Fog-Olesen REVIVAL
5,0 ud af 5 baseret på  1 anmeldelser | Læs anmeldelser

Fog-Olesen REVIVAL

Hjemby: Ribe Pris: 6000 Kr.
Svarprocent: 86% Svartid: 1-2 timer

Vi er en duo, der leverer lækker diskret spisemusik og festmusik, som får folk på dansegulvet.

Vi leverer professionel festmusik, der er rigtig godt at danse til og synge med på. Til spisningen spiller vi en god blanding af afdæmpede klassikere - alle med sang. Vi spiller til de medbragte sange, og brudevalsen har vi også med, når det er aktuelt. Til dansen spiller vi rigtig mange danske, men også udenlandske hits med. bl.a. TV2, Bamse, Rasmus Seebach, Kim Larsen, Creedence Clearwater Revival og mange andre. Om publikum er til rocknumre, dansktop eller noget midt i mellem er fint med os. Vi tilpasser musikken derefter. Vi spiller på guitarer og bas samt lidt ukulele og synger begge to. Vi leverer en gennemført live-performance, hvor vi begge er "på" hele tiden. En hel aften uden trommer duer ikke, så vores trommemaskine hjælper til, at musikken lyder helt rigtig. Hvis I ønsker det, sætter vi gerne pausemusik på, så festen ikke dør i pauserne.

Vi har stor erfaring inden for private fester, firmafester, byfester, værtshuse mm. Vi har base i Sydjylland, men spiller over hele landet og har endda været et musikalsk smut over Øresund.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Fog-Olesen REVIVAL (1)

Sanne Kulmbach (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 30 2015

Vi havde Fog-Olesen Revival til vores bryllup. De spillede og sang rigtigt godt. Under spisningen sang de og gjorde at folk hyggede sig med dejlig baggrundsmusik. Senere spillede de op til dans og gjorde, at det blev en super god fest med gode hits at danse til. Og alt dette til en god pris. De kan varmt anbefales.

Kontakt Fog-Olesen REVIVAL

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Et udpluk (Dinnermusik)
Et udpluk (Dinnermusik 2)
Et udpluk (Dansemusik)