Jambition
5.0 / 5 baseret på  6 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Jambition

Hjemby: København Pris: Kr. 10 - 20.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 12

Jambition - Det unge og energifyldte valg!

Jambition er et ungt og energifyldt 6 mand stort festband, der spiller så folk kommer op fra stolerækkerne og ud på dansegulvet.

Dans, skrål med og lad os være med til at skabe en uforglemmelig fest!

Vi spiller klassiske og nyere hits, som vi fyrer op for til fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, rusture mv.

Vores sætliste er bygget til at give dig såvel nostalgiske genhørs-kuldegysninger som de nyeste radiohits. Vi spiller således både hits fra 80'erne, 90'erne og 00'erne og har fokus på disko, funk, pop og rock. En del af numrene er klassikere og must-haves på ethvert festbands sætliste, men vi har valgt også at give plads til nye klassikere. Der er selvfølgelig mulighed for at skræddersy sætlisten til netop dit arrangement.

Vi er et stort orkester bestående af seks unge, men erfarne musikere: Forsanger, pianist, trommeslager, bassist, guitarist, trommeslager og en saxofonist.

Har du brug for middagspianist eller DJ, er det selvfølgelig også muligt.

Skriv og få et godt tilbud!


Anmeldelser af Jambition

Marcus Mathiasen Danmark
Bryllup  -  September 02 2022
Jambition er det perfekte partyband! Vi bookede Jambition til at spille til vores bryllup i september 2022. Det er den bedste beslutning af alle de mange beslutninger, der skal tages til sådan et. Fra start til slut spillede bandet med en fantastisk energi og med perfekt velvalgte sange. Du kan ikke slippe dansegulvet, når først du er på det. Alle i bandet spiller eminent og deres versioner af kendte hits er gjort til deres egne - tilmed med en eminent saxofonist, der gør bandet helt unikt. Samtidig gør de også en dyd ud af at tilrettelægge musikvalget efter din smag inden for deres (store) repetoire. De er meget nemme at snakke med om alt, og gør meget ud af at 'genere' så lidt som muligt i planlægningen, og ordnede alt selv, med det venue, hvor vores bryllup fandt sted. Der er simpelthen ikke en eneste negativ ting at sige - udover at vi skulle have hyret dem til at spille noget mere! /Maria og Marcus
Daniel Skov
Bryllup  -  Oktober 02 2021
Fantastisk oplevelse med Jambition til vores bryllup - både hele gruppen og så DJ bagefter. De er nemme at kommunikere med i forbindelse med planlægning, super søde, kom til tiden og fulgte planen, og spillede god musik der gjorde vi fik et brag af en fest med en masse dans!
Mette Dyhre
Bryllup  -  Januar 07 2019
Jambition spillede til vores bryllup. De skabte en fest fra start til slut, med skønne, dansevenlige sange. Niveauet for alle musikerne var fantastisk højt, og det var helt tydeligt at de nød at spille sammen. Kontakten med bandet var ligeledes yderst professionel.
Ole Østergaard
Bryllup  -  Juni 17 2017
Jambition skal have de bedste anbefalinger! De 6 unge musikere forstår virkelig at holde folk på dansegulvet med deres super funky disco- og poprepertoire. Hold nu k... hvor var det super fedt, det de præsterede til vores bryllup med 80 gæster, hvor alle tre generationer (12-80 år) kom - og blev - på dansegulvet under tre timers "fuld skrue" Man håber jo på mange gæster på danesgulvet under mange numre... At det blev SÅ mange gæster under SÅ mange numre, havde vi ikke engang tænkt som en mulighed - det kom der med dette herlige band. De formåede i høj grad at trykke den af, ramme vores ønskerepertoire - og bare skabe en stemning ud over det sædvanlige. Bandet har en helt igennem afslappet, smilende og imødekommende facon - med stor fleksibilitet ift. starttidspunkt mm. Bl.a. fik de lagt 4-5 numre af vores konkrete ønskenumre på repertoiret i månederne op til vores fest, Vi vil anbefale dem til alle, vi kender (ikke nødvendigt til de, der var til stede.... roserne har væltet ud over dem efter festen). Bandet har en fed synergi og balance med 3 mænd og 3 kvinder - og så var det bare for fedt med "blæs" (saxofon). Jambiton foreslog os, vi skulle komme og høre dem en øveaften. Det gjorde vi, hvilket var en stor glæde for os. Vi fandt hurtigt god kemi, fandt tryghed i, hvad vi ville få til festen - og det var godt - rigtig godt!
Hans Henrik Blumensaadt
50 års fødselsdag  -  August 29 2015
Jeg havde bandet til at spille til min 50-års fødselsdag. Kæmpe stort tak til bandet for at være med stærkt medvirkende til at min fest til en uforglemmelig aften. Jambition et super fest/cover band - de 6 unge men erfarne musikere leverede varen til UG og gav den max. gas! Kom som aftalt, var klar til tiden, god lyd og lys, dejlig bredde i numre og var helt klart i kontakt med festdeltagerne!!! Kan meget varmt anbefales!!!
Marie E. Nielsen
Bryllup  -  August 08 2015
Vi havde en super god oplevelse af JAMBITION til vores bryllup. Det var ikke mange minutter dansegulvet var tom under deres del af arrangementet. Musikken passede perfekt til et bryllup og fedt med så mange forskellige instrumenter idet de er 6 i bandet! Vi havde en god kommunikation med dem inden brylluppet og de kom til tiden som aftalt. De kan klart anbefales.

Kontakt Jambition

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

I Will Survive (Gloria Gaynor)
Mercy (Duffy)
September (Earth, Wind & Fire)
Mr. Swing King (Gnags)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her