Hits On The Rocks
5.0 / 5 baseret på  4 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Hits On The Rocks

Hjemby: Valby Pris: Kr. 8.000 - 22.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Hits on the Rocks er et FESTORKESTER der giver den GAS med et superbredt repertoire

Her er et band der kan deres kram helt til fingerspidserne! Fem mand og en kvinde leverer et fremragende show helt ud over scenekanten og den super dygtige lydmand sikrer perfekt lyd-mix og lyd-niveau. Trods det meget professionelle setup spiller alle i orkesteret af den simple årsag: Det er det fedeste at få lov til at underholde og skabe en uforglemmelig fest.


Anmeldelser af Hits On The Rocks

Jimmy Therkelsen
Bryllup  -  August 08 2015
Respons fra vores gæster; "Super godt band I havde til Jeres bryllup!!!!" "Der er mistet flere cm af mine hæle!!" "Lang tid siden, at jeg har danset så meget!!" "De forstod virkelig at sætte gang i den!!" "Et af de bedste festbands jeg har hørt!!" "Fed dag, fed fest, fedt band!!" Vi havde heldigvis fundet HITSONTHEROCKS til vores bryllup den. 8.8.2015. Det var lidt af en jungle, at finde et godt band som passede ind i den budgetramme vi havde lagt. For der er virkelig rigtig mange muligheder. Da vi så stødte på HOTR, kunne vi både se og høre at her var nogen der skilte sig ud fra mængden. Men én ting er at se og høre dem på nettet, noget andet er virkeligheden. Vi var derfor langt tid før vores store dag ude for at høre dem i "Øveren". Her var vi ikke i tvivl; det var det band som vi ville booke. Vi gik i dialog om forskellige ting, og der var god respons, information og råd fra bandet løbende i processen. Blandt andet havde vi forespurgt om de ville kunne spille "Show me heaven" Maria Mckee, til en ekstra bryllupsdans. Her var de ikke helt sikre på om de kunne indfri forventningerne og vi lagde den idé på hylden. Men til selve bryllupsfesten, kom de og sagde at de havde øvet sig, og at de gerne ville spille den. De indfriede bestemt forventningerne, både instrumentalt og vokalt sad den lige i øjet!!! Det gjorde vores bryllupsdans ikke! ;o) Men sikke en fest! Der behøver ikke at være nogen tvivl, hvis man overvejer et festband, der kan levere musik til den brede smag. HOTR er bare en garant for god stemning, de er instrumentalt dygtige, har vokaler der sidder lige i skabet, og er yderst levende på scenen. Vores gæster var meget begejstrede og det var vi også. Vi tager gerne til en HOTR koncert en anden god gang. Tak for en fed fest!
Kamilla Spanggaard
Bryllup  -  August 09 2014
Vi bookede Hits On The Rocks til at sætte gang i festen til vores Bryllup efter maden. Bandet stillede op og gjorde klar inden maden (da det var i samme lokale). Vi fik tilfældigvis et smugkig af lydprøven: vi glædede os og vi kunne mærke danseskoene var klar til dansegulvet allerede inden Hits On The Rocks rigtigt var gået i gang. Vi ønskede os en fest... og en fest blev det! En FANTASTISK en af slagsen! Der var fest og farver på scenen og på dansegulvet, det var SÅ skønt! Hits On The Rocks beskrevet i 3 punkter: 1 - Fantastisk lyd og vokaler 2 - Fede hits (der blev bestemt sunget med fra dansegulvet) 3 - Uovertruffen udstråling Vi fik lige præcis det vi ønskede os!!! TUSINDE TAK!
Rikke Kofoed
Firmafest  -  Juni 13 2014
Der var hits for fuld udblæsning og gang i danskegulvet, da Hits on the rocks spillede til Atkins' sommerfest. Vi vil prøve at booke Hits on the rocks igen til vores næste firmafest!
marianne
Firmafest  -  November 29 2013
Vi valgte bandet blandt mange her på 123festmusik til at spille til julefesten for ansatte I Lejre Kommune (200 ansatte) anno 2013. Bandet var professionel fra start til slut. Fra den indledende kontakt var "bandet" meget meddelsom og stillede op med gear før de skulle. De til passede sig hele hele tiden vores ønsker. Deres lyd og lysshow var helt fantastisk og gjorde vores julefest til noget særligt. Musikgenren var bred og utrolig velsyngende og spillende. Hits on the Rocks spillede fantastisk og alle var ude og danse, hele tiden. Vi ansatte i Lejre kan kun give HIts on the Rocks vores allerbedste anbefalinger.

Kontakt Hits On The Rocks

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Medley (Forskellige Kunstnere)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her