Funky Fever
5.0 / 5 baseret på  1 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Funky Fever

Hjemby: Køge Pris: 16.000 - 50.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 2

Funky Fever løfter dansegulvet med deres unikke funk-disco groove

Funky Fever, en dynamisk musikgruppe med over 10 års erfaring i branchen. Kendt for deres evne til at sætte gang i dansegulvet og skabe uforglemmelige øjeblikke. Funky Fever er stolte af at annoncere deres seneste repertoire, der spænder fra funky disco hits til moderne klassikere.

Med 100% live musik og en passion for at levere velspillet og nøje udvalgt musik, lover Funky Fever at give deres publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres sætliste inkluderer både nye og gamle hits, der garanterer at tilfredsstille enhver smag. Fra ikoniske hits som I'm so excited, September, Stayin alive, Get lucky og Uptown funk til moderne favoritter som Hjem fra fabrikken", flowers og Juice med blæst, er der ingen tvivl om, at Funky Fever har den perfekte blanding af sange til enhver begivenhed.

Publikum kan forvente at danse hele natten til musik fra Bruno Mars, Michael Jackson, Thomas Helmig, Lukas Graham, Christopher og mange flere, når Funky Fever bandet og den kvindelige og mandlige sanger indtager og levere en fest ud over scenekanten. Deres unikke sound og energiske optræden garanterer en feststemning, der vil blive husket længe efter arrangementet, er slut.

Funky Fever er ikke bare et band - de er en oplevelse. Med deres passion for musik og deres evne til at skabe en festlig atmosfære er de det ideelle valg til enhver begivenhed, der kræver livlig underholdning.

Igennem tiden har vi spillet for: LangelandsFestival 2002, Nordea, Widex, SOHO, Drop-inn, Seges, Gimle Roskilde, mødrehjælpen, Håndværkerforeningen Kbh. og mange mange andre.


Anmeldelser af Funky Fever

Bryllup  - 
Absolut bedste selskabsband jeg har oplevet. Totalt fede forsangere og dygtige musikere! Hvis jeg nogensinde selv skal bruge et band igen til en festlig lejlighed vil jeg kontakte Lars fra Funky Fever med det samme. Ud over at de er det fedeste band, er de så behagelige, troværdige og hurtige at kommunikere med frem til festen skulle holdes. Tilmeld indøvede og leverede de 3 helt nye sange efter vores ønske, og dertil lod de bruden deltage i en øvesession således at hun kunne overraske gommen, mig, med sin version af Love Someone af Lukas Graham. Kun roser herfra! Fra Ray Skouenborg Frimann

Kontakt Funky Fever

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Juice (Blæst)
Hjem fra fabrikken (Andreas Odbjerg)
Flowers (Miley Cyrus)
Uptown Funk (Bruno Mars)
Get lucky (Daft Punk)
Treasure (Bruno Mars)
Drunk in the morning (Lukas Graham)
September (EWF)
I´m so excited (Pointer Sisters)
Jeg tager imod (Thomas Helmig)
Told you so (Christopher)
Kom tilbage nu (Danseorkestret)
Valerie (Amy Winehouse)
Stayin Alive (Bee Gees)
Moves Like Jagger (Maroon 5)
I will survive (Gloria Gaynor)
Le Freak (Chic)
Lets groove tonight (EWF)
Kiss (Prince)
Wanna Be Startin' Somethin' (Michael Jackson)
Dont stop (Michael Jackson)
Thriller (Michael Jackson)
Rock With You (Michael Jackson)
Superstition (Stevie Wonder)
Black Velvet (Alannah Myles)
Tainted Love (Soft Cell)
Nutbush City Limits (Tina Turner)
Respect (Aretha Franklin)
Long Train Running (Doobie Brothers)
We are family (Chic)
Get down on it (Kool and the gang)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her