HITFINGERS
4,7 ud af 5 baseret på  13 anmeldelser | Læs anmeldelser

HITFINGERS

Hjemby: Stevns Pris: 4500-12000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

HITFINGERS, Duo, Middagsmusik, Dansemusik, Popmusik, Festmusik,

HITFINGERS tilbyder levende og særdeles konkurrencedygtig koncert, event, receptions, underholdnings, bryllups, fødseldags, fest, party og dansemusik udført med stor spilleglæde i en meget høj musikalsk kvalitet.

En aften med HITFINGERS, er en aften i selskab med en super professionel og yderst velspillende duo der fra deres brede koncert og dansemusik repertoire, leverer Hit på Hit på Hit.

HITFINGERS er 2 dygtige og top rutinerede guitarister som begge synger og spiller LIVE, til et meget vellydende akkompagnement produceret i eget studie.

HITFINGERS leverer dinnermusik bestående af et flot, alsidigt og internationalt easy listening repertoire spillet i et behageligt lydniveau.

HITFINGERS leverer akkompagnement til festsangene samt (efter aftale) skåle, party og syng-med-sange

HITFINGERS leverer efter middagen et fyldt dansegulv med super vellydende popmusik og store HITs med Kim Larsen, TV-2, Shu-bi-dua, Thomas Helmig, Dodo & The Dodos, Bamse, Rocazino, Sanne Salomonsen, Lars Lilholt, Laid Back, Nice Little Pinquins, Medina, Rasmus Seebach i blandet masser af festlig Grand Prix musik, suppleret fra udlandet med store HITs af The Beatles, Cliff & Shadows, Dave Clark Five, The Searchers, Creedence Clearwater Revival, Mike & The Mechanics, Police, Tom Jones, Chris Rea, John Paul Young, Bee Gees, Michael Jackson, Earth Wind & Fire, Bryan Adams, Dire Straits, Eric Clapton og m.fl..

HITFINGERS mestre det hele med stor musikalitet, imponerende lyd og sidst men ikke mindst, med en synlig og smittende spilleglæde til særdeles konkurrencedygtige priser.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (13)
Søren Holmgaard (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 02 2018

Meget positiv, grundig og professionel kommunikation fra første kontakt, venlig og fleksibel attitude hele vejen også i retning af opfyldelse af særønsker, kom i god tid så der var tid til at få alt til at fungere, dæmpet og passende dinnermusik inklusive godt akkompagnement til festsangene (uden at "blande" sig i øvrigt), meget godt og bredt dansemusik-program der passede til festdeltagerne, og så spiller - og ikke mindst synger - de rigtig godt med en god, fyldig orkesterlyd. Stor ros fra gæsterne også! Vi siger tak -det fås næppe bedre!

Tonni (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: April 01 2017

Et par rutinerede gutter, der forstår alsidighedens milde kunst. Spiller suverænt og er en fornøjelse når de optræder. Tak for et godt arrengement, vi ses Anne-Lise og Tonni

Nick (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 25 2014

I thoroughly recommend HITFINGERS for any reception or party. Niels and Villy are great entertainers: sensitive to the needs of their audience and the rhythm and mood of the party and helping to get everyone dancing and in great sprits, so uniting people across generations and in our party - two different cultures. HITFINGERS have professional equipment and lighting, and their attentive approach to making arrangements for the booking meant that everything could be sorted out quickly and in advance - so there was one less thing for me to worry about in the week leading up to our event!

Leif Christophersen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 08 2014

HITFINGERS leverede til kryds og bollle, dejligt at høre så rutinerede musikere, der samtidigt var med til at skabe en virkelig god fest, hvor alle gæster ligeledes var begejstrede over musikken. Stort tak til begge.

Klaus Kristensen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 08 2014

Super god musik

anni sørensen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 05 2014

De kom i god tid og var gode til at spille det musik som vi ville høre. Vi var rigtig glade for vi valgte Hitfingers, pengene var rigtig godt givet ud. De lavede et godt nummer med min mand, hvor han var oppe og spille på plastic guitar. Man kan se den på youtube, hvis man søger på Henning på plastic guitar. Det var alletiders. Hvis vi nogensinde skal have levende musik igen, vælger vi Hitfingers og det ved jeg også at de fleste af vores gæster vil. Vi har givet dem 5 stjerner for det fortjener de.

Jan Stjerne (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: April 12 2014

Hitfingers er professionelle. Lydstyrken var tilpasset så man kunne tale sammen og de forstod at sammensætte melodierne efter de personer som var med til festen. Musikken var meget varieret og spredte sig fra 1960 til i dag.God dansemusik. Alle mine gæster roste dem. At der så også var humør og humor med, var bare ekstra krydderi. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger til andre der ønsker god musik til deres fest. Med venlig hilsen. Lisbeth & Jan Stjerne

Jakob hansen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 07 2013

Rigtig prof dinner og fest musik. Musikken rigtig godt tilpasset under middagen så musikken tog ikke fokus, samtidig med at man kunne følge med i klassikkerne. Danse musikken var en blanding af nyt og gammelt, hvor de præsterede at holde dansegulvet fyldt under hele festen. Rigtig god præsentation som varmt kan anbefales. TAK.

Lene og Kim foged Nielsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 13 2013

Fantastisk musik. Disse 2 skønne musikere spiller fuldstændig outstanding. De kom i god tid, havde helt styr på vores musiksmag og ønsker. De spiller alt - simpelthen. De var så gode, at dansegulvet ikke var ledigt, på noget tidspunkt og at gæsterne insisterede på, de skulle spille en time ekstra. Under middagen var musikken dæmpet og afpasset super professionelt. HITFINGERS var helt klart med til at gøre vores sølvbryllupsfest til en fest helt i særklasse. Kim og Lene, Viborg

Charlotte Bornebusch (4,5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 03 2014

Hitfingers spillede til vores sølvbryllup og det var meget vellykket. De spiller rigtig godt og er gode til at løfte og støtte festen, både under middagen og den efterfølgende dans, uden at være dominerende. De er venlige og imødekommende, overholder alle aftaler og følger op med en god kommunikation op til festen og efter festen. De kan varmt anbefales.

Anne Holm (4 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juli 12 2014

Et helt igennem godt og gennemført musikarrangement. Musikerne kom i god tid, så der var tid til diverse aftaler. Fin dinermusik og god dansemusik. Gæsterne har givet positive tilbagemeldinger.

A/B Helenesminde (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 17 2013

Alle tiders! Vi er SÅ tilfredse. Hitfingers var gode til hele tiden at følge op på aftalen og meddele hvornår de ville komme og de var der præcis til tiden. Stor lyd fra to mennesker. Det var fantastisk godt lydstyring.Godt humør, de forstod at lodde stemningen og byggede videre på den med både nye og gode gamle melodier. Absolut anbefalelsesværdig. Vi vil helt sikkert benytte de glade gutter igen. Tak for en dejlig aften.

Tina Hessellund (4 /5) Festtype: Firmafest | Dato: April 13 2013

Kan varmt anbefales.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
HITFINGERS (miks af dansemusik)