FEST
4,8 ud af 5 baseret på  14 anmeldelser | Læs anmeldelser

FEST

Hjemby: 2200 Pris: 6.000-20.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 18

FEST er toppen af 123festbands med hits til dans!

Så er der FEST på 123festmusik. FEST det er os - for det er det vi skaber til jer. Det har vi gjort hver lørdag de sidste 4 år i hele landet fra Rønne til Ringkøbing!
Vi elsker at spille musik og den fantastiske følelse det er at fylde et dansegulv med glade mennesker der danser og synger med.
SÅ: Har du en fest, en anledning der skal fejres med skønne mennesker?
SÅ kommer vi ud til din fest med én mission: At fylde dansegulvet og spille så selv bænkevarmerne og bænkebiderne kommer i sving!
Læs hvad andre kunder har sagt om os (14)
Arne Nielsen (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: September 03 2016

Det var ganske som jeg havde håbet og alle yderst tilfredse bagefter Arne

Jette Ljunggren (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 04 2015

Vi havde en fantastisk aften med julefrokost for omkring 100 deltagere, hvor FEST spillede op til dans efter middagen. Gæsterne var glade og dansede til god musik. Bandet var gode til at tilpasse numrene til publikum og gav den max gas hele aftenen. Der var supergodt samspil mellem sanger og sangerinde, det gav en god variation. Vi har allerede booket FEST igen til næste år.

Asger Søgaard (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 29 2015

Vil blot sige tusind tak til jeres fantastiske band :) - Alt var simpelthen så godt og i var fantastiske til at få en vildt god stemning under manden og til dansen bagefter :) Flere af vores gæster har spurgt efter hvem i var og ejeren af Lindenborg Kro har også bedt om at få jeres navn og kontakt, for at kunne anbefale jer videre til andre, da de var vildt begejstret for jeres musik og arrangement :)

Mette Leth (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 15 2015

Vi brugte bandet FEST til vores bryllup, og de er så professionelle. De har styr på alt, så man kan rolig læne sig tilbage og nyde dagen:-) De spillede et bredt udvalg af sange, så der var gang i dansegulvet efter brudevalsen. Musikken var også helt perfekt til under middagen. Vi kan klart anbefale bandet FEST!

Henriette Pryn (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Marts 07 2015

Hej Henrik, Vi ville blot sige 1000 tak for i var med til at gøre vores bryllupsdag til noget helt specielt. I satte lige prikken over det store i den dag :) Bestemt ikke sidste gang vi har booket jer. Mange hilsner Det lykkelige brudepar.

klaus bonde (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Januar 31 2015

Vi fandt musikken her på siden,- 60 mennesker til 60 års fødselsdag. Musisk er vi meget kræsne og krævende og håbede selvfølgelig på at det blev et godt band vi fik. " Fest" spillede i 4 timer og dansegulvet var fyldt i alle 4 timer,- en forrygende underholdning som vi ikke kunne ønske os bedre. Godt gået,- tak for det!!

Bettina Hansen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juni 05 2014

FEST leverer bestemt musik, som man gerne vil høre mere af. Det er allerede nu helt sikkert, at vi hyrer FEST til at spille for os igen i 2015.

Martin Hansen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: April 26 2014

Brudeparret var utroligt tilfredse med musikken og hele deres aften/nat. De var glade for at i kunne variere sangene og genren efter ønsker i løbet ad aftenen og natten. Musikken til maden var også rigtig fin og det var behageligt det ikke larmede for meget. Alt i alt tror jeg i levede op til parrets forventninger og så lidt ekstra da de ikke havde regnet med så god en musik under spisningen.

Henrik Mathorne (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Januar 04 2014

Tak for en herlig FEST - I levede op til navnet! Dejlig musik under middagen, god stemning uden at stjæle fokus. Dansegulvet var fyldt, vi fik lov til at ønske og synge med fra scenen. vi ringer næste gang!

Martin Jørgensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Januar 01 2014

Leder du efter et band,: - der lader jer vælge ekstra numre, så I kan danse til lige netop jeres sang på den store dag/aften? - der kan deres rockguitar og deres popomkvæd? - hvis spilleglæde smitter festdeltagerne? - der lader gæsterne vælge musik og synge for? - der udskyder 2. sæt en halv time, så folk kan få spist deres natmad? - der holdt vores dansegulvet glødende til det sidste? Så skal du vælge FEST! Tusind tak for at være med til at gøre vores store aften endnu større! Camilla og Martin

julie (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 15 2013

Super god musik, veloplagte musikere, bredt repertoire og stemning i top. Bandet var rigtigt gode til at vejre stemningen på dansegulvet og tilpasse derefter. Meget lydhøre overfor ønsker fra publikum. Alt i alt et brag af en fest med gang i dansegulvet fra start til slut takket være den gode musik.

ole lund-thomsen (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 09 2014

Et fremragende orkester med en dygtig forsangerinde - og forsanger. De kan det hele. Gæsterne var begejstrede. En professionel bandleder blandt gæsterne var meget tilfreds. Når det "kun" kan blive til 9½ stjerne er det fordi orkestrets påklædning ikke matchede en gallaaften i pompøse omgivelser.

Mads Bredsgaard (4 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: August 08 2015

Tak for en glimrende aften til sommerfest på vores terrasse. Det spillede og I fangede rigtig godt det, vi efterspurgte af musik og stemning. Pisse godt band, der spillede enormt godt og lirede en masse soloer af. Vi havde booket en mand med på keys som supplement til det traditionelle 4-mandsorkester, hvilket virkede rigtig godt! Vokalen havde til tider lidt svært ved at følge med de andre knalddygtige musikere, men som helhed spillede det rigtig godt og vi havde en glimrende fest. Hvis der kunne uploades billeder, så kunne jeg vise billede af, hvordan jeg crowd surfer på vennernes strakte arme helt oppe under teltdugen. Fuld gas! Tak for det..

Torben & Sonja (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 30 2014

Kære Henrik og band - I var også med til at gøre vores bryllupsdag den 30.8.14 på Sauntehus Slotshotel helt speciel. I startede med stille dinnermusik med lidt jazzpræg, som passede fint ind ved spisningen og det var rigtig dejligt at I kunne akkompagnere mig (bruden), da jeg skulle synge min kærlighedssang for Torben. Senere gav I den gas sammen med vores gæster, som fik lov til at stille op og synge i mikrofoner for resten af gæsterne, hvis det var noget de havde lyst til og I spurgte om vi havde nogen ønsker, for så ville I gerne opfylde dem. Tak for jeres personlige præg I sætte på festen og fordi I havde en fest sammen med os alle sammen. Torben & Sonja

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Jeg tager imod (Thomas Helmig)
Blame it on the boogie (Jackson 5)
Blurred Lines (Pharrell)
Just the 2 of us (Bill Withers)
I feel good(I got you) (James Brown)
Kvindemin (Kim Larsen)
Mig og Molly (Kim Larsen)
Se hele repertoiret