HITSHOPPEN
5,0 ud af 5 baseret på  5 anmeldelser | Læs anmeldelser

HITSHOPPEN

Hjemby: Svendborg Pris: 6000 - 15000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 14

140 HITS - VÆLG SELV! Bryllup, fødselsdag, firmafest m.m - tilbyder også dinnermusik

HIT * SHOPPEN giver dig en unik mulighed for at ”shoppe” hits til din fest, så du er sikker på, at vi spiller netop dine yndlingshits.

Du vælger ganske simpelt fra en liste på 140 hits, som vi har kategoriseret, så du nemt kan finde rundt.

Vi tilbyder også pianomusik under middagen (pianomusik, 1 musiker).

HIT * SHOPPEN er en DUO med to professionelle musikere, der har en flot karriere bag sig. Begge har optråt med kendte kunstnere som Tøsedrengene, Rasmus Walther, Zididada, Søren Huss, Stig Rossen, Clemens og mange flere. Nu har de dannet HIT * SHOPPEN for at sikre den højeste kvalitet af dansemusik leveret af en DUO.

Intet er overladt til tilfældighederne med HIT * SHOPPEN!
Derfor tør vi også godt lade vores kunder bestemme repertoiret til festen.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af HITSHOPPEN (5)

Jytte Simonsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: September 28 2019

Hitshoppen spillede til vores sølvbryllup den 28/9-19 De gjorde det bare så godt. Anders spillede alene under middagen, dejlig musik - senere da der skulle danses kom Louise på banen med sin flotte stemme, vi havde på forhånd valgt en del melodier ud fra deres lister og resten sammensatte de selv, det blev en kanon aften både for børn og voksne Vi kan varmt anbefale HITSHOPPEN Med venlig hilsen Jytte og Peter Simonsen

Det Gamle Mejeri (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 11 2018

Anders og Luise er er rutineret og dygtige musikere, som præcis ved hvad der skal til for at skabe en god fest. Vi arrangerede dem til en julefrokost, hvor der var stor aldersspredning, men på baggrund af deres store repertoire, erfaring og deres sublime fornemmelse for festen sørgede de for, at dansegulvet var fyldt fra start til slut. Hitshoppen får de varmeste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Malene & Søren - Cafe Det Gamle Mejeri i Særslev

Trine Olsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: November 16 2018

Vi havde fornøjelsen af at have Hitshoppen til vores bryllup 10/11. Den perfekte kombination af lækker dinnermusik under middagen og god fesstemning efterfølgende. Der blev både spillet og sunget godt og vi er så glade for at det netop blev dem vi bookede.

Riisfort (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: September 18 2018

Anders spillede på flygel under middagen til vores firmafest på Hindsgavl Slot. Musikken var så fint tilpasset det store rum og dannede den ramme om middagen, som vi drømte om. Stille og rolig musik, som gjorde det muligt for os at tale sammen. Efter middagen kom Luise og der blev spillet op til dans. Repertoiret var en god blanding af dansevenlige numre, som Hitshoppen selv havde sat sammen. Der var gang i dansegulvet hele aftenen igennem og jeg har fået mange positive henvendelser fra min kolleger på valg af musikere. Så hermed de bedste anbefalinger til Anders og Luise – de var helt sikkert en stor del af en dejlig aften.

Jeppe (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: September 14 2018

Hitshoppen spillede hos os til en 40 års fødselsdag. Kommunikation omkring arrangementet var topprofessionel, og ankomst og opstilling foregik nøjagtig som aftalt. De var i øvrigt ualmindeligt venlige og fleksible at arbejde sammen med og forstod at tilpasse det hele til sammenhængen. Lyden var god, og der kunne ikke sættes en finger på sang og musik. Det hele egnede sig perfekt til arrangementet.

Kontakt HITSHOPPEN

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

HIT*SHOPPEN Medley (Various artist)
Can't Stop The Feeling (Justin Timberlake)
Indianer (Tøsedrengene)
Right Here Waiting (Richard Marx)
Dinnermusik, eksempel1 (HIT*SHOPPEN)
Dinnermusik, eksempel2 (HIT*SHOPPEN)
Vi har 140 hits i alt (Få tilsendt 4 hitlister)
Se hele repertoiret