Restaurant Løjtehus (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 24 2017

Traditionens tro, så har vi hvert år æren af, at booke Duetten & Mejse til et af vores julebal. Det er altid en fornøjelse hvergang. De er meget proffesionelle og holder en høj standard, som vi nyder glæde af. Deres repitoire er meget varieret og "Hold kæft" hvor synger Mejse super fedt!! De varmeste anbefalinger herfra....

Gitte og Kenneth Taanquist (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: November 04 2017

Kanon til at sætte gang i festen.

Benny Andreasen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: November 03 2017

Vi var 52 til Badminton 60+ arrangement, hvor der var 2 timers musik uden pauser. Deltagerne var meget glade for musikken, hvilket kunne ses af, at der kun sad 3 tilbage ved bordene, for at puste ud. Duetten og Mejse rammer med deres repertoire lige ind i denne aldersgruppe af aktive og glade mennesker. Vi har dem igen 6. marts i Vejen Idrætscenter.

Merete Jensen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: September 23 2017

Tusind tak til Duet'n og Mejse fordi de var med til at gøre vores sølvbryllupsfest til en fantastisk aften. De ankom i god tid og var klar, da vi skulle til bords. Under middagen spillede de behagelig dinnermusik og vidste nøjagtig, hvornår de skulle være på og hvornår de ikke skulle være på. Og hold nu op der blev fyret op under musikken, da Mejse kom på. Sikke en fantastisk stemme og energiudstråling. Vi kan kun give Duet'n og Mejse vores allerbedste anbefaling. Flere af gæsterne skulle også høre, hvor vi havde fundet dette fantastiske band. De varmeste anbefalinger fra Merete og Bent

Troels Christensen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 09 2017

super værdi for pengene Stor spændvidde fra Dansktoppen til Volbeat Gode til at læse publikums preferencer Velvillige til at tage imod ønsker Punktlige og nemme at arbejde med Afstemt volumen Kan kun anbefales!

Peter Simonsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: September 02 2017

Kom i rigtig god tid til opstilling og en snak om ønsker og forventningen. Vi blev desværre 45 min. forsinket med maden, men det tog de med ophøjet ro. Tilpas musik under middagen og faldt fint ind med stemningen. Så kom Mejse til dansen og jeg skal love for der blev gået til makronerne; Hun har en superstemme og en fremtræden der bare gør alle glade. Vi kunne ikke ønske os bedre musik til vores sølvbryllup.

Johannes Christian Drue (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 26 2017

Dette "band" forstår som få at "stikke fingeren i jorden" - at fornemme stemningen, som så gør at hele festarrangementet, i dette tilfælde et bryllup, bliver afviklet, rent musikmæssigt, på en fuldstændig fantastisk måde. Stor tak til jer alle tre. Og Mejse har en fantastisk god stemme som virkelig brænder igennem i mange af numrene. Kunne ikke være bedre! Tak! Mvh Christian Drue

Louise (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 19 2017

Fantastisk musik, søde og fik alle på dansegulvet!

Winnie Rahtgen (5 /5) Festtype: Temafest | Dato: August 12 2017

Et band som vi kan anbefalede, super dygtige til at tilpasse sjove indslag til vores sølvbryllup med Charelson tema kommer i rigtigt god tid, spillede super godt danse musik, rigtigt god sanger, og gæsterne tilbage meldte at det havde været rigtigt godt, og ville have deres kort. Dejligt med et band man kan regne med.

Brita og Kurt Jørgensen (5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: August 11 2017

Bandet spillede super god musiik. Dansegulvet var godt fyldt hele tiden, musikken gjorde at der var en meget god stemning, der var gang i den lige til sidste nummer. Flere af gæsterne har fået navn på bandet, tlfnr og pris. Andre var vilde med sangerinden, hun sang Fantastisk sagde de. Super underholdning 🤠👍

Bogense Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 13 2017

Et super dejligt band som kan få alle med i teltet, til dans og hygge, kan kun sige de skal høres! 😃 De kommer til aftalte tid, fik masse ros fra vores gæster.

Hasmark Strand Camping (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 12 2017

Altid veloplagte og profesionelle - smilende og glade - og det smitter 🎸🎹🎤 Og ikke at forglemme - de spiller det alle vil høre og elsker at danse til💃

Knud Peter wad (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 24 2017

Fantastisk optræden af dette band til vores sølvbryllups fest på Søgården i Brørup.. Proffesionelt og dygtig optræden under middagen og da Mejse kom til og der blev spillet op til dans, blev den fede dansemusik leveret på bedste måde. Vi og vores gæster har kun positivt at sige om dette band... Tak for jeres fede optræden. Jette & Knud.

Asger Klit Andersen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juni 03 2017

Super godt band, musik for alle. Kan helt klart anbefales

Karl Johan Andersen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Maj 27 2017

dejlig musik under spisningen.Forrygende dansemusik. Godt band.

Brigitte Vindstrup Mikkelsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Marts 18 2017

Duet´n og Mejse var med til at gøre min fødselsdag til en FANTASTISK oplevelse. Skøn musik og Mejse synger skøøønt. Jeg og mine gæster vil give topkarakter til dette band, de er hver en krone værd. Tusind tak til Mejse, Torben og John for at I var med til at gøre aftenen uforglemmelig. Bedste hilsner Brigitte fra Viborg.

Per Greisen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Februar 11 2017

En stor tak til jer, for den fantastiske musik og sang til min 60 års fødselsdag, den 11. februar 2017 på Hejnsvig hotel. Tillige utallige rosende ord fra vores gæster. Var god til at fange selvskabets smag, jeg havde ikke forventet det var muligt at holde gang i dansegulvet hele aftenen, med kun 25 voksne - godt gået! For mig var det det perfekte valg, god kommunikation før festen, og alt forløb som aftalt på selve dagen. Kan kun give mine bedste anbefalinger. Per Greisen

Steffen Sørensen (5 /5) Festtype: 90 års fødselsdag | Dato: Februar 03 2017

Super band, der kunne få og holde et party gående. De var der i god tid, og tilpassede sig festens forløb. De spillende mange og varierede numre.

Helle Rokkjær (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: December 20 2016

Kære Duetn & Mejse Vi takker for en fantastisk underholdning til vores sølvbryllup d. 2. nov.. I fornemmede vores behov meget præcist. Afstemte hele aftenen musikken til stor tilfredshed, og levede op til vores forventninger til fulde. Greb udfordringerne med festsangene til meget stor tilfredshed for både vores gæster og os. I var absolut med til at gøre vores store dag til et uforglemmelig og for os et beriget minde. Endnu engang tak for det. Håber for jeres trekløver, at I får mange muligheder for at gøre andre lige så glade som os .... De bedste hilsner .....Søren og Helle

Kurt Nielsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 06 2016

Det var lige musikken som vi ønskede os til vores fest. Det var afdæmpet under spisningen og godt dansemusik bagefter, de leverede varen.

Per Dal (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 10 2016

Det var en virkelig fin oplevelse. Stille fin musik under maden og en inspirerende musik til dans for alle mellem 20 og 75. Mejse kunne virkelig få gæsterne på dansegulvet. Alt var perfekt til min 75 års fødselsdag. Mange tak Per Dal Jensen

Kenneth Jensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 14 2016

Duet'n og mejse spillede til vores bryllup den 14 /5 i Tirslund forsamlingshus Super godt musik stille og roligt til maden og fuld gang i den senere dansegulvet bugnede det bliver helt klart forsøgt at få dem til vores næste fest

Hanne (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 07 2016

Vi har netop haft fornøjelsen af Duetten & Mejse til vor sølvbryllupsfest den 7.5.2016 på Kongebrogaarden, Middelfart. De kom i god tid og stillede anlægget op, spillede dæmpet musik og tilpassede sig fornemt diverse indslag fra gæsterne under middagen. Da Mejse tilsluttede sig senere og gav den max. gas, blev der i den grad fyldt op på dansegulvet. Sikke en fantastisk stemme. De var i den grad med til at gøre vor sølvbryllupsfest uforglemmelig, og vi kan anbefale dem på det varmeste. Vil helt sikkert booke dem igen. Hanne Christensen

Peder Bloch-Larsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Marts 23 2016

Super aften.

Niels Pedersen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Februar 20 2016

Helt fantastiske og professionelle.

Randi Langgaard (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 29 2015

Duet'n & Mejse kan vi kun sige SUPER til. De leverede en super musikoplevelse til både os men også vores gæster ved vores sølvbryllupsfest, som blev holdt i Sønderup i Himmerland. Vi er så tilfredse. Musikken under middagen blev spillet i fin højde, så der fortsat var mulighed for at snakke ved bordene. Da dansen startede kom Mejse på, og så blev der givet maks. gas, og sjældent har vi set så mange på dansegulvet. Fint repertoire som var fantastisk bredt. Alt i alt en super oplevelse og vores gæster har også givet mange roser til musikken. Skal vi have musik igen til fest, vil vi klart ønske Duet'n & Mejse igen. De kan kun varmt anbefales.

Michael Frederiksen (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: August 01 2015

Super godt band - der bare får folk på dansegulvet fra første sang til slut. Jeg kan stærkt anbefale Duetn og Mejse, hvis du skal have en fest hvor der er danseglade gæster med. Med venlig hilsen Michael

Marianne Skipper (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 13 2015

Duetn og Mejse leverede et meget professionelt musik program til vores sølvbryllup, de kom tidligt og stillede op. Der var hyggeligt stille musik under spisningen og en super god stemning og masser af gæster på dansegulvet hele tiden. De spillede i lange sæt med korte pauser. Et tip til den store fest er at lade musikken spise under desserten, så er man klar til at danse hurtigere. De spillede meget varieret blød rock og popmusik fra flere årtier. Mvh. Bjarne og Marianne

Kim Neubert (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: April 11 2015

Det var en rigtig dejlig oplevelse at have jer til vores sølvbryllup. Jeres positive sind, kommentarer, tilstedeværelse og musiske kunnen var helt i top. Og så synger Mejse vidunderlig, et helt perfekt match til DuetN. Vi er meget glade for vi valgte jer til vores sølvbryllup den 11 April 2015. Kærlig Hilsen Susanne og Kim Neubert

Dorte (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 30 2014

Duet'en & Mejse spillede til vores sølvbryllup, det gjorde de til UG. stille hygge musik til maden 😊 så man stadig kunne snakke sammen. Mejse ankom og hun "pynter" fantastisk på de to herre 😄😄😄 Tak for dejlig musik til en skøn fest 😊 Sølvbrudeparet.

Christina (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 04 2014

Den perfekte musik når man har danseglade gæster. Alle aldersgrupper var på dansegulvet. Det fungerede også rigtig fint under middagen. Forstod at fange stemningen i selskabet unden at være dominerende.

Winnie Esbensen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juni 27 2014

Duet'n & Mejse er en fantastisk gruppe med et sort udvalg af musik. Vi var en blandet flok og derfor fik de brug for hele sortimentet, hvilket de formåede at blande på en god måde så alle blev tilgodeset. Vi glæder os til fremad rettet at bruge dem igen og få dem indkørt som vores faste musik til div. fester på vores skole.

Svend Dahl Hansen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Maj 02 2014

Når jeg booker bands til mit Dinner&Dance-koncept, så søger jeg efter bands, der skal kunne lidt ud over det sædvanlige og med et bredt repertoire, da de skal kunne underholde alle fra 20-80 år. Duet'n & Mejse har hele pakken. De har et fantastisk samspil og fed lyd. Mejse synger som en drøm. Og de kan spille alle de fede danske og udenlandske hits fra 5 årtier. Alle mine gæster sang enten med eller var oppe og danse - ung som gammel. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg booker dem til mine arrangementer. De forstår at spille op til fest.....

Mona Steensgaard (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 20 2013

Super god musik :-) Meget tilfreds med valg af Duet'n & Mejse, de forstår at tilpasse deres højde på musikken, så der kan tales under spisningen & så "gi den gas" til dansen. Alle der kan danse kommer på gulvet, "man" kan bare ikke lade være! Mvh. Mona Steensgaard.

Restaurant Bondestuen (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 20 2021

Underholdning i verdensklasse! Tak for en super god aften, hvor alle gæster følte sig super underholdt af den gode musik. Det er bestemt ikke sidste gang vi har benyttet os af jer!!!

Louise Christensen (4,5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: August 15 2020

Vi havde æren af dem i lørdags d.15/8 ! De var så gode og festlige! Trods varmen klarede de så flot og kørte på! Der er flere af gæsterne der har spurgt efter deres mail . Kan klart anbefales!

Kirsten Hansen (4,5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: Oktober 26 2019

Meget dygtige og rare mennesker. De bedste anbefalinger herfra.

Helle Buch (4,5 /5) Festtype: Havnefest | Dato: September 14 2019

Super godt band, der var klar til at give gæsterne en god oplevelse. Kan varmt anbefales, mange tak for super god underholdning.

Hasmark Strand Camping (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 07 2019

Som altid - fest fest fest👍

Benny Andreasen (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Marts 05 2019

Veloplagt og ramte lige det publikum, der var til stede

Lena K-Persson (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 12 2018

De spillede fint afdæmpede under middagen. De spillede musik alle kunne danse og synge med på. De var klar til tiden, fik skabt en god stemning. Alt i alt levede de op til forventningerne.

Andreas Andresen (4,5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Januar 06 2018

Duet'n & Mejses dansemusik er helt i top, både hvad repertoire og kvalitet angår. Det kunne ikke være meget bedre og så spænder de bredt, lige fra 60'er musik til det nyeste fra volbeat. Dermed rammer de et bredt publikum. Som baggrundsmusik under middagen er de ok men deres spidskompetance er helt klart dansemusikken. Mht. aftaler om ankomsttidpunkt mm.var alt ok.

Lars P Henriksen (4,5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Januar 23 2016

Her mødte vi et ualmindeligt velforberedt band, opstilling og plan for aftenens arrangement var på plads og en meget professionel adfærd gjorde mig som arrangør helt tryg. Under middagen kunne mine gæster nyde en helt fantastisk og afdæmpet musik og flere gæster gav uopfordret udtryk for den gode stemning duoen præsenterede. Efter kaffen gav de den gas på den rigtig gode måde og med Mejses stemme løftede de tilsammen stemningen ud over, hvad der kan forventes, alle gæster var begejstrede og jeg kan varmt anbefale enhver, at arrangere DUET`N & MEJSE til den næste fest. Med venlig hilsen og tak for en fantastisk oplevelse Lars P. Henriksen Ejendomsmægler i Kolding

Eva (4,5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Januar 31 2015

Duetten og Mejse var i høj grad en medvirkende faktor til at min fest gik så godt. De spiller super godt og har nogle fantastiske stemmer. De levede virkelig op til mine forventninger. De kom ca. en times tid før og stillede diskret deres udstyr op. De var gode til at afpasse musikken efter gæsterne, og dansegulvet var stort set fyldt hele tiden. Varmeste anbefalinger til de tre. :-)

First Camp Bøsøre Camping (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 27 2021

Vi havde Mejse DeLux til at spille for en af Vores "berømte" helstegt patte gris arrangement. Vores gæster var meget glad og sang med for fulde gardiner. Kan varmt anbefalede dem.

Dorte Skifter Voss (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: September 05 2020

Gruppen kom til tiden, spille dog ikke rigtigt under velkomstdrinken men efterfølgende var musikken til middagen velafstemt og efterfølgende gik de igang med et brag og musikken var fantastisk. Meget behagelige i deres væremåde.

Søren Fakkemohs (4 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Februar 22 2020

Super gode, de kunne fylde dansegulvet. Vil gerne anbefalede dem

JM Trykluft a/s (4 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 23 2019

De kom i god tid, og forstod at tilpasse sig til festen.

Arbejdsgiverne Lokalafd. Fyn (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: April 27 2019

De kom til tiden, var godt forberedt super gode til at tilpasse sig festen.

Danfoss Semco A/S (4 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 07 2018

Spillede god blandet musik til enhver musiksmag, både nyt og gammelt, dansk og udenlandsk. Der blev danset, og man kunne snakke mens musikken spillede. Musikkerne mødte op i god tid, og fik stillet op, uden der blev lagt mærke til det.

BirgitteBoytang (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 11 2018

Musikken var god, men manglede lidt initiativ under festen til at skåle eller bruden/ gom var gået. Opfordring til at komme ud på dansegulvet, men ellers god musik.

Arbejdsgiverne Lokalafd. Fyn (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: April 28 2018

Super orkester

Henrik Petersen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Marts 10 2018

God blandet musik . Kanon musik til dansen

Benny Andreasen (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Marts 06 2018

Som sædvanlig veloplagt og i god kontakt med publikum

Brian James Kristiansen (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Januar 27 2018

Vi havde en fantastisk kombineret 50 års og 18 års fødselsdagsfest, ikke mindst takket være Duet´n og Mejse og leverede en super præsentation, var meget musikalske og Mejses fantasiske stemme blandede igennem. De var rigtig gode til at ramme musiksmagen for det brede publikum og gjorde danselysten stor. Specielt ekstranummeret med lige at få "For Evigt (Volbeat)" til sidst hvor alle, unge som gamle, hoppede/dansede med i rundkreds, var en superflot afslutning. Det bliver ikke sidste gang vi benytter os af Duet´n og Mejse :)

Kaj Nielsen (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juli 15 2017

Duet´n & Majse spillede til min 70,er fest i Birkende Forsamlingshus lørdag den 15. juli , de kom til tiden , under middagen spillede de dæmpet god musik så vi kunne tale sammen. Inden festen mødes vi for at aftale hvilken musik der skulle spilles , det blev her aftalt det skulle være ørehængere fra 70,erne her mener jeg der manglede nogle flere " ørehængere " fordi mine gæster var i 60 -70erne men alt i alt en god aften med rigtig god forsamlingshus stemning Tak for det. Kaj Nielsen Søbrinken 11 5550 Langeskov

Li-singlefester (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juni 17 2017

Fantastisk, de gør virkeligt noget for deres publikum, er kun på scenen af en grund, at gi publikum en oplevelse, dansegulvet var fyldt fra start til slut. Med venlig hilsen www.li-singlefester.dk

Pernille Mortensen (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 03 2016

Rigtig gode, dejlig og dæmpet musik under maden, og de havde sat sig ind i musikken til sangene (som gæsterne havde med) inden festen. Musikken var god, og der var mange på dansegulvet. Majse har en super stemme. Tak fordi, at I var med til at gøre vores fest fantastisk :)

Steffen Mandrup (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 13 2016

Lidt for meget suppe, steg og is musik under middagen. Men super fed optræden da Mejse kommer på.

Ove Svensson (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 18 2016

Vi var godt underholdt hvad musikken angik. Dejlig afdæmpet under spisningen og dansevenligt resten af aftenen. Desværre har vi fået at vide af personalet dagen derpå at de opfattede den ene af musikerne som værende grov i tiltalen overfor dem aftenen i gennem og at de derfor følte sig utryggge - derfor kun 4 stjerner som helhed men 5 stjerner for musikken og Mejse.

Michael Pedersen (4 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 04 2015

Hej John & Co. Tak for god musik til vores julefrokost. Lidt en skam, at vi ikke er de "store" dansere. Musikken var i hvert fald i top, så det var ikke grunden. Mvh. Contino (Michael)

Richard Thomsen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 09 2014

Trioen mødte velforberedte og var klar til tiden og førte programmet sikkert gennem aftenen med egen god intuition. Musikken var god, en rigtig god sangerinde, de ramte genren rigtig godt. Dansegulvet var i gang hele aftenen - alt i alt en meget vellykket fest. Vi kan varmt anbefale Duet'n & Mejse. Herudover rare og hensynsfuldhed mennesker.

Charlotte (4 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: April 05 2014

De spillede super godt og varieret. Tak for god musik :-)

Thomas Hansen (3,5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: December 06 2019

Rigtig fin aften, med blandet musik.

BirgitteBoytang (3,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 11 2018

God musik, men manglede initiativ og hjælp til bryllupsfesten gom/brud ? Og lidt fælles dans

ÆS Trundholm (3,5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: September 11 2015

Tak for en dejlig aften, vi har fået mange tilfredse tilbagemeldelser. Det var dejligt at de kom i god tid for at gøre klar, så da festen begyndte var de klar. Det blev en rigtig god fest med dejlig underholdning som passede til den aldersgruppe der deltog.

Bodil Kampmann (3 /5) Festtype: Firmafest | Dato: August 31 2018

Vi syntes musikken var god, dog måske en lille smule for "gammeldags" under middagen. Det hjalp da sangerinden tilsluttede sig. En anden gang ønskes der lidt mere fut ved spisningen også, så det vil vi gøre opmærksom på. Artisterne kom i rigtig god tid.

Kontakt Mejse DeLux

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Mama Mia (ABBA)
Bad Moon Rising (CCR)
Stumblin' In (Suzi Quatro & Chris Norma)
How Long (The Eagles)
Man! I Feel Like A Woman (Shania Twain)
Tequila Sunrise (The Eagles)
Mercy (Duffy)
For Evigt (VolBeat)
Shallow (Lady Gaga & Bradley C.)
Proud Mary (Tina Turner)
I'm Outta Love (Anastacia)
Africa (TOTO)
Chrazy Little Thing Call Love (Queen)
Teach Your Children (Crosby, Stills, Nash & Yo)
Er Der Nogen I Himlen (Danser Med Drenge)
Dans The Night Away (The Mavericks)
Magi I Luften (Halberg Larsen)
No Matter What (Badfinger)
Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig (Danser Med Drenge)
Unchain My Heart (Joe Cocker)
When You're Gone (Bryan Adams & Mel C)
Sacrifice (Elton John)
Raballerstræde (Gasolin)
OG MANGE MANGE FLERE (OG MANGE MANGE FLERE)
Se hele repertoiret