DJ Flemming Kiil. Diner • Dans
4.7 / 5 baseret på  13 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJ Flemming Kiil. Diner • Dans

Hjemby: Haderslev Pris: Kr. 6.000 - 12.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 30

Musik til festen. Dansemusik • Dinnermusik • Temafester

Offentlige og private fester i hele Danmark eller Nordtyskland.

DJ og entertainer, Flemming Kiil.

Dansemusik
De gode gamle "oldies but goodies" og helt frem til nutidens radio party hits. Et fantastisk stort og bredt musik repertoire, der sætter gang i danselysten hos selv de mest krævende gæster, alle ung som gammel. Fortæller anekdoter til de danske og udenlandske hits. Musik vi alle kan danse og synge med på. Der spilles også gerne musik på opfordringer.

Dinnermusik
Som en af de få DJ's tilbyder Flemming Kiil, at spille under dinneren.
Under dinneren spilles der dejlig afdæmpet dinnermusik, stilfuldt, alsidigt, og stemningsfyldt. Dette vil helt sikkert bringe gæsterne i godt humør.
Ønskes der evt. kædedans, fællessang, skåle sange, så giv besked. Vi arrangerer gerne dette efter jeres ideer og ønsker.
Der spilles med på gæsternes medbragte festsange, der måtte komme i løbet af aftenen under dineren'.

Temafest
Skal festen være lidt ud over det sædvanlige!
Vores løsninger kan skrues sammen, som I ønsker det. Kun fantasien sætter grænser for arrangementet. Vi er specialister i musik og underholdning til temafester, en fest som altid er et HIT. Her går musikstilen i flere forskellige retninger Flemming Kiil har musikken samt ekspertisen til at fuldføre festen, så den bliver en succes.

Musikken fra 60’erne • 70’erne • 80'erne • 90'erne • 00'erne.
De fedeste festligste farverige fem årtier! Da det stadig bliver spillet, et kæmpehit netop i tiden nu. Fortæller anekdoter til de danske og udenlandske hits.

Oktoberfest & tyske Schlager.
Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for, Oktoberfestmusik og det tyske Schlager. Kædedans fællessang og diverse lystige skåle viser, de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i München, krydret med vores egne tiltag fra Danmark.

Toppen af poppen.
Vi kender dem alle sammen, de største danske hits gennem tiderne! Vi garanterer, at der vil være noget for enhver smag.

Country & Western.
Moderne Countrymusik der kan gøre din fest til noget særligt.


Du er velkommen til at kontakte Flemming Kiil
Du kan også booke DJ Flemming Kiil igennem dit bookingbureau.


Anmeldelser af DJ Flemming Kiil. Diner • Dans

Lene Nørregaard Janssen
50 års fødselsdag  -  September 14 2019
Flemming var god til at få folk på danse gulvet. Vi havde mulighed for at tilpasse gæsternes ønsker. Flemming er god til at sætte sig i kundens sted.
Marianne Andersen
Konfirmation  -  Maj 04 2019
Fantastisk god - han formåede at aflæse gæster og stemning, musikken passede perfekt hele vejen igennem festen! Flemming Kan absolut anbefales 👍🏻
Pia Kruse
50 års fødselsdag  -  September 16 2017
Super musik til 50 års fødselsdag. Kan anbefales.
Jesper Bjerre
40 års fødselsdag  -  September 12 2015
DJ Flemming Kill kan varmt anbefales og er alle pengene værd. Flemming var fantastik til at læse gæsterne og fik alle på dansegulvet. Alle gæsterne roste ham dagen efter festen.
Jes Lassen
50 års fødselsdag  -  August 09 2014
det kørte bare på skinner, kom i god tid og var klar til tiden, det var værre med værten :-), dejlig dæmpet musik under bespisningen, festsange ingen problemer, da vi så endelig var klar til dans, blev der skruet op for både lyd og lysshow, og ikke for lavt ej heller ikke for højt, men lige tilpas for os unge på omkring de 50. havde god forståelse for gæsterne og deres ønsker. så alt i alt, en super god aften, kan varmt anbefales. mvh. Jes Lassen
Benjamin Asbæk Nielsen
30 års fødselsdag  -  Januar 18 2014
Helt perfekt oplevelse. Var der før tid, for at sætte musikken op og afprøve tingene. Havde alle de gode klassiske sange med, både til diner musik samt til selve fest-musikken. Tilpassede sig fint ind til det, som fest-deltagerne ønskede, og opfyldte de fleste af de musik-ønsker man havde.... Helt igennem en kanon oplevelse og var med til at live festen op, både under maden samt til efterfølgende dans!
Majbritt Hansen
Julefrokost  -  December 13 2013
Flemming kunne sætte gang i alle knap 200 medarbejdere - fantastik til at læse publikummet og spille det musik målgruppen gerne vil have
Yvette Dyhr, AARHUS TECHS Personaleforening
Julefrokost  -  December 06 2013
Vi var fuldt ud tilfredse - der blev spillet musik som alle kunne li. Inden arrangementet havde vi aftalt hvordan aftenen skulle forløbe og det opfyldte han i rigt mål. Man var ikke i tvivl om at han kom til tiden og opfyldte det vi havde aftalt. Dette viste sig også at være sådan ;-) De varmeste anbefalinger herfra.
Poul jensen
60 års fødselsdag  -  August 26 2017
Rigtig god oplevelse med diner musik under middagen. Det var medvirkende til opbygge en god stemning til den efterfølgende dansemusik der bestod af mange klassikere fra dengang vi på 60 år var unge. Musikken var på plads i god tid og Flemming var god til at vejre stemningen blandt gæsterne. Alt i alt en fin performence til prisen, som vi gerne vælge en anden gang.
Berit. Jansen
60 års fødselsdag  -  Juni 02 2018
Vi var godt tilfreds med Flemming Kiil til vores 60 års fødselsdagsfest. Musikken var fin både under middagen og efterfølgende. Har kun hørt positive tilbagemeldinger fra festdeltagerne.
Credin / Karen Margrethw
Firmafest  -  December 16 2016
Med Flemming Kiil som DJ er du sikker på god musik hele aftenen, og musikken bliver løbende tilpasset for at få folk til at blive på dansegulvet.
Søren Wichmann
50 års fødselsdag  -  Juni 18 2016
Vi havde en dejlig fest selv DJ hygge sig, Flemming var god til at holde gang i danse gulvet..
Christa Buch Goldenberg
Konfirmation  -  April 26 2013
Flemming Kiil er super god til en rigtig familiefest med flere generationer. Dinner-musik under spisning, fin overgang ved lejlighedssange, diskrete skål-opfordringer. God fornemmelse for dansemusik til at holde os i gang på dansegulvet; også med fællesdans. Vi kunne godt have savnet lidt flere af tidens hits (Lady Gaga, Rhiannah, Nephew) til den unge del af selskabet. Men det er også den eneste malurt, der er plads til i bægeret. Tak til Flemming Kiil for et væsentligt bidrag til en herlig fest.

Kontakt DJ Flemming Kiil. Diner • Dans

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Det bedste fra alle årtier (Alle kunstnere)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her