123festmusik.dk
123festmusik.dk
Hits On The Rocks

Hits On The Rocks

  5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Hjemby: Valby

Pris: 8000-22000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Hits on the Rocks er et FESTORKESTER der giver den GAS med et superbredt repertoire

Her er et band der kan deres kram helt til fingerspidserne! Fem mand og en kvinde leverer et fremragende show helt ud over scenekanten og den super dygtige lydmand sikrer perfekt lyd-mix og lyd-niveau. Trods det meget professionelle setup spiller alle i orkesteret af den simple årsag: Det er det fedeste at få lov til at underholde og skabe en uforglemmelig fest.

Hits On The Rocks er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Hits On The Rocks

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Medley
Forskellige Kunstnere
Læs hvad andre kunder har sagt om os (4) Tilbage til toppen
Bryllup
Jimmy Therkelsen
Festtype: Bryllup
Dato: August 08 2015

Anmeldelser   (5/5)

Respons fra vores gæster; "Super godt band I havde til Jeres bryllup!!!!" "Der er mistet flere cm af mine hæle!!" "Lang tid siden, at jeg har danset så meget!!" "De forstod virkelig at sætte gang i den!!" "Et af de bedste festbands jeg har hørt!!" "Fed dag, fed fest, fedt band!!" Vi havde heldigvis fundet HITSONTHEROCKS til vores bryllup den. 8.8.2015. Det var lidt af en jungle, at finde et godt band som passede ind i den budgetramme vi havde lagt. For der er virkelig rigtig mange muligheder. Da vi så stødte på HOTR, kunne vi både se og høre at her var nogen der skilte sig ud fra mængden. Men én ting er at se og høre dem på nettet, noget andet er virkeligheden. Vi var derfor langt tid før vores store dag ude for at høre dem i "Øveren". Her var vi ikke i tvivl; det var det band som vi ville booke. Vi gik i dialog om forskellige ting, og der var god respons, information og råd fra bandet løbende i processen. Blandt andet havde vi forespurgt om de ville kunne spille "Show me heaven" Maria Mckee, til en ekstra bryllupsdans. Her var de ikke helt sikre på om de kunne indfri forventningerne og vi lagde den idé på hylden. Men til selve bryllupsfesten, kom de og sagde at de havde øvet sig, og at de gerne ville spille den. De indfriede bestemt forventningerne, både instrumentalt og vokalt sad den lige i øjet!!! Det gjorde vores bryllupsdans ikke! ;o) Men sikke en fest! Der behøver ikke at være nogen tvivl, hvis man overvejer et festband, der kan levere musik til den brede smag. HOTR er bare en garant for god stemning, de er instrumentalt dygtige, har vokaler der sidder lige i skabet, og er yderst levende på scenen. Vores gæster var meget begejstrede og det var vi også. Vi tager gerne til en HOTR koncert en anden god gang. Tak for en fed fest!
Bryllup
Kamilla Spanggaard
Festtype: Bryllup
Dato: August 09 2014

Anmeldelser   (5/5)

Vi bookede Hits On The Rocks til at sætte gang i festen til vores Bryllup efter maden. Bandet stillede op og gjorde klar inden maden (da det var i samme lokale). Vi fik tilfældigvis et smugkig af lydprøven: vi glædede os og vi kunne mærke danseskoene var klar til dansegulvet allerede inden Hits On The Rocks rigtigt var gået i gang. Vi ønskede os en fest... og en fest blev det! En FANTASTISK en af slagsen! Der var fest og farver på scenen og på dansegulvet, det var SÅ skønt! Hits On The Rocks beskrevet i 3 punkter: 1 - Fantastisk lyd og vokaler 2 - Fede hits (der blev bestemt sunget med fra dansegulvet) 3 - Uovertruffen udstråling Vi fik lige præcis det vi ønskede os!!! TUSINDE TAK!
Firmafest
Rikke Kofoed
Festtype: Firmafest
Dato: Juni 13 2014

Anmeldelser   (5/5)

Der var hits for fuld udblæsning og gang i danskegulvet, da Hits on the rocks spillede til Atkins' sommerfest. Vi vil prøve at booke Hits on the rocks igen til vores næste firmafest!
Firmafest
marianne
Festtype: Firmafest
Dato: November 29 2013

Anmeldelser   (5/5)

Vi valgte bandet blandt mange her på 123festmusik til at spille til julefesten for ansatte I Lejre Kommune (200 ansatte) anno 2013. Bandet var professionel fra start til slut. Fra den indledende kontakt var "bandet" meget meddelsom og stillede op med gear før de skulle. De til passede sig hele hele tiden vores ønsker. Deres lyd og lysshow var helt fantastisk og gjorde vores julefest til noget særligt. Musikgenren var bred og utrolig velsyngende og spillende. Hits on the Rocks spillede fantastisk og alle var ude og danse, hele tiden. Vi ansatte i Lejre kan kun give HIts on the Rocks vores allerbedste anbefalinger.
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Hits On The Rocks

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Hits On The Rocks
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Partybands
Hits On The Rocks er certificeret i kategorien::Partybands

Vi er et top-professionelt Partyband med stort P.. Altid masser af partylys og super lyd. SUPERBREDT repertoire og både mandlig og kvindlig forsanger. Vi har numre fra 50'erne og frem med hovedvægt på 80'erne og frem. Garanti for ømme dansefødder