Jambition
5,0 ud af 5 baseret på  3 anmeldelser | Læs anmeldelser

Jambition

Hjemby: København Ø Pris: Not Available Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 4

Jambition - et ungt og energifyldt festband, der spiller så folk kommer op fra stolerækkerne!

Jambition er et ungt og energifyldt 6 mand stort festband, der spiller så folk kommer op fra stolerækkerne og ud på dansegulvet.

Dans, skrål med og lad os være med til at skabe en uforglemmelig fest!

Vi spiller coverversioner af såvel klassikere som nyere hits, som vi gennem mange år har fyret op for til fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, rusture - Du har arrangementet, vi garanterer en fest!
Læs hvad andre kunder har sagt om os (3)
Ole Østergaard (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 17 2017

Jambition skal have de bedste anbefalinger! De 6 unge musikere forstår virkelig at holde folk på dansegulvet med deres super funky disco- og poprepertoire. Hold nu k... hvor var det super fedt, det de præsterede til vores bryllup med 80 gæster, hvor alle tre generationer (12-80 år) kom - og blev - på dansegulvet under tre timers "fuld skrue" Man håber jo på mange gæster på danesgulvet under mange numre... At det blev SÅ mange gæster under SÅ mange numre, havde vi ikke engang tænkt som en mulighed - det kom der med dette herlige band. De formåede i høj grad at trykke den af, ramme vores ønskerepertoire - og bare skabe en stemning ud over det sædvanlige. Bandet har en helt igennem afslappet, smilende og imødekommende facon - med stor fleksibilitet ift. starttidspunkt mm. Bl.a. fik de lagt 4-5 numre af vores konkrete ønskenumre på repertoiret i månederne op til vores fest, Vi vil anbefale dem til alle, vi kender (ikke nødvendigt til de, der var til stede.... roserne har væltet ud over dem efter festen). Bandet har en fed synergi og balance med 3 mænd og 3 kvinder - og så var det bare for fedt med "blæs" (saxofon). Jambiton foreslog os, vi skulle komme og høre dem en øveaften. Det gjorde vi, hvilket var en stor glæde for os. Vi fandt hurtigt god kemi, fandt tryghed i, hvad vi ville få til festen - og det var godt - rigtig godt!

Hans Henrik Blumensaadt (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: August 29 2015

Jeg havde bandet til at spille til min 50-års fødselsdag. Kæmpe stort tak til bandet for at være med stærkt medvirkende til at min fest til en uforglemmelig aften. Jambition et super fest/cover band - de 6 unge men erfarne musikere leverede varen til UG og gav den max. gas! Kom som aftalt, var klar til tiden, god lyd og lys, dejlig bredde i numre og var helt klart i kontakt med festdeltagerne!!! Kan meget varmt anbefales!!!

Marie E. Nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 08 2015

Vi havde en super god oplevelse af JAMBITION til vores bryllup. Det var ikke mange minutter dansegulvet var tom under deres del af arrangementet. Musikken passede perfekt til et bryllup og fedt med så mange forskellige instrumenter idet de er 6 i bandet! Vi havde en god kommunikation med dem inden brylluppet og de kom til tiden som aftalt. De kan klart anbefales.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Blame it on the Boogie (Jackson 5)