Festerkester
4,9 ud af 5 baseret på  6 anmeldelser | Læs anmeldelser

Festerkester

Hjemby: København Pris: 12000-20000 kr Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 6

Mangler du et fedt band? Ring til os!

Festerkester er et 4-mand stort orkester, som spiller levende musik til alle slags fester og festlige lejligheder. Skal du holde fødselsdag, bryllup, firmafest, julefrokost, byfest, jubilæum eller alt hvad der ellers kan fejres - så ring efter os!

Vi har spillet sammen i mere end 15 år, og har prøvet at spille til alle former for festlige lejligheder. Derfor ved vi en masse om at spille op til dans. For os er det ligegyldigt om vi spiller for få eller masser af mennesker - bare der er kontakt med publikum.

Vi er gode til især en vigtig ting når vi spiller: Vi tilpasser det hele så musikken passer sammen med din fest. Uden at du behøver bekymre dig, spiller vi de numre som forsamlingen bedst kan lide! Det har vi nemlig forstand på, og efterhånden stor erfaring med.

På vores repertoire har vi masser af dejlig musik lige fra 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til de nyeste hits. Vi kan en del dansk musik, og vi har også en række soulklassikere på repertoiret, hvis din fest trænger til netop det! Vi kan desuden udvide bandet med en sangerinde, for yderligere variation og endnu flere dansevenlige hits. Vi sender dig gerne en komplet repertoire-liste, hvis du kunne tænke dig det. Der kommer desuden løbende nyt på repertoiret.

Vi stiller med alt udstyr der er nødvendigt inkl. lys. Det eneste du skal sørge for er et område på omkring 3x4 meter og et eller flere almindelige strømudtag i nærheden. Vi kan stille op på ca 30 minutter - det er oftest sådan at vi ankommer til stedet en times tid inden vi skal spille. Det plejer at være god tid til at nå det hele.

Ring til os hvis du:
- vil have god musik til din fest, som alle i selskabet kan lide. (Det er bare MEGET sjovere end DJ).
- gerne vil skabe de bedste rammer om dansegulvet. Vores mission er at få dine gæster til at danse.
- skal bruge noget ekstra til din fest og gerne vil have en professional dialog om hvad der er brug for.
- give plads på scenen til at en gæst synger en sang eller lign.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Festerkester (6)

Pernille & Peter (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: November 23 2019

Vi vil blot sige tusind tak for assistance til fest i lørdags. I spiller jo fantastisk, og der er er heller ikke den af vores gæster, som ikke har været ret vilde med jer her bagefter. Så vi håber meget der bliver en anden gang, enten hos os (selv om der nok lige går et stykke tid endnu :-)) eller hos nogle venner. Men vil skal nok sprede rygtet om jeres kapaciteter. Så tak for hjælp og på genhør!

Karen Jensen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: November 16 2019

Festerkester gør en god fest endnu bedre! Varieret repertoire; super sanger og fint instrumentalt sammenspil; bredt, varieret repertoire, hvor de enkelte numre har deres eget særpræg. God kontakt til publikum og evne til at fange stemningen. Musikalske og spilleglade musikere. Hvad mere kan man forlange?! :) - Karen Jensen, 50-års fødselar

Julie & Christian (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: November 02 2019

Tusind tak siger vi for jeres fantastiske indsats til vores bryllup!!! Det blev jo en helt vild fest og langt federe end vi overhovedet havde turde drømme om. Vi er slet ikke i tvivl om at I var en stor del af årsagen til at det blev så pokkers festligt. Vi (og tydeligvis vores venner) synes bare I var alt for fede :) Vi husker jer til en anden dag." - Julie & Christian, bryllupspar

Lea (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: November 01 2019

Tusind tak for sidst - I gjorde en fantastisk indsats, og jeg har aldrig før oplevet forsamlingen så begejstret - I var virkelig gode. Jeg er sikker på, at bestyrelsen vil hyre jer en anden gang, og mon ikke I også får respons, fra nogle af de "vilde kvinder" - haha. - Lea, arrangør af landsforeningsseminar

Gladsaxe Ny Teater (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: Oktober 31 2019

Da vi hos Gladsaxe Ny Teater havde premiere på åbningsforestillingen Hamlet! Til premierefesten bagefter spillede Festerkester. Personale, skuespillere, sponsorer, alle 3 folkekor deltog - op til 300 gæster. 300 gæster var enige om, at dette orkester var det bedste, mest medrivende, fornøjelige man længe havde været ude for. Dette skal gentages, var alle enige om. Og det bliver det, det er sikkert!" - Kaspar Rostrup, teaterchef

Pia & Kenneth (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: November 09 2019

Tak for en fantastisk aften. Alle, ikke mindst os, var helt vilde og synes at I var rigtig dygtige. Alle synes at det var flot af jer at give folk lov til at synge. Vi vil helt klart gerne skrive på jeres hjemmeside og anbefale jer til andre. Der var mange der spurgte os om jer. Selv ejeren af Beghuset fik jeres kort, så han kunne anbefale jer til andre!

Kontakt Festerkester

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Save Tonight (Eagle Eye Cherry)
Dancing in the Dark (Bruce Springsteen)
Det er mig der står herude og banker på (Thomas Helmig)
Barndommes Gade (Anne Linnet)
Lidt i Fem (Rasmus Seebach)
Play That Funky Music (Wild Cherry)
Blame It on the Boogie (Jackson 5)
Signed, Sealed, Delivered (Stevie Wonder)
Let Me Entertain You (Robbie Williams)
On A Long Lonely Night (Sko/Torp)
Den Jeg Elsker (Søs, Lis, Sanne, Thomas)
Mercy (Duffy)
Chariot (Gavin DeGraw)
Walking on Sunshine (Katrina and the Waves)
Take On Me (a-ha)
Se hele repertoiret