123festmusik.dk
123festmusik.dk
Hits4U

Hits4U

  4,9 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser

Hjemby: Holbæk

Pris: Fra kr. 12.500 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

FEST, FARVER OG LIVE MUSIK ... i særklasse!!

Scenen er sat..... musikken og et fantastisk lysinferno begynder..... festen går for alvor i gang!

Ingen kan sidde stille..... alle vil ud på dansegulvet og feste. Der danses og synges med fra start til slut.

I front på scenen står et par suverænt dygtige vokaler... én sangerinde & én sanger..... og sammen med fire super rutinerede drengerøve på keys, guitar, bas og trommer udgør de Hits4U, som med stor overbevisning leverer masser af de aller bedste danske og internationale hits gennem de sidste 5 årtier. Dansegulvet er fyldt til bristepunktet..... bla. til toner af Aqua, Chaka Khan, Kim Wilde, Danser med Drenge, Johnny De Luxe, Christina Aquilera, Phil Collins, Thomas Helmig, Dodo & The Dodos, Sanne/Sneakers, Tøsedrengene, Joe Cocker, Level 42, One Two, Eurythimics, Christopher, Bruno Mars, Michael Jackson, Bryan Adams, Halberg-Larsen, Donna Summer, Laid Back, Ray Dee Ohh, Prince, Carpark North, Whitney Houston, Toto, DAD, Volbeat og mange mange flere.

Hits4U spiller og har spillet alle typer arrangementer lige fra mindre private fester (har fx spillet til Sølvbryllup for kun 22 gæster) til større firmafester, halfester, byfester, havnefester, festivaler etc. med flere tusinde gæster... og uanset hvem vi står overfor tilpasser vi os og leverer det I ønsker……. det er jeres dag og jeres fest.

Hits4U tilbyder også professionel dinner-musik.

Vores navn lyver simpelthen ikke - vi spiller rigtig mange Hits4U :-) og vi går ikke på kompromis med kvaliteten!

Hits4U er ganske enkelt FEST, FARVER OG LIVE MUSIK i særklasse!!


Hits4U er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Hits4U

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Fascination
Alphabeat
Woodoo
Sneakers
Hjertet Ser
Karen Busck / Erann DD
Jeg ta´r imod
Thomas Helmig
All Right Now
Free (Christ.Aguil.vers.)
Læs hvad andre kunder har sagt om os (23) Tilbage til toppen
Bryllup
Solveig Irene Jensen
Festtype: Bryllup
Dato: Oktober 06 2018

Anmeldelser   (5/5)

Kommunikation mellem artist HITs4U og os har været formidabelt. Artist har været hurtig til at vende tilbage såvel skriftligt som telefonisk mht. opklarende spørsmål og detaljer i kontraktfasen, så vi kunne få stablet det arrangement på benene, som vi kunne tænke os til vores fest. Hele vejen igennem har vi følt os trygge ved Hits4U. Samarbejde og kommunikation mellem artist HITs4U og hotel vedr. ankomsttidspunkt tilpasset middagens afslutning og opstilling var ligeledes formiddabelt. Artist kom til aftalt tid og var veloplagt til at sætte gang i dansegulvet startende med brudevalsen. Fik herefter lynhurtigt tilpasset sig os og vores gæsters dansesmag, så der hele vejen igennem var gang i dansegulvet. De to vokalister var superdygtige og var selv med ude på dansegulvet og sang med mikrofon blandt gæsterne. Et ekstra pift til festen. Dejligt at der også var overskud til at give ekstra numre, så vi og gæsterne stille og roligt kunne indstille os på at nogle dejlige timer med fuldt knald på var ved at få en ende. Rigtig mange af gæsterne har også efterfølgende givet udtryk for, at det var for vildt et band og hvor vi dog havde fundet dem:-)
Fødselsdag
Steffen Jensen
Festtype: Fødselsdag
Dato: Februar 03 2018

Anmeldelser   (5/5)

Alt fungerede perfekt, lige fra kontraktindgående og forberedelse til afviklingen. Hits4U kom i god tid og stillede deres fine og velfungerende lyd- og lydudstyr op, så alt var klar i god tid inden det aftalte tidspunkt. Da middagen trak lidt ud, var de yderst fleksible og tilpassede deres sæt, så det hele gik op. Musikken - båden den instrumentale og sen vokale - var fantastisk og meget fint tilpasset selskabet. Alle - lige fra de over 80-årlige til dem i 20’erne var begejstrede for musikvalget og udførelsen. Og så var lydniveauet perfekt, så de, der de ikke dansede hele tiden, også kunne tale sammen. Jeg kan varmt anbefale Hits4U.
Julefrokost
Anna Huge-Christensen
Festtype: Julefrokost
Dato: December 15 2017

Anmeldelser   (5/5)

Selvfølgelig skal de have 5 stjerner - alt virkede bare. Hyggede sig med opstilling fra kl. 14 om eftermiddagen, var så lige hjemme et partimer inden de skulle spille op kl. 21. Spillede musik som var fantastisk at danse til og som der kunne synge med på. Jeg tror ikke at dansegulvet på noget tidspunkt stod tomt, det fortæller også at musikvalget var helt perfekt. Det var andet år vi havde jer til at spille og hvem ved hvad der skal ske til næste år. Tak for perfekt musik.
Julefrokost
Dorthe Sinikka
Festtype: Julefrokost
Dato: December 08 2017

Anmeldelser   (5/5)

Et rigtig godt band der kommer i god tid og sætter op. De er meget flexible omkring tidplan for aften og så er de super dygtige til at få folk ud at danse. dette var anden gang de spillede til vores julefrokost og hvis det kan lykkes booker vi dem gerne igen.
Sølvbryllup
Mette & Jan
Festtype: Sølvbryllup
Dato: November 04 2017

Anmeldelser   (5/5)

Helt suverænt band - der i den grad gjorde festen helt fantastisk og dansegulvet var besat af glade gæster fra start til slut. HITS4U mestrer et både stort og bredt repertoire. I den grad en postiv oplevelse og vil klart anbefale jer til andre - vi glæder os til næste fest hvor I leverer musikken :-)
50 års fødselsdag
Henrik Sørensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: August 26 2017

Anmeldelser   (5/5)

Hits4U spillede til min 50 års fødselsdag den 26. august 2017 i et stort telt i vores have. Det var et professionelt forløb lige fra booking, til selve koncerten, og alt forløb godt. Fantastisk dygtigt band med en suveræn god forsanger. De begejstrede både os og vores gæster, og var med til at skabe en fantastisk fest. Vi ville helt sikkert vælge Hits4U igen, og kan uforbeholdent anbefale dem.
Havnefest
Winnie
Festtype: Havnefest
Dato: August 19 2017

Anmeldelser   (5/5)

Alle 190 mennesker var mere end tilfredse..... Hits 4 you forstår virkelig at sætte gang i en fest 🎊🎊🕺💃🕺💃 Håber meget på at vi for fornøjelsen til vores næste rofest 😍 Tak for en mægtig aften 😊
60 års fødselsdag
Christian Saabye
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: Juli 01 2017

Anmeldelser   (5/5)

Venlige og professionelle fra første kontakt / og musikken var i særklasse. Alle var på dansegulvet fra første tone og vi havde en super fest. Kan kun anbefales Christian
Bryllup
Mette Woetmann
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 24 2017

Anmeldelser   (5/5)

Super godt band. Dansegulvet var fyldt i alle 3 sæt😉 Spiller alle de fede numre som vi alle kan synge med på. Alle musikere og sanger er helt i topklasse og meget dygtige. vi havde en fest ikke mindst på grund af hits4you. Kan kun anbefales.👍👍😊
Kobberbryllup
Annette Richter
Festtype: Kobberbryllup
Dato: Juni 17 2017

Anmeldelser   (5/5)

Sikke en oplevelse 😄🎤✌🏻️Fantastisk band 🎶✌🏻️🎉😎 De gjorde vores fest til noget helt særligt 👏🏻👏🏻😊 Vildt dygtige - meget proff - overholder alle aftaler og mere til👍🏻😊kan kun anbefale dem 😊
Firmafest
Henrik Malmgren
Festtype: Firmafest
Dato: Maj 20 2017

Anmeldelser   (5/5)

Superflot festmusik.
Firmafest
Sandra Profitlich
Festtype: Firmafest
Dato: April 28 2017

Anmeldelser   (5/5)

Hits4U leverede en solid fest til vores Kick-off møde i DCC Energi. Et velspillende band - med et godt blandet repertoire. Der var gang i dansegulvet fra start til slut - De kan helt sikkert anbefales til dit næste firma arrangement.
Julefrokost
Anna Huge-Christensen
Festtype: Julefrokost
Dato: December 09 2016

Anmeldelser   (5/5)

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Den første kontakt med at de gerne lige ville komme forbi og se stedet, så de vidste hvordan der så ud - seriøsiteten og det gode humør under opsætning/klargøring, det gode smittende humør på scenen. Spillede alle de numre der bare hører sig til efter min mening. Skønt at sangeren en gang imellem lige tog turen ned igennem publikum. Det er et band jeg klart vil anbefale til andre - og hvem ved hvis jeg får mulighed for det en anden gang, så kan det da også være jeg booker dem igen. Jens som jeg havde den største kontakt med, gjorde det hele rigtig nemt fordi han bare var så nem at snakke med, og havde forståelse for hvis der ikke lige var helt styr på alle detaljer fra min side.
Julefrokost
Konrad Kaminski
Festtype: Julefrokost
Dato: December 02 2016

Anmeldelser   (5/5)

Kære Hits4U 1000 tak for en SUVERÆN oplevelse til vores julefrokost... Jeres optræden var fantastisk, og vi kunne ikke have ønsket et bedre band!! Både musik og lyd var bare i top, super god og meget varieret – jeres optræden var nærværende, engageret og med fuld knald på - total professionelt ud over alle grænser. Alle gæster har rost jer helt vildt…og selv folk der ellers aldrig danser var på dansegulvet indtil flere gange den aften. Helt vildt.... det er en stor kompliment - så der er ORDRE om at det også skal være jer der spiller næste år! Alt fungerede helt perfekt ... også tak for hele jeres fantastiske måde at være på i forbindelse med bookingen og arrangementet..... super professionelt, fleksibilitet, kanon humor og fedt man bare kan læne sig tilbage og være helt tryg .. os i festudvalget er så taknemmelige for jeres måde at være på. Vores bedste anbefalinger er hermed videregivet.
Julefrokost
Dorthe Sinikka
Festtype: Julefrokost
Dato: November 18 2016

Anmeldelser   (5/5)

Vi har haft booket Hits4U til vores julefrokost og vi kan kun anbefale dem. Alt vedr. booking og kommunikation inden festen forløb helt efter planen. Hits4U er også meget hjælpsomme med bla. pausemusik under vores julefokost og stillede deres udstyr til rådighed for anden artist. Musikken var god og varieret og de var gode til at fange pulikum. Hit4U havde et stort reportoire der ramte plet i vores firma. Igen vi kan kun anbefale dem.
50 års fødselsdag
Lise Jonasen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: August 13 2016

Anmeldelser   (5/5)

Det var en helt fantastisk aften, dejlig musik, dygtige musikere og fuldt dansegulv fra start til slut. Søde og velforberedte, nem kommunikation både før og under festen. Jeg er bare 100% tilfreds og begejstret!!
Bryllup
Rikke
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 16 2016

Anmeldelser   (5/5)

FANTASTISK band. De skabte en fest på få minutter, alle var ude og danse og stemningen var helt i top. Gode sangere, gode musikere, gode sange. Jeg kan ikke vente med at booke dem igen!
Sommerfest
Niller NIelsen
Festtype: Sommerfest
Dato: Juni 11 2016

Anmeldelser   (5/5)

HITS4U spillede til Ugerløse IF's sommerfest 2016. De var med til at skabe en fed stemning! Rigtig rigtig god lyd og både sangere og musikere var topprofessionelle. Alle aftaler - fra første kontakt, planlægning og aftale om opsætning mv har været helt upåklagelige.
50 års fødselsdag
Annemarie Klæsøe
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Maj 21 2016

Anmeldelser   (5/5)

Vi kan kun anbefale HITS4U. De spillede til vores 2x50 års fødselsdag, og alle var vilde med dem, og der blev danset igennem og sunget med. De var med til at skabe en fed stemning! Rigtig rigtig god lyd og kvalitet, både sangere og musikere var topprofessionelle. Derudover var alle i bandet imødekommende, humoristiske, ligetil og professionelle. Alle aftaler - fra første kontakt, planlægning og aftale om opsætning mv har været helt upåklagelige. Tusind tak!
Fødselsdag
Dorthe Christiansen
Festtype: Fødselsdag
Dato: Oktober 24 2015

Anmeldelser   (5/5)

Tusinde tak for at i gjorde vores fest til noget helt unikt..Vi lå i alders gruppen fra 2 til 80 år...Alle og jeg mener ALLE var på dansegulvet..... selv tante møge og de seje drenge...Vi glemte helt kaffen..I er simpelthen for fede!!!!
Bryllup
Trine Hovmand
Festtype: Bryllup
Dato: Oktober 14 2017

Anmeldelser   (4/5)

Hits4u spillede til vores bryllup i oktober. Christian spillede helt fantastisk under maden, fint og neutralt, så gæsterne kunne snakke sammen. Yderligere spillede han til et par af gæsternes hjemmestrikkede viser :) Bandet leverede super god musik, på trods af at måtte vente over en time inden de kunne gå på! :) Satte godt gang i festen - tak for en dejlig aften! Mvh Martin og Trine
50 års fødselsdag
Torben Sørensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Juni 10 2017

Anmeldelser   (4/5)

Til alle interesserede. Et vel af mange gode numrer og et godt band, var med til og give os en rigtig god aften. tak for det.
50 års fødselsdag
Trine
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Juni 04 2016

Anmeldelser   (4/5)

God stemning, god musik, styr på aftaler. Vi fik en meget positiv feedback fra vores gæster. Vi er super glade for, at vi valgte Hits4U til vores fødselsdagsfest, de kunne få folk på dansegulvet.
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Hits4U

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Hits4U
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Bryllupsbands
Hits4U er certificeret i kategorien::Bryllupsbands

Hits4U leverer den ubetinget bedste musik til jeres bryllupsfest! Den vigtigeste dag i Jeres liv - her må I ikke gå på kompromis. 25 % husker talerne - 50 % husker maden - MEN 100 % husker musikken. Levende musik skaber levende mennesker og fester

Bands til firmafester
Hits4U er certificeret i kategorien::Bands til firmafester

Hits4U er det ultimative band til firmafesten!Vi leverer FEST FARVER OG LIVE MUSIK! Dansegulvet fyldes når musikken starter - lys og røg gør det festligt. Ingen vil nogensinde glemme denne firmafest når vi spiller en masse af de aller bedste Hits4U!

Partybands
Hits4U er certificeret i kategorien::Partybands

Hits4U er det ultimative partyband! Scenen er sat... fantastisk lys, røg og musik begynder..... Hits4U fylder dansegulvet til bristepunktet og efterlader en masse super glade gæster med ømme ben. Vi garanterer jer en helt fantastisk fest med Hits4U!

Coverbands
Hits4U er certificeret i kategorien::Coverbands

Hits4U er et suværent coverband, som spiller de største og bedste hits og som får dig til at synge og danse i en grad du ikke selv vidste du kunne. Vil du være sikker på en super fest med covermusik præcis som du kender det, så er det lige Hits4U!