Hits4U
4,9 ud af 5 baseret på  29 anmeldelser | Læs anmeldelser

Hits4U

Hjemby: Holbæk Pris: Fra kr. 12.500 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

FEST, FARVER OG LIVE MUSIK ... i særklasse!!

Hits4U spiller ikke blot til festen….. Hits4U ER festen.....

Hits4U er en musikalsk fest præsenteret af 6 super dygtige, rutinerede og engagerede musikere, som alle har mange års erfaring i musikverdenen.

Hits4U leverer den fedeste musik og de største hits til festen, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten – der bliver spillet kæmpe hits og flere af de helt store klassikere lige fra slut 70´erne og frem til i dag. Musikken bliver leveret med masser af energi, spilleglæde og super godt humør. Festen rykker langt ud over scenekanten og kan mærkes helt nede bagerst - repertoiret er bredt, så der kan med garanti danses og synges med på en parade af ørehængere fra de største danske og udenlandske kunstnere.

Der er garanti for fest, farver og live musik…. og der bliver spillet masser af Hits4U.

…og da festen ikke kan laves om, er det vigtigt med det helt rigtige band til oplevelsen!

Hits4U er ganske enkelt FEST, FARVER OG LIVE MUSIK i særklasse!!


Læs hvad andre kunder har sagt om os af Hits4U (29)

Arne Raunsbæk (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 07 2018

Super godt band, der er meget fleksible og utrolig dejlige mennesker. Vi har nu haft dem 3 år i træk til vores julefrokost og de har været et hit hver gang. kan kun give dem mine varmest anbefalinger.

Michella Maagesø (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 23 2018

Super godt musik de leverer, og god kommunikation hele vejen igennem. Hits4u spillede til vores julefrokost og folk dansede og var vilde. De sætter gang i festen !.kunderne har efter endt aften, kun rost bandet. Artisterne kommer før og til tiden. De tilpasser musikken efter publikum. Spørger man om de evt kunne snige et spicielt nr ind, er dette heller ikke noget problem. Så er man til fest og farver kan jeg klart anbefale dette band. Michella DMXlight.

Annemette/Holbæk LMK (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: November 10 2018

Løbeklubbens årlige klubfest blev et brag af en fest, med god hjælp fra Hits4U, som bare gav den gas på senen. De formåede at tilpasse repetoire og lydniveau så fint i forhold til festdeltagernes aktuelle alder, ønsker og behov. Kan kun give den bedste anbefaling, hvis man står for at skulle arrangere sit livs fest.

Klaus Gyldenkærne (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: November 03 2018

Fantastik og fremragende danse musik i top klasse 👍👍

Michael Frandsen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 27 2018

De leverede et fantastisk godt show! Her er der tale om et band med et virkelig bredt repertoire.

Lotte (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Oktober 20 2018

Alting klappede til vores sølvbryllups fest d. 20/10-18 Bandede kontaktede selv feststedet og fik aftalt om møde tidspunkt og de forhold de skulle spille unde. Jeg fik en sms så jeg kunne slappe af på det punkt. De kom til tiden og de samlede deres "gier" satte alt op imens vi fik kaffe. Fra første nummer var der godt gang i bandet, de fandt hurtigt ud af hvilke melodier der passede til vores selvskab, og indimellem, gik på skift, både sanger og gitarist, ud på dansegulvet og fik dermed endnu mere gang i folk. Vi må sige at de både spiller og synger fantastisk, og deres udstyr er i orden. De så glade ud, det så bestemt ud som om de nød at spille for os. Det allerbedste er at vores gæster roste dem og dansede fødderne ømme.

Solveig Irene Jensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Oktober 06 2018

Kommunikation mellem artist HITs4U og os har været formidabelt. Artist har været hurtig til at vende tilbage såvel skriftligt som telefonisk mht. opklarende spørsmål og detaljer i kontraktfasen, så vi kunne få stablet det arrangement på benene, som vi kunne tænke os til vores fest. Hele vejen igennem har vi følt os trygge ved Hits4U. Samarbejde og kommunikation mellem artist HITs4U og hotel vedr. ankomsttidspunkt tilpasset middagens afslutning og opstilling var ligeledes formiddabelt. Artist kom til aftalt tid og var veloplagt til at sætte gang i dansegulvet startende med brudevalsen. Fik herefter lynhurtigt tilpasset sig os og vores gæsters dansesmag, så der hele vejen igennem var gang i dansegulvet. De to vokalister var superdygtige og var selv med ude på dansegulvet og sang med mikrofon blandt gæsterne. Et ekstra pift til festen. Dejligt at der også var overskud til at give ekstra numre, så vi og gæsterne stille og roligt kunne indstille os på at nogle dejlige timer med fuldt knald på var ved at få en ende. Rigtig mange af gæsterne har også efterfølgende givet udtryk for, at det var for vildt et band og hvor vi dog havde fundet dem:-)

Steffen Jensen (5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Februar 03 2018

Alt fungerede perfekt, lige fra kontraktindgående og forberedelse til afviklingen. Hits4U kom i god tid og stillede deres fine og velfungerende lyd- og lydudstyr op, så alt var klar i god tid inden det aftalte tidspunkt. Da middagen trak lidt ud, var de yderst fleksible og tilpassede deres sæt, så det hele gik op. Musikken - båden den instrumentale og sen vokale - var fantastisk og meget fint tilpasset selskabet. Alle - lige fra de over 80-årlige til dem i 20’erne var begejstrede for musikvalget og udførelsen. Og så var lydniveauet perfekt, så de, der de ikke dansede hele tiden, også kunne tale sammen. Jeg kan varmt anbefale Hits4U.

Anna Huge-Christensen (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 15 2017

Selvfølgelig skal de have 5 stjerner - alt virkede bare. Hyggede sig med opstilling fra kl. 14 om eftermiddagen, var så lige hjemme et partimer inden de skulle spille op kl. 21. Spillede musik som var fantastisk at danse til og som der kunne synge med på. Jeg tror ikke at dansegulvet på noget tidspunkt stod tomt, det fortæller også at musikvalget var helt perfekt. Det var andet år vi havde jer til at spille og hvem ved hvad der skal ske til næste år. Tak for perfekt musik.

Dorthe Sinikka (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 08 2017

Et rigtig godt band der kommer i god tid og sætter op. De er meget flexible omkring tidplan for aften og så er de super dygtige til at få folk ud at danse. dette var anden gang de spillede til vores julefrokost og hvis det kan lykkes booker vi dem gerne igen.

Mette & Jan (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: November 04 2017

Helt suverænt band - der i den grad gjorde festen helt fantastisk og dansegulvet var besat af glade gæster fra start til slut. HITS4U mestrer et både stort og bredt repertoire. I den grad en postiv oplevelse og vil klart anbefale jer til andre - vi glæder os til næste fest hvor I leverer musikken :-)

Henrik Sørensen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: August 26 2017

Hits4U spillede til min 50 års fødselsdag den 26. august 2017 i et stort telt i vores have. Det var et professionelt forløb lige fra booking, til selve koncerten, og alt forløb godt. Fantastisk dygtigt band med en suveræn god forsanger. De begejstrede både os og vores gæster, og var med til at skabe en fantastisk fest. Vi ville helt sikkert vælge Hits4U igen, og kan uforbeholdent anbefale dem.

Winnie (5 /5) Festtype: Havnefest | Dato: August 19 2017

Alle 190 mennesker var mere end tilfredse..... Hits 4 you forstår virkelig at sætte gang i en fest 🎊🎊🕺💃🕺💃 Håber meget på at vi for fornøjelsen til vores næste rofest 😍 Tak for en mægtig aften 😊

Christian Saabye (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juli 01 2017

Venlige og professionelle fra første kontakt / og musikken var i særklasse. Alle var på dansegulvet fra første tone og vi havde en super fest. Kan kun anbefales Christian

Mette Woetmann (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 24 2017

Super godt band. Dansegulvet var fyldt i alle 3 sæt😉 Spiller alle de fede numre som vi alle kan synge med på. Alle musikere og sanger er helt i topklasse og meget dygtige. vi havde en fest ikke mindst på grund af hits4you. Kan kun anbefales.👍👍😊

Annette Richter (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Juni 17 2017

Sikke en oplevelse 😄🎤✌🏻️Fantastisk band 🎶✌🏻️🎉😎 De gjorde vores fest til noget helt særligt 👏🏻👏🏻😊 Vildt dygtige - meget proff - overholder alle aftaler og mere til👍🏻😊kan kun anbefale dem 😊

Henrik Malmgren (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: Maj 20 2017

Superflot festmusik.

Sandra Profitlich (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: April 28 2017

Hits4U leverede en solid fest til vores Kick-off møde i DCC Energi. Et velspillende band - med et godt blandet repertoire. Der var gang i dansegulvet fra start til slut - De kan helt sikkert anbefales til dit næste firma arrangement.

Anna Huge-Christensen (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 09 2016

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Den første kontakt med at de gerne lige ville komme forbi og se stedet, så de vidste hvordan der så ud - seriøsiteten og det gode humør under opsætning/klargøring, det gode smittende humør på scenen. Spillede alle de numre der bare hører sig til efter min mening. Skønt at sangeren en gang imellem lige tog turen ned igennem publikum. Det er et band jeg klart vil anbefale til andre - og hvem ved hvis jeg får mulighed for det en anden gang, så kan det da også være jeg booker dem igen. Jens som jeg havde den største kontakt med, gjorde det hele rigtig nemt fordi han bare var så nem at snakke med, og havde forståelse for hvis der ikke lige var helt styr på alle detaljer fra min side.

Konrad Kaminski (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 02 2016

Kære Hits4U 1000 tak for en SUVERÆN oplevelse til vores julefrokost... Jeres optræden var fantastisk, og vi kunne ikke have ønsket et bedre band!! Både musik og lyd var bare i top, super god og meget varieret – jeres optræden var nærværende, engageret og med fuld knald på - total professionelt ud over alle grænser. Alle gæster har rost jer helt vildt…og selv folk der ellers aldrig danser var på dansegulvet indtil flere gange den aften. Helt vildt.... det er en stor kompliment - så der er ORDRE om at det også skal være jer der spiller næste år! Alt fungerede helt perfekt ... også tak for hele jeres fantastiske måde at være på i forbindelse med bookingen og arrangementet..... super professionelt, fleksibilitet, kanon humor og fedt man bare kan læne sig tilbage og være helt tryg .. os i festudvalget er så taknemmelige for jeres måde at være på. Vores bedste anbefalinger er hermed videregivet.

Dorthe Sinikka (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 18 2016

Vi har haft booket Hits4U til vores julefrokost og vi kan kun anbefale dem. Alt vedr. booking og kommunikation inden festen forløb helt efter planen. Hits4U er også meget hjælpsomme med bla. pausemusik under vores julefokost og stillede deres udstyr til rådighed for anden artist. Musikken var god og varieret og de var gode til at fange pulikum. Hit4U havde et stort reportoire der ramte plet i vores firma. Igen vi kan kun anbefale dem.

Lise Jonasen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: August 13 2016

Det var en helt fantastisk aften, dejlig musik, dygtige musikere og fuldt dansegulv fra start til slut. Søde og velforberedte, nem kommunikation både før og under festen. Jeg er bare 100% tilfreds og begejstret!!

Rikke (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 16 2016

FANTASTISK band. De skabte en fest på få minutter, alle var ude og danse og stemningen var helt i top. Gode sangere, gode musikere, gode sange. Jeg kan ikke vente med at booke dem igen!

Niller NIelsen (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: Juni 11 2016

HITS4U spillede til Ugerløse IF's sommerfest 2016. De var med til at skabe en fed stemning! Rigtig rigtig god lyd og både sangere og musikere var topprofessionelle. Alle aftaler - fra første kontakt, planlægning og aftale om opsætning mv har været helt upåklagelige.

Annemarie Klæsøe (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Maj 21 2016

Vi kan kun anbefale HITS4U. De spillede til vores 2x50 års fødselsdag, og alle var vilde med dem, og der blev danset igennem og sunget med. De var med til at skabe en fed stemning! Rigtig rigtig god lyd og kvalitet, både sangere og musikere var topprofessionelle. Derudover var alle i bandet imødekommende, humoristiske, ligetil og professionelle. Alle aftaler - fra første kontakt, planlægning og aftale om opsætning mv har været helt upåklagelige. Tusind tak!

Dorthe Christiansen (5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Oktober 24 2015

Tusinde tak for at i gjorde vores fest til noget helt unikt..Vi lå i alders gruppen fra 2 til 80 år...Alle og jeg mener ALLE var på dansegulvet..... selv tante møge og de seje drenge...Vi glemte helt kaffen..I er simpelthen for fede!!!!

Trine Hovmand (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Oktober 14 2017

Hits4u spillede til vores bryllup i oktober. Christian spillede helt fantastisk under maden, fint og neutralt, så gæsterne kunne snakke sammen. Yderligere spillede han til et par af gæsternes hjemmestrikkede viser :) Bandet leverede super god musik, på trods af at måtte vente over en time inden de kunne gå på! :) Satte godt gang i festen - tak for en dejlig aften! Mvh Martin og Trine

Torben Sørensen (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juni 10 2017

Til alle interesserede. Et vel af mange gode numrer og et godt band, var med til og give os en rigtig god aften. tak for det.

Trine (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juni 04 2016

God stemning, god musik, styr på aftaler. Vi fik en meget positiv feedback fra vores gæster. Vi er super glade for, at vi valgte Hits4U til vores fødselsdagsfest, de kunne få folk på dansegulvet.

Kontakt Hits4U

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Hjertet Ser (Karen Busck / Erann DD)
Fascination (Alphabeat)
Need You Now (Lady Antebellum)
Jeg ta´r imod (Thomas Helmig)
All Right Now (Free (Christ.Aguil.vers.))