Slush & Disko

Slush & Disko

Hjemby: Ringsted Pris: 3000-6000kr Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Book mobilt diskotek, hos slush og disko kan du booke mobildiskotek og leje slush ice maskiner.

Hos Slush & Disko kan vi levere mobilt diskotek med et imponerende lysshow i form af en behagelig grund belysning i alle regnbuens farver med skarpe effekter og stråler dertil. På lydsiden og grej generelt er det altid af topkvalitet fra de mest stabile og anerkendte mærker. Det er absolut ikke acceptabelt hvis du står uden musik pga. kvantitet.

Hvis det skal være endnu vildere er der også mulighed for snemaskiner, røgmaskiner, stroboskober samt laser.

Uanset hvilken fest det drejer sig om kan vi klare opgaven, lige fra farmors 80 års fødselsdag til et modeshow i det lokale butikscenter.

Vi beskæftiger os også med udlejning af slush ice maskiner. Det er vigtigt for os at kunden får nogen af de bedste produkter på markedet. Der er ikke noget værre end at leje en maskine som går ned halvejs på aftenen pga. dårlig kvalitet. Der er ingen tvivl om at hos Slush & Disko, der får du den bedste kvalitet på markedet, til den bedste pris! - Maskinerne er fra italien og af mærket GHZ.

Med 12 års erfaring i branchen indenfor lyd og lys samt udlejning lover vi dig en god oplevelse, når du benytter vores service.


Anmeldelser af Slush & Disko

Kontakt Slush & Disko

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her