HITSHOPPEN
4.9 / 5 baseret på  9 anmeldelser (Læs anmeldelser)

HITSHOPPEN

Hjemby: Svendborg Pris: 6000 - 15000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 30

140 HITS - VÆLG SELV! Bryllup, fødselsdag, firmafest m.m - tilbyder også dinnermusik

HIT * SHOPPEN giver dig en unik mulighed for at ”shoppe” hits til din fest, så du er sikker på, at vi spiller netop dine yndlingshits.

Du vælger ganske simpelt fra en liste på 140 hits, som vi har kategoriseret, så du nemt kan finde rundt.

Vi tilbyder også pianomusik under middagen (pianomusik, 1 musiker).

HIT * SHOPPEN er en DUO med to professionelle musikere, der har en flot karriere bag sig. Begge har optråt med kendte kunstnere som Tøsedrengene, Rasmus Walther, Zididada, Søren Huss, Stig Rossen, Clemens og mange flere. Nu har de dannet HIT * SHOPPEN for at sikre den højeste kvalitet af dansemusik leveret af en DUO.

Intet er overladt til tilfældighederne med HIT * SHOPPEN!
Derfor tør vi også godt lade vores kunder bestemme repertoiret til festen.


Anmeldelser af HITSHOPPEN

60 års fødselsdag  - 
Vi fejrede 60 års fødselsdag på Vester Skerninge Kro. Louise og Anders fra Hitshoppen stod for musikken. Anders spillede fantastisk under middagen. Dejlig, fint afstemt musik som alle nød. Efter middagen kom Louise og sammen spillede de op til et brag af en fest, hvor stort set alle var på dansegulvet nonstop mens de spillede. De har evnen til at "læse deres publikum" og spille lige det der er behov for. Og de har en glæde, energi og sødme i deres samspil, som i den grad smitter. Fem stjerner til Hitshoppen og de varmeste anbefalinger herfra. Anne-Mette og Bent
Sølvbryllup  - 
De var fantastiske. Helt klart 5 stjerner til dem. Rikke og Jens
70 års fødselsdag  - 
Alt forløb efter planen, de var supergode.
Sølvbryllup  - 
Hitshoppen spillede til vores sølvbryllup den 28/9-19 De gjorde det bare så godt. Anders spillede alene under middagen, dejlig musik - senere da der skulle danses kom Louise på banen med sin flotte stemme, vi havde på forhånd valgt en del melodier ud fra deres lister og resten sammensatte de selv, det blev en kanon aften både for børn og voksne Vi kan varmt anbefale HITSHOPPEN Med venlig hilsen Jytte og Peter Simonsen
Julefrokost  - 
Anders og Luise er er rutineret og dygtige musikere, som præcis ved hvad der skal til for at skabe en god fest. Vi arrangerede dem til en julefrokost, hvor der var stor aldersspredning, men på baggrund af deres store repertoire, erfaring og deres sublime fornemmelse for festen sørgede de for, at dansegulvet var fyldt fra start til slut. Hitshoppen får de varmeste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Malene & Søren - Cafe Det Gamle Mejeri i Særslev
Bryllup  - 
Vi havde fornøjelsen af at have Hitshoppen til vores bryllup 10/11. Den perfekte kombination af lækker dinnermusik under middagen og god fesstemning efterfølgende. Der blev både spillet og sunget godt og vi er så glade for at det netop blev dem vi bookede.
Firmafest  - 
Anders spillede på flygel under middagen til vores firmafest på Hindsgavl Slot. Musikken var så fint tilpasset det store rum og dannede den ramme om middagen, som vi drømte om. Stille og rolig musik, som gjorde det muligt for os at tale sammen. Efter middagen kom Luise og der blev spillet op til dans. Repertoiret var en god blanding af dansevenlige numre, som Hitshoppen selv havde sat sammen. Der var gang i dansegulvet hele aftenen igennem og jeg har fået mange positive henvendelser fra min kolleger på valg af musikere. Så hermed de bedste anbefalinger til Anders og Luise – de var helt sikkert en stor del af en dejlig aften.
40 års fødselsdag  - 
Hitshoppen spillede hos os til en 40 års fødselsdag. Kommunikation omkring arrangementet var topprofessionel, og ankomst og opstilling foregik nøjagtig som aftalt. De var i øvrigt ualmindeligt venlige og fleksible at arbejde sammen med og forstod at tilpasse det hele til sammenhængen. Lyden var god, og der kunne ikke sættes en finger på sang og musik. Det hele egnede sig perfekt til arrangementet.
Byfest  - 
Super god duo der lige passede til vores høstfest.

Kontakt HITSHOPPEN

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Hitshoppen Medley 2023 (Varoius)
Can't Stop The Feeling (Justin Timberlake)
Indianer (Tøsedrengene)
Right Here Waiting (Richard Marx)
Dinnermusik, eksempel1 (HIT*SHOPPEN)
Dinnermusik, eksempel2 (HIT*SHOPPEN)
Vi har 140 hits i alt (Få tilsendt 4 hitlister)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her