Annette Trollegaard Lorentzen
5.0 / 5 baseret på  6 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Annette Trollegaard Lorentzen

Hjemby: Tilst Pris: Kr. 4.000 - 14.000
Svarprocent: 85% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 11

Hitshake spiller kendte hits til alle slags fester. Fra duo til større band.

Hit'Shake spiller til alle fester, lige fra firmafester, receptioner, studenterfester, bryllupper til julefrokoster. De er kendt for deres fede grooves og total fest på scenen og energi i top.

Bandets frontpersoner består af Annette Trollegaard Lorentzen på sang og Peter Nielsen på guitar og sang. Resten af bandet består af faste professionelle musikere, og der kan hyres lige fra 2 til 12 musikere. Så det passer til netop din fest. Hit'Shake spiller gerne dinner musik som duo, hvor instrumenteringen er guitar og klaver med og uden sang.

Repertoiret er kendte hits fra 70'erne til de nyeste hits. Vi synger også gerne små indslag i kirken til dit bryllup eller til din fødselsdag, hvor du kan vælge en helt speciel sang, der betyder meget for dig.

Annette og Peter har deltaget i Scenen af din på TV2 i to live shows, og Annette i Allstars, hvor hendes kor i 2009 vandt med Flemming Bamse Jørgensen i front.

Hit'Shake tilbyder Live karaoke, hvor dine gæster kan komme op på scenen, og fyre den af som sanger, sammen med Hit'Shake!

Annette og Peter kan også tilbyde deres originale musik med Soulful Injection, som har spillet mange koncerter i Danmark, Tyskland og England, bl.a. i Tivoli Friheden i Århus, som opvarmning for Dodo and the Dodos, Danser med Drenge og Østkyst Hustlers.

Se vores super gode anmeldelser her på siden.


Anmeldelser af Annette Trollegaard Lorentzen

Tabitha Bundgaard
Sommerfest  -  Juli 08 2017
Herligt band med super energi
Poul Erik Winther
Anden fest  -  Juni 17 2017
God forhåndssamtale ang ønsket musik til festen - alt fungerede 3 x 50 minutter med fyldt dansegulv - lige hvad vi havde drømt om - tak herfra skal lyde👍
Louise Braae
Firmafest  -  September 24 2016
Leder I efter et professionelt band, der formår at sætte gang i festen med god lyd, dygtige vokaler og god stemning? - Så er Hit'Shake det rette valg. Deres opgave var at spille dansemusik til en firmafest med gæster mellem 25-60 år, og de ramte plet med deres band og forsangerinde. Da forespørgsken var sendt ud, tog Hit'Shake hurtigt kontakt med uddybende information om bandet og dets muligheder, var meget lige til at koordinere med frem til arrangementet og til en rigtig god pris. På aftenen mødte de helt som aftalt med lyd og lys, der gav lidt ekstra til festen og dansegulvet. De var hurtige til at stille op og gennemføre lydprøve - og forsangerinde Annette Trollegaards vokal var prikken over i'et og helt som forventet fra deres videoer og lydklip. Klart anbefalelsesværdige!
Carina
Bryllup  -  August 20 2016
Søde, venlige, festlige, flexible, forberedte og ligetil. Skabte en fantastisk stemning og sang og spillede super godt👍👍👍.
Hans Vedel
Bryllup  -  August 06 2016
Vi havde hyret 5 mands bandet Hitshake til at komme og spille til vores bryllup, de skulle sætte gang i dansegulvet efter middagen, det klarede de i fin stil hvor dansegulvet var i gang hele tiden. I deres sceneopsætning havde de også lysudstyr med der fik sat den rette stemning. Deres musik var godt dansemusik som både unge og gamle kunne være med på. Vi havde en god oplevelse med bandet, og de levede fuldt op til vores forventninger, og vores gæster havde også kun rosende ord. Vi var glade for at vi valgte Hitshake til at spille til vores bryllup, og vil klart anbefale dem.
Louise Cordes Jeppesen
Bryllup  -  Juni 04 2016
Vi havde booket Annette og Peter til at spille dinner musik under vores bryllupsmiddag samt partybandet Hitshake til at spille op til dans efterfølgende. Fra start var Annette meget professionel og tillidsvækkende, hvilket gjorde at vi hurtigt følte os meget trygge ved vores valg af kunstenere. Jeg efterspurgte en bestemt sang, som jeg ønskede skulle afrunde min tale til min brudgom - dette gjorde hun utrolig flot! På selve dagen kom Annette og Peter ud og hilste på os, hvilket gjorde et rigtig godt indtryk. De var så glade og imødekommende hele dagen/aftenen,. Selve vokalerne og musikken er blevet rost af samtlige af vores gæster. Annettes udstråling, sangstemme og charme er ikke til at tage fejl af! Vi er meget tilfredse og glade for at have haft Annette/Hitshake til at spille til vores bryllup - det fuldendte en perfekt dag. Der er ringen tvivl om, at hvis vi skal bruge musik til en anden fest i fremtiden vil valget falde på Annette/Hitshake igen!

Kontakt Annette Trollegaard Lorentzen

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

We are family (Sister Sledge )
Ain't no mountain high enough (Marvin Gaye & Tammi Tarre)
Hot Stuff (Donna Summer)
I close my eyes and think of you (Zshirly/Daniel)
Something to talk about (Ronnie Raitt )
So what (Pink)
Blame it on the boogie (Jackson 5)
Moves like Jagger (Maroon 5)
I will survive (Gloria Gainor)
Sex on fire (Kings of Leon)
What's up (4 non blonds)
Rolling in the deep (Adele)
10.000 nights of thunder (Alphabeat)
I told you so (Christoffer)
Vågner i natten (Dodo and the Dodos)
Hjertet ser (Karen Busck)
Kom tilbage nu (Danseorkesteret)
Den jeg elsker (Thomas Helmig/Søs Fenger)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her