123festmusik.dk
123festmusik.dk
FEST

FEST

  4,8 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Hjemby: 2200

Pris: 6.000-20.000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

FEST er toppen af 123festbands med hits til dans!

Så er der FEST på 123festmusik. FEST det er os - for det er det vi skaber til jer. Det har vi gjort hver lørdag de sidste 4 år i hele landet fra Rønne til Ringkøbing!
Vi elsker at spille musik og den fantastiske følelse det er at fylde et dansegulv med glade mennesker der danser og synger med.
SÅ: Har du en fest, en anledning der skal fejres med skønne mennesker?
SÅ kommer vi ud til din fest med én mission: At fylde dansegulvet og spille så selv bænkevarmerne og bænkebiderne kommer i sving!

FEST er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater FEST

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Jeg tager imod
Thomas Helmig
Blame it on the boogie
Michael Jackson
I feel good(I got you)
James Brown
Det bedste til mig og mine venner
Gasolin
Get Lucky
Daft Punkt
Faith-Namnam
George Michael/Shubidua
Born to be wild
Steppenwolf
On a long lonely night
Sko & Torp
Sexbomb
Tom Jones
Use me
Bill Withers
I Wish
Stevie Wonder
Kiss
Prince
La Bamba
Richie Valens
Blurred Lines
Pharrell
All my loving
The Beatles
Mig og Molly
Kim Larsen
Last Christmas
Wham
Treasure
Bruno Mars
Proud Mary
Tina Turner/Creedence
Sing it back
Moloko
Mr. Swing King
Gnags
Moves like Jagger
Maroon 5
Just the two of us
Bill Withers
Billie Jean
Michael Jackson
Der står et billede af dig på mit bord
Rollo & King
Crazy
Gnarls Barkley
Fed Rock
Shu-Bi-Dua
Isn't she lovely
Stevie Wonder
Kvinde Min
Gasolin
Ring of fire
Johnny Cash
Nine to five
Dolly Parton
Han får for lidt
Østkyst Hustlers
Gi' mig Danmark tilbage
Natasja
Jolene
Dolly Parton
Georgy Porgy
Toto
Change the world
Eric Clapton
Wonderful tonight
Eric Clapton
Alle sømænd er glade for piger
Otto Brandenburg
Are you gonna go my way
Lenny Krawitz
Sir Duke
Stevie Wonder
Sleeping my day away
DAD
Happy
Pharrell
Shackles
Mary Mary
Superstition
Stevie Wonder
Celebration
Kool and the gang
Mona(Kender du det)
Søren Kragh-Jakobsen
Dancing queen
ABBA
Love Stoned
Justin Timberlake
Lidt i 5
Rasmus Seebach
You're the one that I want
Grease
Rabalderstræde
Gasolin
Læs hvad andre kunder har sagt om os (14) Tilbage til toppen
Sommerfest
Arne Nielsen
Festtype: Sommerfest
Dato: September 03 2016

Anmeldelser   (5/5)

Det var ganske som jeg havde håbet og alle yderst tilfredse bagefter Arne
Julefrokost
Jette Ljunggren
Festtype: Julefrokost
Dato: December 04 2015

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde en fantastisk aften med julefrokost for omkring 100 deltagere, hvor FEST spillede op til dans efter middagen. Gæsterne var glade og dansede til god musik. Bandet var gode til at tilpasse numrene til publikum og gav den max gas hele aftenen. Der var supergodt samspil mellem sanger og sangerinde, det gav en god variation. Vi har allerede booket FEST igen til næste år.
Anden fest
Asger Søgaard
Festtype: Anden fest
Dato: August 29 2015

Anmeldelser   (5/5)

Vil blot sige tusind tak til jeres fantastiske band :) - Alt var simpelthen så godt og i var fantastiske til at få en vildt god stemning under manden og til dansen bagefter :) Flere af vores gæster har spurgt efter hvem i var og ejeren af Lindenborg Kro har også bedt om at få jeres navn og kontakt, for at kunne anbefale jer videre til andre, da de var vildt begejstret for jeres musik og arrangement :)
Bryllup
Mette Leth
Festtype: Bryllup
Dato: August 15 2015

Anmeldelser   (5/5)

Vi brugte bandet FEST til vores bryllup, og de er så professionelle. De har styr på alt, så man kan rolig læne sig tilbage og nyde dagen:-) De spillede et bredt udvalg af sange, så der var gang i dansegulvet efter brudevalsen. Musikken var også helt perfekt til under middagen. Vi kan klart anbefale bandet FEST!
Bryllup
Henriette Pryn
Festtype: Bryllup
Dato: Marts 07 2015

Anmeldelser   (5/5)

Hej Henrik, Vi ville blot sige 1000 tak for i var med til at gøre vores bryllupsdag til noget helt specielt. I satte lige prikken over det store i den dag :) Bestemt ikke sidste gang vi har booket jer. Mange hilsner Det lykkelige brudepar.
60 års fødselsdag
klaus bonde
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: Januar 31 2015

Anmeldelser   (5/5)

Vi fandt musikken her på siden,- 60 mennesker til 60 års fødselsdag. Musisk er vi meget kræsne og krævende og håbede selvfølgelig på at det blev et godt band vi fik. " Fest" spillede i 4 timer og dansegulvet var fyldt i alle 4 timer,- en forrygende underholdning som vi ikke kunne ønske os bedre. Godt gået,- tak for det!!
Anden fest
Bettina Hansen
Festtype: Anden fest
Dato: Juni 05 2014

Anmeldelser   (5/5)

FEST leverer bestemt musik, som man gerne vil høre mere af. Det er allerede nu helt sikkert, at vi hyrer FEST til at spille for os igen i 2015.
Bryllup
Martin Hansen
Festtype: Bryllup
Dato: April 26 2014

Anmeldelser   (5/5)

Brudeparret var utroligt tilfredse med musikken og hele deres aften/nat. De var glade for at i kunne variere sangene og genren efter ønsker i løbet ad aftenen og natten. Musikken til maden var også rigtig fin og det var behageligt det ikke larmede for meget. Alt i alt tror jeg i levede op til parrets forventninger og så lidt ekstra da de ikke havde regnet med så god en musik under spisningen.
Bryllup
Henrik Mathorne
Festtype: Bryllup
Dato: Januar 04 2014

Anmeldelser   (5/5)

Tak for en herlig FEST - I levede op til navnet! Dejlig musik under middagen, god stemning uden at stjæle fokus. Dansegulvet var fyldt, vi fik lov til at ønske og synge med fra scenen. vi ringer næste gang!
Bryllup
Martin Jørgensen
Festtype: Bryllup
Dato: Januar 01 2014

Anmeldelser   (5/5)

Leder du efter et band,: - der lader jer vælge ekstra numre, så I kan danse til lige netop jeres sang på den store dag/aften? - der kan deres rockguitar og deres popomkvæd? - hvis spilleglæde smitter festdeltagerne? - der lader gæsterne vælge musik og synge for? - der udskyder 2. sæt en halv time, så folk kan få spist deres natmad? - der holdt vores dansegulvet glødende til det sidste? Så skal du vælge FEST! Tusind tak for at være med til at gøre vores store aften endnu større! Camilla og Martin
Julefrokost
julie
Festtype: Julefrokost
Dato: November 15 2013

Anmeldelser   (5/5)

Super god musik, veloplagte musikere, bredt repertoire og stemning i top. Bandet var rigtigt gode til at vejre stemningen på dansegulvet og tilpasse derefter. Meget lydhøre overfor ønsker fra publikum. Alt i alt et brag af en fest med gang i dansegulvet fra start til slut takket være den gode musik.
Bryllup
ole lund-thomsen
Festtype: Bryllup
Dato: August 09 2014

Anmeldelser   (4,5/5)

Et fremragende orkester med en dygtig forsangerinde - og forsanger. De kan det hele. Gæsterne var begejstrede. En professionel bandleder blandt gæsterne var meget tilfreds. Når det "kun" kan blive til 9½ stjerne er det fordi orkestrets påklædning ikke matchede en gallaaften i pompøse omgivelser.
Sommerfest
Mads Bredsgaard
Festtype: Sommerfest
Dato: August 08 2015

Anmeldelser   (4/5)

Tak for en glimrende aften til sommerfest på vores terrasse. Det spillede og I fangede rigtig godt det, vi efterspurgte af musik og stemning. Pisse godt band, der spillede enormt godt og lirede en masse soloer af. Vi havde booket en mand med på keys som supplement til det traditionelle 4-mandsorkester, hvilket virkede rigtig godt! Vokalen havde til tider lidt svært ved at følge med de andre knalddygtige musikere, men som helhed spillede det rigtig godt og vi havde en glimrende fest. Hvis der kunne uploades billeder, så kunne jeg vise billede af, hvordan jeg crowd surfer på vennernes strakte arme helt oppe under teltdugen. Fuld gas! Tak for det..
Bryllup
Torben & Sonja
Festtype: Bryllup
Dato: August 30 2014

Anmeldelser   (4/5)

Kære Henrik og band - I var også med til at gøre vores bryllupsdag den 30.8.14 på Sauntehus Slotshotel helt speciel. I startede med stille dinnermusik med lidt jazzpræg, som passede fint ind ved spisningen og det var rigtig dejligt at I kunne akkompagnere mig (bruden), da jeg skulle synge min kærlighedssang for Torben. Senere gav I den gas sammen med vores gæster, som fik lov til at stille op og synge i mikrofoner for resten af gæsterne, hvis det var noget de havde lyst til og I spurgte om vi havde nogen ønsker, for så ville I gerne opfylde dem. Tak for jeres personlige præg I sætte på festen og fordi I havde en fest sammen med os alle sammen. Torben & Sonja
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte FEST

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
FEST
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Bands til bryllupper
FEST er certificeret i kategorien::Bands til bryllupper

Det bli'r så funky at følges ad- Især hvis I booker FEST! Så lover vi en lykkelig bryllupsnat med lækre rytmer til solen står op. I har kærlighed- vi spiller musik der får den til at blomstre. Hits fra 50'erne til i dag, design jeres FEST med os fra FEST!