DJ Heini
4,7 ud af 5 baseret på  10 anmeldelser | Læs anmeldelser

DJ Heini

Hjemby: Solbjerg Pris: 4.500 - 10.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Udadvendt og passioneret Disc Jockey

Hvis du søger en rutineret og passioneret DJ til din kommende fest, så giver den talentfulde DJ og Entertainer Henrik Quade Adsersen dig en uforglemmelig oplevelse, som du og dine gæster vil huske i mange år...

Med snart 25 års erfaring som Disc Jockey og et musik repertoire, som spænder bredt, giver den 36 årige unge Aarhusianer dig en musikalsk oplevelse, som vil overgå dine forventninger!

Om din fest er stor eller lille, så tilpasser han sig altid dine ønsker, for som han siger "Jeg spiller ikke for mig selv, men for mit publikum!" I samråd med kunden, afstemmer han altid forinden hvilken slags musik der skal spilles. Dermed opstår der ingen misforståelser og man går ikke forbi hinanden.

Repertoiret spænder fra de glade 60´er til den dag i dag, hvor også det ældre publikum tilgodeser moderne musik.

Henrik er voksen DJ og spiller til de gode traditionelle fester, så som: Fødseldage, Bryllupper, Firmafester, Julefrokoster m.v.
Skal det være mere uformelt, så specialiserer han sig også i Temafester som Oktoberfest og Afterski, som er blevet meget populært i Danmark.

Som barn er Henrik født i Tyskland og taler sproget flydende. Han giver som den eneste DJ i Danmark, et troværdig og autentisk show, med masser af sang, underholdning og tysk musik, som man kender fra Oktoberfesten i München eller ski hytten i Tirol - en oplevelse som er perfekt til privatfesten eller hvis din virksomhed skal holde fest!

Henrik spiller i hele kongeriget og medbringer egen udstyr.

Kontakt ham allerede i dag og få et uforpligtende tilbud til din kommende fest!
Læs hvad andre kunder har sagt om os (10)
Mette Nordenbæk (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: September 08 2017

Vi er på Dafolo mere end tilfredse med DJ HEINI. Han leverede, det vi håbede på at få, til fulde og alle havde en rigtig god oplevelse af ham til festen :-) Han kom til tiden, satte tingene op og var klar da gæsterne kom. Showet foregik på flydende tysk og dette gjorde det meget autentisk. Han tilpassede musikken løbende undervejs efter ønsker fra gæsterne og bidrog med sjove indslag der gjorde festen ekstra god.

Mette Eskildsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 26 2017

Vi havde booket Henrik som DJ til vores bryllup, hvor han skulle spille op til dans efter maden. Efter en behagelig samtale med Henrik inden den store dag, følte vi os trygge ved, at Henrik ville matche vores ønsker og festtype. På selve aftenen levede Henrik fuldt op til alle forventninger og skabte den fest, som vi ønskede. Hans gode personlighed og festhumør gjorde kun aftenen/natten endnu bedre.

Henrik Toft (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juli 01 2017

Super god dj til oktober fest

Catrin (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 10 2017

Når man vælger Henrik til dj får man ikke bare musik, men man får en kæmpe oplevelse. Hold nu op, hvor var det bare udover alt forventninger. Da vi ikke bor ret lang fra hinanden, tilbyd han at komme ud til en snak. Henrik lytter til ens ønsker og har en super god energi. HAn er på og bruger gerne mikrofonen, til at pifte ens fest lidt op. Under maden spiller han stille og rolig musik, så der er rig mulighed for at snakke sammen. Vi havde en del indslag, så det var så fedt, at han stod for alt hvad der hed musik. Senere blev der spillet op til dans, her blev der spillet alt det musik vi elsker, plus at vores gæster kunne ønske musik. Lys og lys spillede bare. En kæmpe anbefaling til Henrik som bare gjorde det mega godt og havde et kæmpe smil på hele aften😊 Tusind tak for en fantastisk oplevelse👏👏😊

Daniel Jensen (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: Oktober 14 2016

Simpelthen den perfekte musiker til Oktoberfest arrangementer! Vi bestilte Henrik, da vi gerne ville have en autentisk oplevelse - og det fik vi til 5/5! Super autentisk, super musik, samt super underholdning! :-) Vil enhver tid anbefale denne artist til alle andre.

Anette Lassen Jensen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 13 2016

tiltalende og super engageret.

Mie Thomsen (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 01 2018

Super god og imødekommende for vores ønsker og god til at holde gang i vores gæster

Svend Åge Hermansen (4,5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Februar 24 2018

super fed musik. Satte sig ind i min musik smag, og lavede en super playliste. Diskret under middagen,og opmærksom på gæsternes indslag. Kan kun anbefales

Martin Rasmussen (4 /5) Festtype: 30 års fødselsdag | Dato: Juni 30 2018

Helt fra start da jeg snakkede med dj Heini fik jeg en god fornemmelse, da han virkede utrolig professionel når man snakkede med ham. Under hele aftenen var han god til at finde den rette musik og lyd niveau. Kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Merete Gregersen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 15 2013

Utrolig medlevende og festlig person.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”
Repertoire